Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 12.06.2015., 11:43   #31
IcyTexx
Premium
Moj komp
 
IcyTexx's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,367
Uf to sam i mislio. Uglavio sam čačkalice ali čudo se ne želi rastvoriti.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2015., 13:23   #32
trunto
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2015
Lokacija: Samobor
Postovi: 11
Prošli sam tjedan dobio ovaj ruter nakon upgrade-a na Turbo30 opciju. Internet radi fantastično, brzina je cca 27/5.
Ali imam užasnih problema s port-forwardingom... Torrent klient, slsk i neke ostale stvari rade, ali RDP nikako neće. Isto tako SSH. Dali je još netko naletio na slične probleme? Čitao sam njemačke t-com forume i korisnici se se žalili na iste probleme.
trunto je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 29.06.2015., 16:00   #33
MasterX
+50-1 über alles ;)
 
Datum registracije: Mar 2003
Lokacija: ::1
Postovi: 1,560
mozda je to zbog firewall-a
probaj preko nekog nestandardnog porta, npr. preusmjeriti TCP port 1022 na 22 za SSH pa vidi jel tako radi

ili probaj TCP 4339 umjesto 3389 za RDP
__________________
Drinking Rum before 10am makes you a Pirate, not an Alcoholic.
MasterX je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2015., 20:09   #34
trunto
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2015
Lokacija: Samobor
Postovi: 11
Pozdrav,

Skužio sam problem: naime testirao sam port-forwarding unutar domaće mreže, a izgleda da je firewall tako podešen da takve pokušaje blokira. Kada se pokušam spojiti s neke druge mreže radi uredno.
trunto je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2015., 20:07   #35
tascam
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2010
Lokacija: hr
Postovi: 202
dobio sam ovaj ruter ali izgleda da ne radi bakru već samo na optici.Kada ga spojim adsl se sinkronizira ali mu ne mogu pristupiti sa 192.168.1.1.

u uputama se spominjeont port.

Model rutera je speedportw724v TypeCI.FTTH
tascam je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2015., 20:50   #36
Smoki_Gs
Premium
Moj komp
 
Smoki_Gs's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2008
Lokacija: Gospić
Postovi: 361
Radi na bakru... imam ga osobno i nemam optike nesto nisi dobro pospajao :/
Mrezni kabal ustekaj u Port 4 na ruteru,ne u 1
__________________
Smoki_Gs je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2015., 20:54   #37
tascam
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2010
Lokacija: hr
Postovi: 202
da..u pravu si.Tenks
tascam je offline   Reply With Quote
Staro 01.07.2015., 21:06   #38
Smoki_Gs
Premium
Moj komp
 
Smoki_Gs's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2008
Lokacija: Gospić
Postovi: 361
Nema frke Meni je dosao danas jutros u iscekivanju "turbo 30" hehe,modem imam,brzinu cekam Jedino vec vidim kako cu izolirkom prekrit ledice jel me bode u oci,a,nemam ga di drugdje stavit neg pored monitora -.-
__________________
Smoki_Gs je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2015., 01:02   #39
Amdejac
PCEkspert Agent
Moj komp
 
Amdejac's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2003
Lokacija: Monitoring Room
Postovi: 5,199
E baš su vas usrećili s tim ruterom.
Da je neka sreća i nije. Imam ih dva i već u startu su otkazali poslušnost.
Sad je vraćeno na ZTE, preko TP Link ONTa. Huawei ONT ne radi sa Speedportom.
Ma luda kuća. Fala bogu vratili me iz kamenog doba na 100/100 pa će mi (ja se nadam) uspjeti dignuti na 200/100.
__________________

AMD Phenom II X4 965 Black Edition/Gigabyte GA-MA770-DS3 v1.0/2x2GB Kingmax KLDE88F/Gainward Radeon HD 4670/Maxtor SATA-II 320GB/Bare ATA-100 120GB/D-Link DGE-528T/Chieftec GPS 400AA-101 A/Thermaltake's Sonic Tower+2x120 mm/Cooler Master Centurion/Logitech Wave keyboard/Logitech MX 1100 Cordless Laser Mouse/LG External Super Multi DVD Rewriter GE20NU11

AMD Athlon 64 3200+/ASRock 939Dual-SATA2/Supertalent 2GB PC3200/ATI Radeon HD 3200/Hitachi 80GB+320GB+1TB/Maxtor120GB/Samsung 2TB/D-Link DGE-528T/Potrošnja od 30 do 45 Wata bez uključenog monitora

AMD Phenom X3 8750/ASRock M3A785GMH/128M/3x1GB Apacher DDR2/Integrated ATI Radeon HD 4200/Samsung HGST Deskstar 2TB/Pionner DVR-1120/Realtek RTL 8168D/Trendsonic Opera Media Center/Samsung LE32B530 (PanelS-PVA)

Asus N750JK/ Intel i7 4700HQ 3.4 Ghz/ Intel Haswell H86 Express/ 2x4 Gb DDR3/ Intel HD 4600/ GeForce GTX850M/ SSD 24 Gb/ SSD 120 Gb/ HDD 1TB 7200rpm/ 17,3" LCD (FHD) Backlight Non-Glare 1920x1080/ Quad Bang & Olufsen speaker with External SonicMaster subwoofer/https://www.asus.com/Notebooks/N750JK/

HP nx7300/Intel Core Duo Processor T2250/1x2048 MB DDRII 667MHz/Intel Graphic 950/SSD 60Gb SATA III/DVD-RW/15.4" 1280 x 800

HP nx6325/AMD Sempron 3500+/1024 Mb DDR II (667 Mhz)/ATI Radeon Xpress 1150 (X300)/HDD 60Gb ATA/DVD-RW/15" 1024*768

HP 650/Intel Cor i3-2348M/2 Gb DDR3/Intel HD Graphic 3000/HDD 320Gb SATA/DVD-RW/15.4" 1366x768

Acer Iconia Tab A500/CPU DualCore 1 Ghz Cortex-A9/Chipset Nvidia Tegra 2 T20/GPU ULP GeForce/1 Gb DDR2/Storage 16 Gb+microSD 16Gb/10.1" 800x1200

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3110/DualCore 1Ghz/1 Gb RAM/Chipset TI OMAP 4430/GPU PowerVR SGX540/Storage 16 Gb+microSD 16Gb/7" 600x1024

5" IPS/MediaTek MT6752 Octa Core 1.70GHz/ GPU Mali T760MP/2 Gb/16 Gb/MicroSD 16 Gb/ Dual SIM/13 mpx/5mpx/Li-Polymer 4000mAh

GPON TP-Link TX-6610, upstream 1.244Gbit/s, downstream 2.488 Gbit/s / Speedport W724V / D-Link GigaExpress DGS-1008D Green Tech. 8 port switch / AP Siemens Gigaset 515 / 2x AP Linksys WRT 54GL v.1.1, Firmware DD-WRT v24-sp2 /


Black Wallpaper
Kuhanje piva kod kuće by Amdejac
KAD SE MRTAV PROBUDIŠ, neznaš da si umro i nije ti teško, TEŠKO JE DRUGIMA, ISTO JE AKO SI GLUP.
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2015., 14:52   #40
Smoki_Gs
Premium
Moj komp
 
Smoki_Gs's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2008
Lokacija: Gospić
Postovi: 361
__________________
Smoki_Gs je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 02.07.2015., 19:48   #41
tascam
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2010
Lokacija: hr
Postovi: 202
jel vama radi voip na ovom routeru? Vidim u uputama da se spaja preko splitera??
tascam je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2015., 19:52   #42
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp
 
Ag008's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 5,208
Kojim uputama? Telefon bi se trebao spajati u stražnju stranu uređaja, TEL1 i TEL2 port.
Btw zna netko način kako doći do jednog primjerka ovog uređaja ?
__________________
🐔🐔 Prodajem Sapphire RX grafu s jamstvom do 5/2021 🐔🐔
Ag008 je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2015., 20:12   #43
tascam
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2010
Lokacija: hr
Postovi: 202
spojio sam ga u phone 1 ali voip nikako da proradi.Bio mi je spojen skoro 24 sata ali nije povukao IMS postavke.U korisničkim uputama je prikazano da s tel spaja preko splitera pa u ruter
tascam je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2015., 20:19   #44
trunto
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2015
Lokacija: Samobor
Postovi: 11
trunto je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2015., 14:59   #45
CaptKirk
Registered User
Moj komp
 
CaptKirk's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2011
Lokacija: Šibenik
Postovi: 75
Imam brzinu 200/100 mbit-a i ovaj ruter. Na LAN3 je spojeno prvo računalo i brzina je ok. Na LAN2 je spojen gigabit switch dlink dgs 1005d. Problem je što mi switch prepoznaje ulaz s rutera kao 100 mbit, te ne mogu dobiti punu brzinu na računalina spojenim na switch. kako riješiti problem?
CaptKirk je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2015., 15:25   #46
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 15,556
A šta je sa ostalim Lan portovima (Lan1 i 4), jesi na njima probao ?
Jeli komp detektira Gb ili 100 Mb ?
Probao sa drugim kabelom između routera i switch - a ?
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2015., 16:01   #47
CaptKirk
Registered User
Moj komp
 
CaptKirk's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2011
Lokacija: Šibenik
Postovi: 75
Riješeno. Zanimljivo, bilo je do patch kabela...
CaptKirk je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2015., 23:23   #48
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp
 
Ag008's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 5,208
__________________
🐔🐔 Prodajem Sapphire RX grafu s jamstvom do 5/2021 🐔🐔

Zadnje izmijenjeno od: Ag008. 08.07.2015. u 23:28.
Ag008 je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2015., 23:59   #49
gamer2016
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2015
Lokacija: Novo selo
Postovi: 3
Pozdrav ljudi, evo novi sam ovdje na forumu i ispricavam se sto ovako updam ali zanima me gdje bi mogao naci taj speedport za kupit jer (ovo ce zvucati glupo) imam malu kolekciju nekih tcom rutera a imao sam i taj ali su ga morali zamjenit pa ako neko zna kako bi mogao doci do tog speedporta (i type a i type ci) mozda kupit direkno od tcoma ako je moguce, molim vas ako neko zna nesto da pomogne

Hvala unaprijed.
gamer2016 je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2015., 08:04   #50
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp
 
Ag008's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 5,208
I ja imam taj problem. Za sada nikako, nema ih na njuškalu a ni tehničari ti ih više ne mogu dati (ni zamijeniti ako doneseš stare) jer su im kao zavedeni ( probao). Strpi se da tko prodaje na njuskalu. No ionako ne znamo admin pristup uređaju/login pa ne bi mogao bas nesto s njime radit
__________________
🐔🐔 Prodajem Sapphire RX grafu s jamstvom do 5/2021 🐔🐔
Ag008 je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2015., 10:01   #51
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 15,556
Pravo pitanje je a gamer2016 nije rekao, zašto traži baš ovaj uređaj ?
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2015., 18:21   #52
gamer2016
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2015
Lokacija: Novo selo
Postovi: 3
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Pravo pitanje je a gamer2016 nije rekao, zašto traži baš ovaj uređaj ?
Neznam zašto je bitno ali evo ako vas baš zanima, cisto volio bih imati taj uređaj jer mozda neko nađe admin pass pa da se malo igram s njim a uostalom obozavam skupljati raznu informaticku i telekomunikacijsku opremu, kao što sam vec rekao imam vec nekoliko tcom rutera ukljucujuci i ZTE koji je stvarno super i jako sam zadovoljan s njim ali takoder mi se jako svida a i interesantan Speedport pa bi volio imati ga

Nadam se da nije problem sto sam postavio ono pitanje gdje ga mogu nabaviti jucer
gamer2016 je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2015., 18:24   #53
gamer2016
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2015
Lokacija: Novo selo
Postovi: 3
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
I ja imam taj problem. Za sada nikako, nema ih na njuškalu a ni tehničari ti ih više ne mogu dati (ni zamijeniti ako doneseš stare) jer su im kao zavedeni ( probao). Strpi se da tko prodaje na njuskalu. No ionako ne znamo admin pristup uređaju/login pa ne bi mogao bas nesto s njime radit
Mislis da bi ih se mozda moglo naci na njuskalu nakon nekog vremena, a sto si mislio pod time da su im "zavedeni" ruteri, ne razumijem.
gamer2016 je offline   Reply With Quote
Staro 13.07.2015., 19:01   #54
Amdejac
PCEkspert Agent
Moj komp
 
Amdejac's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2003
Lokacija: Monitoring Room
Postovi: 5,199
Citiraj:
Autor gamer2016 Pregled postova
Mislis da bi ih se mozda moglo naci na njuskalu nakon nekog vremena, a sto si mislio pod time da su im "zavedeni" ruteri, ne razumijem.
Zaduži opremu.
Je imam doma dva ONTa (Huawei i TP-Link) i tri routera. Dva glanc nova Speedporta i stari ZTE.
__________________

AMD Phenom II X4 965 Black Edition/Gigabyte GA-MA770-DS3 v1.0/2x2GB Kingmax KLDE88F/Gainward Radeon HD 4670/Maxtor SATA-II 320GB/Bare ATA-100 120GB/D-Link DGE-528T/Chieftec GPS 400AA-101 A/Thermaltake's Sonic Tower+2x120 mm/Cooler Master Centurion/Logitech Wave keyboard/Logitech MX 1100 Cordless Laser Mouse/LG External Super Multi DVD Rewriter GE20NU11

AMD Athlon 64 3200+/ASRock 939Dual-SATA2/Supertalent 2GB PC3200/ATI Radeon HD 3200/Hitachi 80GB+320GB+1TB/Maxtor120GB/Samsung 2TB/D-Link DGE-528T/Potrošnja od 30 do 45 Wata bez uključenog monitora

AMD Phenom X3 8750/ASRock M3A785GMH/128M/3x1GB Apacher DDR2/Integrated ATI Radeon HD 4200/Samsung HGST Deskstar 2TB/Pionner DVR-1120/Realtek RTL 8168D/Trendsonic Opera Media Center/Samsung LE32B530 (PanelS-PVA)

Asus N750JK/ Intel i7 4700HQ 3.4 Ghz/ Intel Haswell H86 Express/ 2x4 Gb DDR3/ Intel HD 4600/ GeForce GTX850M/ SSD 24 Gb/ SSD 120 Gb/ HDD 1TB 7200rpm/ 17,3" LCD (FHD) Backlight Non-Glare 1920x1080/ Quad Bang & Olufsen speaker with External SonicMaster subwoofer/https://www.asus.com/Notebooks/N750JK/

HP nx7300/Intel Core Duo Processor T2250/1x2048 MB DDRII 667MHz/Intel Graphic 950/SSD 60Gb SATA III/DVD-RW/15.4" 1280 x 800

HP nx6325/AMD Sempron 3500+/1024 Mb DDR II (667 Mhz)/ATI Radeon Xpress 1150 (X300)/HDD 60Gb ATA/DVD-RW/15" 1024*768

HP 650/Intel Cor i3-2348M/2 Gb DDR3/Intel HD Graphic 3000/HDD 320Gb SATA/DVD-RW/15.4" 1366x768

Acer Iconia Tab A500/CPU DualCore 1 Ghz Cortex-A9/Chipset Nvidia Tegra 2 T20/GPU ULP GeForce/1 Gb DDR2/Storage 16 Gb+microSD 16Gb/10.1" 800x1200

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3110/DualCore 1Ghz/1 Gb RAM/Chipset TI OMAP 4430/GPU PowerVR SGX540/Storage 16 Gb+microSD 16Gb/7" 600x1024

5" IPS/MediaTek MT6752 Octa Core 1.70GHz/ GPU Mali T760MP/2 Gb/16 Gb/MicroSD 16 Gb/ Dual SIM/13 mpx/5mpx/Li-Polymer 4000mAh

GPON TP-Link TX-6610, upstream 1.244Gbit/s, downstream 2.488 Gbit/s / Speedport W724V / D-Link GigaExpress DGS-1008D Green Tech. 8 port switch / AP Siemens Gigaset 515 / 2x AP Linksys WRT 54GL v.1.1, Firmware DD-WRT v24-sp2 /


Black Wallpaper
Kuhanje piva kod kuće by Amdejac
KAD SE MRTAV PROBUDIŠ, neznaš da si umro i nije ti teško, TEŠKO JE DRUGIMA, ISTO JE AKO SI GLUP.
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 14.07.2015., 15:32   #55
Rube
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2015
Lokacija: rijeka
Postovi: 2
Pozdrav, pokušavao sam se danas spojiti na ruter iz rasprave u nadi da ću iskonfigurirati portove za telefone.

Trenutna konfiguracija je da telefon radi samo na priključku Phone 1, a želim omogućiti istovremeno Phone 2 te imitirati funkciju telefonskog splitera.

Zna li netko ako je to moguće napraviti i kako (nisam uspio pristupiti ulogom administrator)?
Rube je offline   Reply With Quote
Staro 14.07.2015., 15:38   #56
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp
 
Ag008's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 5,208
Jednostavnije i praktičnije rješenje je da odeš do Kozale i kupiš ovo;
http://www.chipoteka.hr/artikl/6218/...6-4-pol-zenski
pa spojiš 2 telefona.
__________________
🐔🐔 Prodajem Sapphire RX grafu s jamstvom do 5/2021 🐔🐔
Ag008 je offline   Reply With Quote
Staro 14.07.2015., 15:49   #57
CaptKirk
Registered User
Moj komp
 
CaptKirk's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2011
Lokacija: Šibenik
Postovi: 75
Pa ne mogu shvatiti da još nitko nije provalio administratorsku lozinku za ovaj ruter! Za sve prijašnje rutere to nikad nije bio problem. Što se sada događa? Osjećam se kao retardiran kad se logiram na "user". Strašno!

Zadnje izmijenjeno od: CaptKirk. 14.07.2015. u 16:21.
CaptKirk je offline   Reply With Quote
Staro 14.07.2015., 21:11   #58
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,746
Citiraj:
Autor Rube Pregled postova
Pozdrav, pokušavao sam se danas spojiti na ruter iz rasprave u nadi da ću iskonfigurirati portove za telefone.

Trenutna konfiguracija je da telefon radi samo na priključku Phone 1, a želim omogućiti istovremeno Phone 2 te imitirati funkciju telefonskog splitera.

Zna li netko ako je to moguće napraviti i kako (nisam uspio pristupiti ulogom administrator)?
Nemoj se muciti pretpostavkama, jer su svi T-Com routeri konfigurirani tako da samo jedna telefonska linija moze raditi na prikljucku Phone1, a druga, ako ju zakupis, moze raditi samo na Phone2. To se na centrali konfigurira i korisnik nema utjecaja na to, niti moze sto tu promjeniti.
Ono sto ti mozes napraviti da prikljucis vise telefona na Phone1 prikljuck, je upotrebit "Y" telefonski adapter "muski u dva zenska" i tako spojiti paralelno dva telefona.

Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Jednostavnije i praktičnije rješenje je da odeš do Kozale i kupiš ovo;
http://www.chipoteka.hr/artikl/6218/...6-4-pol-zenski
pa spojiš 2 telefona.
Treba mu "muski u 2 zenska", a ne ovakav "zenski u 2 zenska"

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 14.07.2015. u 21:58.
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 15.07.2015., 01:04   #59
Rube
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2015
Lokacija: rijeka
Postovi: 2
Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Nemoj se muciti pretpostavkama, jer su svi T-Com routeri konfigurirani tako da samo jedna telefonska linija moze raditi na prikljucku Phone1, a druga, ako ju zakupis, moze raditi samo na Phone2. To se na centrali konfigurira i korisnik nema utjecaja na to, niti moze sto tu promjeniti.
Ono sto ti mozes napraviti da prikljucis vise telefona na Phone1 prikljuck, je
Šteta. Na prošlom ruteru (siemens gigaset sx763) je to uredno radilo.
Zvao sam t-com i tamo su mi "objasnili" da je to nemogće, a ako je stvarno radilo da je to morala biti puka slučajnost.

Upoznat sam s mogućnosti korištenja splitera da bi se to riješilo. Čini se da ću to morati tako riješiti.

Zadnje izmijenjeno od: Rube. 15.07.2015. u 01:06. Razlog: Kriva upotreba oznaka
Rube je offline   Reply With Quote
Staro 15.07.2015., 17:30   #60
.Delboy
Premium
 
.Delboy's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: hr
Postovi: 684
Spojio sam ruter na serial, ništa posebno u bootlogu, standardni boadcom CFE u koji se nemože ući, ali se može kad završi boot logirati u nekakav info shell, login je root bez passworda, i unutra ima par beskorisnih naredbi,( board info, i ispis arp table, wlan klijenata, ip adresa).

Ima komanda za linux shell, ali pita user i pass, i odmah kaze kad se upise user ako je ispravan, tako da jedino tech prima, ali neznam koji je password, probao sam razne kombinacije ali ništa ne odgovara.

Serial pinout:




EDIT:

Uspio sam ući u root shell, otvoren je ssh ali samo preko management(tr69) interface, tako da jedino na konfiguraciji za ftth se može pristupiti.

Ima program sa kojim se može mjenjati i čitati konfiguracija, pa sam izvukao da postoji drugi user "administrator" sa lozinkom !tc0Mht + onaj kod sa naljepnice, ali nemože se logirati u web ui sa njim i nije mi baš jasno gdje točno se može izmjeniti da se svi izbornici vide u web ui jer postoje one sakrivene opcije, nije da nepostoji html file, ali u configu nisam ništa našao da bi se prikazali.

Zadnje izmijenjeno od: .Delboy. 18.07.2015. u 15:26.
.Delboy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na