|
15.03.2011., 15:59 | #121 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Hvala svima na dobrim prijedlozima. Malo sam sve pregledo i izabro sam recimo par koji se meni sviđaju pa vam ostavljam još mogućnost da od tih par odaberete koje ime je po vama najbolje. Među imenima svidjeli su mi se Proton (ali ta web stranica i tvrtka već postoje), abakus (također postoji i web i tvrtka pod tim imenom), prokom (postoji kompjutorski dućan pod tim imenom), Zg-Mikro (bojim se da će previše vuć na Mikro-Marko il Mikronis), pa je izbor pao na slijedeće: ShopIT (postoji web str. ali možemo to riješiti crticom) ZagIT (najviše mi se za sad sviđa, jedino je problem što već postoji tvrtka Zagit d.o.o., ne znam ako će proći) - rezerva ZagIS Maher (web stranica je slobodna ali maher d.o.o. već postoji nekoliko, ne znam ako to prolazi) ZigZag (postojala tvrtka zig zag, ali je ugašena. Jedino da se dečki iz Medveščaka ne naljute zbog uzimanja ovog imena ) Futura-IT ZagPRO Virtualac Slobodno uz prijedlog predložite i kakav bi logo napravili. Nažalost ne mogu napraviti anketu, ako može moderator bilo bi dobro, pa da ubaci unutra ova imena, pa da vidimo što vam se sviđa. Ostavljam vam 2 dana za glasanje, a drugi tjedan krećemo u realizaciju. Zadnje izmijenjeno od: Futura IT. 15.03.2011. u 16:53. |
15.03.2011., 17:30 | #122 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo ankete.. <form method="post" action="http://poll.pollcode.com/SXOE"><table bgcolor="#b1ee6b" border="0" cellpadding="2" cellspacing="0" width="150"><tbody><tr><td colspan="2">Najbolje ime je...</td></tr><tr><td width="5"><input name="answer" value="1" type="radio"></td><td>ShopIT</td></tr><tr><td width="5"><input name="answer" value="2" type="radio"></td><td>ZagIT</td></tr><tr><td width="5"><input name="answer" value="3" type="radio"></td><td>Maher</td></tr><tr><td width="5"><input name="answer" value="4" type="radio"></td><td>ZigZag </td></tr><tr><td width="5"><input name="answer" value="5" type="radio"></td><td>Futura-IT </td></tr><tr><td width="5"><input name="answer" value="6" type="radio"></td><td>ZagPRO</td></tr><tr><td width="5"><input name="answer" value="7" type="radio"></td><td>Virtualac</td></tr><tr><td colspan="2"><center><input value="Vote" type="submit"> <input name="view" value="View" type="submit"></center></td></tr><tr><td colspan="2" align="right" bgcolor="white">pollcode.com free polls</td></tr></tbody></table></form> |
|
|
Oglas
|
|
15.03.2011., 17:35 | #124 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Možda je transparentnije ubaciti forumsku anketu u ovu temu, ili otvoriti novu, jer ovako eksterna anketa ostavlja mjesta za manipulaciju, moje skromno mišljenje |
15.03.2011., 17:40 | #126 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
zagi, moje skromno mišljenje ova lokalizacija naziva zg-nešto me opasno podsjeća na poslijeratnu ekspanziju cro-nešto firmi i nije mi iskreno primamljivo, štoviše daje neki dojam nemaštovitosti. mislim samo usputno razmišljanje jel, nhf naravno |
15.03.2011., 18:25 | #129 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Nisam to htio odmah reći da ne ispada da rušim druge prijedloge u korist svojih, ali sad kad mojih nema ... |
|
15.03.2011., 18:28 | #130 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa tvoje nick je pobogu reds-cro |
|
|
Oglas
|
|
15.03.2011., 19:45 | #133 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
vidim da je moj Maher uvršten u listu,ajme šta je majka ponosna na mene nego ,šalu na stranu , spoji ugodno s korisnim ZagMaher ,ima sve - Zag kao Zagi i/ili Zagreb ,a maher je onaj drugi dio ,drugačiji imenom od drugih,a opet stručnjak u tom polju (prodaja,servis ,štagod već...
16.03.2011., 00:57 | #135 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
KOZA Kompjuterska Oprema Za Ambiciozne |
16.03.2011., 12:41 | #137 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
taj lol faktor je upravo to sto pali ja da otvaram sto posto bi nazvo nekim cudnim imenom (mozda ne koza, ovo je prvo sto mi palo na pamet) ja vec vidim i logo u glavi i internet stranicu s kozom iz desnog gornjeg kuta koja je izrogacila oci i bacila kopita na cijenik i ono sto je najbitnije vidim sebe kao potencijalnog kupca gledajuci to |
17.03.2011., 22:19 | #141 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Mislim da je više nego jasno da se ZagIT dopada najvećem broju ljudi EDIT: @ zagy, jesi saznao što je s tom postojećom firmom, ili ideš na šemu doo jedno a web drugo ime? |
18.03.2011., 00:08 | #143 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Samo mali update, iz nekih birokratskih razloga, s otvaranjem firme ne mogu krenuti prije 15.05., nažalost. No to ne znači da onaj čije ime bude odabrano neće dobiti svoju nagradu. Od tri imena koja budu imala najviše glasova ja ću odabrati pobjednika. Ali mislim da bi sa dodjeljivanjem nagrade trebalo pričekati dok mi odobre odabrano ime. Jer da nebi ja dao nagradu onome tko je predložio ime ZagIT, a na kraju mi to ime ne prođe pa se dućan nazove Maher ili sl. Nadam se da se svi sa time slažete. Također nadam se da će pobjednik moći osobno podići nagradu u prodajnom prostoru kako bi se mogli i osobno upoznati |
19.03.2011., 12:23 | #150 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Tek sam sada skuzio da je moj prijedlog usao u izbor, iako ne vjerujem da sam htio napisat ZagIT, ali sam osao, nisam htio editirat post, vratim se kasnije navecer, gledam post, i par komentara dolje netko predlozi , ljepo je vidjet kako ljudi dijele slicna misljenja. cheers
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|