Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 21.05.2018., 13:08   #1
ruki31
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2018
Lokacija: Zagreb
Postovi: 22
Asus x554l ne moze uci u win

Pozdrav! Imam problem s navedenim laptopom, do kojeg je došlo prilikom updatea.. ne znam sta se desilo ali ocito nije updateao kako treba i sad mi se javlja ova greska.. takodjer na desktopu nema ničeg i ne mogu apsolutno nista stisnuti osim task managera.. u početku kad ulazi na Win javlja da updatea ali svaki put isto.. radi se o Win 10.. ima li tko kakvo rijesenje?

Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk
ruki31 je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2018., 14:06   #2
Alister
Premium
Moj komp
 
Alister's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2009
Lokacija: Dugo Selo
Postovi: 946
probaj task manager, pa run new task > CMD > nakucaj sfc /scannow i chkdsk /r /f

ostale opcije boot sa usb sticka Windows 10 i repair sustava ili system restore. odnosno restore na prijašnju verziju

Da li ti rade komadne Windows + e i slične ?
Alister je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 21.05.2018., 14:12   #3
ruki31
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2018
Lokacija: Zagreb
Postovi: 22
Evo isprobavam ovo prvo sta si mi napisao trenutno mi je na 15%, nista ne radi znaci nista ne mogu otvoriti uopce osim task... Znaci dolje start i te gluposti nista, mogu stiskati ali nece otvoriti...

Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk
ruki31 je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2018., 14:15   #4
ruki31
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2018
Lokacija: Zagreb
Postovi: 22
Ovo izbaci na Windows + e

Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk
ruki31 je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2018., 14:42   #5
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 28,349
Reinstaliraj winse. Ako imaš neke korisne podatke na disku i želiš ih spasiti, izvadi disk i priključi ga na matičnu konfe da ih izvučeš.
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2018., 15:56   #6
Mommistake
or dadmistake?
 
Mommistake's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Varaždin
Postovi: 7,932
__________________


CPU: AMD Ryzen 5 1600 @3.6ghz under CM MasterLiquid 240
MBO: MSI B350M Mortar
RAM: GeIL EVO FORZA 2x8GB DDR4 @3000Mhz
GPU: Gigabyte GeForce GTX 1070 8GB OC
SSD: Samsung EVO 850 250GB + Seagate 600 480GB
HDD: Western Digital 2.0TB
PSU: Corsair RM650x Enthusiast
CASE: Fractal Define Mini C
KEYBOARD: Logitech G910 Orion Spectrum
MOUSE: Logitech G502 Proteus Core @sharkoon Skiller XXL
HEADSET: Logitech G930 Wireless + Beats earphones
GAMEPAD: Speedlink Torid Wireless
SPEAKERS: Scythe Kama Bay AMP + Kro Craft Speakers
MONITOR: Acer KG271 27" @144hz
OS: Windows 10 PRO




BRAND: MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015)
CPU: Intel Core i5 2,7 GHz
RAM: 8 GB DDR3 1867MHz
GPU: Intel Iris Graphics 6100 1536 MB
HDD: SSD 250 GB
DISPLAY: 13,3 inch (2560 x 1600)
OS: macOS Sierra




Iphone 6s Plus - 64gb
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2018., 15:12   #7
ruki31
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2018
Lokacija: Zagreb
Postovi: 22
nazalost nista od ovog nije pomoglo, jos mi je preostalo samo da bootam s usba... ali i tu imam problem jer mi ga ne prepoznaje uopce
ruki31 je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2018., 19:14   #8
kiki86
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2011
Lokacija: Rijeka
Postovi: 241
upravo mi dosao na servis jedan laptop sa ovim problemom. zbrejkao ga updejt. probat cu sad ovaj usb napravit i pokrenut setup...
kiki86 je online   Reply With Quote
Staro 22.05.2018., 19:41   #9
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 28,349
Ako uopće ne možeš instalirati winse, onda bi rekao da imaš problem sa hardom
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2018., 21:56   #10
kiki86
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2011
Lokacija: Rijeka
Postovi: 241
googlanjem sam naletio na dosta primjera da se ovaj problem desi nakon updejta na 1803, i koliko vidim nema rješenja osim napravit bottabilni stick sa media creation toolom, logirate se u računalo, stisnete ctrl-alt-delete i upravitelj zadataka. I onda gore lijevo run, pa browse/pregledaj i idete do sticka i pokrenete setup i instalaciju odvrtite do kraja, stavite da vam spremi dokumente i aplikacije. Nakon što se instalacija dovrši sve radi....


https://www.addictivetips.com/window...10-1803-login/
kiki86 je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 23.05.2018., 14:02   #11
ruki31
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2018
Lokacija: Zagreb
Postovi: 22
Evo rijesio sam ujutro nisam stigao napisat, nazalost ni jedno od ovoga mi nije pomoglo, svaki korak od svakog sam pokusavao i nista.. ostalo mi je da bootam win s usba sta sam i napravio i ponado sam se kak ce uspjet napraviti repair, ali nazalost nije.. onda sam instalirao win ispocetka, nesto se prebacilo u win old, s tim da nisam formatirao dok sam prebacivao tak da se nesto uspjelo spasit... uglavnom hvala svima na trudu i pomoci!!!
ruki31 je offline   Reply With Quote
Staro 23.05.2018., 14:07   #12
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 15,538
Šta će raditi dok opet ne zas * * beep * * u sa nekim update - om
Ako ti fali mjesta taj win old možeš izbrisati, novo instalirani je pod std. Windows folderom.
Nikky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na