Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 30.07.2007., 23:15   #31
McG
-------
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: -
Postovi: 7,566
Još detalja oko RS780 + SB700 kombinacije

AMD plans to target the chipset towards consumer and commercial desktop platforms, with minor differences for each respective segment. The RS780 sports a new graphics core with AMD’s Universal Video Decoder, or UVD. The new chipset supports DisplayPort, DVI and HDMI digital video output interfaces. AMD also integrates an audio controller for simultaneous audio and video output over HDMI. The chipset also integrates HDCP support. Additionally, the chipset supports TV-out, VGA and LVDS outputs.

New to the RS780 platform is the SB700 south bridge. The SB700 does away with all PCIe lanes and only supports PCI, because all PCIe functionality has moved to the north bridge. AMD increases USB support to 12 USB 2.0 ports plus an additional 2 USB 1.1 ports. The new south bridge supports up to six SATA 3.0 Gbps ports with RAID 0, 1 and 10 support. IDE remains a supported feature of the SB700.
Izvor: DailyTech

Zadnje izmijenjeno od: McG. 30.09.2010. u 17:23.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2007., 12:56   #32
McG
-------
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: -
Postovi: 7,566
AMD 690G chipset update i Biostar TF560 A2+ Review

Gigabyte MA69GM-S2H
Engineers at AMD have taken the 690 series chipset and optimized it further through some BIOS and software level enhancements that result in marked performance gains in a number of situations and also introduce some new features. AMD is touting the platform as an HD multimedia solution, now with overclocking capabilities and performance improvements.
Citiraj:
Due to the fact that the GA-MA69GM-S2H adheres to the micro ATX form factor, the board is compact and every square centimeter of real estate is accounted for. All of the board's connectors are situated around the edge of the PCB and the chipset is passively cooled by a couple of aluminum heatsinks. The GA-MA69GM-S2H gives users the ability to alter the CPU multiplier, memory speeds and timings, and HyperTransport and IGP frequencies. It does not, however, have any voltage options available.


Biostar TF560 A2+
The nForce 560 is designed for the mainstream market with a motherboard price target in the $70~$80 range. The nForce 560 offers an expanded feature set over the nForce 520 and 550, including GPU Optimizations for the GeForce 7300GT, 7600GS and 8500GT cards, FirstPacket network technology, and the addition of RAID 5 capability. While the nForce 520 and 560 officially support the upcoming AM2+ processors, they will not provide HyperTransport 3.0 or split power-plane capabilities.
Citiraj:
The Biostar TF560 A2+ does provide fairly impressive overclocking capabilities for under $80. In fact, its ability to maintain a stable HTT setting of 350 puts it in the same overclocking company as the majority of those nF590/570 SLi boards.
Izvor: HotHardWare i AnandTech

Zadnje izmijenjeno od: McG. 30.09.2010. u 17:23. Razlog: Reupload slika.:)
McG je offline   Reply With Quote
Oglas
 
Oglas
Oglasni prostor

Staro 02.08.2007., 15:16   #33
Jelc
Super Moderators
 
Datum registracije: May 2002
Lokacija: Zg
Postovi: 17,343
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
AMD plans to target the chipset towards consumer and commercial desktop platforms, with minor differences for each respective segment. The RS780 sports a new graphics core with AMD’s Universal Video Decoder, or UVD. The new chipset supports DisplayPort, DVI and HDMI digital video output interfaces. AMD also integrates an audio controller for simultaneous audio and video output over HDMI. The chipset also integrates HDCP support. Additionally, the chipset supports TV-out, VGA and LVDS outputs.

New to the RS780 platform is the SB700 south bridge. The SB700 does away with all PCIe lanes and only supports PCI, because all PCIe functionality has moved to the north bridge. AMD increases USB support to 12 USB 2.0 ports plus an additional 2 USB 1.1 ports. The new south bridge supports up to six SATA 3.0 Gbps ports with RAID 0, 1 and 10 support. IDE remains a supported feature of the SB700.

Izvor: DailyTech
Pa, ako uspiju u dogledno vrijeme izbaciti ploču sa modernijim GPU-om+UVD podrškom...to bi bio dobar posao.
__________________

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2007., 15:51   #34
stef
Premium
 
stef's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2004
Lokacija: Zabok
Postovi: 1,981
Bojim se da će to sve pakovati sa K10 najranije tamo negdje pred Božić. Inače, djeluje obaćavajuće. Negdje sam naletio na informaciju da će neke RS780 ploče imati i vlastiti framebuffer ... tko se sjeća referentne ATI ploče za s939 sa vlastitih 16Mb?
stef je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2007., 16:24   #35
Jelc
Super Moderators
 
Datum registracije: May 2002
Lokacija: Zg
Postovi: 17,343
Citiraj:
Autor stef Pregled postova
Bojim se da će to sve pakovati sa K10 najranije tamo negdje pred Božić. Inače, djeluje obaćavajuće. Negdje sam naletio na informaciju da će neke RS780 ploče imati i vlastiti framebuffer ... tko se sjeća referentne ATI ploče za s939 sa vlastitih 16Mb?
Ma, sve te specifikacije je lijepo za pročitati-pitanje je kad to bude zaživjelo
Mislim da ne prije Uskrsa 2008....otprilike.
__________________

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2007., 16:31   #36
segregator
Propali Amigaš
Moj komp
 
segregator's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Nin
Postovi: 5,668
Ja eto čekam am2+, tri godine otkad su ga najavili, pa ništa još
segregator je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2007., 20:21   #37
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,309
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Mislim da ne prije Uskrsa 2008....otprilike.
To bi moglo biti dosta kasno, no realno. Ipak AMD bi morao što prije izbaciti nešto novo od CPU-a, spakirati R600 na 65nm... Moglo bi biti ipak oko Božića predstavljanje i prva navala, dok će se stanje smiriti kao što kažeš oko Uskrsa.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2007., 20:40   #38
Mailman
Premium
 
Mailman's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,606
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Gigabyte MA69GM-S2H

Engineers at AMD have taken the 690 series chipset and optimized it further through some BIOS and software level enhancements that result in marked performance gains in a number of situations and also introduce some new features. AMD is touting the platform as an HD multimedia solution, now with overclocking capabilities and performance improvements.
Citiraj:
...making 690G cheapest graphics subsystem that can decode 1080p video. This covers MPEG-2, VC-1 and H.264 video standards and codec's - but bear in mind that hardware requirements are different. For MPEG-2 at 1080p (standard most often used with first gen Blu-ray and HD-DVD titles), you need a 1.8 GHz dual-core processor (Athlon 64 X2 3200+ and above), for VC-1 you have to own a 2.2 GHz processor (Athlon 64 X2 4200+ and above), while H.264 requires that you use 2.4 GHz model (4600+ and above).
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=41419

ne kužim...hardversko dekodiranje a minimum je x2 na 2,4ghz?
Mailman je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2007., 20:57   #39
McG
-------
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: -
Postovi: 7,566
Drug Valić je zaboravil napomenuti da 690G nema UVD i da se to čuva za RS700 seriju chipseta.

Citiraj:
You won't find AMD's Universal Video Decoder in the 690G. Instead, AMD says it's been able to smooth high definition video playback through "driver streamlining." Playback is largely handled by the CPU, and to watch HD content in all its 1080p glory, a dual-core Athlon X2 processor is required. So the 690G may now support smooth 1080p playback, but it doesn't do so on its own.
Izvor: The TechReport
McG je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2007., 21:03   #40
Mailman
Premium
 
Mailman's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,606
dakle,
Citiraj:
For starters, this BIOS update brings DVD/HD hardware decoding in both 720p and 1080p resolutions, making 690G cheapest graphics subsystem that can decode 1080p video.
je totalna glupost, odnosno PR?
Mailman je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 02.08.2007., 21:17   #41
McG
-------
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: -
Postovi: 7,566
Pa X1250 sad preuzima (kakav takav) dio posla na sebe, ali veliku većinu ipak žvače procesor. Da je 690G najjeftniji sustav koji podržava dekodiranje 1080p materijala je točno. Kad je jeftinije kupiti 690G ploču i 3600+ X2 (pa sclockati), nego još i davati za 2400Pro. Istina bog 2400Pro napravi posel oko dekodiranja kak spada, ali oni koji su limitirani s parama, a trebaju kakav HTPC budu zadovoljni i ovim rješenjem. Sve u svemu taj BIOS update nije baš tolka glupost ili PR muljaža, već se recenzeti i IT novinari vole poigravati riječima, pa na kraju ispada da 690G more ručak slagati i djecu u vrtić voditi.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2007., 21:19   #42
celduce
ideologically promiscuous
 
celduce's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2004
Lokacija: Aqua Balissae
Postovi: 785
Sorry ali malo cu otici na OT, ne pratim bash neke novosti vezane za poslovanje AMD-a.
Zasto je onda AMD odlucio kupiti ATi kada je vjerojatno znao da ce uskociti u stisku sa financijama.
Ipak takve tvrtke detaljno imaju razradjena svoja financijska stanja i mogucnosti te planove.
__________________
Fujitsu LifeBook A530 / Win7 Pro
celduce je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2007., 21:20   #43
Jelc
Super Moderators
 
Datum registracije: May 2002
Lokacija: Zg
Postovi: 17,343
__________________

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2007., 21:25   #44
Mailman
Premium
 
Mailman's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,606
mda, ne "kupujem" priču dok ne vidim testove...
Mailman je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2007., 21:53   #45
Jelc
Super Moderators
 
Datum registracije: May 2002
Lokacija: Zg
Postovi: 17,343
Citiraj:
Autor Mailman Pregled postova
mda, ne "kupujem" priču dok ne vidim testove...
Pa kaj bi ti?
Pikneš dvoglavi proc i lijepo vrtiš HD...jednostavno


Citiraj:
Autor celduce
Zasto je onda AMD odlucio kupiti ATi kada je vjerojatno znao da ce uskociti u stisku sa financijama.
Kupio je ATI tako da može ponuditi komletno rješenje "iz svoje kuće"
Dugoročno-to nije loša investicija.
__________________

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2007., 21:56   #46
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,309
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Pa kaj bi ti?
Pikneš dvoglavi proc i lijepo vrtiš HD...jednostavno
Obzirom na sadašnju cijenu to i nije neki problem, probao sam HD (H.264 1080) i radi normalno bez pomoći grafičke.

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Kupio je ATI tako da može ponuditi komletno rješenje "iz svoje kuće"
Dugoročno-to nije loša investicija.
Samo treba nekako izgurati ovo vrijeme, i natjerati ATI-jeve inženjere i pisce drivera u red.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2007., 22:04   #47
Mailman
Premium
 
Mailman's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,606
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Pa kaj bi ti?
Pikneš dvoglavi proc i lijepo vrtiš HD...jednostavno
heh, jasno je to meni... ali problem je u tome što oni tu stvar nazivaju HARDVERSKIM dekodiranjem...
Mislim da je svejedno imao ja 690G ili neki nV čipset sa int.grafikom dok god na ploči kucka neki x2
Mailman je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2007., 22:08   #48
Jelc
Super Moderators
 
Datum registracije: May 2002
Lokacija: Zg
Postovi: 17,343
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Obzirom na sadašnju cijenu to i nije neki problem, probao sam HD (H.264 1080) i radi normalno bez pomoći grafičke.
Znam ja da radi, baš gledam Discovery HD prek AIW...samo mi je malo bedasto izdati priopćenje i spominjati "now capable of smooth HD DVD and Blu-ray playback at 1080p" i onda dva reda ispod hladno izvale da ti za taj isti "smooth playback" (1080p) treba dvoglavi 4600+
E je*iga....


Citiraj:
Autor [URL="http://forum.pcekspert.com/member.php?u=725"
Mailman[/URL]] Mislim da je svejedno imao ja 690G ili neki nV čipset sa int.grafikom dok god na ploči kucka neki x2
Pa, rekao sam ti danas-zbog videa sam i prešao na AM2 jer za 939 nisam želio davat sulude pare za dvoglavi proc...
Jedan me tražio 1200 za X2 4000+ bogte...a za 1800-1900 sam kupio novu ploču, X2 3600+ i dvije gige meme...
__________________

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 02.08.2007. u 22:20.
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2007., 22:35   #49
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,309
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Pa, rekao sam ti danas-zbog videa sam i prešao na AM2 jer za 939 nisam želio davat sulude pare za dvoglavi proc...
Jedan me tražio 1200 za X2 4000+ bogte...a za 1800-1900 sam kupio novu ploču, X2 3600+ i dvije gige meme...
Mogao si onda sig promijeniti
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 02.08.2007., 22:52   #50
Jelc
Super Moderators
 
Datum registracije: May 2002
Lokacija: Zg
Postovi: 17,343
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Mogao si onda sig promijeniti
Pa, ne mogu-sad mi je na stolu Foxconn.
Već dva mjeseca pregovaram sa Torom da mi je proda a smrad neće....nemrem je stavit u sig dok nije moja
__________________

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2007., 15:05   #51
McG
-------
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: -
Postovi: 7,566
Jetway ploče bazirane na RX780 chipsetu: A780G i A780S modeli

Jetway A780S and A780G is based on the AMD RX780 chipset. It is paired with SB600. The board supporst the AM2 processor (should support HT3) and DDR2-800. It comes with a single PCIe X16, PCIe x1 and 3 PCI slot. It is a full ATX board and also supports HD Audio, SATA II, IDE and GbE (model G). 780S supports Fast Ethernet.

Citiraj:
  • AMD RX780 Chipset and AMD SB600 Chipset
  • Support Socket AM2 64-bit dual core AMD Athlon64 X2 processor
  • Support HTT 1000MHz
  • Dual Channel DDR2 800 Memory DIMMs Supported
  • Support 4 Serial ATA Devices with RAID 0, 1, 10
  • PCI Express Gigabit LAN Supported
  • 8-Channel HD Audio CODEC
  • CPU Vcore 7-Shift
  • ATX Form Factor
Izvor: OCWorkbench

Zadnje izmijenjeno od: McG. 15.06.2009. u 16:17. Razlog: Par slova viška u naslovu posta.:)
McG je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2007., 16:28   #52
stef
Premium
 
stef's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2004
Lokacija: Zabok
Postovi: 1,981
veri najs ... novi mainstream chipset, ploča djeluje više nego solidno.
stef je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2007., 16:45   #53
Roberto
Premium
Moj komp
 
Roberto's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,096
Izgleda jako zgodno... samo me zanima cijena kad dođe kod nas.
@McG, nisu li na slici na ploči 4 PCI slota?
__________________
i5 2500k / asrock p67se / 4x4gb DDR3/ samsung evo 250gb ssd / 2 tb wd hdd / Gigabyte windforce GTX 950 / super flower 650w / CM 690
Roberto je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2007., 16:59   #54
Ozy
Spužva Bob Skockani.. :XD
Moj komp
 
Ozy's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Rijeka
Postovi: 1,685
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Jetawy A780S and A780G is based on the AMD RX780 chipset. It is paired with SB600. The board supporst the AM2 processor (should support HT3) and DDR2-800. It comes with a single PCIe X16, PCIe x1 and 3 PCI slot. It is a full ATX board and also supports HD Audio, SATA II, IDE and GbE (model G). 780S supports Fast Ethernet.
Kad će ploču upariti sa nečim novijim od SB600..?...to bi bilo lijepo,da uz NB i na tome porade;omoguće malo više SATA uređaja i slično..
__________________
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm
Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4

Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5
XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz
Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB
Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD
Ozy je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2007., 19:11   #55
McG
-------
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: -
Postovi: 7,566
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
@McG, nisu li na slici na ploči 4 PCI slota?
Jesu, izgleda da su se ovi na OCW-u malo zeznuli kad su postali vijest. Ostavil sam tak kak je orginal postano. Ništ strašno, glavno da se na slici vidi.
Citiraj:
Autor Ozy Pregled postova
Kad će ploču upariti sa nečim novijim od SB600..?...to bi bilo lijepo,da uz NB i na tome porade;omoguće malo više SATA uređaja i slično..
Krajem godine budu uparili ploče s SB700. Prva ploča bi trebala biti ona za QuadFX (pošto je za potrebe demonstracije RD790 bil u društvu SB600), a onda slijede i ostale. Početkom 2008. budu predstavljene ploče s integriranim karticama iz HD 2000 i kombinirane s SB700 southbridgeom.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2007., 19:58   #56
stef
Premium
 
stef's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2004
Lokacija: Zabok
Postovi: 1,981
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Izgleda jako zgodno... samo me zanima cijena kad dođe kod nas.
Ovo je više economy klasa, tako da cijena ne bi trebala biti problem.
stef je offline   Reply With Quote
Staro 17.08.2007., 20:46   #57
zvonac
Premium
Moj komp
 
zvonac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: okolica Samobora
Postovi: 4,332
kaj mi može ko reč koji je trenutno najjači proc za am2?frend ima neki am2 6200+ na 3.6ghz...nemrem ga nigde na netu nač....ima ko kakav info o njemu il link?
http://www.techpowerup.com/?37376
6400+
ima dolje slika super pi,reza je odlična za jedan amd

Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 17.08.2007. u 21:10.
zvonac je offline   Reply With Quote
Staro 17.08.2007., 21:42   #58
stef
Premium
 
stef's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2004
Lokacija: Zabok
Postovi: 1,981
Frend ti priča basne, X2 6400+ (Black edition) je tek prije par dana predstavljen u Japanu i clock je ako se ne varam 3.2ghz. Službeno pojavljivanje na tržištu će biti 20.08, kod nas ga možda ni neće biti.
X2 6200 ne postoji.
stef je offline   Reply With Quote
Staro 17.08.2007., 21:46   #59
zvonac
Premium
Moj komp
 
zvonac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: okolica Samobora
Postovi: 4,332
neznam kaj on to ima u kompu,kaj onda on trabunja,moral bi do njega da se uvjerim
nisam u toku,tak da neznam kaj se kod amd-a događa....

onaj link, nema veze s mojim pitanjem,neg sam htio skrenut pozornost na super pi
zvonac je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2007., 21:26   #60
celduce
ideologically promiscuous
 
celduce's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2004
Lokacija: Aqua Balissae
Postovi: 785
Ovih dana se nesto premisljam da prijedjem sa sck 754 na AM2 pa citam malo i vidim da ce Phenomi raditi na AM2 plocama ali

"Phenom will work in current Socket-AM2/Socket-1207 motherboards with a BIOS update, but it loses the ability to run its Northbridge and CPU cores at separate voltages/clock frequencies. If you buy a new Socket-AM2+/Socket-1207+ motherboard, then the CPU cores and Northbridge can run at separate voltages/frequencies. "

Htio bih cuti od Vas znalaca sto ce to tocno onda ogranicavati stari socket. Performanse, mogucnost oc-a ili nesto trece.

Nije da mi je Phenom potreban ali volio bih znati da ako iduce godine budem imao u planu da uzmem Phenoma na AM2 plocu da to nece biti neko veliko ogranicenje na performanse sustava ili nesto drugo.
__________________
Fujitsu LifeBook A530 / Win7 Pro
celduce je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na