|
25.10.2024., 17:47 | #61 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Pa kao sto je ovaj forum i ova tema mjesto gdje raspravljamo sta uzeti, sta je dobro itd, postoje forumi u svijetu koji se isključivo bave tom tematikom. Odete recimo na ipcamtalk forum i pročitate sta se kaze za taj Reolink kad se postavi pitanje o istom. Ako ipcamtalk ili use-ip nisu relevantni onda je još manje relevantno sta se piše na ovom forumu |
25.10.2024., 19:05 | #62 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Koji model, koja kamera, koji problem si ti sa Reolinkom imao da bi ovakav stav sa tvoje strane bio relavantan?? Meni ne smeta ni jedna marka, model dok radi sto treba, da mi radi i dok je to u nekom mom zamisljenom cjenovnom rangu. Smontirao sam preko 20-tak kamera u zadnjih 2 godine, jedno 15-tak ljudima online mjesecno pregledavam, administriram ako sta treba i za svaki model koji sam postavio ili ovdje linkao/spomenio mogu biti kritican ili ne kritican u pogledu jednostavnosti i sta se dobije za koje pare ali opcenito popljuvati neku marku nikad mi nije palo na pamet. Ta 2 foruma koja se naslanjaju prvenstveno na prodaju kamera pa sad tamo ima i neki forum nimalo mi nisu relavantni, jedino relavantno mi moze biti iskustvo ljudi ovdje koji imaju razne modele kamera i problematika sa istima. Za Reolink bar 15-tak ljudi ovdje je nesto napisalo, reklo, kupilo i koristi tako da njihova misljenja i iskustva na ovom forumu su debelo relavantnija od 2 foruma koja su usmjerena prvenstveno na Discount popuste, akcije i prodaju kamera.
|
Oglas
|
|
26.10.2024., 10:46 | #63 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
07.11.2024., 14:57 | #64 |
Yare Yare Daze
Datum registracije: Jan 2014
|
Pozdrav kolege! Trazim kameru za video nadzor za vanjsku upotrebu.Trebala bih biti sto veca rezolucija,da podaci se snimaju na sd-karticu,i da koristi sim karticu za internet ali da struja ide na kabel ako je moguce da nije preko solar panela. Pa dali imate kakve preporuke? Moze kupnja u hr ili izvana(amazon.de itd) Hvala unaprijed!
07.11.2024., 16:47 | #66 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
neke lovačke kamere? mislim da traženo više spada u tu kategoriju. |
07.11.2024., 16:49 | #67 |
Yare Yare Daze
Datum registracije: Jan 2014
|
Ma imamo neku supu/garaza koja je odvojena od zemlje pa bih stavili kameru a tamo nema net/wifi. Dali mozes ostaviti par linkova za neke?
07.11.2024., 17:02 | #68 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
https://reolink.com/product/reolink-...specifications Meni osobno preskupa za 2K jer za te pare ima puno boljih 4K kamera ali nemaju LTE, bar od Reolinka da ja znam. Doduse imaju ove neke modele na baterije koje se mogu napajati ali samo preko USB porta i onda je upitno u kakvu kutiju to strpati jer USB kabl nije bas nesto sto bi drzao u svim vremenskim uvjetima vani. Uglavnom sila i situacija ne pita, ova ima klasican DC Power port na kablu i to ide u bilo kakvu malo vecu kockastu elektricarsku razvodnu kutiju tj. kompletan taj kabl sto ide iz kamere moze se spakirati uredno. Problem sa USB napajanjem na kamerama je da moras otvorit poklopac na kameri pa pristekat usb kabl a tako to nemos stalno ostaviti vani.
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|