|
02.06.2019., 18:04 | #1562 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Ima ko ideju zasto mi 970A-DS3P nakon sto se iskljuci ne zeli vise bootati nego ide ravno u BIOS. Imam Sonoff pa na daljinski palim i gasim i otprilike svaki 100-ti put krene s kopanjem tj. preskoci ulazak u BIOS. Daleko mi je rig pa ne mogu bas cesto do njega stisnut tipku da izadje iz BIOS-a i nastavi bootanje... vrlo je iritantno. BTW. pratim potrošnju na Sonoffu, nekad zaglavi na 160W (pretpostavljam da je tad u BIOS-u), a nekad ode do 210W i stoji na toliko (pretpostavljam da je krenulo bootati ali je problem negdje drugdje)... ostali kompovi na istom switchu normalno kopaju, dakle do neta ne bi trebalo biti... |
|
|
Oglas
|
|
02.06.2019., 18:59 | #1563 |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Hmmmm ... meni se to događa jednom od 100,isto imam onaj wifi switch ... (neki,neda mi se gledat) ... Dogodi mi se kad mi je stariji os na stiku ... i naravno sa preporučenom pločom za majnanje H110 d3p Gigabyte ... Klokovi su ok,jer kad upali radi 7-10 dana (onda ja nešto počnem štelati :-) ) I moram priznati Nvidijin rig ... Sa AMD-om nemam takvih problema,ni restarta ni preclocka ni ništa ... |
|
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|