|
![]() |
#91 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() frankenmx518 is alive!! ![]() evo prilemija mu livi i desni botun od nekog starog trusta i radi ka sat, nadan se da ce sluzit jos ovoliko.. moja preporuka.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
evo da opet nesto pitam...trebam neki solidni mis ali da bude bezicni...za laptop mi treba..znaci nista skupo...do nekih 100-150 kn..... mislio sam uzet ovoga.... http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.506.142 ili ovog http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.509.036 Zadnje izmijenjeno od: PROOF. 02.07.2010. u 23:49. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Treba mi mis za laptop. Bezicni i da ima jako jako tihe tipke, da ne skljoca jako, preporuka? Cijena; oko 150kn Gledam post iznad,ali ne znam jesi li glasne tipke na tim misevima? @Proof Si kupio koji od tih miseva?
![]() |
#94 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
Isto imam G500 i stvarno mi je najbolji drug. U bližoj prošlosti sam koristio neki Logitech bežični (ne sjećam se više koji), neki Genuis i Logitech MX500. Još s obzirom da sam svoji G500 dobio za komičnu lovu preko ovdašnje tržnice nemam se na što požaliti (sa kolegom kupio 2 miša za 540 kunića). ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nakon dobrog starog Logitecha B58 presao sam na Logitech MX1100, kojeg sam kupio u paketu s Wave Pro tipkovnicom i vrlo sam zadovoljan ulozenim novcem. Jedini nedostatak na misu mi je ostri kut jedne teflonske nozice koja zna grebati podlogu ako se mis koristi na tkanini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Miš za ~410 KN
U servisu mi rekli da je miš R.I.P i da izaberem novi do 410 KN. Za laptop: Laser, wireless, >4 tipke. scroll... Koji mi preporučujete?
![]() |
#100 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
LOGITECH VX Nano Ili bilokoji drugi od Logija ak ti ovaj ne paše, to je jedina marka koju mogu bez oklijevanja preporučiti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Pa da Logitech koji ti se svidi, nije da baš imaš i nego drugog izbora velikog. Inače nekidan sam imao u ruci V470 i skroz je fin a mislim da je oko 300kn.
![]() |
#102 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Velika serijska greška Double click efekt I ovdje
![]() |
![]() |
#103 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Dogodi se i najboljima ![]() Sad je više pitanje povjerenja, nego kvalitete, što ćeš uzet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
Logitech mx-518, s njim nemožeš fulati...već je toliko puta spomenut i ne bezveze |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Ja sam imao vrlo ugodno iskustvo sa logitechom i reklamacijom opreme kod njih preko ugodne tete iz zg. Zamjenili mi g9 sa g9x i ako ikako mozes uzmi logitecha. Garancija i odnos prema kupcima je neusporediv prema bilo cemu dosad isprobanom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
e ovako gospodo....trazim neke mis posto ovaj moj polako otkazuje....nemam sad neke speficne zelje....da mora imati toliki broj tipki da mora imati ovo....vec neki koji dobro lezi u ruci....recimo g500 mi je simpatican....sad ako imate neki bolji, a da jedno samo necu da bude bezicni ![]()
![]() |
#110 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Od jeftinijih recimo SHARKOON FireGlider a od malo skupljih je G500 dobar izbor.
![]() |
![]() |
#111 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
Miš dvojba??
Evo ovako odlucio sam si upiknuti jedan mis u rangu oko 200kn (+- 50 kn),naisao sam si na dva misa koja bi mi mogla odgovarati,to su prestigio PMSG1 (http://www.prestigio.com/products/Co...er-mouse-PMSG1) i Sharkoon fireglider....vidim da se dosta hvali po forumu ovaj sharkoon,pa sada dali je tko imao iskustva s prestigiom posto meni odlicno lezi u ruci...mis bi sluzio za photoshop i gaming povremeno..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
eo brat uzeo neki dan ovaj fireglider http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.503.229 i moram priznat da sam ugodno iznenađen, odliucna kvaliteta izrade, robustan, ima utege, precizan, ergonomican...uglavnom za 200 kn, olicna kupnja, puno bolja od škripavih plastičnjara zvanih genius. btw. http://www.links.hr/index.php?option...kl=018.500.173 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
I jos uz to izgledom podsjeca na određeni dio ženskog tjela ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Ovako..mislim uzet razer deathaddera,imaki još koji dobar miš koji bi se mogao mjeriti sa njim jer znam da je deathadder najbolji miš optički/laserski zasad(osim mambe nove) heh imam mx518,taj mi dizajn nikako ne paše,jednostavno mi ne paše u ruci,a i očito mi ne paše na mojoj razer destructor podlozi(ne klizi glatko kako bi trebao) ,ako mi neko može preporučiti neki drugi biš da isprobam u ruci koji bi mogao parirati deathadderu neka slobodno javi ![]() ![]() edit: kupio sam jučer deathaddera ![]() ![]() imao sam prije mx 518,mx je opel,a razer je za njega ferrari u svakom pogledu (pogotovo ova nova verzija smrti) :P Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 12.08.2010. u 13:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#118 |
Hala Madrid!
|
http://www.esreality.com/?a=longpost&id=1300293&page=5 evo ti testova od tvrtke koje ima posebne uređaje za testiranje miša i preciznosti itd pa se sam uvijeri... ps. ova nova verzija deathaddera ima bolji senzor od prethodnika svog tako da je još bolja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
pusti testove i ta njesra. A ovaj test je nešto stariji već, npr. logi g500, g9x, coolermaster sentinel, roccat kone njih nema uopće a bolji su od deathaddera.
![]() |
#120 |
Hala Madrid!
|
pogle malo pro fps igrače koje miševe koriste najviše... deathadder,mx 518 i onaj ms explorer(tako neš), to valjda neš govori ![]() ![]() svi ovi miševi šta si naveo su među najboljima to stoji ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|