Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 13.05.2014., 15:42   #31
baTman
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: asfsafsa
Postovi: 190
Jeli mogu što s usb-om raditi na ruteru? Ili ovo služi samo kao dekorativni dio?
baTman je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2014., 15:47   #32
Bluzer
Premium
Moj komp
 
Bluzer's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: localhost
Postovi: 1,003
Ima USB storage funkcija, nađi je u izborniku kad se ulogiraš u ruter.
__________________
Udomljujem 386/486/P1 hardver. Više na PM.
Bluzer je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 13.05.2014., 15:49   #33
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp
 
mamutarka's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 7,168
Kako radi IMS preko ovog rutera, jel sve u redu ili?
__________________
mamutarka je offline   Reply With Quote
Staro 24.05.2014., 20:36   #34
dracula31540
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2005
Lokacija: Dm
Postovi: 14
931VII upute na engleskom

Ako kome trebaju i nije bilo..... iskopao sam upute za 931VII na eng...

https://www.dropbox.com/s/2kkp6tu3ln...ual_341202.pdf
dracula31540 je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2014., 20:44   #35
baTman
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: asfsafsa
Postovi: 190
Može mi netko napisati male upute kako staviti priotitet mome kompu (QoS dl/up)?
baTman je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2014., 10:37   #36
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp
 
mamutarka's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 7,168
dobio i ja danas ZTE, bio sam skeptičan jer sam imao SX 763 kojem je krepao voip a siemens se najboljim do sad pokazao, no za sada ovaj zte radi bez problema

uzeo sam 2 skrinšota u admin panelu pa ako treba štogod promijeniti u postavkama, recite

http://i.imgur.com/2ukxrVQ.jpg
http://i.imgur.com/ojD3uqA.jpg

ili ako imate kakvih tips'n tricks, slušam
__________________
mamutarka je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2014., 18:03   #37
baTman
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: asfsafsa
Postovi: 190
Znači nitko nezna postaviti QoS?
baTman je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2014., 19:21   #38
Bluzer
Premium
Moj komp
 
Bluzer's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: localhost
Postovi: 1,003
Evo logirao sam se kao admin i gledam postavke i moram reći da zahtjeva podosta znanja da se posloži pošto ima dosta naprednih opcija.

Stavi screenshotove pa možda se netko pametniji javi.
__________________
Udomljujem 386/486/P1 hardver. Više na PM.
Bluzer je offline   Reply With Quote
Staro 01.06.2014., 20:40   #39
baTman
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: asfsafsa
Postovi: 190
baTman je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2014., 23:06   #40
crash owerride
See You On The Other Side
Moj komp
 
crash owerride's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Bistra
Postovi: 112
Citiraj:
Autor Bluzer Pregled postova
Ostavi na b/g/n, onda očito driveri od TP-Linka ne valjaju.

To je nekakav RTL8188 chipset, skini najnovije drivere odavde:
http://www.realtek.com.tw/downloads/...oads=true#2281
Googlam po netu i piše da je chip RTL8188EUS. Ne nalazim ga na realtekovoj stranici. Jesi siguran da je ovo dobar driver koji si mi linkao gore?
__________________
ThIs Is NoT a TeSt, ThIs Is REALITY!
crash owerride je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 09.06.2014., 23:11   #41
IcyTexx
Premium
Moj komp
 
IcyTexx's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,367
Meni ne radi 802.11n.
Kad ga prebacim na to ne želi se spojit ni MacBook ni iPhone ni iPad.

Dal je problem u Appleu ili ZTE-u?
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2014., 23:18   #42
crash owerride
See You On The Other Side
Moj komp
 
crash owerride's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Bistra
Postovi: 112
Nemam Apple, imam win7. Problem je u tome što je taj tp link konstanto spojen od 39, 54 i skače do 108 i tako stalno. Ne znam u čemu je točno problem, dal je do zte-a ili tp link-a.
__________________
ThIs Is NoT a TeSt, ThIs Is REALITY!
crash owerride je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2014., 07:24   #43
naivac
Registered User
 
Datum registracije: Jun 2014
Lokacija: Karlovac
Postovi: 1
Dobar Vam jutar. Ja sam sasvim novi i imam jedno za vas jednostavno pitanje. Riknio mi je modem simensov i došao meštar iz tcoma i stavio taj zxdsl 931vii. Na njega mi je spojen fon, dva max tv a i pc. Problem je što se više ne mogu bežično spojiti preko njega. Amater sam što se tiće ovoga, tak da ako imate neko jednostavno rješenja, ja bi vas molio .... unaprijed zahvalan

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 10.06.2014. u 13:35.
naivac je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2014., 13:08   #44
The AC
Premium
Moj komp
 
The AC's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Karlovac
Postovi: 918
najjednostavnije rješenje bi ti bilo nazvati ht-ovu podršku i od njih tražiti da ti uključe wifi i daju naziv i šifru tvoje bežične mreže.
The AC je offline   Reply With Quote
Staro 10.06.2014., 14:58   #45
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp
 
mamutarka's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 7,168
ili ukucaj 192.168.1.1 u browser, logiraš se potraži u ovoj temi kako, i aktiviraš si wifi
__________________
mamutarka je offline   Reply With Quote
Staro 17.06.2014., 00:13   #46
Gogikerman
Registered User
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: vk
Postovi: 5
jel netko zna kako aktivirati DDNS na ovom čudu ,probao sam upisati ali bezuspjesno
Gogikerman je offline   Reply With Quote
Staro 17.06.2014., 20:02   #47
bokinho
Registered User
Moj komp
 
bokinho's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2012
Lokacija: abrakadabra
Postovi: 241
Ovaj ruter je dobar, jedina veca mana je strujni adapter, odlaze samo tako, dovoljan je pad napona. pase mu od sx763, pa ko moze...
bokinho je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2014., 13:19   #48
Valley7
Banned
 
Datum registracije: Apr 2012
Lokacija: qsd
Postovi: 567
Citiraj:
Autor bokinho Pregled postova
Ovaj ruter je dobar, jedina veca mana je strujni adapter, odlaze samo tako, dovoljan je pad napona. pase mu od sx763, pa ko moze...
Meni je to čudo uvalio t-konj nedugo prije odlaska sa njih.

Nepraktični dizajn sklon prevrtanju, nepotrebno i iritantno. Ne znam kaj fali ruterima koji stoje horizontalno. Stalno neka topla voda, što novije, to luđe.

Adapter je pak vrhunac idiotizma jer umjesto jedne utičnice zauzima njih 3. Ako već mora biti tako glomazan, onda su ga mogli napraviti da stoji na podu, kao onaj za laptop.

Jedina dobra strana na toj grdobi bio je dosta jak wifi signal.
Valley7 je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2014., 16:54   #49
Bluzer
Premium
Moj komp
 
Bluzer's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: localhost
Postovi: 1,003
Ti se samo seliš od teme do teme i prosipaš gnoj, da postoji ban zbog širenja loše energije na forumu odavno bi ga dobila. Stoji uspravno baš zbog internih antena i bolje pokrivenosti.
__________________
Udomljujem 386/486/P1 hardver. Više na PM.
Bluzer je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2014., 18:13   #50
The AC
Premium
Moj komp
 
The AC's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Karlovac
Postovi: 918
Bluzer ali to bi zahtijevalo bar osnovno znanje o antenama. Lakše je reći da je grdoba. on topic: ovo je daleko najbolji router koji je ht do sada davao korisnicima. ima odličan adsl modem
The AC je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2014., 22:09   #51
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp
 
mamutarka's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 7,168
Ja imam sx763 i ovaj zte, za imalo losije veze preporucam sx763, najbolji modem imaju..inace oba vrhunska, bar od onog sto tcom daje
__________________
mamutarka je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2014., 01:15   #52
IcyTexx
Premium
Moj komp
 
IcyTexx's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,367
Dal itko zna lozinku za serial konzolu ili telnet od ovog routera?
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2014., 11:02   #53
Valley7
Banned
 
Datum registracije: Apr 2012
Lokacija: qsd
Postovi: 567
Citiraj:
Autor Bluzer Pregled postova
Ti se samo seliš od teme do teme i prosipaš gnoj, da postoji ban zbog širenja loše energije na forumu odavno bi ga dobila. Stoji uspravno baš zbog internih antena i bolje pokrivenosti.
Ja samo velim svoje mišljenje.

Preglomazan adapter, ko iz 80-ih..
Ruter se jako zagrijavao, više od bilo kojeg prijašnjeg...
Ne možeš niti jednu tipku na njemu stisnuti bez da se prevrne/odskliže, osim ako ga ne zgrabiš kao manijak...
Upnp baš ne sluša uvijek. Na bivšem thomsonu upnp je radio super i nikad mi nije trebao port forward...

Ovo sa antenama bolje da ne komentiram. Umjesto vanjske antene koja se okrene uspravno netko se sjetio antenu strpati unutra i cijeli ruter okrenuti uspravno. Recite šta hoćete ali meni to nema smisla.
Valley7 je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2014., 15:21   #54
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp
 
mamutarka's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 7,168
meni je baš kao iz 80ih da viri antena iz uređaja, zato taj ZTE ima + za dizajn minimalistički
__________________
mamutarka je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2014., 20:38   #55
The AC
Premium
Moj komp
 
The AC's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Karlovac
Postovi: 918
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
Ja imam sx763 i ovaj zte, za imalo losije veze preporucam sx763, najbolji modem imaju..inace oba vrhunska, bar od onog sto tcom daje
Po mojem iskustvu zte bolje trpi lošiju paricu (nažalost moja je takva) od siemensa. Mislim da sam već gore negdje pisao, dobijem dosta bolju brzinu(sasvim stabilnu) nego na siemensu i na bilo kojem drugom modemu a imam doma sve koje su davali do sada.
The AC je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2014., 20:50   #56
bokinho
Registered User
Moj komp
 
bokinho's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2012
Lokacija: abrakadabra
Postovi: 241
Citiraj:
Autor The AC Pregled postova
Po mojem iskustvu zte bolje trpi lošiju paricu (nažalost moja je takva) od siemensa. Mislim da sam već gore negdje pisao, dobijem dosta bolju brzinu(sasvim stabilnu) nego na siemensu i na bilo kojem drugom modemu a imam doma sve koje su davali do sada.
Adb trpi najlosiju liniju, isprobano.
bokinho je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2014., 21:31   #57
Bluzer
Premium
Moj komp
 
Bluzer's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: localhost
Postovi: 1,003
ADB trpi najlošiju liniju? Pa zar nije da oni stalno imaju problema sa pucanjem na lošim linijama?
__________________
Udomljujem 386/486/P1 hardver. Više na PM.
Bluzer je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2014., 21:39   #58
bokinho
Registered User
Moj komp
 
bokinho's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2012
Lokacija: abrakadabra
Postovi: 241
Citiraj:
Autor Bluzer Pregled postova
ADB trpi najlošiju liniju? Pa zar nije da oni stalno imaju problema sa pucanjem na lošim linijama?
Ne znam odakle to, daje vecu propusnost nego sx763 i marginu da drzi liniju.
bokinho je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2014., 21:52   #59
The AC
Premium
Moj komp
 
The AC's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Karlovac
Postovi: 918
Citiraj:
Autor bokinho Pregled postova
Adb trpi najlosiju liniju, isprobano.
e pardon, na taj sam zaboravio, njega jedinog nemam doma i neznam kakav je
The AC je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2014., 23:25   #60
sandokan111
Banned
 
Datum registracije: Dec 2013
Lokacija: ST
Postovi: 950
Citiraj:
Autor bokinho Pregled postova
Adb trpi najlosiju liniju, isprobano.
Prvi put cujem. Najlosiji router koji sam imao.

Iz mog iskustva
sx763 > Thompson > ADB

SX daleko najstabilniju liniju drzao, dok nije umro nakon x godina.
sandokan111 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na