Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 22.02.2016., 20:56   #121
DRAJZA
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: HUM NA SUTLI
Postovi: 13
Jedno pitanje. Zašto se u Hrvatskoj ne smije koristiti 14 kanal na wifi?

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 25.02.2016. u 21:47.
DRAJZA je offline   Reply With Quote
Staro 25.02.2016., 21:14   #122
D/G
Premium
Moj komp
 
D/G's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2010
Lokacija: Ploče
Postovi: 583
Zato jer je tako određeno za našu ITU zonu, dakle neke zone imaju drugačiju raspodjelu frekvencijskh bandova dodjeljenih korisnicima.
https://en.wikipedia.org/wiki/Intern...nication_Union
D/G je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 11.03.2016., 11:37   #123
chowban
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2014
Lokacija: Na marsu
Postovi: 3
WiFi AP

Pozdrav, trebam pomoć oko WiFi Access Pointa.

Moja situacija je slijedeća: moram na poslu "dovest" Internet sa zgrade faksa do studentske kuće koja je popreko zgrade faksa, udaljenost je kakvih 70-tak metara, nema nekih prepreka osim par drveća u parku. S obzirom da u studentskoj kući nema telefona razmišljal sam da mi je najjednostavnije na zid zgrade faksa stavit jedan Wireless AP i okrenut ga prema studentskoj kući.

Pa ako mi možete preporučit koji WiFi AP od oko 100€ da bude solidan signal na drugoj strani. Mi na faksu ne koristimo wireless, sve je ožićeno tak da nije gužva. Kanim stavit skriven SSID i MAC filter tak da se samo ekipa iz studentske kuće (5 ljudi) može koristit wirelessom.

Osim ako netko ima neku bolju ideju?
chowban je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2016., 21:41   #124
sirupdzija
Premium
 
Datum registracije: Aug 2008
Lokacija: dasasdasda
Postovi: 161
koji bi repeater, novi ili polovni, preporučili do 400kn, da ima što jači prijem signala tj što stabilniji signal bez pucanja, cca 50-100m udaljenosti ali kroz prepreke.
sirupdzija je offline   Reply With Quote
Staro 18.06.2016., 18:33   #125
\manjaca/
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1
pozdrav svima.

evo jedan mali problem.
isp mi je t-com, imam 30 Mbps vezu i stvarno sve funkcionira kako treba osim na mom Galaxyu S7 i zeninom LG G4.

dok sam imao onaj crni ADB router, imao sam 10 Mbps i wifi veza na oba telefona je bila izvrsna i internet, youtube, face radili su super.

kad sam presao na vecu brzinu morali su mi zamijeniti router i dobio sam bijeli ZTE 931 VII.

zicana veza na kompu je odlicna, internet brz, speedtest mjeri 25 Mbps.

wifi veza na oba telefona je odlicna, internet, youtube, face uzasno spori, speedtest mjeri 29 Mbps.

mijenjao sam kanale svoje wifi mreze, mijenjao razinu sigurnosti, stavljao staticnu ip adresu na mobu, ali brzina je uvijek losa.

da li ima tko kakvo slicno iskustvo ili ideju o cemu bi se moglo raditi?

pozdrav

Zadnje izmijenjeno od: \manjaca/. 18.06.2016. u 18:42.
\manjaca/ je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2016., 12:18   #126
Alfa_R
Registered User
Moj komp
 
Alfa_R's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 2,040
Imam kolegu koji ima problema sa WIFI signalom koji prima od staraca stan do. Klasika, u jednom dijelu stana ima, u drugom nema signala.
Može preporuka jeftinog, a dobrog uređaja s kojim bi to riješili da ima signal u cijelom stanu?
__________________
Kako vratiti robu u webshop (protis, adm) u roku od 7 dana -> Link...
Plaćeno preko neta, podignuto u trgovini je isto kupovina na daljinu -> Link...
Poslali vam stvar sa reklamacije o vašem trošku? -> Link...
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2016., 12:28   #127
Mommistake
or dadmistake?
 
Mommistake's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Varaždin
Postovi: 7,958
Ovako, ja bi preporučio nešto ovako:

Ili neki jeftini ubiquiti ili microtik AP ili neki wireless repeater.

Microtik ti je oko 300kn, a npr. na gearbestu ti je oko 11$ repeater.

Ubaciš ga u struju, spojiš ga na router i to je to.

http://www.gearbest.com/networking-c...90.html?wid=21
__________________


CPU: AMD Ryzen 5 1600 @3.6ghz under CM MasterLiquid 240
MBO: MSI B350M Mortar
RAM: GeIL EVO FORZA 2x8GB DDR4 @3000Mhz
GPU: Gigabyte GeForce GTX 1070 8GB OC
SSD: Samsung EVO 850 250GB + Seagate 600 480GB
HDD: Western Digital 2.0TB
PSU: Corsair RM650x Enthusiast
CASE: Fractal Define Mini C
KEYBOARD: Logitech G910 Orion Spectrum
MOUSE: Logitech G502 Proteus Core @sharkoon Skiller XXL
HEADSET: Logitech G930 Wireless + Beats earphones
GAMEPAD: Speedlink Torid Wireless
SPEAKERS: Scythe Kama Bay AMP + Kro Craft Speakers
MONITOR: Acer KG271 27" @144hz
OS: Windows 10 PRO




BRAND: MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015)
CPU: Intel Core i5 2,7 GHz
RAM: 8 GB DDR3 1867MHz
GPU: Intel Iris Graphics 6100 1536 MB
HDD: SSD 250 GB
DISPLAY: 13,3 inch (2560 x 1600)
OS: macOS Sierra




Iphone 6s Plus - 64gb
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2016., 12:42   #128
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 15,556
Ehm, ima xy "Repeter" tema sa odgovorima on zvizne u ovu generalnu

Ma bježi od tih malih šteker igračaka sa internim antenama.
Prvo izvidi koji router imaju "starci" i koja je kvaliteta wifi signala kojeg hvata.
Uzmi pošteni AP / Router sa vanjskim antenama koji ima Universal Repeter mod rada,
preporuka ima u x tema, samo treba malo potražiti.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2016., 12:47   #129
Alfa_R
Registered User
Moj komp
 
Alfa_R's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 2,040
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ovako, ja bi preporučio nešto ovako:

Ili neki jeftini ubiquiti ili microtik AP ili neki wireless repeater.

Microtik ti je oko 300kn, a npr. na gearbestu ti je oko 11$ repeater.

Ubaciš ga u struju, spojiš ga na router i to je to.

http://www.gearbest.com/networking-c...90.html?wid=21
Imam jedan comfast doma (wr300n) kojim sam nešto kemijao kod sestre (da spojim na njega samsung televiziju kabelom) , ali je ubitačno kompliciran za namjestiti. Mislim, možda je sjeban primjerak, ali UI mi nekad nije učitavao do kraja, pa reset pa ovo pa ono... mučio sam se satima.
__________________
Kako vratiti robu u webshop (protis, adm) u roku od 7 dana -> Link...
Plaćeno preko neta, podignuto u trgovini je isto kupovina na daljinu -> Link...
Poslali vam stvar sa reklamacije o vašem trošku? -> Link...
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je offline   Reply With Quote
Staro 02.11.2016., 18:41   #130
Mommistake
or dadmistake?
 
Mommistake's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Varaždin
Postovi: 7,958
A nebi smjelo biti tako teško, iskreno.

Ima svoju defaultnu ip adresu, probaj ga spojiti, pristupiti mu, i potražiti guide-ove.

Trebalo bi ti to raditi.

Ako mu pristupiš preko ip-a, već si na dobrom putu.
__________________


CPU: AMD Ryzen 5 1600 @3.6ghz under CM MasterLiquid 240
MBO: MSI B350M Mortar
RAM: GeIL EVO FORZA 2x8GB DDR4 @3000Mhz
GPU: Gigabyte GeForce GTX 1070 8GB OC
SSD: Samsung EVO 850 250GB + Seagate 600 480GB
HDD: Western Digital 2.0TB
PSU: Corsair RM650x Enthusiast
CASE: Fractal Define Mini C
KEYBOARD: Logitech G910 Orion Spectrum
MOUSE: Logitech G502 Proteus Core @sharkoon Skiller XXL
HEADSET: Logitech G930 Wireless + Beats earphones
GAMEPAD: Speedlink Torid Wireless
SPEAKERS: Scythe Kama Bay AMP + Kro Craft Speakers
MONITOR: Acer KG271 27" @144hz
OS: Windows 10 PRO




BRAND: MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015)
CPU: Intel Core i5 2,7 GHz
RAM: 8 GB DDR3 1867MHz
GPU: Intel Iris Graphics 6100 1536 MB
HDD: SSD 250 GB
DISPLAY: 13,3 inch (2560 x 1600)
OS: macOS Sierra




Iphone 6s Plus - 64gb
Mommistake je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 02.11.2016., 20:58   #131
Alfa_R
Registered User
Moj komp
 
Alfa_R's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 2,040
Probao i sad radio bez greške.. a da ga nisam prije resetirao 100 puta i uvijek problem kod učitavanja... učita html, i ne učita slike do kraja i tako to... dns radio bez greške i složio ga kao repetitor u tri klika...

Thanks
__________________
Kako vratiti robu u webshop (protis, adm) u roku od 7 dana -> Link...
Plaćeno preko neta, podignuto u trgovini je isto kupovina na daljinu -> Link...
Poslali vam stvar sa reklamacije o vašem trošku? -> Link...
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2016., 13:48   #132
vuki_sl
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1
Trebam preporuku za firmu ili osobu za konfiguriranje Mikrotik routera RB 3011UiAS-RM.
Naime trebam na njemu dvije odvojene mreže jedna lokalna (ADSL + Switch + 3 compa) a druga sa drugim DHCP-om (5 portova) za 5 kom UniFi AP-ova koji se koriste za goste sa svim mogućim ograničenjima jer mi t-com redovito isključuje internet barem jednom mjesečno zbog kako oni kažu bootnet mreže.
Osim toga trebam još Dyndns te port forwarding za snimač, rdp i ftp. Ostalo u hodu.
vuki_sl je offline   Reply With Quote
Staro 04.12.2016., 11:55   #133
sharkri
Premium
Moj komp
 
sharkri's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Rijeka
Postovi: 360
Dali postoji AP ili nešto što može primati wifi signal, a da mogu spojiti uređaj na njega koji nema wifi, znači da ima izlaz za žičano spajanje
__________________
Sig-5 redova normalne veličine max
sharkri je offline   Reply With Quote
Staro 04.12.2016., 11:59   #134
jp_rv
Premium
 
Datum registracije: May 2014
Lokacija: rijeka
Postovi: 968
zezas se?
prakticki svaki AP kojeg kupiš moze raditi u client modu. ili bilo koji router na kojeg ide ddwrt/openwrt. ili bilo koji mikrotik.
preporuka ipak za neki *wrt-capable router. više opcija i mogućnosti od dumb ap-ova, a jednostavniji od mikrotika.
jp_rv je offline   Reply With Quote
Staro 04.12.2016., 12:10   #135
Mommistake
or dadmistake?
 
Mommistake's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Varaždin
Postovi: 7,958
Citiraj:
Autor sharkri Pregled postova
Dali postoji AP ili nešto što može primati wifi signal, a da mogu spojiti uređaj na njega koji nema wifi, znači da ima izlaz za žičano spajanje
Većina 😁
__________________


CPU: AMD Ryzen 5 1600 @3.6ghz under CM MasterLiquid 240
MBO: MSI B350M Mortar
RAM: GeIL EVO FORZA 2x8GB DDR4 @3000Mhz
GPU: Gigabyte GeForce GTX 1070 8GB OC
SSD: Samsung EVO 850 250GB + Seagate 600 480GB
HDD: Western Digital 2.0TB
PSU: Corsair RM650x Enthusiast
CASE: Fractal Define Mini C
KEYBOARD: Logitech G910 Orion Spectrum
MOUSE: Logitech G502 Proteus Core @sharkoon Skiller XXL
HEADSET: Logitech G930 Wireless + Beats earphones
GAMEPAD: Speedlink Torid Wireless
SPEAKERS: Scythe Kama Bay AMP + Kro Craft Speakers
MONITOR: Acer KG271 27" @144hz
OS: Windows 10 PRO




BRAND: MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015)
CPU: Intel Core i5 2,7 GHz
RAM: 8 GB DDR3 1867MHz
GPU: Intel Iris Graphics 6100 1536 MB
HDD: SSD 250 GB
DISPLAY: 13,3 inch (2560 x 1600)
OS: macOS Sierra




Iphone 6s Plus - 64gb
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 04.12.2016., 12:13   #136
sharkri
Premium
Moj komp
 
sharkri's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Rijeka
Postovi: 360
Citiraj:
Autor jp_rv Pregled postova
zezas se?
prakticki svaki AP kojeg kupiš moze raditi u client modu. ili bilo koji router na kojeg ide ddwrt/openwrt. ili bilo koji mikrotik.
preporuka ipak za neki *wrt-capable router. više opcija i mogućnosti od dumb ap-ova, a jednostavniji od mikrotika.
Ne, zašto bi se zazao, nikad mi takvo što nije trebalo pa nisam niti tražio, pa stoga niti neznam za takvo što.
__________________
Sig-5 redova normalne veličine max
sharkri je offline   Reply With Quote
Staro 04.12.2016., 12:23   #137
jp_rv
Premium
 
Datum registracije: May 2014
Lokacija: rijeka
Postovi: 968
navedi potrebnu brzinu i koliko biš potrošio (novo/polovno) pa će ti netko već nešto preporučit.

jeftino uz malo truda oko instalacije wrt-a : siemens sx763 od t-coma. ali je običan wifi "g" - max 18-19mbit. 50kn.
jeftino, ako ti je dobar signal - mikrotik 941 hap lite. teoretski 300mbit, jer je dual chain. 120-150kn.
jp_rv je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2016., 15:52   #138
lobo64
Premium
Moj komp
 
lobo64's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2008
Lokacija: zagreb
Postovi: 840
Kopao sam po netu i forumu, ne mogu nigdje naći; trebam uređaj koji ima GB lan portove, 300N mrežu (2,4 G), koji se da konfigurirati kao wireless bridge (znači lan kablom spojena tri uređaja, izlaz na internet preko rutera od ISPa) te da mi ujedno radi i kao GB switch, odnosno da tri uređaja spojena lan kablom mogu dijeliti datoteke.

Postoji i 4. uređaj, no on ima izlaz na net direktno preko routera (spaja se wireless - om), na njemu ne postoji potreba za dijeljenjem datoteka.

Postoji li uopće tako nešto u rangu cijene do max. 300 krznenih?
__________________
Dabogda ti Chris Bangle radio facelift.

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 05.12.2016. u 16:17.
lobo64 je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2016., 16:23   #139
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 15,556
Znači Client ili Bridge + GB switch. Teško za te novčiće.
Eventualno TL-WR843ND + odvojeni GB switch.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2016., 18:11   #140
lobo64
Premium
Moj komp
 
lobo64's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2008
Lokacija: zagreb
Postovi: 840
Aha, točno to sam i mislio.Znam da se to može sa nekim routerima, ali takvi su reda cijene 800+ kuna.
Hvala na odgovoru.
__________________
Dabogda ti Chris Bangle radio facelift.
lobo64 je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2016., 19:09   #141
jp_rv
Premium
 
Datum registracije: May 2014
Lokacija: rijeka
Postovi: 968
mikrotik rb951G. ali je oko 550kn
https://www.pro-ping.hr/webshop/Mikr...D-RB951G-2HnD/

ili taj isti sa 100mbit portovima pa si kupi odvojeni gigabitni switch. iako po pitanju para dođemo tu negdje, a imaš 2 odvojena uređaja.

https://www.pro-ping.hr/webshop/Mikr...951Ui-2nD-hAP/
+ neki soho gbit switch.
jp_rv je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2016., 21:53   #142
Alfa_R
Registered User
Moj komp
 
Alfa_R's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 2,040
Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
Imam jedan comfast doma (wr300n) kojim sam nešto kemijao kod sestre (da spojim na njega samsung televiziju kabelom) , ali je ubitačno kompliciran za namjestiti. Mislim, možda je sjeban primjerak, ali UI mi nekad nije učitavao do kraja, pa reset pa ovo pa ono... mučio sam se satima.

Rješavanje mog problema se odgodilo pa evo sad bio na lokaciji i situacija je sljedeća:


WR300N Comfast ne hvata signal u drugom stanu koji laptop tu i tamo uhvati a samsung tablet hvata većinom vremena.

Znači trebam jači repetitior/AP od toga kineza bez antena pošto ga nikako ne mogu staviti negdje na pola puta pa da radi normalno.
Može preporuka iz linksa što bi bilo pametno uzeti s time da nije preskupo...

Hvala.
__________________
Kako vratiti robu u webshop (protis, adm) u roku od 7 dana -> Link...
Plaćeno preko neta, podignuto u trgovini je isto kupovina na daljinu -> Link...
Poslali vam stvar sa reklamacije o vašem trošku? -> Link...
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...
Alfa_R je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2016., 21:46   #143
Zagorhac
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: Zagorje
Postovi: 392
Da li vrijede šta ti nano WiFi adapteri? ( https://www.links.hr/hr/mrezna-karti...ezu-1000002276 )

Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk
Zagorhac je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2016., 23:00   #144
spaceman
Registered User
Moj komp
 
spaceman's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2010
Lokacija: Našice
Postovi: 214
Sasvim ok za kućnu upotrebu. Neki dan sam uzeo TP-link nano i za sada sam zadovoljan.
Ako je ruter u blizini nema problema, jedino što i tablet i laptop koje koristim imaju dosta veći domet od tog malog adaptera. Ako se spajaš kroz par zidova ili nešto dalje bolje potraži nešto drugo.
spaceman je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2016., 15:10   #145
HAL 9001
Poboljsana verzija
Moj komp
 
HAL 9001's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2007
Lokacija: Šibenik
Postovi: 314
Može li mi netko preporučiti koji da uzmem od ova tri WiFi adaptera. Pretpostavljam da je sve to slično, ali možda je ipak jedan bolji malo od drugih, pa bolje da pitam. Možete preporučiti i neki drugi iz iste trgovine. Router mi je u prizemlju, a komp na katu. Hvala

D-LINK DWA-125

D-LINK GO-USB-N150
TP-LINK TL-WN727N
HAL 9001 je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2016., 16:14   #146
nick praskaton
Asshole
Moj komp
 
nick praskaton's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: RH
Postovi: 1,833
Citiraj:
Autor HAL 9001 Pregled postova
Može li mi netko preporučiti koji da uzmem od ova tri WiFi adaptera. Pretpostavljam da je sve to slično, ali možda je ipak jedan bolji malo od drugih, pa bolje da pitam. Možete preporučiti i neki drugi iz iste trgovine. Router mi je u prizemlju, a komp na katu. Hvala

D-LINK DWA-125

D-LINK GO-USB-N150
TP-LINK TL-WN727N
ja imam ovaj vec godinama i nikakvih problema, signal pun kroz 2 zida i 10 metara

https://www.links.hr/hr/mrezna-karti...rezu-053503061
nick praskaton je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2016., 16:36   #147
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 15,556
Ovaj šta kaže kolega, 722N jer ima vanjsku antenu pa bolje lovi.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2016., 16:43   #148
HAL 9001
Poboljsana verzija
Moj komp
 
HAL 9001's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2007
Lokacija: Šibenik
Postovi: 314
Prijatelj mi je imao loše iskustvo s tim modelom nedavno. Naime taj model je uzrokovao smrzavanje sistema na novom računalu, trebalo mu je dosta da skuži da je upravo WiFi adapter odgovoran. Testirao sam od brata D-Link DWL-122 i on mi se pokazao kao ok, sad baš gledam ove D-Linkove s linka što sam ih stavio i ne znam koja je razlika između njih.
HAL 9001 je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2016., 17:32   #149
nick praskaton
Asshole
Moj komp
 
nick praskaton's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: RH
Postovi: 1,833
Citiraj:
Autor HAL 9001 Pregled postova
Prijatelj mi je imao loše iskustvo s tim modelom nedavno. Naime taj model je uzrokovao smrzavanje sistema na novom računalu, trebalo mu je dosta da skuži da je upravo WiFi adapter odgovoran. Testirao sam od brata D-Link DWL-122 i on mi se pokazao kao ok, sad baš gledam ove D-Linkove s linka što sam ih stavio i ne znam koja je razlika između njih.
prije ce bit da je do prijatelja i njegovog kompa, nego do wifi sticka
nick praskaton je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2016., 18:23   #150
HAL 9001
Poboljsana verzija
Moj komp
 
HAL 9001's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2007
Lokacija: Šibenik
Postovi: 314
Citiraj:
Autor nick praskaton Pregled postova
prije ce bit da je do prijatelja i njegovog kompa, nego do wifi sticka
Ne znam, samo prenosim što mi je on kazao.
Samo da još upitam koji je bolji od ova dva D-Linka koje sam stavio?
HAL 9001 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na