Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 25.07.2010., 14:24   #91
Josip79
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Lika
Postovi: 107
C1E i Virtualization

Jel mi netko može objasniti čemu služe iz naslova navedene opcije u biosu? I jel bi ih bilo dobro uključiti ili isključiti?
Josip79 je offline   Reply With Quote
Staro 25.07.2010., 22:02   #92
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp
 
Cuky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: novi zagreb
Postovi: 3,666
@oppteron- kod mene je na "all cores". na tu foru se l3 cache daje na raspolaganje svim jezgrama dok je kod "bsp" opcije cache namijenjen jezgri koja je pod opterecenjem ako se nevaram tj ako sam dobro skuzio. neznam da li ima razlike u performansama.

@josip - virtualization ti sluzi kada imas instaliran npr vmware. s time virtualizacija bolje radi/brze

c1e - smanjuje potrosnju dok je komp u idle-u (smanjuje napon i multi). ako overklokiras ovo mozes izgasit
Cuky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 26.07.2010., 12:08   #93
bluefluid
Premium
Moj komp
 
bluefluid's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: VG
Postovi: 1,753
C1E - Enhanced Halt State

Citiraj:
"Whenever the OS executes the halt instruction, the CPU enters what is known as the halt state. Architecturally, what's going on in a halt state is the clock signal is shut off to the CPU for some period of time. With no clock signal, none of the logic in the chip will do anything and thus power consumption is reduced. Performance is also significantly reduced; however, the halt instruction isn't usually called during application usage, so the performance aspects of the halt state aren't very important.

The problem with the halt state is that it does nothing to reduce voltage, only current draw by stopping clocks from going to the CPU. Since Power varies linearly with both current and voltage (P = I * V), you're effectively only addressing half of the problem. The Enhanced Halt State, as Intel calls it, does two things: it reduces the clock speed of the CPU by decreasing the clock multiplier down to its minimum value (on the EE 965 series, that's 14x, or 2.8GHz), then reducing the voltage. The clock speed is reduced and then the voltage is dropped, to maintain stability.

Intel insists that the enhanced halt state is a significantly lower power state than the conventional halt state, thanks to the reduction in voltage in addition to the reduction in clock speed. While the standard halt state causes a linear reduction in power, Intel's enhanced halt state causes an exponential decrease in power, potentially offering better power savings than the standard halt state. The real world impact obviously depends on how idle your system happens to be."
Izvor: anandtech.com

Intel Virtualization Technology (VT) Explained

malo stariji clanak ali skuzit ces o cemu se radi ako procitas

wiki

intel.com
bluefluid je offline   Reply With Quote
Staro 05.08.2010., 17:01   #94
MARVIN
Premium
 
MARVIN's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 77
Phenom II 1055T vs 965 vs Core i5 760

Zanima me koji od ovih procesora (Phenom II 1055T, Phenom II 965, Core i5 760) je najbolji za rad u Premieru, Photoshopu, InDesignu, After Effectsu (CS4 ili CS5)?
Gledao sam malo tablice na Andandtechu i tom's hardwareu i vidim da se recimo u Photoshopu razlikuju.
  • Photoshop CS4 - Ovdje je bolji Core i5 (gledam 750 jer nema 760)
  • Premier CS4 - Ovdje je bolji Phenom II 1055T
  • Dok na Andatechu ima samo Photoshop i bolji je Core i5-750
  • Našao sam još i na Adobeovom forumu ovo, što ne ide u prilog AMD-u.
Zanima me vaše mišljenje jel bolje 6 slabijih jezgri ili 4 jače za obradu videa i slike.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 05.08.2010. u 21:29.
MARVIN je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2010., 21:41   #95
Jelc
Super Moderators
 
Datum registracije: May 2002
Lokacija: Zg
Postovi: 17,343
AMD reduces CPU prices to keep market share

Citiraj:
AMD recently reduced prices for about 20 of its desktop processors. According to sources from motherboard players, the price cuts are aimed at defending against competition from Intel.

AMD's quad-core Athlon II X4 640 CPU has seen its price drop from US$122 to US$99, while the dual-core Phenom II X2 555 Black Edition CPU dropped from US$105 to US$93, and the quad-core Phenom II X4 955 and 965 Black Edition both dropped US$26. Most of the company's other processors have seen drops up to US$10.
http://digitimes.com/news/a20100819PD213.html
__________________

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2010., 19:33   #96
Flanker-B
Registered User
Moj komp
 
Flanker-B's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2009
Lokacija: Biograd, Hrvatska
Postovi: 28
Da li se isplati dati 300-tinjak kuna više za Core i5 760, ako ima samo malo bolje performanse od Phenoma II 965 Black Edition?
PS: Matične za i5 su skuplje od AM3 matičnih koje podupiru Phenom II ...x4/x6 sa 140W.
Flanker-B je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2010., 21:07   #97
blue#13
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2009
Lokacija: ZG
Postovi: 516
Ne isplati se!
blue#13 je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2010., 21:32   #98
vedranzeman
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Kloštar Podravski
Postovi: 902
Ne isplati se ni Phenom II X4 965 Black Edition, ako možeš nabaviti Phenoma II X4 955 BE.
vedranzeman je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2010., 01:05   #99
SicoCare
Registered User
Moj komp
 
SicoCare's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 11
Phenom II X6 na 770 chipset

Je li netko probao upariti taj procesor sa starijom matičnom? Imam Gigabyte GA-MA770-UD3 ploču na koju bi stavio 1055t pa me zanimaju vaša iskustva.
Kupovati novu ploču i memoriju = skup biznis, a ako radi ok na staroj i ako ga mogu dići barem na 3500 MHz ne vidim razlog za mjenjanje matične. Hvala na odgovorima.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 14.09.2010. u 14:39.
SicoCare je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2010., 01:13   #100
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
IMHO ja na pločama s 4+1 regulacijom ne bi baš previše dizao X6. Držat ga na def postavkama je OK ali overclockirat i dizat radni napon ne - tada radije uzet ploču s 8+2 faznom regulacijom.
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 15.09.2010., 19:50   #101
NJUNJO_HR
Premium
Moj komp
 
NJUNJO_HR's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb (Trešnjevka, kod placa)
Postovi: 673
Imam jedno pitanje u vezi 1055T 95W. Da li će doći u Hrvatsku i ako da kad?
__________________
PCE 100+kg demolition squad


LCD 19'' Philips 190P6 | Coolermaster Stacker ATX/BTX (STC-T01) Black | Corsair HX520

ASRock P55 Extreme | Intel i5 760 | G.Skill F3-12800CL7D-4GBECO 2x2GB | XFX 7950 GT 512MB DDR3

Benq DW1670 & Plextor PX-755A | WD Black 1TB (WD1002FAEX), WD Green 2TB (WD20EARS)

Creative SB Audigy Player SB0090 | TP-Link TL-WN651G

Microsoft Wireless Optical Desktop for Bluetooth (Miš i Tipkovnica) | Razer Copperhead (Green) | Genious KB-16e Black



___ <<< Enchantress >>> ___

Parts of watercooling:
Laing DDC-1 water pump
3x Magicool Extreme radiators
EK-Supreme-Acetal for CPU
EK-NF4 rev1.1 for chipset
EK-FC79 for GPU
EK-Multioption reservoir 400 + EK-Multioption RES Bottom Rev.2
& green tubes.

Loop:
rezervoar / pumpa / GPU / rad1 / NB / rad2 / CPU / rad3 / rezervoar

Par slikica iz galerije


H2O galerija

___ <<< ex Morgoth >>> ___

Parts of ex aircooling:
Celeron 420 | ASRock 4CoreDual-SATA2 | XFX 7900 GS 600M
Thermalright Ultra-120 Extreme for CPU lapped
Thermalright HR-05 IFX for chipset lapped
Thermalright HR-03 PLUS for GPU

Par slikica iz galerije


Lapping galerija

Zadnje izmijenjeno od: McG. 16.09.2010. u 00:17.
NJUNJO_HR je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2010., 08:37   #102
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 28,609
Nazovi, pa pitaj
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2010., 09:29   #103
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Nije li ASBIS zastupnik?
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2010., 09:47   #104
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp
 
Cuky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: novi zagreb
Postovi: 3,666
uvoze asbis, msan i esys ako se dobro sjecam.
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2010., 10:27   #105
Vragoder
Drone
Moj komp
 
Vragoder's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Senj
Postovi: 396
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
IMHO ja na pločama s 4+1 regulacijom ne bi baš previše dizao X6. Držat ga na def postavkama je OK ali overclockirat i dizat radni napon ne - tada radije uzet ploču s 8+2 faznom regulacijom.
Pozdrav!
Vrijedi li isto i za AMD Athlon II X4, AMD Phenom II X2 te AMD Phenom II X4 procesore na pločama s 4+1 regulacijom napona? Držati ih na def postavkama, ali ne overclockirat i ne dizati radni napon?
Vragoder je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2010., 10:32   #106
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp
 
Cuky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: novi zagreb
Postovi: 3,666
ja drzim na takvoj ploci oc-an x6 i nije bas za pohvalit se. bio bih sretniji da je ploca sa boljom regulacijom. vjerojatno bi izvuko i koji mhz vise iz cpu-a.

sto se tice x2 i x4 procesora mogu oni isto ic gore samo ne sa nekim ekstremnim oc-om. kod takvih ploca ocekuj pad/porast napona pri opterecenju.
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2010., 10:33   #107
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Vrijedi za proceve koji imaju TDP od 125/140W jer oni već po defaultu vuku puno struje.
Možeš ti overclockirati ali dizanjem napona će se regulacija napona dosta grijat a postoji mogućnost i da rikne.
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2010., 10:37   #108
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp
 
Cuky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: novi zagreb
Postovi: 3,666
kad smo kod rikavanja bit ce da mi sata kontroler odlazi u vjecna lovista. sve su prilike
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2010., 10:40   #109
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Zašto to misliš?
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2010., 10:51   #110
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp
 
Cuky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: novi zagreb
Postovi: 3,666
zato jer su mi odjedanput obadva os-a (linux i win) poceli bacat errore, da se nemoze citat sa diska, komp se smrzava itd.

pokusao sam i sa drugim diskom instalirat os i ne prolazi. nakon formatiranja diska javlja mi da disk nije spojen.

probao sam i sa drugim medijima i ista stvar.

ostaje mi jos danas probat sa pci sata hardverskim kontrolerom probat dignut instalaciju pa cemo vidjet.

tako da mi sumnja pada na sata kontroler na ploci.
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2010., 10:54   #111
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Jesi probao vratit taktove na default, podizat radni napon za SB?
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2010., 10:55   #112
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp
 
Cuky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: novi zagreb
Postovi: 3,666
nisam, al imam to na umu.

nebi reko da je do oc-a, ali neznas dok neprobas tako da cu i to napravit
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2010., 10:57   #113
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Vrlo vjerojatno je do OC-a pa kontroler je dio SB-a. Digni napon na SB-u i stvar bi trebala biti riješena.
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2010., 11:06   #114
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp
 
Cuky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: novi zagreb
Postovi: 3,666
Da, to mi je jasno.

Probat cu kad dodem doma pa javim rezultate.
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2010., 22:04   #115
SicoCare
Registered User
Moj komp
 
SicoCare's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 11
Citiraj:
Autor cuks Pregled postova
ja drzim na takvoj ploci oc-an x6 i nije bas za pohvalit se. bio bih sretniji da je ploca sa boljom regulacijom. vjerojatno bi izvuko i koji mhz vise iz cpu-a.

sto se tice x2 i x4 procesora mogu oni isto ic gore samo ne sa nekim ekstremnim oc-om. kod takvih ploca ocekuj pad/porast napona pri opterecenju.
Na koliko ga mhz-a držiš?
SicoCare je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2010., 23:17   #116
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp
 
Cuky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: novi zagreb
Postovi: 3,666
na 3400 su sve jezgre, dok u turbu ide na 4ghz.

@wolw- bit ce da je ipak do voltaze. digao sam nb na 1.25 (prije je bio na 1.125) tako da je sad ok koliko sam stigao isprobat. tnx na tip
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2010., 09:32   #117
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Diži i SB napon jer tamo je kontroler.
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2010., 10:06   #118
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp
 
Cuky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: novi zagreb
Postovi: 3,666
budem pogledao danas ako stignem. bas se i ne sjecam da sam vidio napon za sb. mozda sam i vidio, al se nesjecam.
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2010., 11:14   #119
ninja666xx
Premium
Moj komp
 
ninja666xx's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zdenčina
Postovi: 314
Stigli na test novi phenom II x4 970be athlon II 645 i x6 phenom II 1075T.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 21.09.2010. u 19:02.
ninja666xx je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2010., 11:42   #120
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp
 
Cuky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: novi zagreb
Postovi: 3,666
nista neocekivano. umjesto 1075t radije bi uzeo 1055t sa 95w tdp-a.

moram priznat da me athlon 645 ugodno iznenadio. sasvim pristojan proc za budget konfu.
Cuky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na