|
19.01.2010., 09:59 | #31 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
jasno da ti je neugodno, ugradnja pumpe ne traje 3sec, a prodavač to vjerojatno ni ne zna napravit jer ipak je on prodavač,a ne serviser. sad će netko reć, pa možda ni dečki u chipoteci to nisu znali zakrimpati... onda su to mogli reći i nhf, ali onu su rekli da to ne rade i nemaju kliješta za RJ-11 konektor, nego samo RJ-45
13.09.2010., 18:06 | #32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Imam problem s monitorom i moram ga na servis bubnut pa ak ko zna kakvi su oni s garancijom, brzi ili spori? |
|
|
Oglas
|
|
25.09.2010., 14:19 | #33 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ja dosad nisam imao losa iskutva s njima u smislu posluge, ali znam da su im cijene dosta visoke... ja sam za UDTU na r1 redovito prosle godine kupovao i bili su korektni, cak i kad nisam nista kupovao nego samo dosado provjeriti koliko bi me kostale komponente kakve ili uređaji.. |
11.10.2010., 23:17 | #36 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mislim da su kao i svugdje, od osobe do osobe. I onda kad naiđeš na budalu, tražiš njegovog šefa pa riješiš s njim. Slijedeći put mu odma kažeš zovi šefa i kraj. Ako je šef kreten, (ovaj u Splitu je bio sasvim OK čovik bar koliko sam ga ja upoznao, mislim da se zove Filip ako se dobro sjećam) tražiš njegovog šefa itd. makar zvao do generalnog direktora, a ako ni to ne pali, ili je cijela firma u kuxxx ili si ti nešto zahebao.
15.10.2010., 20:25 | #37 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
da pitam vas koji posjecujete cesto chipoteku (ili bar cesce od mene) dal zna itko dal jos uvijek prodaju diskete i po koliko? treba mi za skolu, a cuo sam da su u hg šrotu jako loše kvalitete...? |
20.10.2010., 00:07 | #38 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Chipoteka nema više onu "snagu" od prije 10 godina i više, ali za prosječnog kupca i više nego OK! |
20.10.2010., 10:42 | #39 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
20.10.2010., 11:35 | #40 | ||
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Citiraj:
Ali opet, koliko puta zagrijes kod nekog lemilicu preko vikenda i shvatis da ti neka sitnica fali? Sjedamo u auto i usred nedjelje skocimo do Chipoteke. Zbog takvih stvari mi posluzi i veseli me da jos postoje. Sve ostalo sam vec ionako rekao o Chipoteci kakva je danas. .8. |
||
|
|
Oglas
|
|
20.10.2010., 11:43 | #41 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kvaliteta disketa zadnjih godina je katastrofalna. Imam hrpu DD sa Amige i barem 2/3 je ispravno, ove za picek stare koju godinu ni 1/3...
20.10.2010., 11:49 | #42 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Ove na koje sam link stavio imaju markice od ove godine. Bas ganz nova serija proizvodnje od Verbatimca, koji kapitulaciju potpisati nije štel pred Sony izdajom. |
|
20.10.2010., 12:04 | #43 |
Super Moderators
|
20.10.2010., 12:25 | #45 |
Super Moderators
|
Nisu ti al bi baš i mogao, jelda?
24.10.2010., 15:01 | #47 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nekoc davno, negdje oko 2000. radio poznanik u cipoteci i uvijek svaku kupovinu obavljao preko njega. On mi je sve nasao sto je trebalo. Onda je otisao iz Cipoteke i tada sam zadnji put bio u tom ducanu. Sjecam se kao danas, dosao sam sa spiskom svojih stvari + imao sam jedan dio koji pojma nisam imao sto je. A trebao je nekom mojem poznaniku pa kada sam vec isao u cipoteku. Uglavnom, pogledao me prodavac i rekao: "znam sto je to, ali kostat ce vas jos 100 maraka da vam kazem". Mislio sam da se zeka, ali kada mi je donio sve sa popisa, taj dio nije donio. Lijepo sam ga zamolio jos jednom, ma bilo je jos nekoliko njegovih kolega pored njega, svi sute... zamolio sam katalog pa da sam pronadjem taj dio, a kada je spomenuo "kostat ce vas pravi katalog"... na kraju sam ostavio sve na pultu, nista nisam kupio niti se vise ikada vratio u taj ducan :-( Nemam pojma, mozda takva informacija zaista puno vrijedi. Na kraju frend nikada nije ni nabavio rezervnio dio, pojma nemam ni o cemu se radi, samo znam da je bilo nesto malo. A tko zna, mozda im je placa kasnila xx mjeseci ili nisu dobili dio place pa su bili isfrustrirani? Zadnje izmijenjeno od: Amepshi. 24.10.2010. u 15:17. |
24.10.2010., 15:33 | #48 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma prodaju kineska smeća, pogotovo od čipova. Dobiješ škart robu, dosta čipova koje sam uzimao su odmah u startu bili neispravni. Odem do electronic centra, sve ok. I nije to samo moje iskustvo, ovi koji servisiraju elektroniku šize zbog toga.
11.11.2010., 03:12 | #49 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ja sam ih 5-6 puta trebao u Puli za flux ili neki alat i dijelove, naručio, zvao par puta i uvijek bi zaboravili naručit ili kao nije bilo na stanju a jučer je, pa odoh drugdje. |
12.12.2010., 00:44 | #50 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Bio sam kod njih par puta i samo mogu reci da su vise nego nezainteresirani, mogu cekati dan-noc prije nego me netko pita sto mi treba...kao da rade za 200 kn..
27.10.2011., 17:32 | #51 |
8-bit Gen.
|
Jel vam ide u glavu > od proljeca nemaju vrecice za elemente. Od proljeca! Pitam sefa i covjek sam ne zna sto bi mi odgovorio. Jedva ih imaju za svoje potrebe. Da stvar bude gora, vecina elektronicara/ducana bas od njih nabavalja iste. Ostali su ionako na "papiru" zbog ekologije. Ekologija je u redu, ali ove vrecice su skoro pa osnovna higijena za imati. Imali su inace tri velicine i uvijek sam po 100 komada uzimao od svake. Ima netko saznanja, ili je bas snimio nekoga tko ima spomenute vrecice u ponudi? Da ih maznem dok se jos mogu naci _______________ I van teme... jeste li primjetili kako su i najsitnije "uradi sam" sitnice, poceli podizati cijenom i pakirati ih u umobolne ambalaze? Mogao bi ih nabrojati niz, ali recimo, ovakvi folovi su vam svima poznati : PVC Kolutko zvani Cavao iz donje Obujmice. Prije ste ih mogli kupovati cak i u omanjim ducanima na lopatu! Majstor postene kutije alata ih je morao imati barem pola kile. Dobro, iole upuceniji mestar, zna gdje se moze naveliko kupiti vreca istih na pokojem mjestu u gradu. Ali netko tko nema auta, ili jednostavno ne zna gdje kupiti... stvarno ga deru ko zadnju... Primjera radi, jedan od najboljih ducana u gradu, bas u samom centru : AD od jeseni hrpu slicnih pomagla je poceo pakirati u kutije od sarafa, i prodavati po 10 komada! Pazi logike! Tko bi normalan dosao na ideju da ide ovakvu sitnicu pakirati u plasticnu kutiju po deset komada! Ekoloski umobolno, a kolicinski kriminalno! Ljubazna ekipa u ducanu se i sama cudi, ali odluke im donosi kao i obicno netko iznad. I jos mi kazu, da se po novom tako pakiraju i kod vecine ostalih. Samo kap u moru od primjera, ali dovoljno zabrinjavajuce! |
27.10.2011., 18:43 | #53 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
27.10.2011., 18:54 | #54 | ||
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Ali eto, moradoh se negdje pojadati U moru "kvalitetne ponude" smislih jednu strasnu kletvu : Daboga Vam >> K Plus << proizvodi othranili kucu Citiraj:
Svejedno, hvala na pomoci. |
||
12.11.2011., 16:47 | #56 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Kupovao samo kabele kod njih i svaki put bi rekao točno šta mi treba i dobio to. Što se tiče svega ostalog, u Splitu im je skromna ponuda i neki no name proizvođači. Čak što se tiče elektronike gdje bi trebali bit najbolju moraš naručivat iz Zagreba, pa je pitanje jel oni imaju. Chipoteka mi izgleda kao obični elektronički dućan koji je proširio svoju ponudu i malo su poznatiji u Hrvatskoj od ostalih manjih dućana. |
15.02.2014., 01:39 | #59 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
ako ideš u chipoteku, ideš zato što znaš šta ti treba... prvenstveno za elektroničke elemente... ali meni je najdraža ona chipoteka u areni... tamo di niš konkretno nema... samo p.zd.r.j... tamo jedan bradati kolko se sjećam, onak kao malo jači lik radi... teži... teško je njemu vugla... Zadnje izmijenjeno od: TROTTER. 15.02.2014. u 01:49. |
04.05.2015., 21:32 | #60 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
nudi li chipoteka uslugu krimpanja, uzeo bih kod njih 15M UTP kabla pa me zanima mogu li mi oni na to zakrimpati RJ-45 konektor?
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|