|
![]() |
#9662 | |
Budget gamer
Datum registracije: Nov 2017
|
Citiraj:
Po gsmareni ima vecu autonomiju od mojeg kad je bio novi. Ionako sam mislio kupovati novi uredaj kroz mjesec-dva (nothing phone 2 sam cekao), ali mislim da se ovo vise isplati nego novi uredaj manjih marki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9664 |
Banned
Datum registracije: Dec 2022
|
Honor |
![]() |
![]() |
![]() |
#9667 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
https://www.amazon.de/-/en/Google-Pi...s%2C174&sr=8-2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9668 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Pixel 6a za 330 eura, pa niš drugo nema smisla gledati za tu cenu
![]() |
![]() |
#9669 |
Premium
Datum registracije: May 2018
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9670 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2017
|
A koji bi bio best buy za 200-250 eura? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9671 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9672 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#9673 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9674 |
Banned
|
usporediv po cemu? hadwarski je p60 bolji, software ti je gotvo isti samo honor ima gms. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9675 |
Registered User
|
Po kvaliteti, i trajnosti hardvera, i stabilnosti softvera. Huawei mi je traja 5 godina, mijenjan je zbog moje dioptrije, i šta sam sve češće uzima ženin mob umisto svog.. Važna mi je i velika baterija, i kamera koja slika donekle pristojne slike bez stalka, (rukom koja nije najmirnija), da slici nije izoštreno samo lice, a sve ostalo mutno.. E sad i ja znam da mogu dati 2 prosječne plaće, i imati to šta tražim, zanima me jel se to može dobiti za 500-600€? Huawei ako išta vridi je 1000 eura, ovog p 60, nema baš, a Honor još nije izaša u prodaju. 1000€ mi se ne daje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9677 | |
Banned
|
Citiraj:
Huawei vs Honor. Po meni identični telefoni. Od samog pakiranja, punjača, feelinga u ruci, kvalitete izrade do softwarea. Da uzmeš njega i Huaweia u ruku nećeš primijetit razliku. Za trajnost ne znam imam ga od 11/2022 radi sve kako sam očekivao a ujedno sam ga kupio zato kaj nosi Huaweieve kvalitete. Razlika je jedino u nekim softwareskim sitnicama, Honor nema dvostrani notifikacijski centar i software djeluje kao kod starijih huawei-a (dizajnerski, font i ostalo). Po meni najveća mana su neredoviti update-jti, recimo ja nisam dobio još Android 13 iako su neki u HR na istom modelu već dobili. Općenito update-ti na mjesečnoj bazi nula bodova. I manjak je ponuda i izbor modela. Recimo oni u midrange modele još uvijek ne stavljaju stereo zvučnike. Autonomija odlična, software stabilan, slike vrlo dobre ... e sad ovo ostalo kaj ti treba, moraš odabrat model prema svojim zahtjevima ... Inače negdje sam pročitao da imaju masivan rast prodaje tako da se nadam da će sve više modela puštat u EU. Imam Honor 70 ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9678 | |
Registered User
|
Citiraj:
Jel mu ekran dobar na suncu? Kakvi su detalji u kutevima slika? Ono, "slikaš dite u sobi, pa povećavaš poster na zidu iza njega"? Njemu bi kamera tribala bit bolja nego Honoru 90? (Pošto ima puno bolje dodatne 2 kamere).. Sad imam Xiaomi Redmi Note 7 pro, kamera je Sonijeva 48Mp, baterije mi ode 10 % u prvih 15 min. Korištenja.. ekran je sitno ciknija.. To je mob koji je prije 3 godine bio "ubojica flagšipova"! 128Gb/6Gb, još je zmaj, osim sitnijih bugova i malo tanje baterije za moje potrebe. Zadnje izmijenjeno od: sttipe. 11.06.2023. u 12:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9679 | |
Banned
|
Citiraj:
Ako ideš na Honor ja bi pričekao Honor 90 upravo je najavljen event za globalno predstavljanje. Ipak je noviji, ima bolji SoC, uglovi ekana su mu zaobljeniji nije ćoškast kao Honor 70 te ima amoled ekran i zeru veću bateriju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9680 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
vidim da se najvise prica o Gugel Pixelu, Samsungu kakvi su Motorola ? (oni mid range do 1500 hrk)
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#9681 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Jbg malo ko to kupuje..pa imaš i malo iskustva o istim mobitelima. Po meni sve do tih para je isto..baš sve.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9683 | |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
nepratim mobitele od davne ~2006 a citam da npr samsungovi imaju dupli bloat od standardnog androOS-a, to me odma odbija da google pixeli su isto puni smeca xaomije bi zaobisao pa vidim motorolu :P ali neznam nista sta stavljaju unutra su "light" ili isto bloat ?
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9685 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Koliko god svi drvili protiv samsung bloata i UI-a, toliko ti fale sve te funkcije OneUI-a jednom kada ga napustis. Bloat nije isto sto i UI odnosno featuri koje isti donosi! A bloat bez beda maknes. Na samsungu maknem oko 50-70ak apk-ova koje mi ne trebaju, dok na sadasnjem pixelu jedva 5. Sve mozes obrisati redovnim putem, sto na samsungu ne mozes. Uostalom, ako si u google ekosustavu, na pixelu realno ne moras nista ni brisati, to su google appovi koje ces na samsungu vjerojatno htjeti instalirati. Vanilla android je uzasno dosadan i ne nudi puno toga sto bi zelio imati. Mislim da ni motorola ne koristi cisti android vec imaju set svojih featurea u njemu. Mozda koriste manje predinstlairanih apk-ova, ali to je tako nebitno jer danas sve mozes ugasiti.
![]() |
![]() |
#9687 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Ak neko naleti za kupit super, ja to nebi ni pogledo, a i da kupujem nekome ili da preporučim sigurno nebi ušlo to ni u prvih 50 izbora, ima sigurno bolji izbor, rađe bi rabljeno za slične novce neg to. Al kažem, neko se nekad zapikne na neku stvar i to je to.
![]() |
#9688 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
ja bi rekao za very light korisnika i da mu mob traje 1 do 2 god 4/64 memorije je minimum. starci imaju 3/32 neke redmije i to je na samom izdisaju nakon 5 godina ![]() mislim da stavka: koliko dugo će mobitel biti u vlasništvu ne bi trebala biti zanemariva. što duže misliš imati mob to je bolje kupiti što bolji uređaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9690 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Very light korsnici u mojoj familiji koriste Samsung J6 i slicne Samsung krame, kupljeni na preplate za 1kn ili tako nesto, svi su stari 3+ godine, debloatani, 32/3GB. Svi koriste mob za pozive, poruke, viber, whatsapp, vremensku prognozu, surfanje po portalima. Jos sam im slozio backup sms-ova i podataka na NAS sto radi cijelo vrijeme u pozadini... Ne vidim zasto bi im kupovao noviji/jaci uredjaj. Jedino sto nemaju su super duper kamere ![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|