Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 06.11.2017., 08:16   #1561
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 18,441
Nisam znao da si na Arktiku.

Sent from Mobara
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 2600 B2 Pinnacle Ridge 3400MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,373V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-30 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ WD Black 500GB WD5001AALS ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Pro x64



CPU: AMD A8-3870 APU LN1-B0 Llano 3000MHz @ 3467MHz (102x34 @ 1,456V)
CLR: THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme rev.A w/ XILENCE Red Wing 120mm Fan
MBO: GIGABYTE GA-A75M-S2V
RAM: TRANSCEND JetRAM DDR3-1333 1x4GB (4GB) @ 1333MHz -- 9-6-5-15 @ 1,5V
VGA: AMD Radeon HD 6550D On APU
HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 250GB ST3250310AS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: ASUS 250W w/ Active PFC
BOX: MS Apollo Midi Tower
LCD: DELL UltraSharp 1909W 19" LCD @ 1440x900
OS1: MICROSOFT Windows XP Professional w/ SP3
OS2: MICROSOFT Windows 7 Professional N 32bit w/ SP1
OS3: MICROSOFT Windows 8.1 Professional N 32bit
OS4: MICROSOFT Windows 10 Professional N 32bit



GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 BTU
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2017., 08:18   #1562
Manuel Calavera
Premium
Moj komp
 
Manuel Calavera's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2012
Lokacija: vk+
Postovi: 9,787
Što si se stiso, uzmi taj amd-ov flagship za taj socket od dečka

@Drug Brko - arktik mu je u kućištu. I sjeverna nizozemska
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 06.11.2017., 08:26   #1563
Amd_Shill
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Sat
Postovi: 612
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Nisam znao da si na Arktiku.

Sent from Mobara
Ne treba mi Arktik nego samo malo zezanja oko postavki i siroko iskustvo u tome.
Brojke mozes dobit kad god zelis pa prosudi sam.
Naravno,83xx i sl. ne mogu radit na bilo kojoj ploci.

Za relativno male pare se moze nac polovni Saber danas.
Formula z je identicna Saberu samo ima bolji audio.
Ja sam nedavno kupio jednu za 650 kn
Proc je takodjer bagatela polovan.

Zadnje izmijenjeno od: Amd_Shill. 06.11.2017. u 08:40.
Amd_Shill je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2017., 09:28   #1564
gil
Member
 
Datum registracije: Jul 2005
Lokacija: Kutina
Postovi: 884
Stavi napon procesora na 1.3 V i probaj dizati množitelj dok ne nađeš maksimum i to je to. Imaso sam 8320 na 4 Ghz s 1,25 V i to na šrotex asrok ploči sa slabašnim AC 64 hladnjakom i radilo bez problema, bez prevelike potrošnje i zagrijavanja. Vjerujem da bi mogao izvući 4,4-4,5 Ghz na 1,3 V na toj ploči.
gil je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2017., 14:56   #1565
celavicro
Premium
Moj komp
 
celavicro's Avatar
 
Datum registracije: May 2011
Lokacija: Zagreb
Postovi: 171
Citiraj:
Autor Amd_Shill Pregled postova
Fx 9370 ne moze radit na tom sranju od ploce.
Sabertooth ili Crosshair i nista vise.

Grijanje ce biti u granicama normale kad se poigras sa postavkama.
Meni 8370 radi na 4,8ghz i nikad ne prelazi 50 stupnjeva.
Druga je stvar sto ljudi imaju poluproizvode od Asrocka i na njih stave te proceve.
Takav proc bi radio bez problema na Sabertoothu.
Isto to sam.ja htio napisat sam.meni moj radi na 4.9ghz i radi na 51-52c a hladim ga najbucnijim coolerom ikad hyper 212 i cm pastom(za koju se nemrem sad sjetit kal se zove da ja j)
A cijelu konfu sam uzeo za 2200..s tim ta imam antec kucistr nego koje jos moram zamjeniti
celavicro je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2017., 15:24   #1566
Amd_Shill
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Sat
Postovi: 612
Zagrijavanje FXa je mit koji potjece od loseg odabira ploca za takve proceve.
Ljudi u svasta povjeruju, da ljudi nisu bili na Mjesecu,da je Zemlja suplja,da nacisti imaju tajnu bazu na Antarktici,da postoje ljudi-gusteri,da se FX grije....itd...
Amd_Shill je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2017., 15:26   #1567
celavicro
Premium
Moj komp
 
celavicro's Avatar
 
Datum registracije: May 2011
Lokacija: Zagreb
Postovi: 171
Citiraj:
Autor Amd_Shill Pregled postova
Zagrijavanje FXa je mit koji potjece od loseg odabira ploca za takve proceve.
Ljudi u svasta povjeruju, da ljudi nisu bili na Mjesecu,da je Zemlja suplja,da nacisti imaju tajnu bazu na Antarktici,da postoje ljudi-gusteri,da se FX grije....itd...
Zamisli.
Kad nije bio oc-an i kad je bio idle hladio se na 16-18c...
celavicro je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2017., 15:39   #1568
Amd_Shill
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Sat
Postovi: 612
Citiraj:
Autor celavicro Pregled postova
Zamisli.
Kad nije bio oc-an i kad je bio idle hladio se na 16-18c...
Idle temperatura kod FXa je netocna tako da te ne zavara.
Fx nema temp sondu nego se temperatura racuna drukcije.
Temperatura koju ocitavas na npr hwinfo je arbitrarna temp na sredini IHSa dok je die temp veca.
Amd_Shill je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2017., 15:40   #1569
celavicro
Premium
Moj komp
 
celavicro's Avatar
 
Datum registracije: May 2011
Lokacija: Zagreb
Postovi: 171
E vidis dobro da znam
celavicro je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2017., 16:27   #1570
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 18,441
Citiraj:
Autor Amd_Shill Pregled postova
Ne treba mi Arktik nego samo malo zezanja oko postavki i siroko iskustvo u tome.
Brojke mozes dobit kad god zelis pa prosudi sam.
Naravno,83xx i sl. ne mogu radit na bilo kojoj ploci.

Za relativno male pare se moze nac polovni Saber danas.
Formula z je identicna Saberu samo ima bolji audio.
Ja sam nedavno kupio jednu za 650 kn
Proc je takodjer bagatela polovan.
Kao AMD PR, nisi prešao na Ryzen nego ulažeš u propali socket ? Svaka čast.
650 kuna za izvoženu i nagorenu ploču koja pogoni procesor kojeg najslabiji Ryzen pregazi, prožvače i ispljune na mATX ploči od 600 kuna novoj.

Ali dobro, valjda ti znaš zakaj si tako emotivno vezan za taj socket. Ovo je ekvivalentna priča lika koji je imao Pentium D i nije htio na Core2Duo jer eto... njemu nije toplo i rastrošno, a ima više megaherca od C2D. Identicna priča a sprdao si NetBurst

Sent from Mobara
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 2600 B2 Pinnacle Ridge 3400MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,373V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-30 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ WD Black 500GB WD5001AALS ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Pro x64



CPU: AMD A8-3870 APU LN1-B0 Llano 3000MHz @ 3467MHz (102x34 @ 1,456V)
CLR: THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme rev.A w/ XILENCE Red Wing 120mm Fan
MBO: GIGABYTE GA-A75M-S2V
RAM: TRANSCEND JetRAM DDR3-1333 1x4GB (4GB) @ 1333MHz -- 9-6-5-15 @ 1,5V
VGA: AMD Radeon HD 6550D On APU
HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 250GB ST3250310AS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: ASUS 250W w/ Active PFC
BOX: MS Apollo Midi Tower
LCD: DELL UltraSharp 1909W 19" LCD @ 1440x900
OS1: MICROSOFT Windows XP Professional w/ SP3
OS2: MICROSOFT Windows 7 Professional N 32bit w/ SP1
OS3: MICROSOFT Windows 8.1 Professional N 32bit
OS4: MICROSOFT Windows 10 Professional N 32bit



GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 BTU
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 06.11.2017., 16:47   #1571
Amd_Shill
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Sat
Postovi: 612
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Kao AMD PR, nisi prešao na Ryzen nego ulažeš u propali socket ? Svaka čast.
650 kuna za izvoženu i nagorenu ploču koja pogoni procesor kojeg najslabiji Ryzen pregazi, prožvače i ispljune na mATX ploči od 600 kuna novoj.

Ali dobro, valjda ti znaš zakaj si tako emotivno vezan za taj socket. Ovo je ekvivalentna priča lika koji je imao Pentium D i nije htio na Core2Duo jer eto... njemu nije toplo i rastrošno, a ima više megaherca od C2D. Identicna priča a sprdao si NetBurst

Sent from Mobara
Ploca je kupljena kao rezerva jer imam tri konfe sa FX.
Na Ryzen cu preci kad se odlucim izmedju TR ili klasike i kad nesto kalibra Sabertootha izadje.
Nema zurbe.
Amd_Shill je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2017., 17:33   #1572
Manuel Calavera
Premium
Moj komp
 
Manuel Calavera's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2012
Lokacija: vk+
Postovi: 9,787
Kakav sabertooth, to je samo ime koje je očito napušteno umjetso nekih strix ili ROG i sl.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2017., 17:36   #1573
Amd_Shill
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Sat
Postovi: 612
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Kakav sabertooth, to je samo ime koje je očito napušteno umjetso nekih strix ili ROG i sl.
Napisao sam nesto "kalibra Sabertootha"
Amd_Shill je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2017., 17:38   #1574
Manuel Calavera
Premium
Moj komp
 
Manuel Calavera's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2012
Lokacija: vk+
Postovi: 9,787
Šta po tebi strix ili c6h nisu OK?
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2017., 17:48   #1575
Amd_Shill
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Sat
Postovi: 612
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Šta po tebi strix ili c6h nisu OK?
Irelevantno pitanje.
I otkad je ta strix high end?
Amd_Shill je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2017., 18:19   #1576
Manuel Calavera
Premium
Moj komp
 
Manuel Calavera's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2012
Lokacija: vk+
Postovi: 9,787
Zašto irelevantno?

Očito ti samo asus dolazi u obzir, čekaš "sabertooth class" mbo, ne mora se zvati sabertooth, ali ti njihove dvije najbolje ploče nisu dovoljno dobre?
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2017., 18:29   #1577
nub
PREMIUM
Moj komp
 
nub's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2014
Lokacija: zg
Postovi: 1,460
Ruku na srce, sabertooth je ipak uvijek bila ploča za sebe. Predstavljali su ju kao otpornijiu i zato je i dolazila s 5 godina gare.
nub je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2017., 19:27   #1578
Amd_Shill
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Sat
Postovi: 612
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Zašto irelevantno?

Očito ti samo asus dolazi u obzir, čekaš "sabertooth class" mbo, ne mora se zvati sabertooth, ali ti njihove dvije najbolje ploče nisu dovoljno dobre?
Zato sto niti jedna nije u klasi Sabertootha.
Prema tome tvoje pitanje je irelevantno.
I pogotovo taj strix je bezze ploca.

I ova tema nije o Ryzenu niti o AM4 socketu.
Amd_Shill je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2017., 19:59   #1579
nick praskaton
Asshole
Moj komp
 
nick praskaton's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: RH
Postovi: 1,915
Citiraj:
Autor Amd_Shill Pregled postova
Zato sto niti jedna nije u klasi Sabertootha.
Prema tome tvoje pitanje je irelevantno.
I pogotovo taj strix je bezze ploca.

I ova tema nije o Ryzenu niti o AM4 socketu.
strix je odlicna ploca
nick praskaton je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2017., 20:59   #1580
Amd_Shill
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2016
Lokacija: Sat
Postovi: 612
Citiraj:
Autor nick praskaton Pregled postova
strix je odlicna ploca
Ma znam sve pet ali kakve veze ima sa ovom temom.
Amd_Shill je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2017., 21:40   #1581
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 18,441
Da, ima AMD_shill pravo. Ova tema spada u Višere, prebacujem odma
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 2600 B2 Pinnacle Ridge 3400MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,373V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-30 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ WD Black 500GB WD5001AALS ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Pro x64



CPU: AMD A8-3870 APU LN1-B0 Llano 3000MHz @ 3467MHz (102x34 @ 1,456V)
CLR: THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme rev.A w/ XILENCE Red Wing 120mm Fan
MBO: GIGABYTE GA-A75M-S2V
RAM: TRANSCEND JetRAM DDR3-1333 1x4GB (4GB) @ 1333MHz -- 9-6-5-15 @ 1,5V
VGA: AMD Radeon HD 6550D On APU
HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 250GB ST3250310AS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: ASUS 250W w/ Active PFC
BOX: MS Apollo Midi Tower
LCD: DELL UltraSharp 1909W 19" LCD @ 1440x900
OS1: MICROSOFT Windows XP Professional w/ SP3
OS2: MICROSOFT Windows 7 Professional N 32bit w/ SP1
OS3: MICROSOFT Windows 8.1 Professional N 32bit
OS4: MICROSOFT Windows 10 Professional N 32bit



GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 BTU
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2017., 21:46   #1582
Eladio
..starija garda
Moj komp
 
Eladio's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2002
Lokacija: ZG
Postovi: 2,084
Nekad sam morao birati ili puno slabijih ili malo jacih jezgri..
Sve je imalo svoje + - argumente.

Sad uzmes r5 1600 i dobiješ sve to i više.. uz free oc, jeftine ploče , socket za više generacija, sve hladno..
a još ako te potrefi lutrija i extra gratis jezgre.uz nikad bolju cijenu za ono sto se dobije. Nema se tu sta cekat
__________________

MojSkuter
---------------------------------PEACE
Eladio je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2018., 10:42   #1583
Manuel Calavera
Premium
Moj komp
 
Manuel Calavera's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2012
Lokacija: vk+
Postovi: 9,787
Naletio na ove videje, iako doduše nije vishera nego zambezi tj. prvi bulldozer

https://www.youtube.com/watch?v=P5N2khkPpF4
https://www.youtube.com/watch?v=J-RVXxosSB8

Mislim da će se hawker naježit na ove pokušaje overclockiranja
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2018., 12:16   #1584
Gigi1
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,223
gigabyte i fx od smeca do 4.8 GHz
__________________
Gigi1 je online   Reply With Quote
Staro 26.01.2018., 12:19   #1585
Manuel Calavera
Premium
Moj komp
 
Manuel Calavera's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2012
Lokacija: vk+
Postovi: 9,787
Al kako je frajer odlučio "idemo na 5ghz", baš se vidi da ne zna do koliko otprilike idu (barem sa budžet mbo i coolerom), niti da se pokušao informirati.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2018., 12:23   #1586
Gigi1
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,223
jim je imao jucer dobar video na tu temu
__________________
Gigi1 je online   Reply With Quote
Staro 26.01.2018., 12:50   #1587
Rogue92
Premium
 
Rogue92's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2017
Lokacija: Našice
Postovi: 185
Ja sam imao FX 6300 + Gigabyte GA-970A-UD3P (rev. 2.x). Koristio sam LC-CC-120 hladnjak i procesor sam koristio na 4.0 GHz@ 1.3125 volt uz medium LLC. Sve preko tih 4.0 GHz je tražilo cca 0.03V za svakih sljedećih 100MHz i baš mi i nije bilo prihvatljivo. A i ploča nije htjela bootati ako je multiplier bio preko 22, a preko FSB-a uopće nisam uspio OC-ati.
Rogue92 je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2018., 16:52   #1588
John Creasy
For Whom The Bell Tolls
Moj komp
 
John Creasy's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: Slavonski Brod
Postovi: 1,838
Gigabyte GA-970A-UD3P (rev. 2.x)

ova ploča, jel podržava UCC tj unlock jezgri? ako netko zna iz prve ruke
John Creasy je online   Reply With Quote
Staro 08.08.2018., 18:55   #1589
emilblomsky
Premium
Moj komp
 
emilblomsky's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: karlovac
Postovi: 1,044
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
Gigabyte GA-970A-UD3P (rev. 2.x)

ova ploča, jel podržava UCC tj unlock jezgri? ako netko zna iz prve ruke
Ne podržava.
__________________
Phil of the future!
emilblomsky je offline   Reply With Quote
Staro 06.09.2018., 14:02   #1590
srkee
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Jan 2009
Lokacija: Osijek
Postovi: 140
legi sređujem jednu FX8320 konfu za prodaju, jel ovo malo vruće za to?
znam da su inače rerne al ovo haha

GPU 102 lol, HD7850 je u pitanju

edit* malo sam igrao wot, to su temp max dok se gejma

srkee je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na