Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 04.10.2009., 15:07   #91
bigsexman
Registered User
Moj komp
 
bigsexman's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2009
Lokacija: Sesvete
Postovi: 83
nemogu nijedno od toga napravit reko sam vec
bigsexman je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2009., 15:13   #92
The Comedian
It's all a joke
 
The Comedian's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Lokacija: unknown
Postovi: 444
Citiraj:
Autor bigsexman Pregled postova
nemogu nijedno od toga napravit reko sam vec
a najbolje da na widozima ne postoji account Administrator
koji su to divlji windozi onda
__________________
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
The Comedian je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 04.10.2009., 15:17   #93
bigsexman
Registered User
Moj komp
 
bigsexman's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2009
Lokacija: Sesvete
Postovi: 83
pa neznam frende ;S.Mislim naso sam ja da daj admin acc postoji,al nemogu nikako se loginat na njega
bigsexman je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2009., 15:21   #94
The Comedian
It's all a joke
 
The Comedian's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Lokacija: unknown
Postovi: 444
Citiraj:
Autor bigsexman Pregled postova
pa neznam frende ;S.Mislim naso sam ja da daj admin acc postoji,al nemogu nikako se loginat na njega
aha, znaci ipak postoji, ko bi reko
odi na njega u computer managementu
znaci users - i desni klik na Administrator - properties, i makni oznaku sa Account is disabled
onda log off iz windoza i trebao bi se moc logirat kao Administrator

EDIT: e zajeb, pa nemos ti na comp menage kao obican user, mal sam zabrijo, odi onda u save mode najbolje, pa tamo se prijavi kao admin
__________________
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
The Comedian je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2009., 15:27   #95
bigsexman
Registered User
Moj komp
 
bigsexman's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2009
Lokacija: Sesvete
Postovi: 83
nemogu pristupit to managmentu ff.Ja sam standart user i imam privililegije samo citat.NIsta drugo :O
bigsexman je offline   Reply With Quote
Staro 04.10.2009., 15:31   #96
The Comedian
It's all a joke
 
The Comedian's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Lokacija: unknown
Postovi: 444
Citiraj:
Autor bigsexman Pregled postova
nemogu pristupit to managmentu ff.Ja sam standart user i imam privililegije samo citat.NIsta drugo :O
jebiga zajeb
odi ono napravit sto sam gore napisao, znaci safe mode
sinoc je bilo naporno pa se jos oporavljam

EDIT: e j....u ma..r i sedmici, nes moc ni iz safe modea uc, kad je glupi account po default zakljucan

EDIT2: eo nakon malo igranja na win7 i isprobavanja, dosao sam do zakljucka, da ako imas samo Standard usera i pokraj toga Administratora (koji je po defaultu disablean) tesko da se moze kreirati samo tako user koji bi bio u admin grupi, bez nekog hack toola
ne znam koja je to verzija Win7 koju imas, al stvarno je neka divlja, posto kad god instaliras winoze odma bi ti se trebalo ponudit kreiranje accounta koji ce biti u admin grupi, i bez toga nemos skoro nist
znaci savjet, nabavi si neku drugu verziju, jer ova je fakt ap
__________________
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.

Zadnje izmijenjeno od: The Comedian. 04.10.2009. u 17:09.
The Comedian je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2009., 08:51   #97
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp
 
Cuky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: novi zagreb
Postovi: 3,551
Citiraj:
Autor bigsexman Pregled postova
nemogu pristupit to managmentu ff.Ja sam standart user i imam privililegije samo citat.NIsta drugo :O
nekuzim kak nemos pristupit. imao sam isti problem i mogao sam uredno pristupit user managementu.

dakle, enable-ao sam administratora, i otisao u start/run i upisao "control userpasswords2" (bez navodnika) i tamo sam namjestio da mi se automatski ulogira komp na admina prilikom dizanja win, i onda ga fino samo restartas i to je to. od tada si na admin accountu.
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 05.10.2009., 20:19   #98
Enter Sandman
dark paradise
Moj komp
 
Enter Sandman's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 539
Citiraj:
Autor Enter Sandman Pregled postova
Nisam mislio da necu moci instalirati bilo koji os no bas ne mogu instalirati 7-icu.
Znaci instalacija prođe ok, par puta se resetira i kad se ponovno boota i treba finalizirati instalaciju onda se resetira i više se ne podiže os, samo black screen..

Ima'l ko ideju?

...edit: u pitanju je clean install...
Ja znam: nauči se instalirati....
Enter Sandman je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2009., 17:13   #99
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp
 
Hamm's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: Samobor / Zagreb
Postovi: 7,340
Pozdrav,

možda se netko susreo s ovak nečim.

Ja admin:


A recimo kada pokušam sejvati sliku sa bilokojeg browsera ili pokušam sejvati sliku koju sam uhvatio sa snagitom dobivam error:


Nisam googlao..budem...navečer ali ako netko zna nek pukne riješenje.

Edit: naravno Win7 build 7600 x64 (Intel kljuse)
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2009., 19:40   #100
Baja 001
Banned
Moj komp
 
Baja 001's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Split
Postovi: 7,504
ThinApp v4 mi ne radi na W7 32/64, isto tako ni aplikacije koje sam napravio na Visti Ima li razumno rješenje?
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 08.10.2009., 00:23   #101
Bruno_Rv
Premium
 
Bruno_Rv's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2004
Lokacija: Rovinj
Postovi: 5,784
WIN7 i problmecic sa titlovima u MCE

Uspio sam dobiti titlove na WIN7 i sve je ok,ali mene zanima da li mogu dobiti titlove kako ja hocu ili zasad radi samo preko vobsub-a ,npr:

Ja zelim ovo:



a dobijam ovo:




Znaci,razlika je u poziciji titlova. Posto je enteprise ripan u 4:3 formatu ,jos se veca razlika vidi kad stavim film u 16:9 formatu kao sto su vecina ripanih filmova dal divx ili mkv svejedno,i onda dobijem i vise crnog prostora ispod slike,a titlovi su mi na tom crnom prostoru na Visti,a na win7 mi baca titlove na sliku,pa mi bez veze zauzima prostor na slici a moze ispod,kad pomaknem titlove nize,onda se sakriju ispod crnog prostora. Ne znam kako sam sredio na visti media centru,cini mi se preko ffdshow-a,ali na win7 mi ne pokrece ffdshow pa ne mogu nista. Ima li netko rjesenje za ovo?

P.S. Probao sam sve opcije preko vobsub-a,jel zna netko gdje se podesavaju opcije u codecsima od win7?
__________________

Case: Gigabyte GZ-X4 Black/Red
Mbo: Asrock Z68 Pro3-M
Cpu: Core i3 2100 SB
Ram: 2X4gb Gskill Sniper 1600
Gpu: Intel HD 2000
Hdd1: 1X WD1002FAEX Black 1TB/7200/64mb
Hdd2: 1X WD20EARX Green 2TB/5400/64mb
Drive: Asus DVD-RW DRW24B3ST
Psu: Corsair 620W HX620
Mon: Phillips 24" FullHD
OS: WIN 7 Ultimate x32/x64, Linux Backtrack 5
Ostalo:
-vent Scythe Gentle Typhooon 1150rpm (ispuh)
-tipk.+miš Logitech Desktop Wave Pro
-PLAZMA TV Panasonic 42X10y black



Model: Samsung NP300E5X-A03RS
Cpu: Intel Pentium B940 Sandy Bridge
Ram: 1X4GB Samsung DDR3 1333
Gpu:Intel HD2000
Hdd:1X 500gb Samsung 7200
OS: Windows XP SP3//Windows 7 Ultimate x32



Prisilno privikavanje na ČŠŽĐĆ na tipkovnici u tijeku.....
Bruno_Rv je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2009., 10:52   #102
doublev
the letter
Moj komp
 
doublev's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: 127.0.0.1
Postovi: 791
Mislim da se to nece moci napraviti... VobSub sebe stavi u graph te lijepi titlove na izlazu i to na dnu video streama. Da bi napravio ovo sto ti zelis, trebao bi postojati filter prije VobSuba koji bi videom stream povecao odnosno umjetno dodao crne crte da se slika pripase rezoluciji odnosno formatu. U Win7 je jako tesko kontrolirati sto ulazi u graph za dekodiranje. VobSub u nekim ranijim verzijama bete nije radio. Mislim da su njega MSovci namjerno omogucili zbog potraznje... Dok god ne izadje nativno rjesenje sa Windows Media Foundation, bit ce jako tesko ista extra napraviti sa dekodiranjem.
__________________
Exception up = new Exception("Illegal operation.");
throw up;
doublev je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2009., 12:39   #103
BlackDwarf
Pixels team
Moj komp
 
BlackDwarf's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Novska
Postovi: 1,655
Unaprijed oprostite ako ovako sto postoji.

Instalirao sam prosli mjesec, sve odlicno radilo do danas.
Upalio pc, ude u win i onda totalno usporenje. Sa 700MB popelo se na 2,7GB. Ne znam sto bi moglo jest. To je sada malo pretjerano.
Moze li se kako optimizirat jer u Task Manageru nije prikazano to sto jede memoriju.
__________________


MBO: Asrock Z68 Pro3
CPU: Intel i5 3570
RAM: 12GB DDR3 Corsair
VGA: Gainward GTX 1060 3GB
HDD: OCZ Agility 4 128GB, WD640GB Black, WD1TB Black, WD500GB Blue
PSU: Corsair 600W
Case: Antec Three Hundred
OS: Windows 10

LCD monitor: Dell U2412m



MBO: Gigabyte EP43-DS3L
CPU: Intel E7500 @2,9GHz
RAM: 3 x 1 GB Kingmax DDR2 800 MHz, 1GB DD2 Buffalo
VGA: Palit GF210
HDD: Seagate Barracuda 250 GB
PSU: Fortron BS2 400W
Case: Antec Three Hundred
OS: Windows 7 Ultimate

LCD monitor: Samsung 205BW



Laptop: Lenovo G580, 59-366677, Intel, Core i5 3230M 2,60 GHz, 8GB, SATA 1000 GB, Win 7/Mint 15, NVIDIA GeForce GT 635M 2GB

BlackDwarf je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2009., 12:52   #104
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Citiraj:
Autor BlackDwarf Pregled postova
Unaprijed oprostite ako ovako sto postoji.

Instalirao sam prosli mjesec, sve odlicno radilo do danas.
Upalio pc, ude u win i onda totalno usporenje. Sa 700MB popelo se na 2,7GB. Ne znam sto bi moglo jest. To je sada malo pretjerano.
Moze li se kako optimizirat jer u Task Manageru nije prikazano to sto jede memoriju.
jesi pogledao u Resourse Monitoru kaj ti ždere memoriju
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2009., 13:04   #105
BlackDwarf
Pixels team
Moj komp
 
BlackDwarf's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Novska
Postovi: 1,655
PowerISO 1,2GB.
__________________


MBO: Asrock Z68 Pro3
CPU: Intel i5 3570
RAM: 12GB DDR3 Corsair
VGA: Gainward GTX 1060 3GB
HDD: OCZ Agility 4 128GB, WD640GB Black, WD1TB Black, WD500GB Blue
PSU: Corsair 600W
Case: Antec Three Hundred
OS: Windows 10

LCD monitor: Dell U2412m



MBO: Gigabyte EP43-DS3L
CPU: Intel E7500 @2,9GHz
RAM: 3 x 1 GB Kingmax DDR2 800 MHz, 1GB DD2 Buffalo
VGA: Palit GF210
HDD: Seagate Barracuda 250 GB
PSU: Fortron BS2 400W
Case: Antec Three Hundred
OS: Windows 7 Ultimate

LCD monitor: Samsung 205BW



Laptop: Lenovo G580, 59-366677, Intel, Core i5 3230M 2,60 GHz, 8GB, SATA 1000 GB, Win 7/Mint 15, NVIDIA GeForce GT 635M 2GB

BlackDwarf je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2009., 13:15   #106
Bruno_Rv
Premium
 
Bruno_Rv's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2004
Lokacija: Rovinj
Postovi: 5,784
Citiraj:
Autor doublev Pregled postova
Mislim da se to nece moci napraviti... VobSub sebe stavi u graph te lijepi titlove na izlazu i to na dnu video streama. Da bi napravio ovo sto ti zelis, trebao bi postojati filter prije VobSuba koji bi videom stream povecao odnosno umjetno dodao crne crte da se slika pripase rezoluciji odnosno formatu. U Win7 je jako tesko kontrolirati sto ulazi u graph za dekodiranje. VobSub u nekim ranijim verzijama bete nije radio. Mislim da su njega MSovci namjerno omogucili zbog potraznje... Dok god ne izadje nativno rjesenje sa Windows Media Foundation, bit ce jako tesko ista extra napraviti sa dekodiranjem.
Ja sam uspio sa media playerom classic,ili km playerom,ali posto imam daljinski i sve radim preko njega,tlaka mi je dizat neki drugi program da bih pogledao film,a recimo u media centru gledam TV. mpc dize ffdshow pa nema problema,ali MCE ne dize.
__________________

Case: Gigabyte GZ-X4 Black/Red
Mbo: Asrock Z68 Pro3-M
Cpu: Core i3 2100 SB
Ram: 2X4gb Gskill Sniper 1600
Gpu: Intel HD 2000
Hdd1: 1X WD1002FAEX Black 1TB/7200/64mb
Hdd2: 1X WD20EARX Green 2TB/5400/64mb
Drive: Asus DVD-RW DRW24B3ST
Psu: Corsair 620W HX620
Mon: Phillips 24" FullHD
OS: WIN 7 Ultimate x32/x64, Linux Backtrack 5
Ostalo:
-vent Scythe Gentle Typhooon 1150rpm (ispuh)
-tipk.+miš Logitech Desktop Wave Pro
-PLAZMA TV Panasonic 42X10y black



Model: Samsung NP300E5X-A03RS
Cpu: Intel Pentium B940 Sandy Bridge
Ram: 1X4GB Samsung DDR3 1333
Gpu:Intel HD2000
Hdd:1X 500gb Samsung 7200
OS: Windows XP SP3//Windows 7 Ultimate x32



Prisilno privikavanje na ČŠŽĐĆ na tipkovnici u tijeku.....
Bruno_Rv je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2009., 13:18   #107
xulos
Das Beste oder nichts
Moj komp
 
xulos's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: In requiem for a dream
Postovi: 5,962
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Pozdrav,

možda se netko susreo s ovak nečim.

Ja admin:


A recimo kada pokušam sejvati sliku sa bilokojeg browsera ili pokušam sejvati sliku koju sam uhvatio sa snagitom dobivam error:


Nisam googlao..budem...navečer ali ako netko zna nek pukne riješenje.

Edit: naravno Win7 build 7600 x64 (Intel kljuse)

Ja jesam , kao i s onim maderfaking errorom kad zelim pustit stvar preko winampa pa mi izbaci "Automation error the object invoked has disconnected from its clients". U oba slucaja , reinstall browsera/ winampa , u slucaju ponavljanja i reinstall winsa.BTW taj problem sa browserom koji ti imas,sam imao na onim ranijim RTM buildovima , na 7600 me samo ponekad zajebava ovo za invoked.
xulos je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2009., 19:37   #108
Jakesevic
Truth is out there!
 
Jakesevic's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2003
Lokacija: Croatia
Postovi: 485
Problem: kliknem na start task manager i javi poruku c:\windows\syste32\taskmgr.exe,kakve su to gluposti. Takodjer koristim bitdefender,on mi javlja da je svi zivo prijetnja od punkbustera do winrara a dosad sam ga imao na xp-u sa svim tim prog i sve uredno radilo?
p.s. ni chrome ne radi kak spada,par puta udjem normalno,nakon toga javlja gresku?
__________________
"Covjek je star koliko i zena koju osjeca!" C.Sheen
Jakesevic je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2009., 22:24   #109
Wozniak jR.
humanware
Moj komp
 
Wozniak jR.'s Avatar
 
Datum registracije: Mar 2009
Lokacija: zGb
Postovi: 424
Imam problem s kreiranjem HomeGroup-a.
Naime, pokusavam spojit desktop kantu i laptop. Kad odem kreirat na jednom grupu, drugi je ne prepoznaje, samo mu stoji create homegroup umjesto join existing, te obrnuto ...
Pingao sam, kante se uredno vide. Na desktopu koristim Ultimate a na laptopu Professional verziju ( MSDNAA ), iako to nema veze. Ako je netko imao slican problem i uspio ga rijesit, nek slobodno kaze ;D
Na netu nema nekih pametnih rjesenja, tako da.
Wozniak jR. je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2009., 23:11   #110
scap
Premium
Moj komp
 
scap's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2005
Lokacija: Croatia
Postovi: 192
ja imam jedno kratko i jasno pitanje...

gdje da skinem il update-am il sta god windows mail za sedmicu... dakle onaj isti ko sta postoji i na visti koji sam koristio do neki dan....


Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
ok, ima li tko drivere za creative Live! 5.1 zvučnu karticu, ja ne uspijevam nać drivere koji rade.
.

ja sam na poslu imao problem sa tom karticom, ali sam naforsirao samo driver od xp-a ( doduse na visti) ali bez aplikacije...

probaj u device manageru otvorit hidden fileove pa kartici daj drivere od xp-a
( ako imas onaj exe file za tu karticu extractaj prije pa onda samo nadjes drivere i trebala bi raditi..) nadam se da sam pomogao, ako vec nisi rijesio :P
__________________


____________________________________

PROCESOR: INTEL Core i7-4770K
HLADNJAK: TT Contac 39
MATIČNA PLOČA: Asrock Z97 Extreme 6
MEMORIJA: 4x8GB Kingston
Grafička kartica: Gigabyte GTX 760 OC
SSD: Kin. Predator M.2 240 gb, 2x240GB Kingston savage(raid 0), ;
SSD: Samsung M.2 950 256 GB, 2x256GB 850 Pro (raid 0), ;
HDD:WD 4TB
NAPAJANJE: TT Smart 530
KUČIŠTE: Fractal Design XL




Ima ih dosta koji nisu napisali ništa nakon kupnje/prodaje, no redom koji jesu:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27







scap je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2009., 23:22   #111
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
Win7 nema Outlook express

možeš isprobat Windows Live Mail ili koristi nešto drugo
Office Outlook, Thunderbird,...
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2009., 00:01   #112
scap
Premium
Moj komp
 
scap's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2005
Lokacija: Croatia
Postovi: 192
ok. ty.. na neku foru sam bio cvrsto uvjeren da kolega na poslu ima na sedmici windows mail, no i on ima windows mail, al eto ja sam ga instalirao i pokusao odgovoriti nekoliko puta na mail i nevjerojatna je cinjenica da se smrznuo svaku put :S x64 sedmica je u pitanju
__________________


____________________________________

PROCESOR: INTEL Core i7-4770K
HLADNJAK: TT Contac 39
MATIČNA PLOČA: Asrock Z97 Extreme 6
MEMORIJA: 4x8GB Kingston
Grafička kartica: Gigabyte GTX 760 OC
SSD: Kin. Predator M.2 240 gb, 2x240GB Kingston savage(raid 0), ;
SSD: Samsung M.2 950 256 GB, 2x256GB 850 Pro (raid 0), ;
HDD:WD 4TB
NAPAJANJE: TT Smart 530
KUČIŠTE: Fractal Design XL




Ima ih dosta koji nisu napisali ništa nakon kupnje/prodaje, no redom koji jesu:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27







scap je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2009., 00:50   #113
Wolverine
Moderator
Moj komp
 
Wolverine's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Vancouver, BC // Zabreg, Maximir
Postovi: 12,288
koristim Thunderbird no i Windows Live Mail mi uredno radi
__________________
''Of all the things I've lost I miss my mind the most''
Mark Twain



Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64



Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1


Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2009., 10:13   #114
doublev
the letter
Moj komp
 
doublev's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: 127.0.0.1
Postovi: 791
Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Ja sam uspio sa media playerom classic,ili km playerom
Tu i je problem. KMPlayer i MPC imaju vlastite codece i built in support za titlove što im omogućava da ih postavljaju gdje god hoće na ekran dok VobSub titl mora lijepiti na samu sliku.
__________________
Exception up = new Exception("Illegal operation.");
throw up;
doublev je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2009., 14:06   #115
bludnick
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: CRO
Postovi: 3
Problem sa instalacijom

Imam mali problem sa instalacijom Windowsa 7 Ultimate build 7600.
Naime, pri bootanju sa DVD-a, pokretanju instalacije, odabiru jezika, particije, itd., sve ide lagano i bez problema, ali, kada sama instalacija dođe do zadnjeg koraka ("Completing installation") sve se smrzne i tako stoji i stoji i stoji... Hard disk i DVD čitač su inaktivni, miš ugašen, tipkovnica ne reagira, etc.

Zadnje izmijenjeno od: bludnick. 10.01.2010. u 23:19.
bludnick je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2009., 17:27   #116
D.O.M.I.
Premium
Moj komp
 
D.O.M.I.'s Avatar
 
Datum registracije: Jul 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 230
ima li tko kakvo riješenje za ovaj koliko vidim, česti problem u win7 kod sleep moda, naime kada stavim komp u sleep te kada ga budim, digne se do desktopa i radi svega nekoliko sekundi a onda se slika potpuno zamrzne, ne reagira ni na miš ni tipkovnicu i jedino rješenje je nasilni reset na kućištu :S Već 2 mjseca trpim ovo i stalno gasim na turn off al više nemam živaca ,na Xp je super radio sleep/stand by mode, sve mi se ugasilo u kućištu što mi potpuno odgovara a htio bih koristit i ovdje jer nije mi praktično stalno potpuno gasit kompjutor pa ga ponovno palit. Hvala unaprijed
D.O.M.I. je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2009., 13:19   #117
Wozniak jR.
humanware
Moj komp
 
Wozniak jR.'s Avatar
 
Datum registracije: Mar 2009
Lokacija: zGb
Postovi: 424
Citiraj:
Autor Wozniak jR. Pregled postova
Imam problem s kreiranjem HomeGroup-a.
Naime, pokusavam spojit desktop kantu i laptop. Kad odem kreirat na jednom grupu, drugi je ne prepoznaje, samo mu stoji create homegroup umjesto join existing, te obrnuto ...
Pingao sam, kante se uredno vide. Na desktopu koristim Ultimate a na laptopu Professional verziju ( MSDNAA ), iako to nema veze. Ako je netko imao slican problem i uspio ga rijesit, nek slobodno kaze ;D
Na netu nema nekih pametnih rjesenja, tako da.
ah, napokon rijesio ;D
Iako sam sinkronizirao satove preko interneta, nije mi htio ocitat onu drugu grupu, i sad slucajno gledam po kompu i vidim da se oba kompa zovu isto. Nakon promjene imena deskop kante u Desktop-PC a laptopa u Laptop-PC, uspio sam se spojit.
Preglupo ;D
Wozniak jR. je offline   Reply With Quote
Staro 12.10.2009., 21:15   #118
ćiber_manija
CyberSky
 
ćiber_manija's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2004
Lokacija: Jastrebarsko
Postovi: 1,168
Jel tko ima sličan problem?

Naime kad pokrenem cmd il regedit izabaci mi poruku: Windows cannot find dotični exe te kad nađem cmd. exe u system32 folderu pored ikone stoji mali lokot( ako to išta znači).
Evo i screenshota:
SLIKA

Jel netko zna to rješiti?
__________________
The šuma...
ćiber_manija je offline   Reply With Quote
Staro 12.10.2009., 22:37   #119
hardflat
Premium
Moj komp
 
hardflat's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Sisak
Postovi: 249
Najvjerojatnije ti je izbrisano ili se izgubio put do te datoteke, pokušaj si skinuti i zaljepiti u system 32.
http://rapidshare.com/files/292169768/cmd.exe.zip
hardflat je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2009., 00:12   #120
ćiber_manija
CyberSky
 
ćiber_manija's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2004
Lokacija: Jastrebarsko
Postovi: 1,168
Citiraj:
Autor hardflat Pregled postova
Najvjerojatnije ti je izbrisano ili se izgubio put do te datoteke, pokušaj si skinuti i zaljepiti u system 32.
http://rapidshare.com/files/292169768/cmd.exe.zip
Exe je tamo, probao sam ovo pastat,javlja istu stvar...
__________________
The šuma...

Zadnje izmijenjeno od: ćiber_manija. 13.10.2009. u 12:23.
ćiber_manija je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na