|
16.10.2022., 14:43 | #1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2015
|
(riješeno) Bluetooth problem?
Koristim windows 10 Upario sam laptop s mobitelom i za probu sam na laptopu uradio desni klik mišem na jednu sliku i odabrao sendto/bluetooth i tu selektirao moj mobitel. I nakon toga na mobitelu u folderu downloads vidim tu sliku. Sad sam na mobitelu označio neku sliku i odabrao share/bluetooth te selektirao naziv laptopa Nakon toga, nakon par sekundi na mobitelu piše poruka "slanje nije uspjelo" Znači s laptopa na mobitel ide bez problema, a suprotno nikako zan li ko u čemu bi mogao biti problem |
16.10.2022., 14:51 | #2 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Na laptopu moras ici na desni klik na bluetooth ikonu kod sata (dole u kutu) i odaberi receive file pa onda posalji s moba.
|
Oglas
|
|
16.10.2022., 15:52 | #4 |
Registered User
|
Svaka čast, to je to uspjela je obostrana bluetooth razmjena mobitela i laptopa, ali sad imam još jedan problem. Imam dva laptopa te sam pokušao ih upariti na isti način ali ne ide. Kliknuo sam na ikonicu i odabrao show bluetooth devices, pojavi se searchin for bluetooth devices, i evo več pola sata traži ali ne pronalazi taj drugi laptop Ista stvar se dešava na oba laptopa, ne pronalaze jedan drugoga a mobitel nađu bez problema |
16.10.2022., 17:25 | #5 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
U postavkama bluetootha na laptopu moras upaliti kvacicu na "make my pc discoverable" (tako nekako). Tek onda ce taj laptop biti vidljiv drugim uredjajima za uparivanje. Edit: Ovo gore pod "discovery" mora biti upaljeno (ignoriraj crvene oznake) https://www.tips-howto.com/wp-conten...ows-10-1-5.jpg
16.10.2022., 20:50 | #6 |
Registered User
|
Sve to šta mi sugeriraš je uključeno na oba laptopa ali nema razlike, i dalje ne pronalaze jedan drugoga |
|
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|