|
12.08.2022., 15:15 | #1 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Slabe performanse laptopa u igrama
Bok ekipa, imam jedan "gaming" laptop aspire vn7-792g-77b6 koji bi po specifikacijama trebao solidno pokretati neke igre, ali se muči. Ugradio sam u njega SSD nedavno, svježe instalirao Win10 i testirao na League of Legends igri gdje FPS jedva bude oko 30 i onda u nekim trenucima pada. E sad, imam nekakvog starije računalo s Sapphire HD 4670 1GB grafom i FPS ide preko 60 i ne pada ispod + testirao sam i na nekakvom MacBook-u s integriranom grafom i FPS ide preko 100. S obzirom na ovo sve, nekako mogu zaključiti da nešto nije u redu s tim laptopom, ali ne znam kako i što da testiram da vidim da čega bi mogao biti problem? I da, laptop ima dvije grafe, jednu tu Nvidia 4GB i drugu nekakvu koja nije za gaming pa laptop prebacuje automatski između njih po potrebi i koliko ja vidim, kad pokrenem LoL, laptop uredno prebaci na ovu jaču. Radim li nešto krivo? Specifikacije: Procesor: Intel® Core™ i7-6700HQ RAM: 8 GB DDR 4 SSD Grafička: NVIDIA GTX 960M, 4 GB Svi driveri instalirani friško. Laptop je iz 2015.
12.08.2022., 15:33 | #2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
Oglas
|
|
12.08.2022., 16:05 | #3 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Bacim oko, tnx
Oglas
|