Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mining
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 19.01.2018., 18:15   #61
Firecracker
Premium
Moj komp
 
Firecracker's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Split
Postovi: 417
Imas previse gresaka, probaj prvo stock i ostavi da radi dan i onda mozes testirat sa klokanom karticom. Zašto przis karticu na max btw, nece ti dugo tako trajat?
Firecracker je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2018., 18:31   #62
Neo-ST
Premium
Moj komp
 
Neo-ST's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Croatia
Postovi: 6,751
Citiraj:
Autor Firecracker Pregled postova
Imas previse gresaka, probaj prvo stock i ostavi da radi dan i onda mozes testirat sa klokanom karticom. Zašto przis karticu na max btw, nece ti dugo tako trajat?
Ne kužim, kako misliš pržim karticu na max? Undervoltane su i manje troše i manje se griju nego na tvorničkim postavkama, a majner kad radi, on ih svejedno iskorištava 100%...

__________________
Sent from my mobile using Tapatalk
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 19.01.2018., 18:40   #63
Firecracker
Premium
Moj komp
 
Firecracker's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Split
Postovi: 417
Onda Ok, mislio sam da ti je overclockana. Svejedno ne bi smio imat toliko gresaka.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Firecracker je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2018., 18:45   #64
Neo-ST
Premium
Moj komp
 
Neo-ST's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Croatia
Postovi: 6,751
Citiraj:
Autor Firecracker Pregled postova
Onda Ok, mislio sam da ti je overclockana. Svejedno ne bi smio imat toliko gresaka.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Normalno da je overclockana, ali je uz to i undervoltana
Kako drugačije misliš postići max profitabilnost?
Imaš ti Vege?

__________________
Sent from my mobile using Tapatalk
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2018., 18:59   #65
Firecracker
Premium
Moj komp
 
Firecracker's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Split
Postovi: 417
Jok, ja minam sa cpuom na X servera.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Firecracker je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2018., 20:25   #66
livada2
Registered User
 
livada2's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2017
Lokacija: zagreb
Postovi: 297
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Normalno da je overclockana, ali je uz to i undervoltana
Kako drugačije misliš postići max profitabilnost?
Imaš ti Vege?

__________________
Sent from my mobile using Tapatalk
Xmr-stak oce iamt errore-prebaci se na sgminera. ak i dalje iams errore definitivno si je preprzio. ktome sgminer ti nema fee znaci taman da ti pokrije fee od xmrstacka 2%

to imas vege 64? i na 2k HR si?
ja sam svooje ipak malo spustio i drzim si vege 56 na 1850 a ne na 1900 kolko idu. Razlika je premala za dosta vecu buku na istim postavkama. A tih par kuna vise cu nekako prezalit

radis iz watmana postelavanja ili si na OverdriveNTool?
ja drzim memori na 1090 -a moze na 1100 al oce zblokat tu i tam kad palim i gasim miner kad saltam coinove.
bios je od 64 i spustio sma ipak 3% gpu i nije na maximumu 1408 nego je na 1367mhz.
temperature na 60C i ventilatori vrte na 2200-2500 .S time sto je sve u zatvorenom midi tower kucistu sa 2 ulazna ventilatore i bez izlaznog ventilatora. Znaci na openairu bi temperatur abila barem 5 stupnja niza
livada2 je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2018., 21:03   #67
Neo-ST
Premium
Moj komp
 
Neo-ST's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Croatia
Postovi: 6,751
Citiraj:
Autor livada2 Pregled postova
Xmr-stak oce iamt errore-prebaci se na sgminera. ak i dalje iams errore definitivno si je preprzio. ktome sgminer ti nema fee znaci taman da ti pokrije fee od xmrstacka 2%

to imas vege 64? i na 2k HR si?
ja sam svooje ipak malo spustio i drzim si vege 56 na 1850 a ne na 1900 kolko idu. Razlika je premala za dosta vecu buku na istim postavkama. A tih par kuna vise cu nekako prezalit

radis iz watmana postelavanja ili si na OverdriveNTool?
ja drzim memori na 1090 -a moze na 1100 al oce zblokat tu i tam kad palim i gasim miner kad saltam coinove.
bios je od 64 i spustio sma ipak 3% gpu i nije na maximumu 1408 nego je na 1367mhz.
temperature na 60C i ventilatori vrte na 2200-2500 .S time sto je sve u zatvorenom midi tower kucistu sa 2 ulazna ventilatore i bez izlaznog ventilatora. Znaci na openairu bi temperatur abila barem 5 stupnja niza
Znaci sgminer je bolji od xmrstaka? A koja verzija sgminera? Mozes li mi frknit postavke .bat fajla za sgminer?

Da, 64, 2k. Overdrive+reg fajlovi za 1100/1408. Ako smanjujem CPU onda pada hashrate. Undervolt CPUa na 870, meme na 850. Na cca. 70 stupnjeva su, ventovi na 1600rpm. Troše oko 165W svaka.
Mogu jos smanjiti target temperature i drzat ih na 60, ali onda dizu rpm, a ne znam jel mi se to sluša

Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 19.01.2018. u 21:52.
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2018., 00:02   #68
livada2
Registered User
 
livada2's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2017
Lokacija: zagreb
Postovi: 297
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Znaci sgminer je bolji od xmrstaka? A koja verzija sgminera? Mozes li mi frknit postavke .bat fajla za sgminer?

Da, 64, 2k. Overdrive+reg fajlovi za 1100/1408. Ako smanjujem CPU onda pada hashrate. Undervolt CPUa na 870, meme na 850. Na cca. 70 stupnjeva su, ventovi na 1600rpm. Troše oko 165W svaka.
Mogu jos smanjiti target temperature i drzat ih na 60, ali onda dizu rpm, a ne znam jel mi se to sluša
Meni 56 nejde undervolt ispod 900- isto koristm reg fileke 1100/1408 al smanjnjem od 3% i watmanu dobijem dosta tisi stroj (hladniji ) naustrab 20hr po kartici- pa zato smanjujem. Ti si svoje opako nagario. Velika je to temperatura. Kontroliraj si temperaturu memorije da ti ne izgore.
Ipak su moje zatvorene skroz u kucistu i imam 60 temperaturu sa 2000-3000RPM.


SGMINER 5.5.5gm koristim jer mi samo on radi i neznam zasto- cak sam kombiniro sgminer iz nicehasha jer onaj s stranice mi nikako nije htio pokrenut kartice uvjek neki error.

Pokrece se iz .bat datoteke koja poziva .config datoteku

start.bat ::::
@echo off

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_MAX_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_MAX_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

:loop
sgminer -c sgminer.conf --gpu-reorder
echo restart miner...
goto loop

pa onda
@sgminer.conf ::::

{
"pools":
[
{
"name": "COIN IME",
"url": "stratum+tcp://mypool.online:7777",
"user": "ADRESA",
"pass": "x",
"priority": "0",
"profile": "xmr"
}
],
"profiles":
[
{
"name": "xmr",
"algorithm": "cryptonight",
"rawintensity": "1880",
"worksize": "8",
"gpu-threads": "2"
}
],
"default-profile": "xmr",
"no-extranonce": true,
"gpu-platform": "-1"
}

to je to i meni tako radi. ako ti nece kartice pokrenut mjenjaj "gpu-platform": "-1" u 0 ili 1
pigraj se i sa "rawintensity": "1880",npr nicehash sa sgminerom koristi raw 1850 i worksize mu je 10 sto je sam odredio za moje vege 56 . u xmr-staku sam imao raw na 2014 / 1880 tak d ase znas ravnat

Zadnje izmijenjeno od: livada2. 04.02.2018. u 01:27.
livada2 je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2018., 01:01   #69
Neo-ST
Premium
Moj komp
 
Neo-ST's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Croatia
Postovi: 6,751
Konfigurirao sgminer, i ruši se s bilo kojom opcijom osim ako stavim gpu-platform na "1".

A ne radi ni onda, nego izbaci ovo:








Probao restartat kartice, svejedno.
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2018., 01:28   #70
livada2
Registered User
 
livada2's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2017
Lokacija: zagreb
Postovi: 297
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Konfigurirao sgminer, i ruši se s bilo kojom opcijom osim ako stavim gpu-platform na "1".

A ne radi ni onda, nego izbaci ovo:








Probao restartat kartice, svejedno.
probaj prvo s nice hash dal ti radi s sgminerom njegovim. ako radi onda koristi taj njegov. ja sam isto kemijao i ubacio exe od nice hasha jer mi nije htio ni startat. probja skinut noviju verziju. ima 5.5.6 al meni ta nije htjela radit mozda tebi oce jer imas vegu 64 a ne 56. malo ruda al 2% nije za bacit
livada2 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 01.03.2018., 20:37   #71
...Tihomir...
Premium
Moj komp
 
...Tihomir...'s Avatar
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: Osijek
Postovi: 200
Da malo oživim temu, evo preporuka za majnanje: https://www.graft.network/

pool s kojim sam zadovoljan: https://grft.cryptopool.space
...Tihomir... je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2018., 21:24   #72
k31k0
Premium
 
Datum registracije: Jan 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 118
Citiraj:
Autor ...Tihomir... Pregled postova
Da malo oživim temu, evo preporuka za majnanje: https://www.graft.network/

pool s kojim sam zadovoljan: https://grft.cryptopool.space
Možda malo "njubasto" pitanje ali zašto tog coina nema na CoinMarketCapu? Kako da znam koja mu je vrijednost? Piše da sa svojih 1,5 H/s dobijem oko 65 GRF po danu.
k31k0 je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2018., 07:35   #73
gloginjaR
Premium
Moj komp
 
gloginjaR's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: st
Postovi: 575
Nisam do sad rudario monero (amd 570) pa bi probao
Najavljuju neku vilicu za 14 dana, pa ce cijena sigurno ici gore!!
Ako može neko da preporuči s kojim programom rudarit?
Ili da postavi bat faj da se vici kako izgleda???


tipkano sa mog T98 4G八核(C6R3)
__________________
MinigRig*H110-D3A*5*rx570nitro8GB OC.
gloginjaR je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2018., 08:24   #74
Buraz20
Premium
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 130
ja manjnam etn vec dosta dugo a radi na cryptonight algu kao i monero
meni je najbolji program claymore na njemu 580 vozi 920 hasha a 570 830
NsGpuCNMiner.exe -h 1024 -dmem 0 -mport 10052 -xpool ssl://etn-us-west1.nanopool.org:13433 -xwal WALLET.RIG/EMAIL -xpsw x ovo je meni najbolje za monero, cim visi takt memorije a core 1200 je plafon
Buraz20 je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2018., 12:49   #75
bez_komentara
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2017
Lokacija: Split
Postovi: 238
Citiraj:
Autor k31k0 Pregled postova
Možda malo "njubasto" pitanje ali zašto tog coina nema na CoinMarketCapu? Kako da znam koja mu je vrijednost? Piše da sa svojih 1,5 H/s dobijem oko 65 GRF po danu.
Jer nije još došao na mjenjačnice.
Isto tako se može rudarit i bitcoin privat, a nema ga na mjenjačnicama.
Lutrija dok ne dođe na mjenjačnice i vidiš koja mu je cijena.
Čini mi se da bi puno isplativije moglo biti simulacija rudarenja Bitcoin privata.
Lako moguće da će biti u rangu Bitcoin Golda.
Netko je već napisao da sa jednom karticom rudari 0,1.
Što je poprilično..osim ako sam negdi u računici pobrkao nešto
bez_komentara je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2018., 14:02   #76
gloginjaR
Premium
Moj komp
 
gloginjaR's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: st
Postovi: 575
Citiraj:
Autor Buraz20 Pregled postova
ja manjnam etn vec dosta dugo a radi na cryptonight algu kao i monero
meni je najbolji program claymore na njemu 580 vozi 920 hasha a 570 830
NsGpuCNMiner.exe -h 1024 -dmem 0 -mport 10052 -xpool ssl://etn-us-west1.nanopool.org:13433 -xwal WALLET.RIG/EMAIL -xpsw x ovo je meni najbolje za monero, cim visi takt memorije a core 1200 je plafon
OK hvala ti.
Mislim da mi je SAD isplativije rudarit ETH i etc i onda za tu prednost kupit monero


Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk
__________________
MinigRig*H110-D3A*5*rx570nitro8GB OC.
gloginjaR je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2018., 20:36   #77
...Tihomir...
Premium
Moj komp
 
...Tihomir...'s Avatar
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: Osijek
Postovi: 200
Citiraj:
Autor Buraz20 Pregled postova
ja manjnam etn vec dosta dugo a radi na cryptonight algu kao i monero
meni je najbolji program claymore na njemu 580 vozi 920 hasha a 570 830
NsGpuCNMiner.exe -h 1024 -dmem 0 -mport 10052 -xpool ssl://etn-us-west1.nanopool.org:13433 -xwal WALLET.RIG/EMAIL -xpsw x ovo je meni najbolje za monero, cim visi takt memorije a core 1200 je plafon
Ja imam mix rx570 i Vege. U xmr-stak mi rx570 Nitro+ sa Elpidom daje 880 h/s tako da toliko o najboljem claymoru :-) Claymore je ok za ETH, za cryptonight (pogotovo sa Vegama) car je xmr-stak što zbog h/s što zbog potpuno automatiziranog rada Vega kartica bez prekida.
...Tihomir... je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2018., 01:16   #78
livada2
Registered User
 
livada2's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2017
Lokacija: zagreb
Postovi: 297
Citiraj:
Autor ...Tihomir... Pregled postova
(pogotovo sa Vegama) car je xmr-stak što zbog h/s što zbog potpuno automatiziranog rada Vega kartica bez prekida.
Sto si mislio pod tim automatiziranim bez porekida?

NApustio sma xmr-stak i preso na sgminer jer nema fee a xmr-stak nedaje nista vise od sgminera H/R. vega 56 vrti 1900h/r bez problema na sgmineru a isto tolko vrti i na stacku. znaci na istim postavkama daje isto jedino sto nemas 2% fee na sgmineru.
livada2 je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2018., 02:11   #79
rudi1
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2017
Lokacija: Zagreb
Postovi: 95
Citiraj:
Autor livada2 Pregled postova
Sto si mislio pod tim automatiziranim bez porekida?

NApustio sma xmr-stak i preso na sgminer jer nema fee a xmr-stak nedaje nista vise od sgminera H/R. vega 56 vrti 1900h/r bez problema na sgmineru a isto tolko vrti i na stacku. znaci na istim postavkama daje isto jedino sto nemas 2% fee na sgmineru.
Je SGminer je car, s obzirom da nema devfee i izvuce max iz kartica s multithreadingom. Meni zna zablokat na rx550/560 iz ne znam kojeg razloga pa ne skuzim dok se ne spojim na rig. Zdere me to da moram biti stalno naspanan. Zato ganjam xmr-stak sa split threadovima i imam isti hr ali sa dev fee. Za mir u svijetu.
rudi1 je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2018., 02:40   #80
Buraz20
Premium
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 130
probao sam xmr stak par puta i nikako dobiti hashrate kao na claymoru, ne da mi se dizat frekvenciju na rx 570 iznad 2100 i 1200 core jer su na cca 60 stupnjeva undervoltane a i 13 ih je u rigu tako da se zna desit cim pocnem cackat po jednoj ostale se pobune xD
Buraz20 je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2018., 10:18   #81
livada2
Registered User
 
livada2's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2017
Lokacija: zagreb
Postovi: 297
Citiraj:
Autor Buraz20 Pregled postova
probao sam xmr stak par puta i nikako dobiti hashrate kao na claymoru, ne da mi se dizat frekvenciju na rx 570 iznad 2100 i 1200 core jer su na cca 60 stupnjeva undervoltane a i 13 ih je u rigu tako da se zna desit cim pocnem cackat po jednoj ostale se pobune xD
pa u biti ak ti kartice rade stabilno na claymoru onda dalje ne diras voltaze i memoriju nego mjenjas postavke unutar stacka.

npr amd.txt za 3 vege56. mjenja se samo "intensity" : 2000,
kao sto vidis prve dve kartice imaju taj broj 2016 i 1800 a treca ima 2000 i 1768 jer se vise grije od ostalih i puca na 2016-1800

*/

"gpu_threads_conf" : [
// gpu: gfx901 memory:3920
// compute units: 64
{ "index" : 0,
"intensity" : 2016, "worksize" : 8,
"affine_to_cpu" : false,
},
{ "index" : 0,
"intensity" : 1800, "worksize" : 8,
"affine_to_cpu" : false,
},
// gpu: gfx901 memory:3920
// compute units: 64
{ "index" : 1,
"intensity" : 2016, "worksize" : 8,
"affine_to_cpu" : false,
},
{ "index" : 1,
"intensity" : 1800, "worksize" : 8,
"affine_to_cpu" : false,
},
// gpu: gfx901 memory:3920
// compute units: 64
{ "index" : 2,
"intensity" : 2000, "worksize" : 8,
"affine_to_cpu" : false,
},
{ "index" : 2,
"intensity" : 1768, "worksize" : 8,
"affine_to_cpu" : false,
},
],
livada2 je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2018., 01:14   #82
...Tihomir...
Premium
Moj komp
 
...Tihomir...'s Avatar
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: Osijek
Postovi: 200
Citiraj:
Autor livada2 Pregled postova
Sto si mislio pod tim automatiziranim bez porekida?

NApustio sma xmr-stak i preso na sgminer jer nema fee a xmr-stak nedaje nista vise od sgminera H/R. vega 56 vrti 1900h/r bez problema na sgmineru a isto tolko vrti i na stacku. znaci na istim postavkama daje isto jedino sto nemas 2% fee na sgmineru.
Pa mislio sam na osjetljivost Vega kartica sa beta blockchain driverom koji je za Vege još uvijek must have (disable / enable kartica u device manageru kod svakog pokretanja) te posebice praćenje hash rate prilikom rada sa mogućnošću finog podešavanja kada da ti restarta xmr-stak. To se radi sa JJs-XMR-STAK-HashRate-Monitor-and-Restart-Tool koji stvarno izvrsno obavlja posao.
Meni xmr-stak daje 1910 h/s vega 56, 2040 h/s vega 64, 880 h/s rx570 4GB.
Iskreno sgminer nisam ni probao jer mi ovako radi stvarno dobro.

Koja vam je još prednost osim 2% fee oslobođenja? I kako rješavate praćenje rada minera npr da ga ostaviš na jednom coinu tjedan dana i zaboraviš na njega?

Što se velikog feeja tiče, razmišljao sam da si sam napravim verziju xmr-staka bez tih 2,00% ili da stavim npr 0,50%. To je potpuno "legalno" napraviti za svoje potrebe i koliko sam vidio na prvu postoji i nekakva uputa na githubu
...Tihomir... je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2018., 01:36   #83
livada2
Registered User
 
livada2's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2017
Lokacija: zagreb
Postovi: 297
Citiraj:
Autor ...Tihomir... Pregled postova
Pa mislio sam na osjetljivost Vega kartica sa beta blockchain driverom koji je za Vege još uvijek must have (disable / enable kartica u device manageru kod svakog pokretanja) te posebice praćenje hash rate prilikom rada sa mogućnošću finog podešavanja kada da ti restarta xmr-stak. To se radi sa JJs-XMR-STAK-HashRate-Monitor-and-Restart-Tool koji stvarno izvrsno obavlja posao.
Meni xmr-stak daje 1910 h/s vega 56, 2040 h/s vega 64, 880 h/s rx570 4GB.
Iskreno sgminer nisam ni probao jer mi ovako radi stvarno dobro.

Koja vam je još prednost osim 2% fee oslobođenja? I kako rješavate praćenje rada minera npr da ga ostaviš na jednom coinu tjedan dana i zaboraviš na njega?

Što se velikog feeja tiče, razmišljao sam da si sam napravim verziju xmr-staka bez tih 2,00% ili da stavim npr 0,50%. To je potpuno "legalno" napraviti za svoje potrebe i koliko sam vidio na prvu postoji i nekakva uputa na githubu
pa pri startu windowsa mi se odma disablira enabliraju sve kartice . u registry je odma sve namjesteno i pali se sgminer i to je to. ak nis ne diras radi danima nis se ne rusi ak ne pretjeras s HR meni je bitnije da mi radi stabilno nego da dobijem 20-30hr po kartici zato sma i napisao da mi je oko 1900 po kartici ili manje jer nemam otvoreni rig nego zatvorenu kantu a ne zelim temperaturu iznad 60 po kartici..
kad me zanima dal radi i kak upalim si teamviewer. ionako se seljakam po coinovima i nisam nikad na jednom duze od par dana jer se tezina mjenja iz dana u dan pa sto da vadim nesto sto daje manje od drugog:

vege pucaju samo pri paljenju i gasenju al sam se naviko na to(od 5 gasenja sgminera jedno pucanje). i nije mi tesko uplait ugasit karticu ako zatraba. ne treba cijeli komp gasit.

2% na vegi je 38HR - kad na to dodam da mi je kartica na maksimumu ak radi 1910 pa se i bolje grije eto za ta 2 % radje spustim malo gpu dobijem stupanj dva manje i hr 1870 i na istom smo a manje zuji -

nije mi se dalo zezat s tim JJS nego sam sve postelo preko reg fileka i ak bas zapne odem u watmena i upalim manual WAT jer ak je naautomatiic nece mi ocitat 900mv nego uzima vise i to je jedino sto moram kad se bas zblesira sve.

Zadnje izmijenjeno od: livada2. 05.03.2018. u 01:45.
livada2 je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2018., 22:06   #84
livada2
Registered User
 
livada2's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2017
Lokacija: zagreb
Postovi: 297
Jel netko probao ADRENALIN drivere umjesto Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23 sa vegama? radi li to? brze bolje - losije?
livada2 je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2018., 22:43   #85
Neo-ST
Premium
Moj komp
 
Neo-ST's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Croatia
Postovi: 6,751
Ne radi dobro jer se ne može uključiti Compute opcija.
Dok to ne riješe, za Vege trenutno jedino stari Blockchain driveri.
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2018., 01:20   #86
livada2
Registered User
 
livada2's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2017
Lokacija: zagreb
Postovi: 297
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Ne radi dobro jer se ne može uključiti Compute opcija.
Dok to ne riješe, za Vege trenutno jedino stari Blockchain driveri.
ova opcija? sta to nema u novim driverima?
na monero guide spominje sljedece:
AMD

Recommended drivers:Blockchain drivers - for Windows 10 1703
or the newest 17.12 - Adrenaline, these drivers you need to switch to compute workload


https://support.amd.com/en-us/kb-art...es/DH-024.aspx

ja tu opciju ni nemam kod sebe a sve radi normalno.
cemu to sluzi uopce? a imma ove drivere Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23.


Zadnje izmijenjeno od: livada2. 07.03.2018. u 01:29.
livada2 je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2018., 01:27   #87
Neo-ST
Premium
Moj komp
 
Neo-ST's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Croatia
Postovi: 6,751
Citiraj:
Autor livada2 Pregled postova
ova opcija? sta to nema u novim driverima?

https://support.amd.com/en-us/kb-art...es/DH-024.aspx

ja tu opciju ni nemam kod sebe a sve radi normalno.
cemu to sluzi uopce? a imma ove drivere Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23.








Zadnji put kad sam ja gledao nije bilo, no svejedno provjeri.
Meni i ovako rade odlično na Blockchain driverima, i da ima ta opcija u Adrenalinu, ne znam bi li se prebacivao.

Šta znači "radi normalno" ?
Radit će Vege na adrenalinu, ali neće davati koliko mogu.
Ako se dobro sjećam, s Adrenalinom sam dobivao oko 1300-1400h/s, sa Blockchainom 2000.
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2018., 01:39   #88
livada2
Registered User
 
livada2's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2017
Lokacija: zagreb
Postovi: 297
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Zadnji put kad sam ja gledao nije bilo, no svejedno provjeri.
Meni i ovako rade odlično na Blockchain driverima, i da ima ta opcija u Adrenalinu, ne znam bi li se prebacivao.

Šta znači "radi normalno" ?
Radit će Vege na adrenalinu, ali neće davati koliko mogu.
Ako se dobro sjećam, s Adrenalinom sam dobivao oko 1300-1400h/s, sa Blockchainom 2000.
sad mi vega 56 daje oko 1900. a uopce nemam tu opciju u druverima Blockchain.
Pa nado sam se s novim driverima da necu morat koristit razne scripte za disable enable kartica pri startu kompa
mozda boljoj iskoristivosti i vecem HR stabilnijem radu na vecim frekvencijama itd .sve sto bi novi driveri mogli dat

usput pitanje. ima li ista priblizno iskoristivo za miniranje s vegama osim criptonight? vidim spominje se neoscript s claymorom al se opako grije(2mh)
livada2 je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2018., 01:45   #89
Neo-ST
Premium
Moj komp
 
Neo-ST's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Croatia
Postovi: 6,751
Normalno da nemaš kad blockchain driveri po defaultu imaju to uključeno jer ta opcija služi za majnanje, a blockchain driveri su majnerski driveri.

Adrenalin su "generalni" driveri, i ako želiš majnat s grafama na njima, moraš uključiti tu opciju, međutim zadnji put kad sam ja gledao, ta opcija nije postojala ni u adrenalin driverima ako imaš Vege, samo za ove druge (rx4xx,5xx).
Možda su u međuvremenu to riješili u AMD-u, nisam se zamarao jer mi i ovako dobro rade.
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2018., 01:57   #90
livada2
Registered User
 
livada2's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2017
Lokacija: zagreb
Postovi: 297
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Normalno da nemaš kad blockchain driveri po defaultu imaju to uključeno jer ta opcija služi za majnanje, a blockchain driveri su majnerski driveri.

Adrenalin su "generalni" driveri, i ako želiš majnat s grafama na njima, moraš uključiti tu opciju, međutim zadnji put kad sam ja gledao, ta opcija nije postojala ni u adrenalin driverima ako imaš Vege, samo za ove druge (rx4xx,5xx).
Možda su u međuvremenu to riješili u AMD-u, nisam se zamarao jer mi i ovako dobro rade.
hvala na pojasnjenju.
livada2 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na