|
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
sorry, zaheb :/ Zadnje izmijenjeno od: dadosbcro. 12.09.2014. u 01:23. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
@Don čuj ja zadovoljan sa njim sve uredno odrađuje i nemam potrebe za ničim boljim tj jačim...dosad je radio na 3.8ghz pri 1.200v a kako su prestale vrućine unazad mjesec dana držim ga na 4.0ghz pri 1.23 i sve uredno radi nemam nikakvih problema..ugasio turbo podesio llc uključio powere kad ladi jaja da štedi energiju (radi zelenih.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#94 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Kod mene LLC = OFF. Regulacija napona je toliko dobra, da je stabilnija bez LLC-a nego sa. Primjerice, 1.200V u BIOS-u (bez LLC-a) znači 1.206V u radu/opterećenju (overvolt od 0.006V, ne uzrokuje nestabilnost, nego minimalno veće zagrijavanje). LLC na 25%, 1.200V postaje 1.213V, LLC 50% 1.200V postaje 1.186V, LLC na 75% 1.200V postaje 1.179V, LLC na 100% - BSoD (pretpostavka da napon pada ispod 1.150V), te LLC AUTO, 1.200V postaje 1.189V. Držim se dakle one stare - ako radi, ne trebaš dodatnu kalibraciju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Slažem se da su mogle bit bolje pisane. Na pitanje sam dao odgovor, nikakav flame war me ne zanima. Volim AMD, i za uloženu lovu je dobar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
A mene hvata nostalgija kada sam svakih par mjeseci mijenjao Phenoma za nekog koji bi se ocao 100 mhz vise ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#103 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Ista stvar i sa MBO ![]() I pivama... I bilo čim u svemiru. ![]() Nadam se stvarno da će uskoro nekakav refresh sa Pilediver jezgrama, to bi bio treći čin za AM3+ socket. Pilediver obavezno mora imati 2 memorijska kontrolera, za DDR3 i DDR4, tako da bi bio ready za AM4 matične, te odgovarao na stare AM3+ ploče. Ako to AMD odigra - još jednom može pljusnuti Intel u onom dijelu gdje se AMD zalaže za svoje korisnike i omogućuje im nadogradnju kroz par godina, dok je kod Intela to mission impossible. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
I ja to priželjkujem da konačno napravim upgrade, ali mislim da je mala vjerojatnost za to Ružno mi je za vidjet koliko novih tehnologija mi CPU ne podržava kad pokrenem CPU-Z ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Propali Amigaš
|
Ako bi opisivao moje idealno računalo, to bi bilo računalo sa AMD APU-om koji koristi DDR4, ima grafu sa performansama bar kao Radeon 7850 i ima max TDP 65W (prerastao sam fazu da mi je bitno imati što veći 3dmark ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Ali jebiga, nije ni jedan APU ni blizu grafičkim performansama koje bih ja zahtijevao, hebeš tu 3dmark ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
Ali kao što rekoh, UHD monitori sa 4 puta više točaka će to zaklat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]() Pa ti bude vanila HD monitor i dalje dobar ![]()
![]() |
![]() |
#114 |
PCEkspert Agent
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#115 |
Propali Amigaš
|
Ma to je sve zato što se šrot od Windowsa ne prilagođava dobro različitim rezolucijama, a ne zato što su velike rezolucije loše same po sebi |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
PCEkspert Agent
|
![]() |
#118 |
PCEkspert Agent
|
Već je toliko velik da me vrat boli. Kod čitanja okrećem glavu lijevo desno. ![]()
![]() |
#120 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Na duže staze bolji 8370e ili polovni i5 2500k? Igre bi se najviše vrtile i to novije najnovije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|