|
![]() |
#91 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
E da zalazen se za ukidanje svih tih drzavnih diletantskih sluzbi, jer su najobicniji paraziti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Pa iskreno, ja ne znam kaj bi napravio da mi dođu dva murjaka na vrata s inkasatorom. Jer nisam upoznat sa svojim pravima (sam sam si kriv). Kako sam blesav, pustio bi ih unutra i ispričavao se inkasatoru.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Isto tako, ne ide cijela pretplata HRT-u, veći dio ide HRT-u, ali ne sve. HRT se srozao kvalitetom i još uvijek pada, ali kad bi svatko plaćao pretplatu po svojoj procijeni kvalitete sadržaja onda bi najbolje bilo odmah ga ukinuti, a to bi učinilo ovo društvo još gorim nego što je trenutno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Ako mu je dosao inkasator sa policijom,onda sigurno nije zbog tv pretplate. Vjerovatno ga je našamarao. Malo razmisli logički. Inkasator nazove policiju.Posaljite mi molim vas patrolu na tu i tu adresu,imamo neposlušnog gradjana koji me ne želi pustiti u kuću,odjavio je tv pretplatu,i ja želim uči u njegov stan i provjeriti da li građanin posjeduje televizijski prijemnik i gleda li tv .Ja sam vam inkasator HRT-a. Zvuci malo Orwellovski cak i za hrvatsku. Možda to i zaživi kad dodje Karamarko na vlast,tko zna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Medutim svi mi znamo da je nemoguce dobit 100% pokrivenost signalom i kakve veze ima komercijalna usluga sa vladom, ali koga briga bitno da je to vlada potpisala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Kad kazu da nemaju nalog, slobodno im kazes da odjebu u skokovima. EOD
![]() |
![]() |
#97 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Manje serija gledat. Pretplata je zakonska odredba, ako nemas opravdan i prihvacen razlog neplacanja onda ju moras platit jer si stanovnik ove drzave. Mozes se inatit koliko hoces, na kraju ces platit na ovaj il onaj nacin, vjerojatno jos i vise |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Zakonska pljacka. (Harac) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
ako ti dodje milicajac na vrata, ne moras ga pustit ako nema nalog od suda. Kraj price o milicajcima koji gledaju dal netko ima tv ili ne.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
U pravu je on, nisu nikakve serije u pitanju. Citiraj:
I to je tako, kao sto je navedeno prije, nijedan sudac nece taj nalog potpisat, vjerojatno jer ni nece doc do njega. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
film ili ne, mislim da ti nitko ne bi smio bez tvog odobrenja ući u kuću bez sudskog naloga. Sa policijom ili bez nje. A pošto smo mi na balkanu, neznam, sve je moguće.
![]() |
#105 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
17. Ulazak u tuđi dom Članak 74. (1) Policijski službenik može bez pisanog naloga ući i obaviti pregled tuđeg doma i s njim povezanih prostora ako: 1. to držatelj stana ili stanar traži, 2. je to prijeko potrebno zbog poziva u pomoć, 3. je to prijeko potrebno radi otklanjanja ozbiljne opasnosti po život i zdravlje ljudi ili imovinu većeg opsega, 4. radi izvršenja naloga o dovođenju. (2) Policijski službenik može ući i obaviti dokazne radnje u tuđem domu pod uvjetima i na način propisan posebnim zakonom. (3) Prilikom postupanja prema ovom članku, ako na drugi način nije moguće ući u dom, policijski službenik može nasilno otvoriti dom ili za ulazak koristiti nužni prolaz kroz prostore u posjedu druge osobe. Policijski službenik će, ako u domu zatekne dijete, prema djetetu postupati posebno obzirno i prema potrebi o radnji obavijestiti nadležni centar za socijalnu skrb. (4) Policijski službenik o radnjama iz ovog članka sastavlja pisano izvješće te izdaje potvrdu o ulasku i obavljenom pregledu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Registered User
|
I koliko sad puta treba ponoviti da nema ulaska policije bez naloga? Zadnjih 15 postova se samo to ponavlja, shvatili smo više. Ne znam samo zašto se uopće spominje policija u ovoj temi? Ionako je onaj napisao bajku kad je rekao da je inkasator došao s dva policajca, kakve veze policija ima s tv pretplatom? Komedija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Premium
|
![]() |
#108 |
Registered User
|
A što ja tebi imam objašnjvat? Valjda bi ti trebao nama objasniti odnosno pitati tog kolegu koji ti priča bajke zašto je policija došla, a nije sigurno došla da vidi jel tip ima tv, da mu naplati uplatnice ili da vlasnika kuće drže za ruke i noge dok inkasator njuška po kući. Dakle, ili se raspitaj o slučaju ili nemoj ništa pisat, policija nema ama baš nikakve veze s hrt pretplatom niti provodi bilo što vezano za istu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Al sad znaš. Potpisani nalog, inkasator, policajac i dva svjedoka. Dakle, sveukupno 5 ljudi, bez toga ništa.
![]() |
#111 |
Registered User
|
Izbaci uljeza. Inkasator je obična civilna osoba, samim time ga ne treba uopće spominjati u konktekstu ovih drugih jer se ovdje ne radi o raciji nego o plaćanju tv pretplate, a nalozi, svjedoci i policija s time ima kakve točno veze? Ne može on doći s nikakvom policijom i nalozima jer on nije inspektor nego inkasator. Po toj logici bi svaki lik s ulice mogao doći s policijom i nalozima tebi doma "da nešto vidi". Zadnje izmijenjeno od: wooden. 24.05.2014. u 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Što onda on može poduzeti ukoliko ga stanar jednostavno ne pusti? Na koji onda način on može utvrditi da netko koristi uslugu i da ju mora plaćati? Jer u suprotnom njegov posao nema nekog smisla.
![]() |
#113 |
Registered User
|
Ne može ništa utvrditi dok ga ne pustiš, u tome je i njegov problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Premium
|
Možda je ot, ali ne želim otvarati novu temu. Nalazim se u kotlini gdje nikako ne mogu ostvariti digitalni zemaljski signal. Napominjem da ja ne mogu. Postoji li neki majstor koji uzme opremu i onda se prošeće po mom krovu i veli gdje ima signala (ili nema)? Koliko uopće takva usluga košta?
![]() |
#116 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Danas mi gamad stisne ovrhu za neplaćene tri rate pretplate. Nakalamili su mi 750kn troškova, tak da moram bleknit soma kuna. Jel se mogu kako žalit na to i imam li ikakvu akciju koju mogu poduzet ili moram platit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
|
|
Oglas
|
|