|
![]() |
#31 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
@Neo-ST nemoj brkati DEI i accessibility. To bi trebale biti opcije tipa smanjenje bljeskova za epileptičare, olakšanje kontrola za ljude sa motoričkim problemima, dodavanje vizualnih informacija za gluhe/nagluhe itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Uostalom, potrudit ću se da im zapaprim i dam feedback kako da ne sjebu i ovaj BF. Šta sve radim za vas ![]() Ne brkam, znam šta je accessibility i ne treba mi. Podcrtao sam DEI dio. Barem mislim da je to DEI. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
NEznam ali svaka cast svakome za sve na trud radu ali mislim da smo se previše razocarali u zadnjih par naslova voljene pucačine tako da dok nevidim na svoje oči završen produkt ne kupujem. Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
Citiraj:
na nekim forumima već traže di se može preorderat jer je kao jeftinije pa je bolje. ne sjećam se da sam prošao jeftinije ikad posbeno na aaa naslove, samo dobio neki bonus usrani nebitni isječeni content. nikakav preorder, čekamo da vidimo, već po playtestu će se znati puno do samog izlaska.
![]() |
![]() |
#37 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Njihov "Love letter" mi je bio dosta. Prvo gameplay onda dalje.... Nade su i dalje pokopane. Ali ne mogu negirati Bf3 feel iz tog kratkog video snipa..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Buying Bitcoin
|
To smo mislili i za sve prijašnje, pa su još živi. Nikad ne podcjenjuj moć glupih ljudi u velikoj masi, a to je upravo njihova nova user baza. Ako ovdje itko bude išta mogao napraviti, to će biti BF veterani (dakle ljudi koji sada imaju ~40+ god), i influenceri, međutim na njih ne računam jer su to klošari koji će rađe htjet ostati u biznisu nego pokopati neku firmu (čast iznimkama kao šta su Mack iz Worthabuy i sl.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
BF V je stvarno mrtav odmah bio, BF 1 se igra stoput više na steamu nego to
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
BF5 nije nikada imao anticheat sistem. Nije ga bilo moguce igrati na PCu ali na konzoli, ja prije upalim BF5. BF1 je solidna igra bila ali (ne)balans explozija i random bullet deviation me je otjerao. Prezentacija BF1 je puno bolja ali mi je gameplay bio traljav. A i taj RBD oruzja mi nije jasan, BF3 ga je imao, BF4 imao pa ga ugasili. BF1 ga je imao, BF5 nije, 2042 ima. Mislim... jel vam dosadno u zivotu?
![]() |
#44 |
Registered User
|
Igra je bila poprilicno popularna prvih godinu dana. Samo je stvar sto su sve to bili novi igraci. Vrtilo se preko 40K dnevno ljudi prvih pola godine sto je za BF imprsivno. Ali DICE je otjerao sve. Prvo TTK debakl na praznike 2018te: https://www.newsweek.com/battlefield...s-mean-1256260 ..i TTK debakl godinu dana poslije: https://www.youtube.com/watch?v=xRPA5r5I7Gs Samo ovaj put nisu povukli update kao 2018te. A mozda se jos neko sjeca, tokom BF5, DICE je reklamirao nove game modove za BF1 i navlacio igrace na isti. Opet. Nikome nije jasno zasto. A onda napustanje igre u potpunosti. Mislim da je momenat kad su napustili "svi" BF5 bio zapravo lazni update za custom servere. Bio je i neki half-assed co-op mod za koji su svi mislili da ce biti co-op iz BF3. Razvoj BF5 je totalno bio cudan. Samo ga je mala cijena spasila. Mislim da se nekad mogao uzet za 5$.
![]() |
#45 |
|
od bf3 je krenulo nizbrdo gdje je bf4 imao red screen of deathove koje sam prvi put u životu i vidio na toj igri i općenito, no dobro, spasili su je, cte i community je pogurao. nakon toga sve nizbrdo, traže se novi igrači,. casualci, klinci, daj i pickupe, behemothe, rbd, ttk digni bla bla...usrali motku. meni je bf5 bilo građenje top, shema je bilo izgradit one gole objective i držat ih, no to je sve. iako je gunplay bio solidan, onako ugođen. napustio sam sve nade da će napravit dobru igru, a što se tiče baze igrača koji će sad pomoći u izgradnji igre opet će to bit klinci i casualci, veterani su sad ljudi sa ženom djecom i odrade partiju nakon posla ( i sam sam takav) i više me nije briga za tu igru realno,no iznenadilo me na par foruma di je ekipa na 10sek sneak peaka kampanje odmah pitala di je preorder iz čega se isčita da nisu ništa naučili očito. no dobro pratit ću razvoj jasno, sve ove dmg control sheme, playtestovi i suradnja s communityem ne pušim dok ne vidim betu u kojoj se ndam se neće bit dječjih bolesti i svih bugova u rikvrec koji su ispravljeni pa svaku verziju vraćeni pa se bori igra s njima par mjeseci. treba nam čisti konflikt, različite frakcije da se to vidi na bojištiu, bez šarenih gluposti, skinove ako prodaju nek daju mogućnost igraču da isključi skinove i da svi budu defaultni a ne da mi skaču nicky minaj kao u codu. kulturan gun customization, bez debilnih gadgeta kao mortar i sva lockajuća sranja. bf3 i bf bc2 u jednom, samo složen kako spada.
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Kako mi svi idu na k s tim novim forama. Još nemaju ni i od igre al se rade profesionalni videi puni fejk strasti i svršavanja za brigu o zadovoljstvu igrača. Moš mislit. Samo da nahajpaju ljude pa onda kupe igru jer su se već previše emocionalno uložili. Ista šema koju su napravili i s Civ7. Ono, hoćeš napraviti igru koju budu obožavali, sjedni za komp i napravi kvalitetnu igru pa onda uloži u marketing, a ne filozofirat ispred kamera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Uz World of Warcraft, Battlefield serijal je druga igra koja je obilježila moj igrački život. Sve do 2042-jke kupio sam sve što su izbacili (osim BC2 i Hardline), a da su izbacili još više sve bih kupio, samo na osnovu mog zadovoljstva sa 1942, Vietnam, 2 i 3. Došlo se u te godine kad se ima novaca ali se nema vremena i volje za igranje općenito, a pogotovo nečega što objektivno ne valja. Mogu kupiti i ne igrati bez problema ali neću. Ne želim im više davati novce za poluproizvode, ne samo njima nego bilo kojem drugom izdavaču. Za mene preorder već odavno ne postoji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Znam, hebiga. ![]() Nekako u to vrijeme mi nije šmekao BC-ev odmak od ostatka franšize u vezi gameplay-a, prvenstveno vezano za vozila. Ne kažem da je bio lošiji, nego drugačiji za mene, tako da ga nikad nisam kupio. Osim toga, u to vrijeme se igrao odlični WoW WotLK tako da je i to utjecalo na nekupovinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
|
Citiraj:
zbog toksičnig fps-ova koji su realno prazni i bez ideje sam zaboravio kako je SP zapravo dobar i zanimljiv.
![]() |
![]() |
#54 |
Registered User
|
Kao da si mene opisao. U doba BF3 i 4, moja ekipa je hostala i po dva servera. Kad dodjemo s posla po defaultu bio skype šupljiranjea a onda nocne partije. Zahvaljujuci DICE-u i Battlefaildu. Natjerao se na SP igre koje nisam prije ni pokusavao igrati. I upravo to, preporodio se. We Happy Few, BOTW, RDR2, Scrap Mechanic, TLOU PT1 itd.. su mi bile ulazna karta. 99% stresa je nestao. Nedavno uzeo optički HDMI za TV. 120 4K FPS, ljepota. Zadni pokusaj Battlefield-like igranja je bio MW2 remake i ground war. Ali zahvaljujuci nepopularnosti moda. Ostavio. Sada palim BF5 da ostanem u controller formi. Dvije tri partije mjesecno me ozive. Ali da se vratim aktivno na PVP mora izaci nesto impresivnio. Ostao je simracing kao PVP ali to je nesto sasvim drugugo. Jedino mi je zao ekipe. Stekla su se prava prijateljstva kroz BF i to ce ostati u finom pamcenju. BC2, BF3 i BF4 era. Ali stara okupljanja se nece ponoviti da BF6 bude next gen. Kako Project Reality 2, danasnji SQUAD developeri jednom rekose: Nismo mi otisli od Battlefielda. Battlefield je otisao od nas.
![]() |
#55 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
![]() No, budemo se opet svi našli na nekoj mapi kad budemo svi u penziji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
aka Striko
|
Citiraj:
Sa moje strane, slicno gledište. Stara ekipa više nije aktivna u tom polju, iako je potaknulo malo da se vratim da možda probamo "popraviti" to go*no i da ga izdignemo iz mrtvih. I da uz posao i djecu, zadnje mi je na pameti igrati nešto ala Šrotnite like. Ako to bude miks BC2 i Bf3... onda tražim razvod ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
moje neko viđenje je sljedeće da naprave bc2/bf3 stil igre, sve top 10/10 u svim aspektima, opet ja neću to igrat ko prije 15g, tad mi je jedini cilj u životu bio KD ratio kad stisnem tab svi mi tadašnji igrači smo već u nekim godinama, neko ima djecu, neko nešto drugo, negod poso izjebe, ako uhvatimo nešto vremena tjedno pitanje je dal oćeš to vrijeme na betlfild potrošit ili djecu/nešto treće moj nećak 12g ima i on kad igra neke sadašnje igre ima isti onaj žar ko ja prije 15g, nije baš da su sve igre smeće, nešto je i u nama = starimo ![]() poanta je, malo smo mi ostarili, malo je betlfild ostario, i dice developeri, itd. itd., samo znam da nikad više neću moš 10+h dnevno sjedit i nesmetano ganjat score ![]()
![]() |
#60 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|