|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Tipkovnica za HTPC?
Molim vas da mi predložite koju tipkovnicu kupiti za HTPC. Treba biti bežična i imati trackball/touchpad ili neku sličnu zamjenu za miša. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Zamišljena kao tipkovnica za HTPC. http://www.logitech.com/index.cfm/ke.../3848&cl=us,en oko 1000 kunelića... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ta ili dinovo edge.. imam edge i ono jednostavno je prefantastična, milina za gledat i radit na njoj. jeftinije varijante i nisam bas vidio u vrijeme kad sam kupovao (sa touchpad-om, sa trackball-om jesam ali su bile ruzne do bola)... da sad kupujem opet bi uzeo edge umjesto mini jer moj htpc je vise hepc i koristim ga i za druge namjene osim gledanja filmova/slusanja muzike ![]()
![]() |
#4 |
Premium
|
Hm, ova druga mi se čini super ali mi je malo preskupa... Ima li nešto jeftinije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja imam več par godina BTC 9019URF,oko 150 kn je,a nevjerojatno me dobro služi.sad bez miša na tipkovnici nemogu (dobro dodje kad presuši pravi miš).s punjivim baterijama izdura po 2-3 mjeseca.jedino nije lijepa ko ova gore,ali ima jednu nulu manje na računu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
E to je već prihvatljivije ![]() Ima li netko iskustava s Microsoft DSP Remote Keyboard MCE ? http://www.diskont24.com/getimage.php?id=13935&t=KB MS DSP Remote Keyboard MCE |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Bot, LoL. ![]() EDIT:Moze brisnje ovoga, jer je i bot obrisan prije mene ![]() Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 07.08.2008. u 13:16. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|