|
16.02.2020., 22:29 | #151 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Netflix koristi Dolby Digital Plus, jesi probao mijenjati audio postavke u Fire Sticku (ono Best Available/Dolby Digital/Dolby Digital Plus)? |
17.02.2020., 01:22 | #152 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
I meni stigao Firestick 4k pa se malo mučim. Što želim je portabl video player koji bi vrtio filmove s kompa i mobitela, ali naravno ne kroz screen mirroring. Proba sam vlc i iako nalazi share, ima problema sa a/v syncom i trza. Da li je kodi najbolji izbor ili ima nešto bolje? Također, da li je potrebno biti na wifiju da bi se streamalo s mobitela ili je moguće izkemijati s wifi direct?
Oglas
|
|
17.02.2020., 01:58 | #153 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
a mozda ti neki od appova guta cpu pa dolazi do greske u syncu. Adapter nebi trebao biti problem ako ima dovoljno A |
|
18.02.2020., 09:33 | #154 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Poslano sa mog MI 9 koristeći Tapatalk |
|
18.02.2020., 09:52 | #155 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Reset netflixa Restart sticka (neda mi ga se formatirati) Promjena hdmi porta Struja Promjena kvalitete zvuka (best available ili stereo, cak ni to ne pali kao sto sam prije tvrdio) Pali/gasi one volume leveler, enhance voice i sl opcije Znam da tv nije dobivao nikakve updejtove (dummy tv, update moram rucno raditi). Stick se automatski updejta, to ne mogu kontrolirati afaik. Benchmark mi je Witcher S01E01 dijalog na 18:00 min Sex education S02E08 tel poziv na 27:15 min Zadnje appove koje sam instalirao na stick su HBO GO i MaxTV to go, obje rade odlicno. Mislim ono, ne cackam po sticku nikada nista, radi mjesecima iste stvari (netflix, iptv, youtube, a odnedavno hbo i maxtv). U postavke udjem samo kad bi promjenio wifi mrezu dok sam koristio wifi. Zadnjih mj dana je zica.
19.02.2020., 18:03 | #156 |
Suit up!
|
Jesam, radi s PCa nakon što sam očistio registry jer je bilo nekih problema sa serverom. Međutim, kako dobiti da radi s mobitela? Ne mora nužno biti Plex ali da mogu streamati s mobitela (recimo kad putujem pa u apartmanu/hotelu oću pogledati nešto i ponesem firestick). Screen mirroring je očajan, kvaliteta je loša jer previše kompresira sliku.
01.03.2020., 13:40 | #157 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Društvo,postoji neka aplikacija na mobu preko koje bi mogao prebaciti link iptv liste na Perfect player ili Tivi mate apk bez da tipkam 500 znakova?Znam za onu foru sa skidanjem m3u linka,ali ka bi baš želio zadržati cijeli link kako bi mi se lista stalno ažurirala. |
01.03.2020., 13:44 | #158 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
fire tv app ima full tipkovnicu, mozes pejstat tekst i spremit lako
01.03.2020., 14:48 | #159 | |
Premium
|
Citiraj:
Hvala! |
|
01.03.2020., 23:36 | #160 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ili skratis link sa tinyurl.com |
|
|
Oglas
|
|
03.03.2020., 22:23 | #162 |
49%winner
|
Kako bi Index rekao, otkrio sam zasto me jebe audio-video desync na netflixu i razlog je nevjerojatan! Zeza ga Ugreen LAN adapter. Tocnije, logitechov unifying receiver ustekan u adapter. Znaci taj adapter i tipkovicu koristim cijelo vrijeme, cak i kad sam stick koristio preko wifija (lan adapter je po defaultu ustekan u stick zbog usb portova). Sad me jebe neovisno kako spajam stick na net - cim iskopcam logi adapter, sve se vraca u normalu. Case closed. Skoro sam ga factory resetirao, skoro!
06.03.2020., 00:24 | #163 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
Citiraj:
Ako netko koristi pls neka podjeli info koje su must have aplikacije, izbjegao bih Kodi jer bi mu to bilo pre komplicirano za koristiti, za Iptv koristimo plaćenu listu mada moram provjeriti dali ce raditi na istoj IP adresi ali na dva uređaja. Odakle skinuti SSIPTV i ostale aplikacije za Fire stick? Poslano sa mog LG-M700 koristeći Tapatalk |
|
06.03.2020., 03:38 | #164 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
Applikacije se na firestick moraju side-loadat ako ih nema na official storeu. Manje vise sve sto je android aplikacija bude radilo ok i na firesticku. Sideloadas tako da (po meni najlakse) skines Apps2Fire aplikaciju na mob, pa zeljene aplikacije skidas na mob prvo pa onda ih samo feedas u firestick nakon sto povezes TV i Mob (imas step by step guide u applikaciji koji je doista jednostavan). SIPTV apk mozes skinuti sa njihove official stranice. A imas i razne stranice za skidat .apk fileove (ako ne znas nijednu posalji mi PM, jer ne znam dal smijem to javno stavljat?) Must have za iptv je definitivno SIPTV (vrijedi svake kune). A ovako od ostalih aplikacija i ne koristim bas puno, moj tv nije smart pa imam Youtube i tak te standard aplikacije koje svaki smart tv ima, jedino mozda vrijedi napomenut TvZion aplikaciju...To ti je nesto kao popcorn time, no ne znam koliko mogu o tome da nebi popio bananu na forumu haha ali prouci im website. Takodjer I MX Player (player koji mi radi najbolje sa firestickom) njega preporucam.
06.03.2020., 08:48 | #165 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Ima cijela tema o Fire Sticku, a drugi post ima FAQ s odgovorima na sva ta pitanja. |
08.03.2020., 21:33 | #166 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Došao i meni fire stick 4k koji sam naručio na akciji. Na prvu mi je super, brz kao i shield praktički. Netflix i youtube sam složio odma, ali ovaj plex fakat ne kužim. Instaliram plex app na fire stick i uopće u postavkama me vidim kako da dodam library. Na shieldu imam kodi na koji streamam video sa synology-a. Kako se to složi na plexu? Može li se uopće? Znači stream videa sa synologya na fire stick preko plex app?
08.03.2020., 21:49 | #167 |
Suit up!
|
Mene iritira što Plex ne čita određene video (audio) fileove. Recimo brdo aktualnih serija u 1080p uopće ne može pokrenuti. Ne znam u čemu je stvar, čini se da je problem u multikanalnom audiu.
08.03.2020., 22:14 | #169 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
plex server ti treba na synologiju plex je u 2 djela server side i clientovi nije kao kodi .. all in one ja se okusao u plexu, al titlovi mi nikako nisu sjeli, tj nisam skuzio kako da plex skida pa sam ostao na kodiju .. kojeg koristim još od doba 10.x |
|
08.03.2020., 22:28 | #170 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ahaaa, zato na tutorialima prvo instaliraju plex na synology, nisam kužil to. Čini mi se dosta kompliciranije nego kodi tak da budem radije složio kodi na fire stick, moram to sad proučiti kako se instalira. Hvala.
11.03.2020., 16:42 | #171 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Jel itko uspio instlirat A1 TV za van aplikaciju na Firestick 4K? Ja ju instaliram putem apps2fire i ukucam login podatke, može se i označiti prihvaćam uvjete ali kursor neće da ode na tipku "potvrdi". Ima tko kakvu android magiju da se ovo odradi? |
11.03.2020., 17:11 | #172 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Nikako, A1 za van je napravljena za "touch" sučelje, jedino platit onaj bezvezni explore tv. |
|
11.03.2020., 18:17 | #173 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
16.03.2020., 14:46 | #175 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Jesam ja jedini nadobudni koji pokušava koristiti (Nord)VPN za Netflix na firesticku (obican, FHD model)?? Znači bilo korištenje nordvpn aplikacije na sticku, bilo korištenje vpn tunela na drugoj lokaciji u mreži, ista stvar - detektira proxy i ne vrti "US" sadržaje. Probao sam sideloadat Netflix i uspio pokrenut app ali ocito je za telefone apk kad navigacija nije radila (vjerojatno touch/mis treba). VPN radi na kompu i mobitelu, samo na firesticku sere kvake. Znači krivim netflix inačicu s firesticka - verzija iz amazon stora. EDIT: Probat cu s drugim vpn providerima, jer kakve sam srece, nordvpn je blacklistan u appu ili tak neka AI glupost Zadnje izmijenjeno od: johnsmith. 16.03.2020. u 15:05. |
16.03.2020., 15:47 | #176 |
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Ja sam se igrao jučer sa NordVPN-om i US Netflixom. Nešto radi nešto ne (netflix na mobu i tvu). Ukratko jedna od opcija mi je bila kupiti FireStick (na Nordovim stranicam sam pronašao kako upogoniti VPN na Fireu). Ali naišao sam na članak na redditu kako je zablokirana opcija Netflixa, FireSticka i Norda (nisam baš sigran da li je za blokadu zaslužan Amazon ili Netflix). Netko je napomenuo da mu je radilo sa starom verzijom, a sa novom ne. Opcija sa starom verzijom i sličnim zafrkancijama mi se nije dopala pa sam odustao od FireSticka. Izgleda da je do kombinacije. |
16.03.2020., 16:45 | #177 |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
nordvpn ne radi na boxovima, i ja sam pred nekih 2mj se zafrkavao s tim na miboxu, na kompu mi uredno radilo a na boxu ne(ušlo bi u netflix ili hbo app i učitalo naslove, ali nakon pokretanja filma ili serije nakon par sec pukne veza), kontaktirao sam i support i kažu da već ne radi neko vrijeme (mislim od početka 2019) iako je aplikacija i dalje uredno na app storu.. |
16.03.2020., 19:18 | #178 | |
49%winner
|
Citiraj:
Sve sumnje su sada na zvucnicima na kojima su spojeni pc, tv i chromecast (m-audio bx5). Ali bizarno, istekao unifying receiver, dva dana radilo vrhunski pa pocelo jebat. Onda cackao po profilima slike (general, game, cinema, sport...) i cinema profil je uklonio lag. Nakon 1 dan opet pocelo. Sam sebi sam dosadan, ne sjecam se kad sam zadnji put pogledao nesto na netflixu S GUŠTOM. Sent from my SM-N960W using Tapatalk
16.03.2020., 22:04 | #179 |
Premium
|
Mene ista stvar na firesticku ubija na Kodiju. Sve sam probao i nema sanse, delay je tu. Samo sto Kodi ima opciju da postelas delay u general opcijama pa je to ajmo reci "rjesenje"... Sent from my SM-G975F using Tapatalk |
17.03.2020., 00:15 | #180 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ok, očito je do norda, jer netflix tv 5.1.3 staru verziju stavio i isto bila kifla. Promjenio vpn, bilo frka, mjenjao servere i proradilo. |
|
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|