|
![]() |
#92 |
Guest
|
Pa neka svaki mob ima svoju temu, ali onda ako netko traži pomoć za specifični mobitel, odnosno model nekog proizvođača postoji dobra šansa da osoba koja ima sličan model za koji vrijede iste stvari neće pogledati u taj topic dok na generalni "motorola mobiteli" bi bacio oko. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nema smisla da svaki model moba ima svoju temu jer ce onda nastati haos. Uostalom, nema ni potrebe, jer konkretno, koliko ljudi kod nas ima Motorola android telefon? 2? 3? ili manje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sada se Moto nudi na rate bez kamata http://m.androidcentral.com/motorola...s-online-store
![]() |
#96 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Premium
|
Sumnjam. Sve cijene su u US$, a vidim u FAQ po brojevima telefona banke da se radi o USA. Osim toga, mislim da Moto X u EU nije nikad ni stigla.
![]() |
#98 |
Premium
|
Moto se raspištoljio - stavaljaju KK na svojih 10 modela od kojih su neki stari i po par godina. Fascinantno. http://www.androidpolice.com/2013/11...what-and-more/
![]() |
#99 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Premium
|
Moto G - 170 EUR u Medimarktu. Po meni, izuzetno povoljna cijena. http://www.mediamarkt.de/mcs/product...html?langId=-3
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Premium
|
Treba pitati. Zato ga ima na Amazon.de, a oni imaju dostavu ovamo. http://www.amazon.de/Motorola-Smartp...eywords=moto+g
![]() |
#106 |
Fresh Juice
|
Evo rivju Moto G Odličan mob za tu ciijenu |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Premium
|
Po meni, veliki minus mu je malo interne memorije i Googleova glupa politika da njihovi uređaji nemaju sd utor. U današnje vrijeme, 8Gb je premalo. Naravno, ne radi se o 8Gb nego manje jer dio zauzme OS i aplikacije. Realno govorimo o nekih 6Gb. Stavi navigaciju, nešto mjuze i aplikacija i ode prostor. ![]() Dodatna glupost je što su Moto X ograničili na USA. Na koji način misliš imati profita ako 50% svojih uređaja ne prodaješ na velikim svjetskim tržištima poput Azije i Europe?
![]() |
#110 |
Fresh Juice
|
Za tu cijenu morali su se napravit neki kompromisi, ali uzevsu sve u obzir Moto G ima najmanje kompromusa od svih mobova slicne cijene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Video dosta manje trza nego što je to slučaj na kinezima sa nazivno više MP, ova noćna slika kolodvora također ima znatno manje šuma. Ne govorim napamet jer i ja imam kineza i znam kako to (ne)izgleda u uvjetima lošeg osvjetljenja. IMHO uz danje svjetlo sve te smartphone kamere danas su i više nego iskoristive. Za noćne snimke sa ipak nećemo moć ižđiberiti sa entry level uređajem ali to je i u redu i kompromis koji je najpoželjniji. Puno mi je draže to nego da su štedili i stavili manje rama ili izabrali slabiji chipset pa da se opet borim s trzanjem. Za svakog prosječnog korisnika ovo je i više nego dovoljno, stvarno rijetki mogu kategorički tvrditi da im treba nešto hardverski moćnije od ove motorole, a zasad izgleda da će se i updateati kako treba na novije verzije androida, također motorola daje i sourceove pa će biti i custom romova koji daju dodatnu vrijednost ovom i tako nevjerojatno dobrom bang for buck smartphoneu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Premium
|
Nešto sumnjam u mogućnost kupnje Motorole kod nas. Ne vidim problema u naručivanju izvana (osim u slučaju reklamacije). Jedini trošak ti je poštarina.
![]() |
#114 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Antimićanin
|
4,7" ekran je a must. A i mora bit android. Lumije sam gledao, no njih ću jednom drugom prilikom. Htc one x ima sigurno bolju kamaru i od moto g i od ovog alkatela, barem ono što vidim na netu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Moto G je dostupna za naruđbu, 06.12. se šalje: http://www.amazon.co.uk/Moto-8GB-Sim...eywords=moto+g Dobra cijena, ispadne ukupno 140GBP sa dostavom u Hrvatsku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Naruceno preko amazon.de, i doslo ... prek vikenda. Bas javili da ce doc prije podne mi na vrata. http://wwwapps.ups.com/WebTracking/p....x=0&track.y=0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Daj napiši par dojmova kad uvatiš vrimena. |
|
![]() |
![]() |