|
![]() |
#1471 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Za CryptonightV7 to ne vrijedi jer on stlano koristi taj jedan algoritam pa je puno lakše overclockati core i memoriju. Poslano sa mog Redmi 5 Plus koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1472 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1473 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ekipa bok, imam neke probleme sa Rigom pa vas molim za savjet: Intel Celeron 6* 1060 GTX 6GB 2*1000W PSU MBO Gigabyte GA-H110-D3A 8 Giga RAM 120 SSD Rig je star mjesec dana, uredno radio na Claymore V10 mineru i na Afterburneru. Nikakvih grešaka sve do zadnjeg updatea Windowsa (kritični update koji je sam povukao iako je Update bio deaktiviran od početka). Nakon restarta počeo se javljati Cuda error (cannot allocate big buffer for DAG). Povećao sam virtual RAM na 16+ giga i izgleda da je to riješilo problem. Međutim, nedugo nakon toga počeo se javljati Video_TDR_Failure koji je uzrokovao BSOD. Malo troubleshootinga i izgleda da je riječ o driverima. Izbriši stare, stavi nove, ponovno stavi starije ... isto! U par navrata javljao se temperature error kojeg sam zaobišao isključivanjem monitoringa temperatura kartice. I danas - zadnje što se desilo je GpuMiner cu_k1 failed nešto poput ovog: ![]() Probao sam sa pokretanjem afterburnera i bez njega, problem se pojavljuje u oba slučaja Afterburner postavke: Power limit: 90 Temp limit: 83 Core clock: 0 Memory clock: +756 Fan: Auto Tnx na pomoći Zadnje izmijenjeno od: Pantera-N. 09.06.2018. u 19:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Prebaci se na HIVEOS ili SMOS, nećeš imati problema, i ja sam tako napravio,samo su moji problemi počeli još prije jer imam 1060 3gb ... Inače koliko vidim nekako mi sve osim prve kartice imaju malo hasha,jel to uslijed greške ili inače tak ??? Koje memorije imaš na karticama ??? E da i probaj virtualku staviti na više od 20,recimo 22 GB |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1481 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ova slika od gore nije SS mog riga, već slika s weba istog problema koji se i meni javlja. Inače max koji dobivam po kartici sa OC postavkama je 24 Mh. Memorija je Micron Zašto 2*1000W? Došlo je u paketu, je malo overkill i opterećenje po PSU je manje. Page file je na 50Gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#1486 |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
Imam problem na Windows 10. Miner krene i pokaze GPU0 Failed kx miner error. EDIT : Problem GPU0 Failed kx miner errora "rjesio" sto sam stavio stariju verziju claymora. Sada dosao drugi problem : https://imgur.com/a/qeSUCKD Ima li to veze posto nisam updateo windows? Stavio fresh i odma miner. Trenutno je win10 verzija 1511
#propo Zadnje izmijenjeno od: renaTq. 16.06.2018. u 19:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Premium
|
stavi mu u commandnu traku -dcri 5 Mene muči : Cpu machine check ... error,to mi neovisno o pravilu sruši rig (nekad dan,nekad tri,a nekad radi deset dana) promjenjena je pasta na procu,znači ne pregrijava se (40 stupnjeva) ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1489 |
Premium
|
Ja sam taj -dcri imao u kombinaciji sa -eres ... Sad jbga kako nisam na wimblozama već dugo,još je nekaj bilo,ali sad ... evo našao staru komandnu liniju na stiku : -epsw x -mode 1 -ftime 10 -eres 0 , na to je dodan -dcri , to je trebalo za 1060 3gb kartice ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1491 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2017
|
Vidim da većina ima problema sa ovim zadnjim updatom win10. Ovi novi update ima jednu caku različitu od prijašnjih, a to je da kad se instalira..kao da se nije do kraja instalira. Očito nešto u pozadini radi i svaki put kad ga se ide restartat to se poremeti .. Pustit ako triba i 3 sata da u miru odradi.. (bez minera i bez bilokakvih radnji vezanih za miner).. nakon toga DDU u safemodu (ili normalno) ako zeza afterburner - Disable ULPS |
![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
Premium
Datum registracije: Feb 2017
|
Može li Claymore miner raditi sa samo 2 gb radne memorije? Dosad sam imao 3x1 gb ddr2 memorije i danas mi je otišao jedan stick i ostalo mi je samo 2 gb. Sad kad pokrenem miner dobijem poruku ethdcrminer64.exe has stopped working a prije toga je sve radilo pola godina bez problema. Ne znam je li problem u radnoj memoriji ili nečem drugom. Matična ploča je Gigabyte GA-M56S-S3 i na njoj su spojene 2x RX470 4gb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
tko kod da odgovori jer afterburner je imao "problem" da na novijim driverima nije prepoznao više od 3 grafe .. dodaš 4-tu .. ode on u mp3 tako da ja anadrelin drivere guram 18.2.1 i OverdriveNTool al sam se prije navuko na afterburner .. dok nisam prešao 4 gpu .. sad sam na 5 i gledam .. nešto cijene padaju tih grafa .. mogo bi ugurat jos 2-3x ili nije vrijeme ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1496 |
bu
Datum registracije: Jan 2017
|
Ja sam polako izbacio MSI afterburner Namještam vrijednosti voltaže, clockova i ventove direktno u mineru i još sam uvijek na onoj dag fix verziji drivera... Zasad fercera bez problema
![]() |
#1497 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
W10 Pro v1709 Adrenalin 18.2.1 (radi i na 18.3.4) MSI AB 4.5.0 Claymore 11.7 Očitava parametre svih grafa (11+), ali se može pojedinačno odabrati (detaljno podešavati) samo prvih 8. Ako je odabrana opcija "Synchronize settings for similar graphics prosessors", moguće je podešavati 9+ grafa (na jednake vrijednosti). ![]() Nikakvih SW problema. Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 18.06.2018. u 01:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1499 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2017
|
Citiraj:
Nije dovoljno 2 GB rama za rudarenje na Win 10. Posudio sam od kolege 1GB rama i sad opet radi normalno sa 3GB rama. Ukupna potrošnja rama na win 10 dok rudari je oko 1,8GB pa je 2GB na knap i zato se miner rušio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2018
|
![]() postavio sam sve kako je pisalo i kad pokrenem ovo mi se desi https://imgur.com/BIsfpSW |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|