|
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Pitanje je TV pretplata,spada pod kategoriju punjenja drzavnog proracuna,i ajde,malo je tehnicke naravi. Ali nema nikakve veze s referendumima o ljudskim tj. manjinskim pravima. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Guest
|
Mislim da ne. Da je tako jednostavno, ja bi ih već nazvao. |
![]() |
![]() |
#36 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
I kaj ti još daju novu garanciju? ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ček, doslovno ti otvore TV i prerežu kabele? Šta ako TV ima jamstvenu naljepnicu protiv otvaranja? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
WTF. Režu strujni... Umjesto da onemoguće primitak signala. Joaaoaoo kako mi ova tema digne živac. Ajde da pretplata nije toliko skupa ne bi se toliko bunio, al ovak plaćam HRTu zato sto ja gledam stream / extended desktop sa kompa, a nikad njihove kanale ili signale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
A što sa smartphoneom? Zapečate adapter za napajanje? ![]()
![]() |
#45 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Nije ništa drugačije ni u ostalim EU zemljama, svi plaćaju: http://www.dw.de/novi-sustav-tv-pret...koj/a-16441667 Nije problem ni plaćat ali da je program kvalitetniji, ali ovo je jednostavno crap. Pogotovo mi nije jasno za što služe HRT3 i HRT4? Kad sva 4 programa spojiš nemaš jedan pošteni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Samo kad pogledam zgradu i sve studije koje ima HRT na raspolaganju i održava dođe mi zlo iskreno. Još kada usporedim cijenu HBO-a, Netflixa i sličnih. A mi plaćamo za što ![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#50 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
U DE se placa tih 18€, uvijek. Oni to obrazlazu da se iz toga financira i program za manjine, i tako to. Koliko je u HR pretplata mjesecno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() |
#57 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Joj ljudi,evo vam iskustvo iz prve ruke kako odjaviti RTV pretplatu.Ovako. Otisao sam na stranicu HRT-a i skinio papir o odjavi.Popunio i odneo kod javnog biljeznika na ovjeru 2 primjerka.Jedan meni,a jedan ciganima.Platio 50 kn. Poslao preporuceno s povratnicom na njihovu adresu i sve to fino spremio u fascikl. Pretplata prestala stizati i nakon pola godine dolazi mi neki lik na vrata i vadi mi plastificirani komad papira na kojem pise "RTV kontrolor" ili stavec trazi da udje i da izvrsi provjeru jel imam televizor. Brki sam rekao da cu ga pustiti samo kad mi bude dosao s policijom i nalogom za pretres i da ne pustam u stan likove koji liče na pedofile,pogotovo s kojekakvim plastificiranim sranjima na kojima pisu gluposti. Nakon mjesec dana pocela mi opet dolaziti pretplata. Nakon 3 puta dosla i javnobiljeznicka ovrha,pa sam se zalio,pa onda sam otisao fino na sud gdje sam prilozio ovjerenu odjavu od javnog biljeznika i sudac je fino odbacio ovrhu i sve buduce ovrhe koje bi nedajboze mogle doci. The End. Ovdje imate epsku trilogiju o svemu tome xD Zadnje izmijenjeno od: Romano.Cule. 01.12.2013. u 20:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Mi smo fašistička država i tu dileme nema. No nije mi jasno na osnovu čega javni bilježnik ovjerava da netko nema televizor, odnosno kako on zna da nešto nije/je istina? |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
JB ovjerava izjavu, ne zanima ga imaš li ili nemaš prijamnik.
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
Ja ne znam kaj ljudima nije jasno da to nije pretplata na HTV nego pristojba za prijamnik. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|