Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mining
Ime
Lozinka

Zaključane teme
 
Uređivanje
Staro 04.05.2018., 22:30   #361
Dambo
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 296
Citiraj:
Autor Facelessone Pregled postova
Malo sam ja krivo pasteao i ti na kraju krivo stavio config, nije baš bio user friendly format.

HiveOS ethminer wallet:
Wallet and worker template: %EWAL%.%WORKER_NAME%
Pool server: stratum1+tcp://eth.gigantpool.com
Port:8008
Pass:x

Pod tuning: (s configom se treba poigrati za najbolji hashrate, ovo su moje rx570 i gtx1060)
AMD:
Extra arguments for miner:
-v 9
--cl-kernel 1
--farm-recheck 200
--cl-local-work 256
--cl-global-work 16384
--cl-parallel-hash 2


Nvidia:

-v 9
-U
--farm-recheck 200
--cuda-parallel-hash 4
--cuda-streams 2


A zašto ti je claymore.... Klikneš na rig, s lijeve strane pod Wallet odabereš s padajuće liste ETHminer, s desne strane pod wallet iz padajućeg izbornika odabereš taj wallet u kojem ti je config za ethminer podešen i stisneš raketu na sredini. U istom walletu možeš imati confige za claymore i za ethminer.
Hvala.
Ali ne znam šta sam sada us.o, ali ne ide.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	07.jpg‎
Views:	123
Size:	135.0 kB
ID:	19606   Click image for larger version

Name:	08.jpg‎
Views:	56
Size:	127.4 kB
ID:	19607  
Dambo je offline  
Staro 04.05.2018., 22:55   #362
Dambo
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 296
Na ethermine.org radi sve uredno.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	09.jpg‎
Views:	66
Size:	206.8 kB
ID:	19608  
Dambo je offline  
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 04.05.2018., 23:05   #363
kratos
Registered User
 
Datum registracije: Apr 2018
Lokacija: zagreb
Postovi: 131
Citiraj:
Autor Dambo Pregled postova
Pokušavam spojiti jedan RIG ali se ne pronalazim na poolu.
Gdje grešim
daj veću sliku ili ak ne možeš pošalji veliku meni u innbox..
kratos je offline  
Staro 04.05.2018., 23:06   #364
kratos
Registered User
 
Datum registracije: Apr 2018
Lokacija: zagreb
Postovi: 131
Citiraj:
Autor Dambo Pregled postova
Hvala.
Ali ne znam šta sam sada us.o, ali ne ide.
Prvo izbaci starutum+ tcp..Ostalo ti je sve ok koliko vidim
kratos je offline  
Staro 04.05.2018., 23:09   #365
kratos
Registered User
 
Datum registracije: Apr 2018
Lokacija: zagreb
Postovi: 131
Citiraj:
Autor Dambo Pregled postova
Evo probao sa %EWAL%.%WORKER_NAME% eth.gigantpool.com 8008 x
i POOL: %EWAL%.%WORKER_NAME% eth.gigantpool.com 8008 x
-epsw x


ccccccccc..x mu niš ne znači ak ne daš komandu epsv obavezno crtica ispred
kratos je offline  
Staro 04.05.2018., 23:11   #366
kratos
Registered User
 
Datum registracije: Apr 2018
Lokacija: zagreb
Postovi: 131
Citiraj:
Autor kratos Pregled postova
-epsw x


ccccccccc..x mu niš ne znači ak ne daš komandu epsv obavezno crtica ispred
-epool eth.gigantpool.com:8008 -ewal adresa -eworker imeriga -epsw x
kratos je offline  
Staro 04.05.2018., 23:17   #367
kratos
Registered User
 
Datum registracije: Apr 2018
Lokacija: zagreb
Postovi: 131
Ima kandidata za Monero? ja bih priključio svojih 4-5 khs...Lakše ga iskopati..
kratos je offline  
Staro 04.05.2018., 23:22   #368
Facelessone
Premium
Moj komp
 
Facelessone's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Samobor
Postovi: 4,068
Ak slaže hiveos nema toga u tom formatu tamo.

Otvori konzolu i vidi koju grešku baca.... Updateaj ako nemaš zadnju verziju... Ovo je gađanje na slijepo ovak.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	page.jpg‎
Views:	49
Size:	64.8 kB
ID:	19610   Click image for larger version

Name:	wallet.jpg‎
Views:	53
Size:	97.8 kB
ID:	19611   Click image for larger version

Name:	extra.jpg‎
Views:	51
Size:	117.8 kB
ID:	19612  
__________________


AMD Ryzen 5 3600
BQ Pure Rock
MSI B450 Tomahawk Max
16GB (2x8GB) HyperX 3200MHz HX432C18FB2K2/16
MSI GeForce® GTX1070Ti Armor 8GB
500GB Crucial MX500
Fractal Define R4
Corsair HX850 Platinum
Roccat Suora
Logitech MX Master 3
Logitech G502
Logitech Z2300
Logitech G930
Dell U2715H
Iskon VDSL 40/10 Mbps



Intel i7 3520M
Intel HD4000
12.5", 1366 x 768px, IPS (LP125WH2-SLT1)
2x4GB DDR3 1600MHz
Kingston HyperX Fury 240GB
Windows 10 Pro



Lenovo T500
15.4" 1680x1050
Intel P8600
4GB RAM
120GB SSD



HP Microserver N40L
AMD Turion II Neo Dual-Core 1.5GHz
4GB ECC DDR3 RAM
HP NC360T PCI Express Dual Port Gigabit Server Adapter
Seagate Barracuda LP 1.5 TB
Seagate Iron Wolf NAS 3 TB
WD Purple 2 TB
Seagate 2.5" 500GB
OS: Xpenology @ DSM 6.2.2-24922 Update 2

Facelessone je offline  
Staro 04.05.2018., 23:30   #369
kratos
Registered User
 
Datum registracije: Apr 2018
Lokacija: zagreb
Postovi: 131
Citiraj:
Autor Facelessone Pregled postova
Ak slaže hiveos nema toga u tom formatu tamo.

Otvori konzolu i vidi koju grešku baca.... Updateaj ako nemaš zadnju verziju... Ovo je gađanje na slijepo ovak.
stratum+tcp je problem...
kratos je offline  
Staro 05.05.2018., 00:38   #370
Dambo
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 296
Proradilo konačno.
Samo zbog čega je toliko manji hashrate.
Na ethermine RIG 242 a na GIGANT 230.
Isti rig, iste postavke. Možda miner?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	10.jpg‎
Views:	62
Size:	133.5 kB
ID:	19613   Click image for larger version

Name:	11.jpg‎
Views:	52
Size:	137.7 kB
ID:	19614  
Dambo je offline  
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 05.05.2018., 01:04   #371
Facelessone
Premium
Moj komp
 
Facelessone's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Samobor
Postovi: 4,068
Gdje je na kraju bio problem?

Odi u Tuning polje pokraj opcije za flash biosa i u Extra arguments for miner: se poigraj sa:
--cl-kernel 1
--cl-local-work 256
--cl-global-work 16384
--cl-parallel-hash 2




Isti rig je, ali čim si promjenio miner postavke ti nisu iste.
__________________


AMD Ryzen 5 3600
BQ Pure Rock
MSI B450 Tomahawk Max
16GB (2x8GB) HyperX 3200MHz HX432C18FB2K2/16
MSI GeForce® GTX1070Ti Armor 8GB
500GB Crucial MX500
Fractal Define R4
Corsair HX850 Platinum
Roccat Suora
Logitech MX Master 3
Logitech G502
Logitech Z2300
Logitech G930
Dell U2715H
Iskon VDSL 40/10 Mbps



Intel i7 3520M
Intel HD4000
12.5", 1366 x 768px, IPS (LP125WH2-SLT1)
2x4GB DDR3 1600MHz
Kingston HyperX Fury 240GB
Windows 10 Pro



Lenovo T500
15.4" 1680x1050
Intel P8600
4GB RAM
120GB SSD



HP Microserver N40L
AMD Turion II Neo Dual-Core 1.5GHz
4GB ECC DDR3 RAM
HP NC360T PCI Express Dual Port Gigabit Server Adapter
Seagate Barracuda LP 1.5 TB
Seagate Iron Wolf NAS 3 TB
WD Purple 2 TB
Seagate 2.5" 500GB
OS: Xpenology @ DSM 6.2.2-24922 Update 2

Facelessone je offline  
Staro 05.05.2018., 07:54   #372
Dambo
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 296
Citiraj:
Autor Facelessone Pregled postova
Gdje je na kraju bio problem?

Odi u Tuning polje pokraj opcije za flash biosa i u Extra arguments for miner: se poigraj sa:
--cl-kernel 1
--cl-local-work 256
--cl-global-work 16384
--cl-parallel-hash 2




Isti rig je, ali čim si promjenio miner postavke ti nisu iste.
Hvala na savjetima.
Iskopirao sam sve tvoje postavke (bez tuninga) i proradilo.
Pokušati ću se onda vratiti na claymore.
Imaš li za njega liniju
npr
POOL: eth.gigantpool.com 8008, WALLET: %EWAL%.%WORKER_NAME%
ili ???
Dambo je offline  
Staro 05.05.2018., 08:12   #373
buljo
Strichek Moderator
Moj komp
 
buljo's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zg
Postovi: 8,970
Evo jos jedan, koju boju lamba uzet?
__________________


/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///





/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///




žmnpp
buljo je offline  
Staro 05.05.2018., 08:16   #374
gunther
Premium
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: zagreb
Postovi: 1,179
Ja cu crnu
__________________
Gigabyte M55plus-S3 rev2.1 AMD Athlon64 X2 3600+ 2 X 1Gb Kingmax DDR2 PC6400 Gigabyte ATI Radeon HD3870 512 HDD Segate Baracuda ATA 160 Gb Logitech Z3 Logitech Multimedia Keyboard Logitech MX518 Steelpad 4D Samsung 959 NF
gunther je offline  
Staro 05.05.2018., 09:20   #375
tskarda
Premium
Moj komp
 
tskarda's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2002
Lokacija: Umag
Postovi: 1,008
Ja cekam slijedeci blok za nadoplatu za parking senzore.
tskarda je offline  
Staro 05.05.2018., 09:25   #376
Facelessone
Premium
Moj komp
 
Facelessone's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Samobor
Postovi: 4,068
Citiraj:
Autor Dambo Pregled postova
Hvala na savjetima.
Iskopirao sam sve tvoje postavke (bez tuninga) i proradilo.
Pokušati ću se onda vratiti na claymore.
Imaš li za njega liniju
npr
POOL: eth.gigantpool.com 8008, WALLET: %EWAL%.%WORKER_NAME%
ili ???
Za claymore

POOL: eth.gigantpool.com:8008 WALLET: %EWAL% , WORKER: %WORKER_NAME%, PSW: X
__________________


AMD Ryzen 5 3600
BQ Pure Rock
MSI B450 Tomahawk Max
16GB (2x8GB) HyperX 3200MHz HX432C18FB2K2/16
MSI GeForce® GTX1070Ti Armor 8GB
500GB Crucial MX500
Fractal Define R4
Corsair HX850 Platinum
Roccat Suora
Logitech MX Master 3
Logitech G502
Logitech Z2300
Logitech G930
Dell U2715H
Iskon VDSL 40/10 Mbps



Intel i7 3520M
Intel HD4000
12.5", 1366 x 768px, IPS (LP125WH2-SLT1)
2x4GB DDR3 1600MHz
Kingston HyperX Fury 240GB
Windows 10 Pro



Lenovo T500
15.4" 1680x1050
Intel P8600
4GB RAM
120GB SSD



HP Microserver N40L
AMD Turion II Neo Dual-Core 1.5GHz
4GB ECC DDR3 RAM
HP NC360T PCI Express Dual Port Gigabit Server Adapter
Seagate Barracuda LP 1.5 TB
Seagate Iron Wolf NAS 3 TB
WD Purple 2 TB
Seagate 2.5" 500GB
OS: Xpenology @ DSM 6.2.2-24922 Update 2

Facelessone je offline  
Staro 05.05.2018., 09:49   #377
maXonja
bu
Moj komp
 
maXonja's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2017
Lokacija: VŽ
Postovi: 1,776
Ja ću popodne prebaciti 1 rig da isprobam kako funkcionira aplikacija pa onda ako bude sve ok prebacim i ostale... Nije nešto ekstra puno, ali će pomoći
__________________
Nvidia u očima
Intel u duši
Alfa Romeo u srcu
maXonja je offline  
Staro 05.05.2018., 10:01   #378
Dambo
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 296
Citiraj:
Autor Facelessone Pregled postova
Za claymore

POOL: eth.gigantpool.com:8008 WALLET: %EWAL% , WORKER: %WORKER_NAME%, PSW: X
iza eth.gigantpool.com:8008 nikakva interpunkcija (.,...)?

PS
Hvala
POOL: eth.gigantpool.com:8008, WALLET: %EWAL% , WORKER: %WORKER_NAME%, PSW: X

Zadnje izmijenjeno od: Dambo. 05.05.2018. u 10:06.
Dambo je offline  
Staro 05.05.2018., 10:10   #379
Dambo
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 296
Evo, ja prebacio 2 riga za sada.
Dambo je offline  
Staro 05.05.2018., 10:14   #380
gunther
Premium
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: zagreb
Postovi: 1,179
Citiraj:
Autor Dambo Pregled postova
Evo, ja prebacio 2 riga za sada.
Sto prije i ostalih 100!
__________________
Gigabyte M55plus-S3 rev2.1 AMD Athlon64 X2 3600+ 2 X 1Gb Kingmax DDR2 PC6400 Gigabyte ATI Radeon HD3870 512 HDD Segate Baracuda ATA 160 Gb Logitech Z3 Logitech Multimedia Keyboard Logitech MX518 Steelpad 4D Samsung 959 NF
gunther je offline  
Staro 05.05.2018., 11:17   #381
FRipper
MiningMod
Moj komp
 
FRipper's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 8,405
Citiraj:
Autor maXonja Pregled postova
Ja ću popodne prebaciti 1 rig da isprobam kako funkcionira aplikacija pa onda ako bude sve ok prebacim i ostale... Nije nešto ekstra puno, ali će pomoći
Onda sacekaj jos...jer app se doraduje pa postam kada bude spreman
FRipper je offline  
Staro 05.05.2018., 11:19   #382
renaTq
Registered User
Moj komp
 
renaTq's Avatar
 
Datum registracije: May 2017
Lokacija: Zagreb
Postovi: 387
A mi iOs ekipa zakinuti za app?
__________________
#propo
renaTq je offline  
Staro 05.05.2018., 11:33   #383
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: HR
Postovi: 3,104
šta ce vam app
bitno da preko browsera radi i sve pokazuje
i ne treba ti app
a browser svi imamo
dadoremix je offline  
Staro 05.05.2018., 12:07   #384
FRipper
MiningMod
Moj komp
 
FRipper's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 8,405
Citiraj:
Autor renaTq Pregled postova
A mi iOs ekipa zakinuti za app?
Niste...dolazi i to

Budemo i za 3310 napravili ako treba
FRipper je offline  
Staro 05.05.2018., 12:22   #385
buljo
Strichek Moderator
Moj komp
 
buljo's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zg
Postovi: 8,970
Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
šta ce vam app
bitno da preko browsera radi i sve pokazuje
i ne treba ti app
a browser svi imamo


Ti na mobitelu nemas niti jednu aplikaciju? Sve gledas prek browsera?
__________________


/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///





/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///




žmnpp
buljo je offline  
Staro 05.05.2018., 12:35   #386
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: HR
Postovi: 3,104
Za mining nit jedan app
Sta ce ti? Ako pool sve pokazuje, browser sasvim dovoljan
Eventualno imas razlike za mobile browser i pc
I za davaoca usluge najmanje brige, zar ne?
dadoremix je offline  
Staro 05.05.2018., 12:40   #387
buljo
Strichek Moderator
Moj komp
 
buljo's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zg
Postovi: 8,970
Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
Za mining nit jedan app
Sta ce ti? Ako pool sve pokazuje, browser sasvim dovoljan
Eventualno imas razlike za mobile browser i pc
I za davaoca usluge najmanje brige, zar ne?

Mining ili ne minig, app treba da pojednostavi zivot.
Jer ako ces podvuc crtu onda isto tako mozes otpilit svaki app i sve preko browsera, od maila, navigacije, prognoza itd.

Pogledaj si app od etherminea, e tako to treba izgledat.
__________________


/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///





/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///




žmnpp
buljo je offline  
Staro 05.05.2018., 12:56   #388
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: HR
Postovi: 3,104
a šta fali ethermineu preko browsera?
jel imas sve podatke? isto ko i app
pa i taj app koji svi tako želno želite za ovaj pool, vadi podatke od kuda? pa iz tog poola
Ali vi svrš svrš na izgled app

Smo mi u mining temi ili mail, navigacija, prognoza? A i svaki spomenuti app može preko browsera radit, zar ne?

Rađe oglasite po netu za pool, da dobijemo power, hebali vas ios i android app za pool, najmanje važno

Isto tako, bilo bi zgodno da je pool na više jezika, barem još i eng
Trenutno je na polu HR, nešto prevedeno, nešto ne.
Pa sad ti dobi stranca ovdje
dadoremix je offline  
Staro 05.05.2018., 13:00   #389
Dambo
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 296
Prebačen još jedan RIG
Dambo je offline  
Staro 05.05.2018., 13:08   #390
gunther
Premium
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: zagreb
Postovi: 1,179
Citiraj:
Autor Dambo Pregled postova
Prebačen još jedan RIG
Tooooo!!!

Ajmo jos koji majstore!!!
__________________
Gigabyte M55plus-S3 rev2.1 AMD Athlon64 X2 3600+ 2 X 1Gb Kingmax DDR2 PC6400 Gigabyte ATI Radeon HD3870 512 HDD Segate Baracuda ATA 160 Gb Logitech Z3 Logitech Multimedia Keyboard Logitech MX518 Steelpad 4D Samsung 959 NF
gunther je offline  
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Zaključane teme


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na