Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 02.01.2016., 16:10   #1
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 17,828
HTC mobiteli - 2. dio

Otvaramo novu temu o HTC mobitelima, budući je stara krcata sa 4500+ postova.

Diskusije o HTC uređajima nastavljamo ovdje, a ako ste nešto zaboravili ili želite pogledati u staroj temi, možete to obaviti OVDJE.

Uživajte.
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 2600 B2 Pinnacle Ridge 3400MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,373V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-30 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ WD Black 500GB WD5001AALS ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Pro x64



CPU: INTEL Xeon X5450 E0 Harpertown 3000MHz @ 3000MHz (333x9 @ 1,200V)
CLR: INTEL FOXCONN Stock HSF
MBO: FOXCONN G31MX
RAM: BUFFALO Firestix DDR2-1066 1x1GB ++ KINGSTON ValueRAM DDR2-800 1x2GB (3GB) @ 800MHz -- 6-6-6-18 @ 1,8V
VGA: INTEL G31 OnBoard
HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 160GB ST3160815AS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: FORTRON 250W w/ Active PFC
BOX: MS Apollo Midi Tower
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows XP Professional w/ SP3
OS2: MICROSOFT Windows 7 Professional N 32bit w/ SP1
OS3: MICROSOFT Windows 8.1 Professional N 32bit
OS4: MICROSOFT Windows 10 Professional N 32bit



GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 BTU
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2016., 20:28   #2
bubimir13
Registered User
Moj komp
 
bubimir13's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Kutina, CRO
Postovi: 439
Načuh danas da MM u optjecaj za M8 uređaje kreće 19.1. a za M9 par dana nakon toga, negdje 23. ili 26. 1. Navodno.
__________________
bubimir13 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 12.01.2016., 21:18   #3
schetz
Premium
 
schetz's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 1,190
Šta nije MM već krenuo za m8?
I to prije nove godine?
Možda sam i poblesavio ali tako mi se čini.
schetz je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2016., 21:34   #4
bubimir13
Registered User
Moj komp
 
bubimir13's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Kutina, CRO
Postovi: 439
Možda samo za Google Play Edition verziju, frend ima običnu Sense i tak su mu rekli 19.1.
__________________
bubimir13 je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2016., 06:28   #5
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 28,355
M10 bi trebao stići početkom 03/16
http://www.gsmdome.com/htc-one-m10-p...ce-debut-march
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2016., 09:10   #6
celavicro
Premium
Moj komp
 
celavicro's Avatar
 
Datum registracije: May 2011
Lokacija: Zagreb
Postovi: 136
stigao marshmalow a m8...
jel ga ma tko? meni vec ide sto nemozes stavit necujno bez vibracije i da se ne upali dnd
celavicro je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2016., 14:31   #7
spajder
Registered User
Moj komp
 
spajder's Avatar
 
Datum registracije: May 2011
Lokacija: Solin
Postovi: 184
Evo doleprša i na m9 marshmallow!! http://imgur.com/a/Qkyah
__________________
PRAGMATIZAM „Bolji je gram iskustva, nego tovar teorija.“ – DEWEY
spajder je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2016., 16:52   #8
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp
 
Sinac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,762
Citiraj:
Autor spajder Pregled postova
Evo doleprša i na m9 marshmallow!! http://imgur.com/a/Qkyah

Hvala na javljanju. Imaš tvorničku unlockanu verziju M9 ili od nekog operatera?
Sinac je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2016., 17:10   #9
spajder
Registered User
Moj komp
 
spajder's Avatar
 
Datum registracije: May 2011
Lokacija: Solin
Postovi: 184
Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Hvala na javljanju. Imaš tvorničku unlockanu verziju M9 ili od nekog operatera?
Tvorničku unlockanu.
__________________
PRAGMATIZAM „Bolji je gram iskustva, nego tovar teorija.“ – DEWEY
spajder je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2016., 18:34   #10
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp
 
Sinac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,762
Citiraj:
Autor spajder Pregled postova
Tvorničku unlockanu.
Upravo instaliram
Sinac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 26.01.2016., 18:35   #11
spajder
Registered User
Moj komp
 
spajder's Avatar
 
Datum registracije: May 2011
Lokacija: Solin
Postovi: 184
Super!!
__________________
PRAGMATIZAM „Bolji je gram iskustva, nego tovar teorija.“ – DEWEY
spajder je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2016., 12:34   #12
Marko_mk
Premium
Moj komp
 
Marko_mk's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2011
Lokacija: Zagreb
Postovi: 181
Meni je stigla poruka na m8 da mogu napraviti update na 6.0
Kakva su vam iskustva?
Marko_mk je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2016., 17:57   #13
buljaka
Premium
 
Datum registracije: Aug 2014
Lokacija: Osijek
Postovi: 1,534
Citiraj:
Autor Marko_mk Pregled postova
Meni je stigla poruka na m8 da mogu napraviti update na 6.0
Kakva su vam iskustva?


Prilikom updejta sestrin je bio VREL i sada ne radi gornji dio ekrana dobro, ne prihvaća touch, multi touch test pokazuje da diram sa dva prsta taj dio a koristim jedan prst. Npr Search polje u Facebook App ne može stisnuti uopće. Nadam se da će garancija proći s obzirom da hard reset ne pomaze
buljaka je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2016., 08:20   #14
Marko_mk
Premium
Moj komp
 
Marko_mk's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2011
Lokacija: Zagreb
Postovi: 181
Napravio sam update jučer... I moj je bio jako vruc, ali je bio i na punjaču, pa je možda i dijelom zbog toga. Ima nekih izmjena u dizajnu, no baterija i dalje slabo drži
Još ću ga malo koristiti, no čini mi se da će m8 u prodaju, nažalost
Marko_mk je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2016., 09:10   #15
schetz
Premium
 
schetz's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 1,190
Kako je čini mi se trouble rekao za svoju z3 compact, update m8 bi se isto mogao trebao odraditi u frižideru. Ili bar na balkonu. Šteta, već dulje vremena gledam da ga pazarim čisto promjene radi sa z3.
schetz je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2016., 16:22   #16
Ludy
Premium
 
Ludy's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 203
Ja sam prezadovoljan sa 6.0 updateom za M8, baterija opet odlicna nakon katastrofe na Lollipopu, dobijem oko 5h SOT-a s default romom + Nova launcher. Inace ovo mi je prvi mobitel da nisam ubacio custom rom i taman kad sam krenuo radi uzasnog lollipopa pojavio se solidni stock 6.0
Ludy je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2016., 16:54   #17
Wannabes
Premium
Moj komp
 
Wannabes's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2011
Lokacija: Sk
Postovi: 118
Update prosao normalno, mob se nije uzario.. Neke promjene mi se sviđaju neke ne.
Wannabes je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2016., 10:35   #18
Roberto
Premium
Moj komp
 
Roberto's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,096
Frend ima neobičan problem s M9.
Mobitek vuče ogromne količine data prometa. Ima paket od 4Gb, i potrošio ga je doslovce u pola mjeseca.

Gledao sam jučer opcije - update softwarea mobitela, kao i aplikacija, namješten je isključivo preko WiFia. Nema dropbox koji bi eventualno mogao vući fotke. Ništa velkog ne skida, i inače je trošio manje od gige prometa mjesečno.

Ima li netko kakvu ideju što bi moglo biti? Gore je 5.0.
__________________
i5 2500k / asrock p67se / 4x4gb DDR3/ samsung evo 250gb ssd / 2 tb wd hdd / Gigabyte windforce GTX 950 / super flower 650w / CM 690
Roberto je online   Reply With Quote
Staro 31.01.2016., 16:23   #19
tutix
Premium
Moj komp
 
tutix's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Popovača | Zagreb
Postovi: 3,945
Šta veli u Settings > Data usage?
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 09.02.2016., 18:49   #20
devaa
just dreaming...
Moj komp
 
devaa's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2013
Lokacija: Velika Gorica
Postovi: 472
#1449
devaa
Registered User
Moj komp

devaa's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Lokacija: Velika Gorica
Postovi: 37
Pozdrav ekipa, imam pitanje.. Naime imam htc d310 rooto sam ga.. Naso neki unofficial cyan 11 za njega.. Pa me sad zanima dali ga se isplati stavljat i dali je netko vec pokusao i primjetio neku razliku ? Sam po sebi mob nije los za osnovne stvari koje ja koristim ( yt, mpbz, whapp, messenger, mail, surfanje ) pretjerani multitasking ne koristim. I ovak sam po sebi mob radi cisto solidno.. Pisao sam vec u temu za rootanje, medutim vidim da bas i nema zivota haha..
__________________
devaa je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2016., 20:07   #21
novabila1
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2015
Lokacija: Trogir
Postovi: 25
Question HTC 626G

Pozdrav. Šta učinit neradi mi niti jedan zvučnik na mobitelu.
novabila1 je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2016., 06:20   #22
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 28,355
Nosi ga na reklamaciju

EDIT: izgleda da je HTC ozbiljno shvatio kritike na račun kamere pa su je odlučili poboljšati u nadolazećem M10
https://twitter.com/LlabTooFeR/statu...29373567328256
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein

Zadnje izmijenjeno od: coconut. 12.02.2016. u 07:34.
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2016., 09:00   #23
zvonac
Premium
Moj komp
 
zvonac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: okolica Samobora
Postovi: 4,332
Brzinsko pitanje..
OT:
HTC Desire 620, dal to vrijedi 850kn?
Uščuvan tj bez tragova korištenja, star oko 1.5mj.
zvonac je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2016., 09:38   #24
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 28,355
Ovisi za što ti treba. Dimenzije su mu prevelike za tu dijagonalu ekrana. Fotić mu je koma. I to toliko da je prosječan Kinez bolji.
Sve ostalo je ok.
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2016., 09:50   #25
zvonac
Premium
Moj komp
 
zvonac's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: okolica Samobora
Postovi: 4,332
Ma niš posebno, surfanje, pozivi, poruke, aj bar ima stereo zvučnike..
Ma ne znam, za te novce se nemre niš bolje kupit..
zvonac je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2016., 11:22   #26
srale7
Premium
Moj komp
 
srale7's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,759
Ma taj 620 je preoooogorman, bas je ko tacna, a u njemu 5" display
__________________

srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2016., 11:39   #27
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 28,355
Ti stereo zvučnici mi nikad nisu bili jasni. Badava ti stereo zvučnici ako 90% ljudi koristi sluške za mjuzu.
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2016., 12:31   #28
novabila1
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2015
Lokacija: Trogir
Postovi: 25
Nosi ga na reklamaciju

Ništa od reklamacije več je mijenjan ekran.
novabila1 je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2016., 12:36   #29
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 28,355
Da, i? Znači ako ekran crkne 5 puta u tijeku garancije da ćeš ga dati na reklamaciju samo 1. put, a ostale pute ćeš ga popraviti o vlastitom trošku?
I kakve veze imaju zamjena ekrana sa crknutim zvučnicima?
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2016., 03:13   #30
L31
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Jan 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 863
Postoji li koji htc koji udovoljva sljedecim kriterijima:
2gb rama
Ekran 4.5 do max 5"
Baterija s autonomijom jednog cijelog dana
S dobrom kamerom(barem kao Lg L90)?
L31 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na