Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mining
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 30.05.2018., 07:09   #91
snhelix
Registered User
 
Datum registracije: May 2017
Lokacija: rijeka
Postovi: 76
Citiraj:
Autor kratos Pregled postova
Da li netko zna što znači ovaj error:
cryptonight_extra_cpu_final

Nvidia kartice 1070 12 kom algo cryptonotev7 xmr-nvidia 2.6.1
izgleda da ti je postavljen preveliki broj thredova,malo spustiti pa će biti riješeno.
snhelix je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2018., 00:17   #92
kratos
Registered User
 
Datum registracije: Apr 2018
Lokacija: zagreb
Postovi: 130
Citiraj:
Autor snhelix Pregled postova
izgleda da ti je postavljen preveliki broj thredova,malo spustiti pa će biti riješeno.
Zapravo nije to, no zahvaljujući tvom savjetu našao sam...
U ovome je bio problem:
"threads": 45,
"blocks": 32,
"bfactor": 16,
"bsleep": 25,
"affine_to_cpu": false
a trebalo je
"threads": 80,
"blocks": 16,
"bfactor": 10,
"bsleep": 5,
"affine_to_cpu": true
Čak sam digao broj threads... Svaka daje oko 500hs na 70w..
kratos je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 01.06.2018., 08:17   #93
snhelix
Registered User
 
Datum registracije: May 2017
Lokacija: rijeka
Postovi: 76
Pao blok
Ajde da nas se još malo skupi pa da to ide brze !!!
snhelix je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2018., 08:22   #94
snhelix
Registered User
 
Datum registracije: May 2017
Lokacija: rijeka
Postovi: 76
[
Čak sam digao broj threads... Svaka daje oko 500hs na 70w.. [/QUOTE]

Koliko sam shvatio ti si na gtx1070 ?
Meni toliko daje gtx 1060 na pl 67, 0 gpu, 400 mem,a na sličnim postavkama gtx1070 ide do 680hs.
snhelix je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2018., 11:40   #95
lit
Premium
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: hr
Postovi: 824
Koliko bi trebale davati RX580 na heavy cryptonightu? a koliko na Graftu - v7?

Zadnje izmijenjeno od: lit. 01.06.2018. u 11:46.
lit je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2018., 12:03   #96
BBminer
Premium
 
Datum registracije: Dec 2017
Lokacija: Sisačko-moslavačka županija
Postovi: 148
Sapphire RX 580, 4gb elpida na win10 i srb miner daju cca 860-880h/s na graftu
BBminer je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2018., 12:42   #97
kratos
Registered User
 
Datum registracije: Apr 2018
Lokacija: zagreb
Postovi: 130
Citiraj:
Autor snhelix Pregled postova
[
Čak sam digao broj threads... Svaka daje oko 500hs na 70w..
Koliko sam shvatio ti si na gtx1070 ?
Meni toliko daje gtx 1060 na pl 67, 0 gpu, 400 mem,a na sličnim postavkama gtx1070 ide do 680hs.[/QUOTE]
Hm..Imaš neku sugestiju da dignem hasrate još?
Btw, pao je prvi blok..
kratos je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2018., 14:23   #98
lit
Premium
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: hr
Postovi: 824
Citiraj:
Autor BBminer Pregled postova
Sapphire RX 580, 4gb elpida na win10 i srb miner daju cca 860-880h/s na graftu

To su pulse? koliki ti je cijeli setup clocka na njima? meni ide max 720 h/s.
lit je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2018., 14:42   #99
kratos
Registered User
 
Datum registracije: Apr 2018
Lokacija: zagreb
Postovi: 130
Ok, ljudovi..Pošto je prvi blok pao, imao sam problem sa isplatama, jer pool nije imao dovoljno love za fee isplatiti za minere..Pa sam kupio graft i stavio na pool..Međutim morao sam povećati fee na 1.2% (od toga je 0.2% devfee) da mi se opet ne bi dešavala ista stvar..Uglavnom, ovaj server možemo nazvati caritas jer što se tiče mene ne bu pokrivao ni svoje troškove, barem dok ne budemo imali 200khs..No odlučio sam ga držati..Efekt manje potrošnje se dokazao, moje kartice idu na 70w i mislim da se isplati kopati ovaj coin..Svi su dobrodošli da podrže ovaj pool..Za sva pitanja imate max support..Hvala unaprijed

Zadnje izmijenjeno od: kratos. 01.06.2018. u 16:35.
kratos je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2018., 16:09   #100
BBminer
Premium
 
Datum registracije: Dec 2017
Lokacija: Sisačko-moslavačka županija
Postovi: 148
Grafe su Rx 580 4gb elpida, nitro+ i pulse. Obje na postavkama 1150/900 i 1975/850. Win10, zadnji driveri i Srb miner 1.5.5.1. Double threading ugasen
BBminer je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 01.06.2018., 21:30   #101
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 1,929



gdje onda ja griješim .. ako bi moralo davat 860-880 na cryptonight heavy
na nicehash pokam..
nitro + rx580
8gb i 3x 4gb
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2018., 22:15   #102
BBminer
Premium
 
Datum registracije: Dec 2017
Lokacija: Sisačko-moslavačka županija
Postovi: 148
Imas bios mod na grafama? Moje su samo sa eth prebacene na graft. Također probaj zadnji srb miner
BBminer je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2018., 22:31   #103
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 1,929



a vidi kako lijepo eth kuca


ali bi htio smanjit struju .. a opet izvuč max
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2018., 22:44   #104
kratos
Registered User
 
Datum registracije: Apr 2018
Lokacija: zagreb
Postovi: 130
Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova



gdje onda ja griješim .. ako bi moralo davat 860-880 na cryptonight heavy
na nicehash pokam..
nitro + rx580
8gb i 3x 4gb
Ne griješiš nigdje osim u jednom..Ak ideš na nicehash vjerojatno je diff prevelik za tvoj rig..To je max kaj ćeš izvuć sa nicehash..
kratos je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2018., 22:57   #105
Dambo
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 275
Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova



a vidi kako lijepo eth kuca


ali bi htio smanjit struju .. a opet izvuč max
RX580 NITRO+ mora ici barem ovoliko.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	16.jpg‎
Views:	62
Size:	145.2 kB
ID:	19753  
Dambo je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2018., 23:02   #106
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 1,929
pa i radi gpu0
malo manje sad vidis na slici jer je remote desktop u igri
gpu1 je 4gb model sa hynix ram .. pa je isto super
a 2,3 su elpida .. i nemoze vise od toga .. isto 4gb modeli
a plan je dalje kupovat 8gb modele .. kad se izmajna para za iste


btw jel mozes malo nabacit na pm .. par slika postavki kako si clocking i power rijesio u hiveos .. malo sam se igrao sa time pred 4mj .. ali odustao, jer sam na windowsu prije skontao i slozio .. i sad ne diram
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2018., 23:20   #107
Dambo
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 275
Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
pa i radi gpu0
malo manje sad vidis na slici jer je remote desktop u igri
gpu1 je 4gb model sa hynix ram .. pa je isto super
a 2,3 su elpida .. i nemoze vise od toga .. isto 4gb modeli
a plan je dalje kupovat 8gb modele .. kad se izmajna para za iste


btw jel mozes malo nabacit na pm .. par slika postavki kako si clocking i power rijesio u hiveos .. malo sam se igrao sa time pred 4mj .. ali odustao, jer sam na windowsu prije skontao i slozio .. i sad ne diram
Pa imaš dolje na dnu sve postavke.
Kada ćeš trebati bios za micron ili samsung javi.
Dambo je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2018., 23:28   #108
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 1,929
Skuzio kad sam vec otipkao post
I malo nos priblizio ekranu
Mozda za vikend malo dovucem rig gore
I igraca sa hiveos
Taman da pocnu na maxhash brzi blokovi
Jer od kad sam se spojio, potonuli sa 67% na 130%
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2018., 11:47   #109
gloginjaR
Premium
Moj komp
 
gloginjaR's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: st
Postovi: 570
ako ima ko volje da prekopira svoj srbminer da vidim što treba promjenit?

ovo mi je adresa sa mjenjačnice. GMPHYf5KRkcAyik7Jw9oHRfJtUdw2Kj5f4VTFJ25AaFVYxofetir8Cnh7S76Q854oMXzwaguL8p5KEz1tm3rn1SA6iHjrEbcdz25ffSByx

ovo je tex iz conf.fajla:
Citiraj:
{
/* Type can be : normal, normalv7, lite, litev7, heavy, ipbc, artocash, alloy, marketcash, b2n, stellitev4 */
"cryptonight_type" : "normalv7",

/* Intensity 0-> auto intensity, or value from 1-300 */
"intensity" : 0,

/* To use 2 threads per card set double_threads to true */
"double_threads" : false,

/* THERE ARE A LOT OF OPTIONS/PARAMETERS YOU CAN USE HERE */
/* YOU CAN FIND THEM IN THE README FILE */

/* Advanced settings for each GPU manually */
/* Put in devices that you want to use, if you for ex. don't want to use gpu 2, just don't insert it,like in this example */
/* Id starts from 0 , not from 1 !! */
/* To get a list of available devices with their id's, use --listdevices parameter */
/* This is just an example, edit it and remove comment lines !! */

/*"gpu_conf" :
[
{ "id" : 0, "intensity" : 80, "worksize" : 8, "threads" : 1},
{ "id" : 1, "intensity" : 40, "worksize" : 8, "threads" : 2},
{ "id" : 3, "intensity" : 30, "worksize" : 8, "threads" : 2},
{ "id" : 4, "intensity" : 90, "worksize" : 8, "threads" : 1}
]*/
}
__________________
MinigRig*H110-D3A*5*rx570nitro8GB OC.
gloginjaR je offline   Reply With Quote
Staro 02.06.2018., 23:23   #110
zvjerko
Premium
 
Datum registracije: Oct 2017
Lokacija: Zagreb
Postovi: 110
adresa ti ne ide tu, nego u pools.txt


"double_threads" : false, u nekim slucajevima na "double_threads" : true, radi brze, vecinom na Rx580, probas pa vidis
zvjerko je offline   Reply With Quote
Staro 03.06.2018., 08:17   #111
gloginjaR
Premium
Moj komp
 
gloginjaR's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: st
Postovi: 570
Citiraj:
Autor zvjerko Pregled postova
adresa ti ne ide tu, nego u pools.txt


"double_threads" : false, u nekim slucajevima na "double_threads" : true, radi brze, vecinom na Rx580, probas pa vidis
Neznam nešto nisam dobro podesio?
Ovo mi je pool.Tex i conf.Tex. i kad pokrenem start bat, ništa se ne dešava??
Srbminer CN.V1-5-7
Kartice su rx570






__________________
MinigRig*H110-D3A*5*rx570nitro8GB OC.

Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 03.06.2018. u 17:23.
gloginjaR je offline   Reply With Quote
Staro 03.06.2018., 08:28   #112
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 1,929
pool.txt







{
"pools" :
[
{"pool" : "stratum+tcp://cryptonightheavy.eu.nicehash.com:3364", "wallet" : "35bjUBvwQRnDX2E4H9xTkBwWYZwHbyKU2H.crypto", "password" : "x"},
]
}






config.txt





{
/* Type can be : normal, normalv7, lite, litev7, heavy, ipbc, artocash, alloy, marketcash, b2n */
"cryptonight_type" : "heavy",

/* Intensity 0-> auto intensity, or value from 1-300 */
"intensity" : 0,

/* To use 2 threads per card set double_threads to true */
"double_threads" : false,

/* THERE ARE A LOT OF OPTIONS/PARAMETERS YOU CAN USE HERE */
/* YOU CAN FIND THEM IN THE README FILE */

/* Advanced settings for each GPU manually */
/* Put in devices that you want to use, if you for ex. don't want to use gpu 2, just don't insert it,like in this example */
/* Id starts from 0 , not from 1 !! */
/* To get a list of available devices with their id's, use --listdevices parameter */
/* This is just an example, edit it and remove comment lines !! */

/*"gpu_conf" :
[
{ "id" : 0, "intensity" : 0, "worksize" : 8, "threads" : 1},
{ "id" : 1, "intensity" : 0, "worksize" : 8, "threads" : 1},
{ "id" : 2, "intensity" : 0, "worksize" : 8, "threads" : 1},
{ "id" : 3, "intensity" : 0, "worksize" : 8, "threads" : 1}
]*/
}






to sam ja slozio za nicehash .. i radi


sve što ti počne /* .. to je blokirano


dakle ove gpu_conf u configu nije aktivirano .. ja sam se probao sa time igrat i onda ga ne mogu pokrenut, tako da sam stavio default


isto tako, protokol je heavy .. tamo si stavi što trebas


u pool stavis pool i walet
config samo protokol i vozi miki, ništa nije komplicirano
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro 03.06.2018., 08:41   #113
gloginjaR
Premium
Moj komp
 
gloginjaR's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: st
Postovi: 570
šta onda! da samo izbrišem ovu kosu crtu /* iznad "cryptonight_type"
edit;
maknuo sam, opet ništa
__________________
MinigRig*H110-D3A*5*rx570nitro8GB OC.

Zadnje izmijenjeno od: gloginjaR. 03.06.2018. u 08:55.
gloginjaR je offline   Reply With Quote
Staro 03.06.2018., 08:46   #114
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 1,929
daj ti copy paste to svoje i slozimo
ko ce sa slike to prepisivat
a ni se ne vidi sve, kad si ukoso slikao




edit


malo pogledao taj graft .. tamo su ti postavke i upute za XMR majner . a ne SRBmajner


e sad, dal im config moze biti isti .. sumljam
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro 03.06.2018., 08:53   #115
gloginjaR
Premium
Moj komp
 
gloginjaR's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: st
Postovi: 570
Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
daj ti copy paste to svoje i slozimo
ko ce sa slike to prepisivat
a ni se ne vidi sve, kad si ukoso slikao



posla sam ti na private

Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
edit


malo pogledao taj graft .. tamo su ti postavke i upute za XMR majner . a ne SRBmajner


e sad, dal im config moze biti isti .. sumljam
mogu i njega probat, nije problem, nego sam jednom uspio monero rudarit sa ovim srbminerom, pa reko ice i graft,,,
ok, probaj mi editirat ovaj poll i conf. tex, ako neide skini cu XMR majner



EDIT; riješio sam sa srbminerom! BBminer mi poslao svoju conf i pool tex i to je to!
Hvala BBminer (Y)
Dado takodje
__________________
MinigRig*H110-D3A*5*rx570nitro8GB OC.

Zadnje izmijenjeno od: gloginjaR. 03.06.2018. u 12:41.
gloginjaR je offline   Reply With Quote
Staro 03.06.2018., 17:24   #116
FRipper
MiningMod
Moj komp
 
FRipper's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 8,046
@gloginjaR

Zadnja opomena. Slike stavljaj u spojiler!

[SPOILER] [ /SPOILER]
FRipper je offline   Reply With Quote
Staro 03.06.2018., 20:04   #117
gloginjaR
Premium
Moj komp
 
gloginjaR's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: st
Postovi: 570
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
@gloginjaR

Zadnja opomena. Slike stavljaj u spojiler!

[SPOILER] [ /SPOILER]
OK.oprosti. nekad sa androida postam! Pa onda tako ispadne. Ove cu editirat cim budem za compom.

Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk
__________________
MinigRig*H110-D3A*5*rx570nitro8GB OC.
gloginjaR je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2018., 14:18   #118
kratos
Registered User
 
Datum registracije: Apr 2018
Lokacija: zagreb
Postovi: 130
Nove vijesti u vezi graft pool-a. Trenutno smo stavili fee 0% do daljnjeg, a takođe smo dobili snagu za 1 blok dnevno.Tko god želi manju potrošnju i manju vrućinu na karticama, dobrodošao je.
Hvala svima unaprijed..
__________________
https://graft.kratos.biz
kratos je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2018., 13:19   #119
BBminer
Premium
 
Datum registracije: Dec 2017
Lokacija: Sisačko-moslavačka županija
Postovi: 148
Vidim zadnja dva dana svaki dan po blok, mogao bi i danas kliknuti. Bio je neki dugi, sad bi trebao jedan brži blok da se iznivelira

Tako da ako se tko premišlja, nek spaja sad..
BBminer je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2018., 20:46   #120
Gigi1
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,158
Citiraj:
Autor kratos Pregled postova
Nove vijesti u vezi graft pool-a. Trenutno smo stavili fee 0% do daljnjeg, a takođe smo dobili snagu za 1 blok dnevno.Tko god želi manju potrošnju i manju vrućinu na karticama, dobrodošao je.
Hvala svima unaprijed..
ima li pool opciju da javi na npr. mail kad se rig "hanga, zgasi itd" odnosno kad stane submitati shareove?
__________________
Gigi1 je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na