|
30.09.2015., 12:48 | #121 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
Postoji, veće su cijene na europskim amazonima. |
|
30.09.2015., 12:58 | #122 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ali na USA cijene moraš platiti i pdv, a na EU ne moraš. Inače, razlike cijene IT proizvoda između USA i EU se uglavnom svode na formulu 'koliko US$ u USA, toliko EUR u EU' što nikako nije 25%.
Oglas
|
|
30.09.2015., 14:10 | #123 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
30.09.2015., 15:15 | #124 |
Pajcek
Datum registracije: Jun 2012
|
Al i sa .de kradu za šiping ko mutavi. Par stvari sam gledo prije nekoliko dana i ispod 30 ojra ni prismrdit dostavi. Dal se može ušparat ak neke grupne narudžbe skupimo pa da samo paleta dođe i bok |
30.09.2015., 15:37 | #126 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Ja sad gledam i puno mi je shipping od 8 €. Može se ako je konsolidirana narudžba (s jednog mjesta, ne n).
04.12.2015., 00:20 | #127 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Amazon.de katastrofa, spada u rang E-Digitala. Ako sve prodje OK i ne morate ih više nikad za ništa kontaktirati - odlično. A ako ne - drž nedaj, susrest ćete se s najbeskorisnijom customer support ikada (a imao sam prilike se natezati i s T-Comom i H1 kod nas, tak da je letvica VRLO nisko). Djevojka ugodnog glasa će vas obavijestit da ona ne može napraviti ništa u vezi ničega te da će dotični request proslijediti "specijalnom odjelu". A svi znamo što TO znači Tak da...razmisliti jel vrijedno. |
04.12.2015., 01:36 | #128 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ajde objasni situaciju, jer od stotinjak kupovina koje su prošle savršeno, imao sam nekoliko puta i priliku kontaktirati support gdje je sve riješeno u najkraćem mogućem roku i onako kako bi svugdje trebalo biti.
14.02.2016., 11:04 | #129 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2016
|
Amazon
Znaci ja slobodno mogu sa Amazon.de narucit par PC dijelova? Nema dodatnih troskova(carina i te gluposti)? |
14.02.2016., 11:28 | #130 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nema ali ima dobrog shippinga
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
Oglas
|
|
12.03.2016., 16:25 | #131 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Pitanje vezano za dostavu sa amazon.de: pročitao sam na njihovim stranicama da standardna dostava u Hrvatsku traje od 5 do 9 radnih dana, međutim kad hoću kupiti neki proizvod i u trenutku kad trebam odabrati oblik dostave, izbaci mi procjenjeno vrijeme dostave koje je puno veće od tih 5 do 9 dana (nešto tipa 3 i pol tjedna). E sad, jel taj ispis netočan/neprecizan ili fakat ta standardna dostava može doć i za mjesec dana? Vidim da ljudi ovdje i na drugim forumima navode da im roba stigne u roku jednog dana u Hrvatsku, pa sad mi nije jasno... Isplati li se platiti 6 eura više za express dostavu? |
21.03.2016., 09:06 | #135 |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Kako funkcionira ovaj Amazon? Nikad nisam ništa kupovao a netko mi se popeo na glavu da mu kupim nešto što je našao pa sam se registrirao i ... Item mi je u basketu ali ne mogu dovršiti kupnju jer mi iskoci da ne mogu dobiti quote za moju adresu. :-/ ....ne kužim jel šalju ili ne u HR?
21.03.2016., 09:32 | #136 |
PizzoZder
|
Sa .com osim nekih sitnica ne salju. Sa EU amazona, ide dosta toga ali opet ako su 3. selleri, ne salje se. Konkretno?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
21.03.2016., 10:07 | #137 |
undercover
|
Konkretno elektronika. Da, izgleda da šalju. Kontaktirao sellera ...žena pitala / ostavio joj podatke i stvar ide prema rjesenju. U biti sam iznenaden brzinom i ljubaznoscu. EDIT: dobio potvrdu naruđbe od Amazona a seller/ žena rekla da sva daljna pitanja riješavam s Amazonom. Tako da sam pita Amazon nešto u vezi placanja i napokon to riješavam. Naravno, kako me život voli , sad kad je kraj "kvocanja" na vidiku , poceo me zajebavat kompjuter :-/
if you build it they will come Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 21.03.2016. u 10:56. |
22.03.2016., 00:48 | #138 |
undercover
|
Možda nekome pomogne da mu se ne desi ... Dakle , da ponovimo. Ne koristim Amazon. Netko mi se popenje na glavu da mu kupim nesto sto je našao. Registriram se. Zapne na shiping quote. Na Amazonu do opisa itema uz trgovinu stoji mejl. Objasnim problem. Odmah se ponude pomoc. Ostavim podatke. Dobijem od Amazona potvrdu narudbe i podatke za placanje. Dobijem od selera da od sada sve rješavam s Amazonom jer oni tu više nemaju ništa. E sad dalje. Zamolim Amazon da mi okrenu metodu placanja na 'Amazon pejments card' a ne 'Amazon pejments bank transfer' jer za ovo drugo treba danima da se prebace sredstva a uz to mi banka naplati. Dok cekam odgovor , gledam po Amazonu hrpe elektronike šta ta trgovina prodaje. Dobijem nekakav odgovor od Amazona da se radi o 'international payment' i da im je to jedina metoda. Dobijem obavjest selera da je item 'on hold' kod siping firme i da im treba samo moja potvrda uplate. Osoba kojoj radim uslugu mi kvoca "jel riješeno / zašto nije i šta to toliko treba" Kompjuter me krene zajebavat. Smrzavanje , procesor na 100% te nekakvi popupi... Sve mi prikipi, zapisem podatke za uplatu i odem do banke to riješit jer sam i prije placao tako stvari. Vratim se doma , gledam na Amazon ... Bilo 3 itema in stock ...sad nema ni itema ni trgovine. NOD izbacuje nekakva upozorenja. ...i napokon mi se pokrene set zupcanika u glavi zaduzenih za sumljicavost. Sve ljepo skuzim i.... otvorim čokoladu koju čuvam za specijalne okolnosti i poslje se javim tipu da mi ocisti kompjuter da bar nešto bude riješeno kako treba....
28.03.2016., 20:00 | #142 |
PizzoZder
|
30.03.2016., 12:24 | #145 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Amazon.de jel imao netko iskustvo da mu paket ne stigne na vrijeme? Kako je šiping bio jeftin (3€), nema trackinga, tako da mislim da je paket nestao nakon ulaska u lijepu našu.
30.03.2016., 13:36 | #146 |
PizzoZder
|
30.03.2016., 15:19 | #147 | |
Laughing Man
|
Buy 4 Less Kupio triciklić za malog i sad kad dolazi ljepše vrijeme, tricikla nema. Nabijem ih. Nude refund...
30.03.2016., 16:23 | #148 |
PizzoZder
|
Ima los feedback taj. Ja na amazonu ne uzimam ako nije feedback iznad 95%. I da, sumnjivo niski shipping...
30.03.2016., 20:03 | #149 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
Jedino mi nije jasno, mislio sam da je Amazon pouzdaniji od ebaja. Al eto, čovjek uči dok je živ. Isti tricikl nađen na domaćem webšopu za 80kn više. Inače, koliko imaju loš rejting, promptno odgovaraju na upite.
31.03.2016., 01:20 | #150 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Amazon u zadnje vrijeme ima čudne partnere. Uspoređivao sam prije par mjeseci cijene objektiva i iskakala je cijena, oko 40% niža od bilo kojeg drugog sellera. Poslao amazonu mail, rekli su da će istražiti, javili su se sljedeći dan da zahvaljuju na informaciji i da je seller sankcioniran, ali da mi zbog zaštite privatnih podataka ne mogu dati detalje. Amazonova krivica je što očito ne stignu pratiti sve verificirane partnere, ali ih zato sankcioniraju ako je kupac oštećen. Uostalom, imaš dolje skladišta, tj. trgovina s kojih roba dolazi. Ja isključivo uzimam samo s Amazon skladišta, iako se i tu može dogoditi greška. Kolega je kupio komad foto opreme, sa Amazon skladišta. Došao paket, unutra originalna kutija, ali tog komada foto opreme nije bilo, kutija prazna. Reklamirao, za par dana došao novi paket i sve je bilo u redu. Nikakva natezanja.
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|