|
03.08.2008., 17:47 | #1 |
h3@dhunt3r
Datum registracije: Jun 2008
|
Miš + Tipkovnica COMBO
Idem sutra u nabavku periferije i nikako da se odlucim da li uzeti Logitech Cordless Desktop MX™ 5500 Revolution ili Logitech G9 mishonju i G11 tipkalo? Znam da je za igranje vjerojatno bolja ova druga opcija, ali vec cca 1,5 godinu koristim bezicne miseve i tipkovnice. Bio sam skoro siguran u svoj povratak zici dok nisam procitao misljenje jednog lika koji je kupio G9 u Linksu, a kaze da mu se cini da ce mu se kabel na stakoru vrlo brzo rascufati (neka tkanina je u pitanju) i da mu je citiram "...guzica prevelika..." (valjda misli na mishonju). Zanimaju me iskustva ljudi koji koriste neke od ovih periferija, da lakse donesem odluku sta kupiti... Zadnje izmijenjeno od: m.a.t.e.j. 05.08.2008. u 15:12. |
03.08.2008., 22:05 | #2 |
Premium
|
..g9 je fakat izvrstan miš a njegov mi kabel prolazi kroz sve i svašta i niti traga rascufavanju..a gaming je predobar.tipkovnicu preporučam logitech wave hg-spot. |
|
|
Oglas
|
|
05.08.2008., 15:08 | #4 |
h3@dhunt3r
|
Bio sam jucer u Linksu u shoppingu i probao sam G5, G9 i Razer Lachesis, ali sam na kraju kupio Cordless Desktop MX™ 5500 Revolution i nisam bas potpuno zadovoljan... Tipkovnica je ludnica, ali mis bas i nije neka senzacija kao sto su ga nahvalili. Brz je, ali da je precizan to definitivno ne... Izgleda da cu morati u Vemil po MX518 dok ih jos imaju po 250 kn, jer mi ovaj moj nekad zaplese po ekranu sto bas i nije ugodno... |
|
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|