Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 10.05.2010., 12:03   #31
Gorstak
Guest
Moj komp
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: Zadar
Postovi: 176
Imam pitanje u svezi novih 6 jezgrenih AMD procesora. Naime, zanima me hoce li izaci neka okljastrena verzija, takodjer sa 6 jezgri, ali bez L3 cachea, kao sto je ovaj moj?
To bi bio procesor koji bi mi bio dzepu pogodan i vjerojatno poprilicno jaci od ovog sadasnjeg, pa bih ga rado uzeo. Ima li netko neku informaciju?

Zadnje izmijenjeno od: McG. 10.05.2010. u 14:19.
Gorstak je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2010., 12:27   #32
Sn4k3
Premium
Moj komp
 
Sn4k3's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Zadar
Postovi: 3,227
Koliko znam izaci ce Phenom II X4 960T (takodjer sa L3 cacheon i turbo-coreom tj. baziran na novoj Thuban arhitekturi) koji ce imati radni takt od 3Ghz (TDP 95W).
Vjerojatno ce mu se moci otkljucati 5. i 6. jezgra, sa odgovarajucom plocom naravno.
__________________

Zadnje izmijenjeno od: McG. 10.05.2010. u 14:19.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 10.05.2010., 13:00   #33
Gorstak
Guest
Moj komp
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: Zadar
Postovi: 176
Onda pretpostavljam da moram cekat novu Athlon II seriju
Gorstak je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2010., 22:49   #34
MAGARAC
Premium
Moj komp
 
MAGARAC's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: zagreb
Postovi: 5,869
Phenom II X4 960T Gets Unlocked

Phenom II X4 960T Gets Unlocked - Izgleda da ga ipak nebu u prodaju, al bilo bi zgodno.
__________________

Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.05.2010. u 00:44.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 12.05.2010., 14:50   #35
Jackson
Guest
Moj komp
 
Datum registracije: May 2006
Lokacija: Šibenik
Postovi: 648
Vjerojatno neće, nepotreban je. Eventualno kao petojezgreni.
Jackson je offline   Reply With Quote
Staro 12.05.2010., 15:48   #36
MadBoY
MadModerator
Moj komp
 
MadBoY's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2002
Lokacija: Varaždin
Postovi: 4,562
CPU Round-up: Sub-$100 Intel and AMD Processors Tested
Citiraj:
Out of the range of sub-$100 processors tested we often found it was AMD's offerings delivering the best overall performance. Take the $100 price target for example, here we have the AMD Athlon II X4 630, Phenom II X2 555, Intel Pentium E6600 and Pentium G6950 processors.
Those seeking a quad-core processor -- and we suspect many of you are -- the Athlon II X4 630 is a godsend. If we were to break the $100 budget, its higher end Athlon II X4 635 sibling is roughly $5 more and carries a 100MHz speed bump which doesn't pose a meaningful difference.

AMD Athlon II X4 640 reviews
- AMD Athlon II X4 640 @ Overclockers Club
- AMD Athlon II X4 640 @ PureOverclock
- AMD Athlon II X4 640 @ Techware Labs
__________________
skupi-dupi-du, skupi-dupi-du, pam pam... pf

Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 12.05.2010. u 15:53.
MadBoY je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2010., 23:10   #37
aLhEmIcAr
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2010
Lokacija: Srbija
Postovi: 10
Phenom II x2 545 unlocking

E ovako pozdrav svima nov sam na ovom forumu zato mi nemojte zameriti.
Uspeo sam da otkljucam dodatna dva jezgra na procesoru phenom II x2 545 i sada radi kao phenom II x4 b45, u device menageru se vide sva cetrir jezgra, u task menageru takodje, windows ga je normalno premoznao.

Ali imam jedan problem procesor radi nestabilno kao quad core naime kada ne koristim neke zahtevne aplikacije tipa internet, gledanje filmova sve radi ok, medjutim kada pokusam da igram neku zahtevniju igricu tipa far cray2 gta4 odmah zakuca i izbaci neku gresku.

Sada me zanima da li postoji nacin da stabilizujem rad procesora mozda povecanje frekvencije ili voltaze ili nesto drugo.
Ploca na kojoj sam ga otkljucao je Gigabyte ga-m720-us3.
aLhEmIcAr je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2010., 23:19   #38
Billkita
Premium
Moj komp
 
Billkita's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Lokacija: Čavle, Rijeka
Postovi: 193
Digni voltažu na 1.4 i testiraj.
Billkita je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2010., 23:25   #39
aLhEmIcAr
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2010
Lokacija: Srbija
Postovi: 10
Citiraj:
Autor Billkita Pregled postova
Digni voltažu na 1.4 i testiraj.
Ako mislis na vol cpu digao sam je za 0.100, ali isto se desava, kada udjem u onu opciju acc nju namestim na autu, i sva cetiri jegra su 2% da li tu treba nesto da menjam?
aLhEmIcAr je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2010., 06:52   #40
de.fang
Premium
Moj komp
 
de.fang's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2009
Lokacija: Sk-Zg
Postovi: 1,095
Citiraj:
Autor aLhEmIcAr Pregled postova
Ako mislis na vol cpu digao sam je za 0.100, ali isto se desava, kada udjem u onu opciju acc nju namestim na autu, i sva cetiri jegra su 2% da li tu treba nesto da menjam?
Stavi mu NB multi na 9x, odnosno 1800MHz.
__________________
de.fang je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 16.06.2010., 20:43   #41
elina08
Seven
Moj komp
 
elina08's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2009
Lokacija: Zadar
Postovi: 95
Citiraj:
Autor aLhEmIcAr Pregled postova
E ovako pozdrav svima nov sam na ovom forumu zato mi nemojte zameriti.
Uspeo sam da otkljucam dodatna dva jezgra na procesoru phenom II x2 545 i sada radi kao phenom II x4 b45, u device menageru se vide sva cetrir jezgra, u task menageru takodje, windows ga je normalno premoznao.

Ali imam jedan problem procesor radi nestabilno kao quad core naime kada ne koristim neke zahtevne aplikacije tipa internet, gledanje filmova sve radi ok, medjutim kada pokusam da igram neku zahtevniju igricu tipa far cray2 gta4 odmah zakuca i izbaci neku gresku.

Sada me zanima da li postoji nacin da stabilizujem rad procesora mozda povecanje frekvencije ili voltaze ili nesto drugo.
Ploca na kojoj sam ga otkljucao je Gigabyte ga-m720-us3.
Pozdrav
Večina Phenoma II x2 otključava se u quada ali postotak onih koji ostaju stabilni kao quad je znatno manji.
Otključane jezgre znaju biti defektne zato i nestabilne.
Nakon što uključiš ACC u biosu trebaš ga testirati,po meni za to je najbolji Prime95,ostaviš ga da odvrti prime nekoliko sati da vidiš izbacuje li kakvu grešku.
Ukoliko izbacuje greške ili baca plavi ekran jedino rješenje je podizanje voltaže na cpu.
Ne znam da li tvoja ploča podržava zasebno otkjučavanje jezgra,ukoliko je samo jedna jezgra defektna da ga probaš otključati u x3
elina08 je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2010., 21:27   #42
DiRT
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj komp
 
DiRT's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 879
Da, sve je to ok, a još veći je problem što ja mogu otključat svoj procesor i BIOS pokaže da je Phenom II X4 B50 i sve super, sav sretan, kad ulazim u windowse, oni se uopće ne podižu koji god napon i frekvenciju stavio. Zašto onda BIOS laže da je otključan i to se vidi, a ništa dalje ne mogu radit čak ni pokrenut operativni sustav. Žalosno.
__________________


CPU: Intel Pentium G4560
COOLER: SCYTHE Mugen 3 rev. B
MBO: MSI B250 GAMING M3
GPU: Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming 6 GB
RAM: Kingston HyperX Fury (2x8GB) 2133MHz CL14 DDR4
SSD: Samsung 840 Pro (128GB)
HDD: WD1003FZEX (1TB), WD6400AAKS (640GB)
externi HDD: Transcend StoreJet 25D3 (500GB)
PSU: Corsair VX550W
MONITOR (TV): Dell U2414H, Panasonic TX-P42S20E
OS: Windows 10 Pro 64-bit
KUCIŠTE: Antec 300, 2xSCYTHE Slip Stream 120mm (500rpm, 7.5 dB)

TIPKOVNICA: Logitech Cordless Desktop EX110
MIŠ: Logitech G400 + SteelSeries Qck mini
ZVUCNICI: Logitech Z-5500 (S/PDIF)
SLUŠALICE: Pioneer SE-M390, Samsung HS130, SGS7
OSTALO: HP Deskjet 1050A

MOB: Samsung G930F Galaxy S7 Black, 32GB, 7.0 + Samsung microSDHC 32GB Class10

Zadnje izmijenjeno od: McG. 16.06.2010. u 23:34.
DiRT je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2010., 21:34   #43
Mr.Ex.President
Torrent freek
 
Mr.Ex.President's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Split
Postovi: 3,680
Citiraj:
Autor DiRT Pregled postova
Žalosno...
BIOS ti pokaže šta si napravio sa ACC opcijom, on ti s tim šta procesor prikaže kao Bxx ne garantira da su te jezgre ispravne, nego samo da si im pristupio, tj. otključao ih
__________________

CPU: AMD X2 550BE @ B50 - 3700 MHz - 1.42v cooling: Corsair H100
MBO: Gigabyte 890XA-UD3
RAM: 2x 4GB kit DDR3 Corsair 1600 MHz (CMX4GX3M2A1600C9)
VGA: Sapphire HD6950 2GB
HDD: SSD Kingston V300 120GB || WD Green 2TB [WD20EZRX]
DVD±RW LG GH22NS 22x
Case: Coolermaster RC-690 [kejbljving job] + Kaze Q8 poteciometer
PSU: Seasonic SS-450


Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1





CPU: AMD X2 4200+ cooling: AC Freezer 64 PRO
MBO: Gigabyte K8N SLI
RAM: 2x 1024 Kingmax 400 MHz
VGA: GeForce 7300 GS
HDD: Samsung 500 GB
DVD ROM Lite-on DVD-RW
Case: MIDI Tower ELITE
PSU: Chieftec 400W GPS + Papst 12cm

No name 17'' @ Logitech Ultra X @ Logitech bv-85



CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2010., 21:37   #44
DiRT
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj komp
 
DiRT's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 879
Pa onda super, otključao sam procesor, ACC je uključen, zašto onda u windowsima ne radi kao svim ostalima?
__________________


CPU: Intel Pentium G4560
COOLER: SCYTHE Mugen 3 rev. B
MBO: MSI B250 GAMING M3
GPU: Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming 6 GB
RAM: Kingston HyperX Fury (2x8GB) 2133MHz CL14 DDR4
SSD: Samsung 840 Pro (128GB)
HDD: WD1003FZEX (1TB), WD6400AAKS (640GB)
externi HDD: Transcend StoreJet 25D3 (500GB)
PSU: Corsair VX550W
MONITOR (TV): Dell U2414H, Panasonic TX-P42S20E
OS: Windows 10 Pro 64-bit
KUCIŠTE: Antec 300, 2xSCYTHE Slip Stream 120mm (500rpm, 7.5 dB)

TIPKOVNICA: Logitech Cordless Desktop EX110
MIŠ: Logitech G400 + SteelSeries Qck mini
ZVUCNICI: Logitech Z-5500 (S/PDIF)
SLUŠALICE: Pioneer SE-M390, Samsung HS130, SGS7
OSTALO: HP Deskjet 1050A

MOB: Samsung G930F Galaxy S7 Black, 32GB, 7.0 + Samsung microSDHC 32GB Class10
DiRT je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2010., 22:35   #45
ivand123
otišo po cigare i nesto
 
ivand123's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: Zagreb (Maksimir)
Postovi: 373
Pa zato što si dobio loš primjerak s defektnim jezgrama, nigdje se ne garantira rad dodatne dvije jezgre nego samo rad na stocku.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 16.06.2010. u 23:35.
ivand123 je offline   Reply With Quote
Staro 17.06.2010., 08:34   #46
SaleFFS
Varilnik
Moj komp
 
SaleFFS's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 1,464
ja sam imao x3 425 i uspio otkljucati 4. jezgru ali nije htio uci u windowse samo baci bsod

kad sam nabavio x3 435 isto sam ispio otkljucati 4. jezgru i radi stabilno vec koji mjesec bez ijednog bsod-a ili smrzavanja

tako da je to sve sreca dal ces dobiti stabilne jezgre ili ne
SaleFFS je offline   Reply With Quote
Staro 17.06.2010., 08:39   #47
elina08
Seven
Moj komp
 
elina08's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2009
Lokacija: Zadar
Postovi: 95
Poznajem ovaj osjećaj "zašto meni ne radi"
Kad sam sastavljao djeci novi komp početkom godine kupio sam Athlon II 425 x3 2.7Gh.
Sastavim komp sav sretan,otkljućam četvrtu jezgru sve radi "super",odvrtim prime95-drži,ne pada.Sutra dan bez ikakvog razloga,bez opterečenja plavi ekran,ja opet prime95sve o.k.sutra opet plavi ekran i tako on mene vozao oko mjesec dana.Bez obzira što napravio,podizanje napona,frekvencije...on u mirovanju pada a pod opterečenjem stabilan.
Nakon tih mjesec dana prestao zafrkavati i od onda radi na 3.2Gh 24/7 bez podizanja napona(mada AsRock-ica overvolta pod opterečenjem)
elina08 je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2010., 03:09   #48
aLhEmIcAr
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2010
Lokacija: Srbija
Postovi: 10
Evo sta mi izbacuje cpuz da li neko zna sta treba da uradim u biosu da bi procesor radio stabilno?

Zadnje izmijenjeno od: McG. 22.06.2010. u 10:13.
aLhEmIcAr je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2010., 10:03   #49
de.fang
Premium
Moj komp
 
de.fang's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2009
Lokacija: Sk-Zg
Postovi: 1,095
Dobar downclock , možda da digneš multiplier ?
__________________
de.fang je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2010., 10:23   #50
pinkskin
Premium
Moj komp
 
pinkskin's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Daruvar
Postovi: 1,605
C&Q mu je uključen.
__________________


Zadnje izmijenjeno od: McG. 22.06.2010. u 21:59.
pinkskin je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2010., 12:05   #51
de.fang
Premium
Moj komp
 
de.fang's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2009
Lokacija: Sk-Zg
Postovi: 1,095
Ili je postavke za CPU prebacio sa auto na manual pa mu je ploča sve stavila na početne/najniže postavke u biosu. Naravno, nije popunio "moj komp".
__________________

Zadnje izmijenjeno od: McG. 22.06.2010. u 22:00.
de.fang je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2010., 22:44   #52
aLhEmIcAr
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2010
Lokacija: Srbija
Postovi: 10
Ukljucio sam acc na auto, a ostalo sve mi stoji na normal(auto), da li neko moze da i napise sta treba da promenim u biosu da bi radio proecesor stabilno?
aLhEmIcAr je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2010., 23:02   #53
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,436
I ovako ti procesor radi stabilno, samo kad nema opterećenja spušta takt i napone na minimum. Isključi u BIOS-u opciju C&Q ili Cool & Quiet. Vjerojatno je na AUTO ili NORMAL, pa stavi na disabled.
__________________
"Everything with a heartbeat can knock you down"
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2010., 23:23   #54
aLhEmIcAr
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2010
Lokacija: Srbija
Postovi: 10
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
I ovako ti procesor radi stabilno, samo kad nema opterećenja spušta takt i napone na minimum. Isključi u BIOS-u opciju C&Q ili Cool & Quiet. Vjerojatno je na AUTO ili NORMAL, pa stavi na disabled.
Radi stabilno ali kad ne radim nista na kompu ako pokrenem neku igricu tipa gta4 ili farcray 2 onda zakuca,a i nekad mis e pojavljuju crvene tackice po ekranu.
aLhEmIcAr je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2010., 23:33   #55
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,436
Crvene točkice ti nisu radi procesora. To ciljaj na drivere od grafičke ili na samu neispravnost grafičke.
__________________
"Everything with a heartbeat can knock you down"
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2010., 23:35   #56
aLhEmIcAr
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2010
Lokacija: Srbija
Postovi: 10
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Crvene točkice ti nisu radi procesora. To ciljaj na drivere od grafičke ili na samu neispravnost grafičke.
Pa vidi kada mi procesor radi kao dual sve radi normalno nema tih tackica, ulazi u igrice normalno, a ako ga stavim da radi kao quad ponekad se pojavljuju te tackice i u pomenute igrice nece da udje prilikom ucitavanja zakuca. Menjao sam i xp i vistu i 7 svugde se isto desava znaci nije do windowsa.
aLhEmIcAr je offline   Reply With Quote
Staro 22.06.2010., 23:52   #57
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,436
Citiraj:
Autor aLhEmIcAr Pregled postova
Pa vidi kada mi procesor radi kao dual sve radi normalno nema tih tackica, ulazi u igrice normalno, a ako ga stavim da radi kao quad ponekad se pojavljuju te tackice i u pomenute igrice nece da udje prilikom ucitavanja zakuca. Menjao sam i xp i vistu i 7 svugde se isto desava znaci nije do windowsa.
Gledaj, jedno je C&Q, drugo otključavanje jezgri. Tek sam sad shvatio što tebe muči. Kupio si dvojezgreni procesor, koji može i ne mora raditi ispravno otključan. Tvoj očito ne radi i moraš ga koristiti kako je i namjenjen - kao dvojezgreni procesor.

Sa C&Q spuštaš napon i frekvenciju dok je procesor u idle stanju, a ACC je za otključavanje jezgri.
__________________
"Everything with a heartbeat can knock you down"
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2010., 12:40   #58
ECHO
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: Jul 2006
Lokacija: CROATIA-Vukovar
Postovi: 2,354
Da, sad se moramo patiti kako bi pomogli nekome tko ne zna/neće ispuniti opciju pod "moj komp" kako bi se vidjelo o kojim komponentama se radi i kako bi se lakše pomoglo kao i malo se potruditi i pročitati koju "sticky temu" da se malo nauče neke osnovne funkcije glede BIOS-a kao i funkcije (ACC,C&C i dr.) koja šta znači/radi. Da bi se sve podesilo ipak treba dosta truda i osnovnog predznanja kako se ne bi mješale kruške i jabuke. Pročitaj malo ovdje o čemu se radi, puno će ti pomoći za ubuduće.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 23.06.2010. u 14:15.
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2010., 12:49   #59
de.fang
Premium
Moj komp
 
de.fang's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2009
Lokacija: Sk-Zg
Postovi: 1,095
Ma on misli da mu kažemo kako da na manual postavci ACC-a (npr 2%) postaviti jezgre pa da se ustabili procesor, ali od toga ti sreće nema, sigurno !
Inače da si pregledao thread, vidio bi da sam napisao da se u biosu za otključavanje jezgri uz ACC na Auto, mora iskljućiti C&Q te podići voltažu procesora na 1.35V.
Može se još probati podići CPU voltage malo ili postaviti niži NB multiplier, a možeš spustiti CPU multiplier malo, možda ga uspiješ ustabiliti...

Kupio si dvojezgreni cpu, očito su mu preostale dvije jezgre zaključane s razlogom.
__________________
de.fang je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2010., 15:50   #60
aLhEmIcAr
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2010
Lokacija: Srbija
Postovi: 10
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Da, sad se moramo patiti kako bi pomogli nekome tko ne zna/neće ispuniti opciju pod "moj komp" kako bi se vidjelo o kojim komponentama se radi i kako bi se lakše pomoglo kao i malo se potruditi i pročitati koju "sticky temu" da se malo nauče neke osnovne funkcije glede BIOS-a kao i funkcije (ACC,C&C i dr.) koja šta znači/radi. Da bi se sve podesilo ipak treba dosta truda i osnovnog predznanja kako se ne bi mješale kruške i jabuke. Pročitaj malo ovdje o čemu se radi, puno će ti pomoći za ubuduće.
Prijatelju, ja sam nov na forumu, a opcije u biosu naravno da znam, samo sam hteo da mi neko pomogne oko stabilizacije ovog procesora, mislio sam da je neko uspeo da ga stabilzuje pa da mi kaze koju voltazu cpua da stavim, pokusao sam sa 1.4 vol, smanjivao sam mnozioce stavljao sam da mi acc bude na 2% na -2% 0 ali ne vredi. zato nemoj odmah da prozivas!
aLhEmIcAr je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na