|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
DOOM Eternal
![]() Developer: id Software Publisher: Bethesda Softworks Žanr: FPS Datum izlaska: TBA Platforme: PC, PS4, Xbox One Bethesda ubija E3 ![]() Najavili su i novi nastavak Doom igre, podnaslovljen sa Eternal. Ovog puta pakao se širi na našu zemlju gdje će radnja biti i smještena te će prema njihovim riječima, biti duplo više demona, a naš Doom Slayer će biti jači nego ikada. Više detalja saznat ćemo na QuakeConu u kolovozu! The hype is real! ![]() Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 11.06.2018. u 12:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Antimićanin
|
Hijao... a release date je koji? 2023 ![]() ![]() Mjesto radnje Zemlja očito. 10.08.2018 je gameplay reveal. Uffffff... Sent from Usreo Mobara Zadnje izmijenjeno od: Brko. 11.06.2018. u 09:47. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() IM READY DI IMA PREORDER? |
![]() |
![]() |
#10 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Jedino zelenilo u Doomu po kojem nisam gazio bilo je https://vignette.wikia.nocookie.net/...gePoolE1M1.png
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#18 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#19 |
Guest
|
ne znam, ocekivao sam doom 2016 sa drugim mapama ali ovo je dosta izmijenjeno, doom 2016 mi se cini ozbiljniji, sam koncept havarije na marsu demoni i rokanje sa taman pogodenom (blagom) dozom horrora (za razliku od doom 3 koji je bio prestrasan) dok ovdje combat i demoni izgledaju kao iz crtica, serious sam like ![]() Zadnje izmijenjeno od: trpi. 11.08.2018. u 00:02. |
![]() |
![]() |
#21 |
Antimićanin
|
Shut the fuck up and take my money ![]() ![]() ![]() @trpiša Pa što nije ista grafika kao i Doom 2016? Osobno ne vidim neke razlike. Vjerojatno će se to još ispolirati jer je tako izgledao i demo gameplay od Dooma 2016. Bit će to odlično ![]() I see a GOTY reward ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
koje mongoloidno smece jbt! ![]()
![]() |
#25 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Bilo bi tako super da krv, fleke, trupla malo duze ostaju po mapi, a ne da vecina toga nestane. Mislim da i '16ica ima takvo ponasanje... Kada potamanis sobu punu demona pozelis se osvrnuti oko sebe, a sve sto vidis je apoteka ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Antimićanin
|
Ekipa kojoj je ovo glupo, neka zaobiđe igru, kao i ovu temu ![]() ![]() Ovaj dio gdje crvenu karticu uzima da si otvori vrata je samo dokaz kakav je Doom Slayer lik, potvrđuje ono "polako izvadi leću iz Argent uređaja, pazi da ne potrg..." ![]() A na kraju vađenje ovog mača je... ufff ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Savršeno. Isto ko i Doom ... Nažalost nije me zadržao dulje od 3 sata, nikad nisam prošao. Nakon 3 sata je samo repetitivno, i ništa više novog nema. Valjda neće nastavak istu grešku napraviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zmaj od Bosne
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|