Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 07.02.2016., 18:49   #211
Wuchko
Premium
Moj komp
 
Wuchko's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Umag
Postovi: 510
Nisam nigdje našao jel u pitanju zaključan uređaj, ja bih probao staviti karticu drugog operatera. Ako prebacuje 2/3/4g bez problema, znaš da je problem u tvojoj SIM kartici. Ako ne prebacuje niti s njom - mobitel je problem.
Wuchko je offline   Reply With Quote
Staro 07.02.2016., 23:02   #212
alengrosevic
Tactical Sport Orange
Moj komp
 
alengrosevic's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Čakovec
Postovi: 3,593
taj G3 je bio kod mene i na HT-u nije bilo tih problema. Znači kad sam bio na 4G i uključio WIFI, prebacio se na 2G i surfao sam na wirelessu. Kad sam WIFI isključio, vratio se na 4G i cijelo sam vrijeme bio dostupan. Rekao bih da je to do Tele2 tj njihove kartice. Najjeftinije je da se stavio kartica drugog operatera i proba isti scenarij. Kako sam kolegi Mitra i predložio, neka kupi neki bon bon broj za 25 kuna ili posudi nečiju karticu i proba. Samo da nije Tele2.
alengrosevic je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 08.02.2016., 14:41   #213
nytmare
Registered User
Moj komp
 
nytmare's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Zadar
Postovi: 34
Pozdrav ekipa, dali je itko stavio 6.0 marshmallow na LG G3 855verz.? Kako Vam radi i ima li pomaka na bolje od lollipop-a? Dali je izasao sluzben 6.0(preko aktializacije) ili jos uvijek ima samo preko xda-develop? Meni aktualizaija uvijek izbaci da koristim najnoviju verziju V21a-eur-xx.
Hvala
__________________
>> ASUS M50Vn <<
- C2D P8600 @2,40GHz - 4GB DDR2
- nVidia GF 9650 GT(1GB) - 320GB HDD
- 15,4" WSXGA+(1680X1050)
- Windows 7 Ultimate - 64bit
nytmare je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2016., 15:28   #214
Sn4k3
Premium
Moj komp
 
Sn4k3's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Zd
Postovi: 3,558
Citiraj:
Autor nytmare Pregled postova
Pozdrav ekipa, dali je itko stavio 6.0 marshmallow na LG G3 855verz.? Kako Vam radi i ima li pomaka na bolje od lollipop-a? Dali je izasao sluzben 6.0(preko aktializacije) ili jos uvijek ima samo preko xda-develop? Meni aktualizaija uvijek izbaci da koristim najnoviju verziju V21a-eur-xx.
Hvala
Pricalo se o tome par stranica unazad, je izasa je sluzbeni MM za G3, samo nacekat ces se za OTA upgrade. Instaliraj ga sam pomocu LGUP programa (upute su na xda) i ustedi si vremena. Dosta korisnika govori da opcenito radi bolje od LP-a...
Sn4k3 je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2016., 15:32   #215
1v@n
The mighty pirate
Moj komp
 
1v@n's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb zapad
Postovi: 6,852
Pričalo se i malo kasnije da u slučaju reklamacije, poništavaju garanciju uređaju koji ima MM na sebi.

Ja čekam i dalje.
__________________

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: AOC Q3279VWF + HP ZR24w
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
OS: Windows 10 Pro x64
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2016., 15:35   #216
Bullet1
Premium
Moj komp
 
Bullet1's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2006
Lokacija: Dubrovnik
Postovi: 2,522
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Pričalo se i malo kasnije da u slučaju reklamacije, poništavaju garanciju uređaju koji ima MM na sebi.

Ja čekam i dalje.
Zbog službenog updatea?
Bullet1 je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2016., 15:41   #217
nytmare
Registered User
Moj komp
 
nytmare's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Zadar
Postovi: 34
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Pričalo se i malo kasnije da u slučaju reklamacije, poništavaju garanciju uređaju koji ima MM na sebi.

Ja čekam i dalje.
Ne smije se vise ponistavat garancija u EU zbog rootanih mobitela. Bas sam citao o tome-jedino kad ti nece prihvatit aparat je ako si ti bas tim rootanjem sprzio fizicki nesto od hardware-a. Softverski dio te unlockanje je u EU dozvoljeno-stovise,trebali bi svi opeareri davat otkljuvane mobitele bez obzira u kojem centru je kupljen. Garancija prolazi i ako je mob brickan-samo da nije sprzeno ista na maticnoj
__________________
>> ASUS M50Vn <<
- C2D P8600 @2,40GHz - 4GB DDR2
- nVidia GF 9650 GT(1GB) - 320GB HDD
- 15,4" WSXGA+(1680X1050)
- Windows 7 Ultimate - 64bit
nytmare je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2016., 15:45   #218
nytmare
Registered User
Moj komp
 
nytmare's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Zadar
Postovi: 34
So, we finally come to the question of*rooting, flashing and changing the software. Unless the seller can prove that modifying the software, rooting your device or flashing it with some other OS or firmware was the cause for the defect, you are still covered for defects during those 2 years. A good test to see if it is the software’s fault is to flash it back with stock firmware/OS and see if the problem persists. If it does, it is not a software-caused problem. If it is not possible to revert it stock software any more, it is also not a software-caused defect. There are very few hardware defects that are caused by software — e.g. overriding the speaker volume above the safe level could blow the speaker....kopija jednog dijela direktive EU
__________________
>> ASUS M50Vn <<
- C2D P8600 @2,40GHz - 4GB DDR2
- nVidia GF 9650 GT(1GB) - 320GB HDD
- 15,4" WSXGA+(1680X1050)
- Windows 7 Ultimate - 64bit
nytmare je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2016., 15:59   #219
Rista
Premium
 
Rista's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Ri
Postovi: 1,811
Mda, ono sto je bitno je provodi li se ta direktiva u praksi ili je mozda krivo protumacena od strane random osobe koja je to napisala prije tko zna koliko godina vec. Tripaj knox rootanjem Samsunga pa vidi hoce li ti ikakva direktiva pomoci.
Rista je online   Reply With Quote
Staro 08.02.2016., 16:31   #220
New One
Premium
Moj komp
 
New One's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: Velika Gorica
Postovi: 461
G4 dosla obavijest i sad je na mm 6.0
Dal treba factory reset ili je svejedno?
New One je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 08.02.2016., 16:42   #221
android-split
Premium
 
android-split's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2015
Lokacija: Split
Postovi: 810
Ja preporucam factory reset
android-split je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2016., 20:41   #222
1v@n
The mighty pirate
Moj komp
 
1v@n's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb zapad
Postovi: 6,852
Citiraj:
Autor nytmare Pregled postova
Ne smije se vise ponistavat garancija u EU zbog rootanih mobitela. Bas sam citao o tome-jedino kad ti nece prihvatit aparat je ako si ti bas tim rootanjem sprzio fizicki nesto od hardware-a. Softverski dio te unlockanje je u EU dozvoljeno-stovise,trebali bi svi opeareri davat otkljuvane mobitele bez obzira u kojem centru je kupljen. Garancija prolazi i ako je mob brickan-samo da nije sprzeno ista na maticnoj
Odlično, sad čitaj koju stranicu ranije što je ovlašteni servis napravio. S obzirom da nismo dobili informaciju što je na kraju uspio riješiti žalbom, ostaje to da se garancija uredno poništava ako nadogradnja nije odrađena službenim putem.
__________________

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: AOC Q3279VWF + HP ZR24w
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
OS: Windows 10 Pro x64
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2016., 21:14   #223
SRV
Premium
Moj komp
 
SRV's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: n/a
Postovi: 6,129
Iako je to nemodificiran LG-jev software, servisima je to samo davanje povoda za ponistavnje garancije. Zato im ne treba to priustiti. Ja sam se opekao sada i sigurno necu nikad vise. Niposto ne savjetujem MM upgrade, izuzev naravno ako nemate garanciju, tada naprotiv obavezno instalirajte, telefon odlicno radi. Najveci pomak je u bateriji, preko noci padne za 1-3%.

Obratio sam se LG-u ali cisto sumnjam da ce odgovor biti ista drugaciji.
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 09.02.2016., 16:02   #224
Tulio
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2012
Lokacija: Crikvenica
Postovi: 49
Molio bih pomoć

danas mi s vratio G2 sa servisa, koji je resetiran na tvorničke postavke. Stavio sam u njega svoju SIM karticu, i prepoznalo ju je, međutim kada hoću napraviti update androida, kaže da je imam posljednju nadogradnju.

A prije kvara, imao sam uredno 5.1.1. instaliran. Da napomenem, po mobu nije ništa prčkano u vidu rootanja i sl, sve je original.
Tulio je offline   Reply With Quote
Staro 09.02.2016., 16:07   #225
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 21,355
Koju verziju Androida si imao i koju imaš sada / mislim na lokalizaciju?
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 3600 MTS-B0 Matisse 3600MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,330V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ TRUE Universal BTK + NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-34 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ CRUCIAL MX500 1000GB SATA3 ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional x64



CPU: INTEL Xeon E5450 C0 Harpertown 3000MHz @ 3717MHz (413x9 @ 1,328V)
CLR: THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme rev.C w/ Venomous X BTK II + XILENCE Red Wing 120mm Fan
MBO: ASUS P5Q-E w/ USB 3.0 PCI-E controller
RAM: TRANSCEND JetRAM DDR2-800 4x2GB (8GB) @ 826MHz -- 5-5-5-12 @ 1,85V
VGA: GIGABYTE AMD Radeon HD5450 Silent Series 1024MB
HDD: WD Blue 320GB WD3200AAKS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: SEASONIC S12II-380 (SS-380GB) 380W 80+Bronze Sleeved
BOX: AKYGA AKY012BK Midi Tower w/ window panel
LCD: BENQ E900W 19" LCD @ 1440x900
OS1: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1



GSM: SAMSUNG Galaxy S9+ SM-G965F Midnight Black
ROM: Android Pie v9.0.0 SEE
MSD: KINGSTON 128GB Canvas React MicroSDXC Class 10 U3


GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 SEE
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 09.02.2016., 16:14   #226
Tulio
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2012
Lokacija: Crikvenica
Postovi: 49
Imao sam 5.1.1. ako se ne varam, a sad je 4.4.2

O VIP-u je riječ ako ima kakve veze oko updateova
Tulio je offline   Reply With Quote
Staro 09.02.2016., 16:19   #227
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 21,355
Jesu ti mjenjali matičnu Tj. jesi dobio novi IMEI?
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 3600 MTS-B0 Matisse 3600MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,330V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ TRUE Universal BTK + NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-34 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ CRUCIAL MX500 1000GB SATA3 ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional x64



CPU: INTEL Xeon E5450 C0 Harpertown 3000MHz @ 3717MHz (413x9 @ 1,328V)
CLR: THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme rev.C w/ Venomous X BTK II + XILENCE Red Wing 120mm Fan
MBO: ASUS P5Q-E w/ USB 3.0 PCI-E controller
RAM: TRANSCEND JetRAM DDR2-800 4x2GB (8GB) @ 826MHz -- 5-5-5-12 @ 1,85V
VGA: GIGABYTE AMD Radeon HD5450 Silent Series 1024MB
HDD: WD Blue 320GB WD3200AAKS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: SEASONIC S12II-380 (SS-380GB) 380W 80+Bronze Sleeved
BOX: AKYGA AKY012BK Midi Tower w/ window panel
LCD: BENQ E900W 19" LCD @ 1440x900
OS1: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1



GSM: SAMSUNG Galaxy S9+ SM-G965F Midnight Black
ROM: Android Pie v9.0.0 SEE
MSD: KINGSTON 128GB Canvas React MicroSDXC Class 10 U3


GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 SEE
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 09.02.2016., 16:24   #228
Tulio
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2012
Lokacija: Crikvenica
Postovi: 49
Ne, ostao je stari IMEI

Na radnom nalogu od servisa piše sljedeće: zamjena flex-kabla, promjena softvera, testiranje aparata.
Tulio je offline   Reply With Quote
Staro 09.02.2016., 17:39   #229
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 21,355
A onda skini neki novi KDZ i flešaj ga FlashToolom i to je to. Vjerojatno su nakeljili neku lokalizaciju koja je zapela na 4.4.2. ili nema OTA.
Prije flešanja, probaj spojit na onu LG aplikaciju... zaboravih kako se zove... LG Suite ili tako nešto.
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 3600 MTS-B0 Matisse 3600MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,330V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ TRUE Universal BTK + NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-34 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ CRUCIAL MX500 1000GB SATA3 ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional x64



CPU: INTEL Xeon E5450 C0 Harpertown 3000MHz @ 3717MHz (413x9 @ 1,328V)
CLR: THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme rev.C w/ Venomous X BTK II + XILENCE Red Wing 120mm Fan
MBO: ASUS P5Q-E w/ USB 3.0 PCI-E controller
RAM: TRANSCEND JetRAM DDR2-800 4x2GB (8GB) @ 826MHz -- 5-5-5-12 @ 1,85V
VGA: GIGABYTE AMD Radeon HD5450 Silent Series 1024MB
HDD: WD Blue 320GB WD3200AAKS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: SEASONIC S12II-380 (SS-380GB) 380W 80+Bronze Sleeved
BOX: AKYGA AKY012BK Midi Tower w/ window panel
LCD: BENQ E900W 19" LCD @ 1440x900
OS1: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1



GSM: SAMSUNG Galaxy S9+ SM-G965F Midnight Black
ROM: Android Pie v9.0.0 SEE
MSD: KINGSTON 128GB Canvas React MicroSDXC Class 10 U3


GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 SEE
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 09.02.2016., 22:30   #230
Tulio
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2012
Lokacija: Crikvenica
Postovi: 49
Ma ako me sjecanje sluzi, moram ga spojit na PC preko LG Suite da se updejta na 5.1.1., mislim da sam tako napravio i prvi puta. Sutra cu se pozabavit time.

Ali samo je za primjetit, kako na 4.2.2 mob doslovno leti, cudo kako ga zaguse kasnije s glupim updejtovima svega i svacega
Tulio je offline   Reply With Quote
Staro 09.02.2016., 22:57   #231
srale7
Premium
Moj komp
 
srale7's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 5,335
Leti 2 tjedna max. I onda ko krepana mačka
__________________

srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 10.02.2016., 07:19   #232
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 21,355
Citiraj:
Autor Tulio Pregled postova
Ma ako me sjecanje sluzi, moram ga spojit na PC preko LG Suite da se updejta na 5.1.1., mislim da sam tako napravio i prvi puta. Sutra cu se pozabavit time.

Ali samo je za primjetit, kako na 4.2.2 mob doslovno leti, cudo kako ga zaguse kasnije s glupim updejtovima svega i svacega
Da, i to je metoda. Konkretno sa. To radio sa Flashtoolom i CSE opcijom tako da je odma sve resetirao prilikom flešanja.
A gle, ako ostaneš na 4.4.2 neće ti se niš strašno dogoditi. Možeš imat samo probleme psihološke prirode zato što nemaš lolipopa na mobu
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Leti 2 tjedna max. I onda ko krepana mačka
Nije baš tako... G2 sam imao cca pola godine, nije se vukao ni jednom. Znao je štucnuti, ali daleko od kreple mačke.
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 3600 MTS-B0 Matisse 3600MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,330V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ TRUE Universal BTK + NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-34 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ CRUCIAL MX500 1000GB SATA3 ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional x64



CPU: INTEL Xeon E5450 C0 Harpertown 3000MHz @ 3717MHz (413x9 @ 1,328V)
CLR: THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme rev.C w/ Venomous X BTK II + XILENCE Red Wing 120mm Fan
MBO: ASUS P5Q-E w/ USB 3.0 PCI-E controller
RAM: TRANSCEND JetRAM DDR2-800 4x2GB (8GB) @ 826MHz -- 5-5-5-12 @ 1,85V
VGA: GIGABYTE AMD Radeon HD5450 Silent Series 1024MB
HDD: WD Blue 320GB WD3200AAKS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: SEASONIC S12II-380 (SS-380GB) 380W 80+Bronze Sleeved
BOX: AKYGA AKY012BK Midi Tower w/ window panel
LCD: BENQ E900W 19" LCD @ 1440x900
OS1: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1



GSM: SAMSUNG Galaxy S9+ SM-G965F Midnight Black
ROM: Android Pie v9.0.0 SEE
MSD: KINGSTON 128GB Canvas React MicroSDXC Class 10 U3


GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 SEE
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 10.02.2016., 07:21   #233
amerix
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Jul 2006
Lokacija: Požega
Postovi: 476
Također,imam G2 godinu i pol i nema štucanja. Jučer sam se igrao sa S6 malo i razlika u fluidnosti je minimalna. Gotovo neprimjetna.
amerix je offline   Reply With Quote
Staro 10.02.2016., 08:28   #234
chief_wolfinjo
Premium
Moj komp
 
chief_wolfinjo's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: DS9
Postovi: 2,792
Bok

Imam Lg G2 s Android 5.0.2 (V30d-VDF-COM)

i jučer zamjenim sim karticu kod tele2 za 4G.

ali meni 4G ne radi, zovem tele2 vele sve je aktivirno i ok s naše strane.

ali za LG G2 trebate imati Android 5.0.2 koji ja već imam....

u opcijama mreže mi uopće ne nudi 4G odnosno LTE

što mi je sada činiti ?

hvala
chief_wolfinjo je offline   Reply With Quote
Staro 10.02.2016., 09:18   #235
gil
Member
 
Datum registracije: Jul 2005
Lokacija: Kutina
Postovi: 949
gil je offline   Reply With Quote
Staro 10.02.2016., 09:53   #236
Badboy
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Jastrebarsko
Postovi: 186
Ne postoji official 5.1.1 za g2
__________________
Život je samo san na putu prema smrti!
Badboy je offline   Reply With Quote
Staro 10.02.2016., 11:36   #237
chief_wolfinjo
Premium
Moj komp
 
chief_wolfinjo's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: DS9
Postovi: 2,792
Citiraj:
Autor gil Pregled postova
Citiraj:
Autor Badboy Pregled postova
Ne postoji official 5.1.1 za g2
to sam probao i nakon toga 4G radi - full signal
ali ako resetiram mobitel onda te postavke zaboravi
a i to su ljudi potvrdili na forumu....

sad ne znam što napraviti da mi 4g radi ?

hvala
chief_wolfinjo je offline   Reply With Quote
Staro 10.02.2016., 11:40   #238
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp
 
Cuky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: novi zagreb
Postovi: 3,909
promijeniti rom, neki custom mozda?
Cuky je online   Reply With Quote
Staro 10.02.2016., 12:21   #239
chief_wolfinjo
Premium
Moj komp
 
chief_wolfinjo's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: DS9
Postovi: 2,792
na kraju sam uspio rješiti problem.

trebalo je samo napraviti update za LTEConfigs file

i to je to

sada radi

hvala svima
chief_wolfinjo je offline   Reply With Quote
Staro 10.02.2016., 12:29   #240
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp
 
Cuky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: novi zagreb
Postovi: 3,909
daj napisi kako si to napravio, nek stoji tu kao info za eventualna buduca pitanja oko toga, thanks
Cuky je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na