Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 09.06.2018., 21:05   #2491
frezer
Registered User
 
frezer's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2018
Lokacija: Šibenik
Postovi: 59
Citiraj:
Autor stokis Pregled postova
ok, hvala
znači nije kao prija 2gd kad sam bijo na t-comu mogao sam maket njihov ruter i stavit fizbox upisat samo podatke za voip i adsl.
ili nemože zbog turbo opcije?
Samo da potvrdim da Fritz, voip i Turbo 50 uredno rade. Bez Speedporta.
frezer je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2018., 22:56   #2492
vacs
Premium
Moj komp
 
vacs's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: Slunj
Postovi: 834
Koji model fritza?
vacs je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 09.06.2018., 23:25   #2493
H@rdc0r3M1nD
Premium
Moj komp
 
H@rdc0r3M1nD's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Croatia;Velebit
Postovi: 345
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Extender - u je to nova / druga WiFi mreža,
trebaš otvoriti web konfig extender - a i "naučiti ga" da se spaja na novu mrežu (drugi SSID i pass).
Shvacam, samo prvo pitanje je kako otvorit admin-a na ovom Speedport-u W724V

Edit: uspio sam se logirat kao USER, password je S/N ispod uredaja.
H@rdc0r3M1nD je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2018., 23:31   #2494
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 15,556
Nema klasičnog administratora kao kod drugih uređaja, zapravo ima al su ga ubili.
Uđi kao user vulgaris, neznam sad napamet kako, mora biti u temi.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2018., 23:41   #2495
H@rdc0r3M1nD
Premium
Moj komp
 
H@rdc0r3M1nD's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Croatia;Velebit
Postovi: 345
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Nema klasičnog administratora kao kod drugih uređaja, zapravo ima al su ga ubili.
Uđi kao user vulgaris, neznam sad napamet kako, mora biti u temi.
To sam uspio.

Firmware verzija je 09091602.00.007

jel to OK?
H@rdc0r3M1nD je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2018., 23:47   #2496
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 15,556
That's it 😀
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2018., 00:06   #2497
H@rdc0r3M1nD
Premium
Moj komp
 
H@rdc0r3M1nD's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Croatia;Velebit
Postovi: 345
Hebiga, ubite me al ja se ne mogu sjetit koji mi je default gateway od tog extendera...

kad u cmd. upisem ipconfig ne vidim ga. dok na mobitelu vidim naziv njegove mreze

?

Edit; drago mi je sto je makar firmware dobar.
H@rdc0r3M1nD je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2018., 08:14   #2498
frezer
Registered User
 
frezer's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2018
Lokacija: Šibenik
Postovi: 59
Citiraj:
Autor vacs Pregled postova
Koji model fritza?
Kod mene 7390. Probao i 7360. Isto radi bez problema.
frezer je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2018., 16:10   #2499
stokis
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2013
Lokacija: vinkovci
Postovi: 175
zar taj turbo neadi sa 4g?
stokis je offline   Reply With Quote
Staro 11.06.2018., 06:05   #2500
stokis
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2013
Lokacija: vinkovci
Postovi: 175
Citiraj:
Autor Shuky Pregled postova
ma jedino sto mi treba jest konfiguracija samo za internet ali na openwrt sučelju, imam ja router sa openwrt sučeljem..
na speedportu imam FW
09091601.00.039 i ne dobijem na engineering meniju nikakve postavke osim Informational...upisao sam account i za noip i za dynds. ali nema skrivenog menija.
jesi uspijo što riješit?
i sam imam ovaj problem,, nikako da riješim
stokis je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 13.06.2018., 02:25   #2501
.Delboy
Premium
 
.Delboy's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: hr
Postovi: 684
Imaš u mojem postu #2101 program za dekripciju configa pa iz njega izvučeš user i pass.

.Delboy je offline   Reply With Quote
Staro 17.06.2018., 11:34   #2502
Papandopulo
Registered User
 
Papandopulo's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2016
Lokacija: Kvatrić, Zagreb
Postovi: 96
Kako mogu provjeriti na svom Speedportu brzine koje mogu primati?
__________________
Papandopulo je offline   Reply With Quote
Staro 17.06.2018., 12:23   #2503
D/G
Premium
Moj komp
 
D/G's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2010
Lokacija: Ploče
Postovi: 583
Pa ponovi speed test jer ti je ovaj stariji od godinu dana....
D/G je offline   Reply With Quote
Staro 17.06.2018., 13:00   #2504
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 15,556
@D/G
Nisi baš kreativan / od pomoći mada bi noviji speed test bio poželjan.

@Papandopulo
Nisi naveo jeli optika ili bakar,
ako je bakar nađi u temi gdje se spominju oni linkovi (nađi koji radi) sa statistikom linije.
Iz tih brojeva se može pretpostaviti / zaključiti šta možeš dobiti.
Ako je optika onda može sve šta je u ponudi / cjeniku.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 17.06.2018., 14:28   #2505
D/G
Premium
Moj komp
 
D/G's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2010
Lokacija: Ploče
Postovi: 583
sorry ..tek sad primjetih da mu je to avatar ......
D/G je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na