|
![]() |
#3271 |
Budget gamer
Datum registracije: Nov 2017
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3272 |
Premium
Datum registracije: Dec 2012
|
18. je dan čekanja da paket iz ZG stigne na adresu u ZG. Ne odgovaraju na mailove, upite, a služba za korisnike na telefonu ne zna ništa ni ne može ništa. Paket vrijedan 1500€. Na trackingu stoji klasičan lažan "pokušaj dostave" od 15.11., naravno da poštara nije bilo tog dana na adresi. Nevjerojatno je koliko jedna takva firma može biti neodgovorna i nikome ništa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3273 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#3275 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Da. Mislim da DHL dostavlja samo ove super express pakete, ne economy. Je li pokusaj dostave bio par sekundi nakon our for delivery poruke? Gle vremena: 30.11.2024 Saturday 07:06:00 Delivery attempt, 52100, PULA (POLA) 30.11.2024 Saturday 07:05:42 Item is out for delivery, 52100, PULA (POLA) Jucer i danas sam na isti nacin dobio DHL pakete, prvo su kao na dostavi i odmah napisu delivery attempt. Ali zapravo dodju drugi radni dan i bude novi status da je stvarno na dostavi. Ovo gore je brijem samo status da je paket zaduzen i u kombiju.
![]() |
![]() |
#3276 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Meni uredno nisu dostavili novu debitnu, poslanu 14.11. Naravno moja greška što nisam pazio a dobro znam s kakvim gelipterima imam posla. Bilo bi zgodno da u moru notifikacija u aplikaciji od banke bude i neki podsjetnik za istjecanje kartice na taj i taj mjesec, ali eto. Na kraju me revolut spašava. I zaboravih, još jedna zanimljivost. Dakle, naručio za frendu neku robu za zolanda, kako se već zove. Van svih očekivanja poštar zove u subotu (bilo u najavi za ponedjeljak) ali me nije bilo i nisam uspio preuzet. Rekao je da bude pustio u pošti, a kako pošta radi do podne subotom skočio sam pitati prije zatvaranja, naravno ništa. Ponedjeljak se ništa ne dešava. Danas dobijem u 4 minuta do dva sata obavijest da je pošiljka spremna na pošti. Pošta utorkom radi do 14 ![]()
Zadnje izmijenjeno od: mkey. 03.12.2024. u 21:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3277 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Nije, dostava je krenula u 8 i nesto, a pokusaj dostasve u podne i nesto A ja na poslu...adresa dostave od posla.. ak danas ne dodje najebat cu se mame nekome
![]() |
![]() |
#3278 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
HP dila pakete DHL. Naručio nešto za frenda iz DE, pa me sa DHL prebacilo na HP tracking. Najbolja fora: "Pokušaj dostave 02.12.2024. 18.23" Yeah, right! A sad kad poštari dobiju povišice, ima da pakete imamo u ruci prije nego ih pošalju https://net.hr/danas/rtl-danas/preds...f-b282ec61614a
![]() |
#3280 |
49%winner
|
Probaj doci do postanskog ureda makar telefonski. Da je danas na isporuci mislim da bi to vec naveli na novom statusu, nagadjam :/
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3281 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktu...vijesti_vise_1 Puno obećanja ![]() "Volio bih da se HP uspoređuje s austrijskom, talijanskom, belgijskom, i njemačkom poštom." ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3283 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
100000 pošiljaka dnevno, 3000 poštara. Čudo jedno da to uopće kolko-tolko funkcionira. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3284 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Meni je ovo zanimljivo: https://www.index.hr/vijesti/clanak/...e/2619255.aspx Citiraj:
![]() S tim da dnevne novine moraju stići svaki dan u isto vrijeme, bez kašnjenja ![]()
![]() |
![]() |
#3285 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Džabe njemu što ima 6k/90% ljudi efektivnih šljakera, kad onih 10% glavonja ima veće plaće nego svi oni skupa.
![]() |
#3286 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3288 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Upravo u real-time pratim na Google Maps kako DPD kombi putuje do mene. Prejebeno. Nije da se kurčim, jednostavno sam impresioniran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3289 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Meni u zadnje vrijeme paketi koji dolaze sa paket24 dolaze (za standard kakav je HP postavio) uredno. Naravno da je to sve jedna sprdačina, kad spominju investicije stotina miliona eura, zna se odakle je to došlo. I to je razlog zašto ćemo i u godini gospodnjoj 2025. voziti po drumu.
![]() |
#3290 |
Fresh Juice
|
Pošto je brijem zakrcana do čepa. Par paketa se danima ne miče s centralnog, tj samo su prispjeli po statusu. A Amazon mi svaki dan uredno javi "delivery on Hold. Hrvatska posta wasnt able to complete your delivery and needs aditional information", a trackign od pošte ne mrda ![]() jel moguće da si pošta flaga samo pakete od Amazona i njima javlja da treba dodatne informacije. Na um mi pada to radi ugovora, ak imaju ugovoreno u kojem roku moraju dostavit paket. Jer prije tri tjedna mi je Amazon vratio 40 eura poštarine jer je dostava kasnila jedan dan u odnosu na njihovu prognozu, i to su vratili sami, samo mi sjelo na karticu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3291 |
Premium
|
avantura - danas odem do paketomata, ispunim sve ubacim, platim i čekam potvrdu sa tracking broje - kad ono šipak - nema papira, dok sam ja ragirao u htio pritisnut za potvrdu na mail, sistem se vratio na početni zaslon... sad nemam nikakav dokaz da sam poslao paket. posao sam prigovor pošti. čekam da mi odgovore u zakonskom roku od 15 dana. u međuvrmenu ja nek strepim bude li paket stigao i kada, primatelj može reć da nije ništa dobio...
![]() |
#3292 |
Premium
Datum registracije: Nov 2014
|
Tako sam se i ja jednom zeznuo. Od onda prvo natipkam mail, pa onda stisnem za ispisati račun, jer nakon što stisneš ispis računa (koliko se sjećam) nemaš opciju poslati račun na mail. Prilično je glupo to napravljeno.
![]() |
#3293 |
Premium
|
evo već danas obrat! dobio odgovor u kojem traže moj broj koji sam unio u paketomat . pol sata kasnije izvještavaju me da moj paket ima ovaj tracknig broj XXYYXX i da će uredno biti moguće pratit put. žao im je bla bla bla dakle savjet - odabetire mail za potvrdu slanja jer nikad ne znate ima li papira u paketomatu (u dosadašnjih par puta bilo OK al eto - neprijatelj nikad ne spava)
![]() |
#3295 |
Premium
|
pa nisam jednom tražio neko pojašnjenje ili odgovor i dobio politički "odjeb" "odgovorit ćemo u roku 15 dana" (ne pošta već općenito) ovo me iznenadilo na dobar način jer ako malo pažljivije čitaš ovaj foum vidjećeš da sam ja prilično blag prema njima bio. a sad da pošalješ paket i nemaš nikakv dokaz da si ga poslao, niti trag da će bit preuzet sa dokazon da je preuzet...neko je "fucked up"
![]() |
#3296 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ja ne kužim da tako nova i dobra generalno usluga kao paketomat nema online najavu paketa nego tamo nabadam po onom ekranu. Boxnow je tu puno napredniji i ispred njih. Sent from my SM-S926B using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#3298 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
lako moguce da ce te oderat.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#3300 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Ali plaćaš PDV |
![]() |
![]() |
|
|