Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja, modding i ostalo > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 20.03.2008., 08:21   #31
rib@
Premium
 
rib@'s Avatar
 
Datum registracije: Oct 2006
Lokacija: Varaždin
Postovi: 1,187
Citiraj:
Autor st@rfucker Pregled postova
Sveukupno, mislim da ima 7 ventilatora i buka je podnošljiva s obzirom da mi komp radi 24/7. Eventualno sam mislio isključiti prednji veliki vent jer mislim da se on jedini čuje, a i upitna mi je i njegova svrha (vaše mišljenje???).
Za jedan HTPC imas puno ventilatora, ali ako si zadovoljan ok.
Ja bi radije taj 120 vent spojil na 5 ili 7 V. Ako se uspije pokrenuti ostavi ga na 5V, a ako ne na 7V bude sigurno radil.
I jos provjeri jel se stavrno samo taj vent cuje. Na 5/7V mozes staviti i 60mm vent, ali bar u pocetku prati temperature, jer su ti komponente dosta veliki potrosaci za HTPC.
__________________
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa
rib@ je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2008., 09:49   #32
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,440
Ja ti bum prigovaral za slike. Ti si debelo prešao granicu od 50kB, pa bi te stvarno molio da staviš u thumbove (a kako nisi na modemu, to ti ne bi trebao biti problem ; mada si mogao i iz prve to napraviti, samo odabrati druge kodove).
__________________
"Everything with a heartbeat can knock you down"
Vuco je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 20.03.2008., 14:10   #33
SniperWolf
Premium
 
SniperWolf's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Rijeka
Postovi: 4,175
Odlicno kuciste od chiefteka al i kosta.
Pohvale!
__________________
Pošteni Trgovci: 1,2

Zadnje izmijenjeno od: SniperWolf. 20.03.2008. u 14:42.
SniperWolf je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2008., 14:13   #34
Swarm dude
Premium moderator
Moj komp
 
Swarm dude's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,592
Ima li netko pojma kakvo je Abit AS-MJR2 kućište u HG spotu? Je li to uopće od Abita?!
Ja nisam ništa našao o tome
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2008., 15:39   #35
Ataru
Registered User
 
Ataru's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Porec
Postovi: 4
Evo, slazem si neki HTPC, pa da postavim par pitanja:

1.) Koju TV karticu mi preporucate? Od karakteristika bi htio da prima analogni i DVB-T signal, FM radio, teletext, timeshifting, EPG (informacije o programu). Obavezno PCI, daljinski upravljac nije nuzan (imam vec iMon).

2.) Koji 80 mm ventilator mi preporucate? Sa kucistem su isporuceni dosta bucni, pa bi ih zamijenio tisima. Inace, u kuciste stanu samo 80mm, tako da veci ne dolaze u obzir.
Ataru je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2008., 18:16   #36
st@rfucker
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 12
Citiraj:
Autor rib@ Pregled postova
Za jedan HTPC imas puno ventilatora, ali ako si zadovoljan ok.
Ja bi radije taj 120 vent spojil na 5 ili 7 V. Ako se uspije pokrenuti ostavi ga na 5V, a ako ne na 7V bude sigurno radil.
I jos provjeri jel se stavrno samo taj vent cuje. Na 5/7V mozes staviti i 60mm vent, ali bar u pocetku prati temperature, jer su ti komponente dosta veliki potrosaci za HTPC.
ma u principu mislim da je bolje nikaj ne dirati...

to za sada sve super radi, a poslje ljeta većina komponenti ide u rashod i idem u nabavku novih (jačih, bržih i tiših) komponenti ;-)

sve u svemu, od kad sam presložio stari komp u novo kućište sam kao preporođen (pa nek neko kaže da je kućište namanje važno...), tako da odgovorno tvrdim da vrijedi svake lipe, a i nije brzo zastarljivo kao npr. većina komponenti u komp-u!!!

...vidim da je većina usera na ovom podforumu imala problema sa nabavkom nekog kvalitetnijeg (skupljeg) kućišta na našem tržištu, pa bi stoga trebalo otvoriti novu temu gdje se mogu izmjenjivati iskustva vezana uz kupovinu HTPC kućišta, a i sve novosti vezane uz ista!?!
st@rfucker je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2008., 22:11   #37
SniperWolf
Premium
 
SniperWolf's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Rijeka
Postovi: 4,175
Jebiga, ali pogle malo cijenu.

Ja imam kuciste za 300kn i sluzi mi kao kutija u kojoj drzim komponente, ništa više..
I nije tako loše po izgledu (barem meni)

ali naravno da bi si radje uzeo tog chiefteca nego ovo djubre od frontiera.
__________________
Pošteni Trgovci: 1,2
SniperWolf je offline   Reply With Quote
Staro 10.04.2008., 22:29   #38
johnsmith
Premium
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: vž
Postovi: 522
Da pitam, je ko *uspio* slozit htpc s skystar 2 il nekom slicnom karticom, znaci da sve blagodati rade (kljucici, motor i to?). Na pamet mi pada jedino dvbviewer professional al nebrem naci verziju koja dela kak spada i meedio s nekim vanjskim dvb softom npr. Znaci skystar2 (dvb-s jelte) + xvid i ostale gluposti s mreze vrtim
johnsmith je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2008., 12:45   #39
2 die 4
Premium
Moj komp
 
2 die 4's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,785
ja bi si u skorije vrijeme slagao HTPC ali mi je malčice previše dati 500, 600 ili više kunića za kućište, pa da vas pitam što mislite o ovom, http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=7740020
ili ovo http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=5580
__________________


RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 09.09.2008., 12:18   #40
Romul
Premium
Moj komp
 
Romul's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2004
Lokacija: Rijeka/Bratislava
Postovi: 174
Evo napokon nesto normalnije cijene HTPC kucista. Radi se o APLUS CS-GL3 419 Kn u Linksu. Izgleda mi pristojno i sto je najvaznije ne kosta besramno puno kao ostala renomirana...
Mislim da je vrijeme da si slozim i ja HTPC sad
Ako netko ima kakvo iskustvo sa ovim kucistem molio bih ga da nam podjeli ista.

link
http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.625.023
Romul je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 14.09.2008., 19:33   #41
Hele
Premium
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Karlovac
Postovi: 90
Za nešto više novaca bi ja rađe Antec NSK2400 http://www.nitel.hr/uploads/katalog/...050NSK2400.jpg
pa već imaš PS i 2 ventilatora. http://www.nitel.hr/shop/cjenik/?kat=267080&gr=267082
Hele je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2008., 09:20   #42
Visage
8-bit Gen.
Moj komp
 
Visage's Avatar
 
Datum registracije: May 2004
Lokacija: Giethoorn - ZG
Postovi: 2,765
'

Covjek koji "uklopiti se u namjestaj" smrtno ozbiljno shvaca!

Namještaj HTPC

'
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2008., 21:15   #43
Bruno_Rv
Premium
 
Bruno_Rv's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2004
Lokacija: Rovinj
Postovi: 5,785
Evo da se i ja ubacim u taj HTPC sustav

Zanima me da li valja sta MOZART kuciste od thermaltake-a ,posto ga mogu malo jeftinije nabavit ali nema onaj medialab kit pa me zanima da li se to moze nabavit i da li uopce valja taj kit sa daljincem i VFD displayem....
__________________

Case: Gigabyte GZ-X4 Black/Red
Mbo: Asrock Z68 Pro3-M
Cpu: Core i3 2100 SB
Ram: 2X4gb Gskill Sniper 1600
Gpu: Intel HD 2000
Hdd1: 1X WD1002FAEX Black 1TB/7200/64mb
Hdd2: 1X WD20EARX Green 2TB/5400/64mb
Drive: Asus DVD-RW DRW24B3ST
Psu: Corsair 620W HX620
Mon: Phillips 24" FullHD
OS: WIN 7 Ultimate x32/x64, Linux Backtrack 5
Ostalo:
-vent Scythe Gentle Typhooon 1150rpm (ispuh)
-tipk.+miš Logitech Desktop Wave Pro
-PLAZMA TV Panasonic 42X10y black



Model: Samsung NP300E5X-A03RS
Cpu: Intel Pentium B940 Sandy Bridge
Ram: 1X4GB Samsung DDR3 1333
Gpu:Intel HD2000
Hdd:1X 500gb Samsung 7200
OS: Windows XP SP3//Windows 7 Ultimate x32



Prisilno privikavanje na ČŠŽĐĆ na tipkovnici u tijeku.....
Bruno_Rv je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2008., 22:17   #44
syss
Moderator
Moj komp
 
syss's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2003
Lokacija: Zagreb
Postovi: 10,640
ajd od svih stvarno predivnih zemeš mocarta... bljuv.

eventalno može proći ako imaš classe komponente koje su bezočno (nekvalitetno) kopirali tt kopilad.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2008., 04:13   #45
Bruno_Rv
Premium
 
Bruno_Rv's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2004
Lokacija: Rovinj
Postovi: 5,785
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ajd od svih stvarno predivnih zemeš mocarta... bljuv.

eventalno može proći ako imaš classe komponente koje su bezočno (nekvalitetno) kopirali tt kopilad.
tek sad vidio post.
ma mogu ga dobit jako jeftino,pa samm islio valja li sta. jel se moze gdje nabavit heftino taj medialab kit?
__________________

Case: Gigabyte GZ-X4 Black/Red
Mbo: Asrock Z68 Pro3-M
Cpu: Core i3 2100 SB
Ram: 2X4gb Gskill Sniper 1600
Gpu: Intel HD 2000
Hdd1: 1X WD1002FAEX Black 1TB/7200/64mb
Hdd2: 1X WD20EARX Green 2TB/5400/64mb
Drive: Asus DVD-RW DRW24B3ST
Psu: Corsair 620W HX620
Mon: Phillips 24" FullHD
OS: WIN 7 Ultimate x32/x64, Linux Backtrack 5
Ostalo:
-vent Scythe Gentle Typhooon 1150rpm (ispuh)
-tipk.+miš Logitech Desktop Wave Pro
-PLAZMA TV Panasonic 42X10y black



Model: Samsung NP300E5X-A03RS
Cpu: Intel Pentium B940 Sandy Bridge
Ram: 1X4GB Samsung DDR3 1333
Gpu:Intel HD2000
Hdd:1X 500gb Samsung 7200
OS: Windows XP SP3//Windows 7 Ultimate x32



Prisilno privikavanje na ČŠŽĐĆ na tipkovnici u tijeku.....
Bruno_Rv je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2008., 20:00   #46
syss
Moderator
Moj komp
 
syss's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2003
Lokacija: Zagreb
Postovi: 10,640
meni ne valja... imho odvratna je kopija prijespomenute firme (meni, možda je nekom drugom ok) i korišteni materijali nisu naj-naj (pogotovo prednja ploča).

sve u svemu da ga mogu dobit za recimo 200kn skupio bi još 500kn i uzeo anteca

kit je vjerovatno vrlo skup (za ono što nudi) i vjeruj mi da ti se to sad čini uber kul i šta sve ne, ali kad ti to počne konstantno skakat dok gledaš telku, najrađe bi u zid s njim zamahnuo.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 01.12.2008., 20:20   #47
Klokan
Premium
Moj komp
 
Klokan's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 118
dali netko zna gdje se mogu kupiti niskoprofilna htpc kućišta?? znači da nisu visoka već više kao dimenzije pojačala i sl..
Klokan je offline   Reply With Quote
Staro 01.12.2008., 20:40   #48
Mad_Duke
Guest
 
Postovi: n/a
Ja sam si copio

Thermaltake DH 101 VFD kuciste i mogu reci da sam odusevljen.

Mislim da sada necu mjenjati kuciste kojih 10 godina. (osim ako ATX form factor ne promjene sto ne vjerujem)
  Reply With Quote
Staro 01.12.2008., 20:44   #49
dtr
Premium
Moj komp
 
dtr's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Kastav (Rijeka)
Postovi: 237
jedino sta sam nasao u hr i da lici na nesto su antecova kucista
NSK1480 kuciste visine malo vece od 8cm venta, samo lowprofile kartice i matx ploca
NSK2480 kuciste visine malo vece od 12cm venta, kartice pune visine i matx ploca
Fusion isto kao NSK2480 samo sa displejom
postoji i micro fusion isto kao NSK1480 sa displejom ali ga nisam nasao u hr
uz kuciste se dobiva i solidno napajanje
dtr je offline   Reply With Quote
Staro 01.12.2008., 21:21   #50
fanATIk
NITKOV
Moj komp
 
fanATIk's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: Zagreb / Maksimir
Postovi: 3,533
Ima i silverstonea kod nas (www.nitel.hr). I origenae (www.hardveraj.hr) al to je već malo skuplji sport.
__________________




Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Fortron Bluestorm II 500W
Kejs u izgradnji
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Canon CanoScan 4400F
Win 10




Unique case by fanATIk




Avatar BIG SIZE
fanATIk je offline   Reply With Quote
Staro 01.12.2008., 22:27   #51
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,062
Koja su iskustva (ako ih ima) sa AMD 780G/790G na mini-ITX platformi?
Evo jedan primjer (možda ne najbolji):
http://www.driverheaven.net/reviews/...stem/index.php

EDIT: Evo jedne ovakve mobo: Albatron KI780G. Neki ovdašnji trgovci su svojevremeno nabavljali ploče ovog proizvođača.

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 09.12.2008. u 21:04. Razlog: Nadopuna
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2008., 00:26   #52
Klokan
Premium
Moj komp
 
Klokan's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 118
poz, zanima me odgovor na ovo pitanje, iako znam odgovor ali da sam siguran. hoće li istu sliku davati integrirana hd3200 grafa i hd4850 makar je ova puno jača, kvaliteta slike filma(HD) će biti ista?? znam da je hd4850 puuuno bolja u igrama.
Klokan je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2008., 00:46   #53
mymoon
nautic expert
Moj komp
 
mymoon's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2005
Lokacija: Rijeka-Opatija, negdje između
Postovi: 1,383
kvaliteta slike će biti ista, bez brige.
mymoon je offline   Reply With Quote
Staro 25.12.2008., 09:11   #54
Nani
hdtelevizija.com editor
Moj komp
 
Nani's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Sarajevo
Postovi: 742
Sto se tice hardware platforme samo da nadodam par stvari za one kojima je na prvom mjestu reprodukcija HD-a i prenos HD 8 kanalnog LPCM zvuka;

Update-ovana htpc konfiguracija;

CPU: AMD Phenom 8450 2.1Ghz
Cooler (Pasivac): ZEROtherm BTF95, Thermaltake Sonic Tower rev 2, COOLER MASTER Z600, Thermalright Ultra-120,SILVERSTONE NT06, THERMALRIGHT HR-01 PLUS i scythe ninja 2 (voditi racuna o visini coolera zbog dimenzija kucista!!!)
MB: ASUS M3N78/Gigabyte M78SM-S2H (GF 8200, HDMI out, LPCM 7.1 out, VGA, DVI)
Memory: 2x1GB DDR 6400 (800Mhz) SuperTalent, Corsair
HDD 1: Sistem: Seagate 80/160GB 8MB S-ATA
HDD 2: Storage: Seagate 1TB, 32MB, S-ATA 300, NCQ3, WD 640GB (SE16)
PS: Fortron, ZEN HTPC, 300W/400W, Pasivno.
Optika: Sony-NEC Optiarc AD-7203S
Case: Kuciste TT DH102, Silverstone LC16, Antec NSK2480 (po izboru)
Periferija: Logitech MX3200 (po izboru)

Opcionalno;

TV Tuner: Avermedia (DVB-T), Leadtek TV Expert 3xxx, Leadtek PxDVR3200H, Sky star, Sky star 2 (HD)
Optika 2: LG Black Blu-ray/HD DVD-ROM/DVD±R SATA Model GGC-H20L

Napomena:
Phenom 8450 izlazi kao jedini pobjednik za HTPC/AMD platformu zbog svojih performansi, male potrosnje pri opterecenju i jako malog zagrijavanja kao i izuzetno povoljne cijene.

GeForce 8200, predstavlja najbolje rjesenje u ovom momentu za HTPC. U odnosu na 780G, 790GX i G45 daje punu podrsku za passthrough 8 kanalnog (7.1) HD zvuka preko HDMI out izlaza. Konkuretna rijesenja daju stereo LPCM preko HDMI-a tako da je nvidia daleko ispred konkurencije sto se tice zvuka kao i kompatibilnosti sa AV receiverima gdje se G45 pokazao problematican. Pored Intelovog G45 rijesenja ne moze se preporuciti ni 780G cipset koji jos uvjek ima na mnogim plocama bug sa 2D prikazom koji je za sad ne rijesiv sa novijim driverima.

Zadnje izmijenjeno od: Nani. 25.12.2008. u 09:23.
Nani je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2009., 18:25   #55
agm7007
noise freak
Moj komp
 
agm7007's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: ZG
Postovi: 320
Citiraj:
Autor Nani Pregled postova
... ne moze se preporuciti ni 780G cipset koji jos uvjek ima na mnogim plocama bug sa 2D prikazom koji je za sad ne rijesiv sa novijim driverima.
Može malo više info o ovome? bug sa 2D prikazom, o čemu se radi?
agm7007 je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2009., 17:17   #56
Klokan
Premium
Moj komp
 
Klokan's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 118
ja imam 780g chipset sa integrušom hd3200 i nikakvih bugova nisam vidio.. i ne bih preporučio 8 i 9 seriju od nvidie jer imaju problema sa 24 hz prikazom filmova te npr. ja sam imao problem( i moj frend) da su mi se obrisali programi na plazmi svaki put kad bi htpc bio upaljen prije plazme(PV80) i powerstrip ne radi s njima, a ako nekome baš treba 7.1 zvuk onda nek kupi posebnu zvučnu ili grafu... ati je meni puno bolji izbor što se tiče grafike za htpc.
Klokan je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2009., 17:24   #57
McG
-------
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: -
Postovi: 7,566
Ti "bugovi" s 780G čispetom su većinom proizašli s AMDovih foruma di su se ljudi žalili da imaju lag prvenstveno prilikom surfanja ili prilikom najobičnijeg baratanja s Windows "prozorima". Svi koji su se javili s tim problemima (i k tome još navodili zauzeće procesora od kakvih 50%+) su imali ili neku verziju Viste za OS i koristili su IE7 ili IE 8 beta ili Firefox u nekoj od svojih inkarancija. AMDov službeni odgovor na njihove patnje je bil da nemaju pojma o čemu se radi, jer je masa ostalih ljudi sasvim zadovoljna, a priče od "bugovitom" 780G čipsetu su potekle od strane samih korisnika koji su u jednom trenutku jednostavno zaključili da je uzrok njihovih problema "hardverski bug" u 780G čipsetu. Kak to obično i biva, proširilo se dosta takvih prepričanih problema po netu, a sad i oni koji su se prvotno žalili na "bug" više na znaju di je svemu tome glava, a di rep.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2009., 18:04   #58
Nani
hdtelevizija.com editor
Moj komp
 
Nani's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Sarajevo
Postovi: 742
Citiraj:
Autor Klokan Pregled postova
ja imam 780g chipset sa integrušom hd3200 i nikakvih bugova nisam vidio.. i ne bih preporučio 8 i 9 seriju od nvidie jer imaju problema sa 24 hz prikazom filmova te npr. ja sam imao problem( i moj frend) da su mi se obrisali programi na plazmi svaki put kad bi htpc bio upaljen prije plazme(PV80) i powerstrip ne radi s njima, a ako nekome baš treba 7.1 zvuk onda nek kupi posebnu zvučnu ili grafu... ati je meni puno bolji izbor što se tiče grafike za htpc.

Taj problem sto su se tebi brisali programi nema veze sa prikljucivanjem htpca i nvidiinog cispeta jer su isti problem imali ljudi koji nista na plasme nisu prikljucivali. To je bio problem sa Samsung i Panasonic plasmama tj sa njihovom internom memorijom.

Dakle problem nije do nvidiinog 8200 cispeta.

Sa druge strane kako sam i rekao jedino je 8200 u stanju da izbaci preko hdmi izlaza 7.1 LPCM HD zvuk na av receiver, dok ostali cispeti izbacuju L PCM u stereu, sto je itekakva razlika ako mene pitas da ne pricam o problemima sa mnogim verzijama av receivera i nemogucnosti cipseta da komuniciraju sa tim uredjajima kako treba.
Nani je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2009., 18:08   #59
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp
 
dh41400's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Zabreg
Postovi: 3,265
Samo da se nadovezem na temu bugova u AMD chipsetima... moja je na servisu i to zbog NTLDR errora (u stvari ne boota sa hardova niti optike) i to se odjednom pojavilo...

Razlog nitko ziv ne zna, a frajer iz servisa je blenuo u mene ko u Sv. Petra kada sam mu rekao da prepoznaje uređaje u BIOSU, ali da ne moze bootat s njih (cekam na zamjensku plocu, posto oni nisu mogli otkrit uzrok)... flashanje BIOSa nije pomoglo
Ovo nije prvi glas (Google), ali je stvarno jedan od glupljih "hardverskih bug-ova" koji sam ikad dozivio.
__________________
The Secret ...
dh41400 je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2009., 18:14   #60
Nani
hdtelevizija.com editor
Moj komp
 
Nani's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Sarajevo
Postovi: 742
Naravno da BUG postoji, pa sjecam se kad sam trazio najbolju platformu za HTPC koliko sam dugo trazio razlog bug-a na AMD plocama i ne radi se o nekim forumima vec o svim poznatijim svjetskim forumima gdje su se mnogi hardwerski bugovi dogadjali.
Pravac Google koga zanima vise o ovim problemima.
Nani je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na