Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, DVD
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 31.10.2008., 13:38   #421
dim0000
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: zagreb
Postovi: 1
Pogledaj koju si zemlju izabrao kod prvog setupa TV-a.

Budem pogledao kaj sam ja doma izabrao, pa javim.

Citiraj:
Autor Midnight Pregled postova
Nije 100% vezano uz temu, ali da ne otvaram novu: kupio prije 2 dana Sony 40W4500, za sada mogu reći odličan LCD TV, međutim... frajer ulovi taj famozni HDTV promo i kaže signal high (spojen na vanjsku antenu) ali nema slike niti tona, samo poruka: This program is not available.
TV podržava sve tehnologije, tako da nije problem u tome, moje je pitanje, je li moguće da možda HDTV promo ne emitira ništa zadnja 2 dana...

I da, još je ulovio ORF 1 i ORF2, 2A, ORF2 2B, i još nešto... signal je loš šprica, negledljiv, to je normalno i razumijem...
dim0000 je offline   Reply With Quote
Staro 01.11.2008., 13:56   #422
leteci
Premium
Moj komp
 
leteci's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2007
Lokacija: ZG
Postovi: 89
Citiraj:
Autor reboot Pregled postova
samo kad snimas HD ili opcenito kad snimas?
To sam rijesio tako da sam izbrisa v3.9.4 i stavia v3.9.2 i sve je sad ok sa DVBViewerom. Samo imam problema sa elecard Mpeg decoderom, kad ga ukljucim slika mi se cila izdeformira, no sve radi sa cyberlinkovim ali mi je malo losa snimka kad snimam sa njim SD. Hvala na pomoci
__________________
leteci je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 01.11.2008., 21:59   #423
Pentium
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2007
Lokacija: ŠB
Postovi: 1
Pomoć!!
Zašto na računalu ne mogu gledat mini DVD sa kamere? Kad stavim običan DVD sve je ok, ali kad ubacim mini DVD ne reagira, ponaša se kao da nema medija u combo uređaju.

Može li me netko reči u čemu je problem?
Pentium je offline   Reply With Quote
Staro 21.11.2008., 14:26   #424
Reedy
Premium
Moj komp
 
Reedy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Varaždin
Postovi: 727
Nije mi jasna jedna stvar, DI SE NALAZI MP SETUP?? Imam MP Configuration, ali tamo nema opcije capture card
Reedy je offline   Reply With Quote
Staro 21.11.2008., 15:55   #425
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,322
Citiraj:
Autor Reedy Pregled postova
Nije mi jasna jedna stvar, DI SE NALAZI MP SETUP?? Imam MP Configuration, ali tamo nema opcije capture card
Zar više ne postoje dvije icone? Jedna za MP i druga za MP setup?
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je online   Reply With Quote
Staro 21.11.2008., 16:51   #426
Reedy
Premium
Moj komp
 
Reedy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Varaždin
Postovi: 727
Postoje. Ali kad uđem u setup>Television, nemam opcije capture card... Zaštekam karticu,

PS kartica je U8000

Zadnje izmijenjeno od: Reedy. 22.11.2008. u 23:15.
Reedy je offline   Reply With Quote
Staro 22.11.2008., 22:09   #427
thopok
Guest
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Splity
Postovi: 3,004
Television setup
Onda je očito instaliran TV-Server.
thopok je offline   Reply With Quote
Staro 04.12.2008., 14:05   #428
Fugu
silent member
Moj komp
 
Fugu's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: JustPine
Postovi: 52
Nakon skoro cjelogodišnjeg korištenja vistamediacentra, a poslije i TVpacka2008, vratio sam se na MediaPortal. Sada RC4. Ni traga prijašnjoj "lijenosti" aplikacije.(možda je bio loš svn). Spor je samo kod starta. TV programi se mjenjaju mrvicu sporije nego kod vmc-a (koja šalta skoro trenutno),ali još ok.
Pošto bih se rado na mom htpc-u zadržao na mediaportalu, trebao bih malu pomoć.
Zanima me da li je LAcy-jeva uputa o webEPG-u još aktualna, evo c/p na kaj mislim:

Upravo sam otkrio još jedan graber za EPG, upute slijede:
Na xmltv wiki imate sve linkove, a za one kojima se ne da čitati download. Skinete (kliknete ne ono zeleno gdje piše XMLTV ), pročitate readme ili slijedite upute:
1. Otpakirajte ga u C:\Program Files\Team MediaPortal\MediaPortal\XMLTV\ ili gdje već držite tvguide.xml

2. Pokrenete cmd, pa u njemu xmltv.exe tv_grab_hr --configure, malo je dosadno ali samo jednom pravite taj file, kad ga otvorite skužiti će te da je jedina razlika u ! ili =

3. Sad pokrenete xmltv tv_grab_hr --output tvguide.xml tj napravite xmltv.bat i u njemu to

4. Korigirajte imena u Setup-u MP, da odgovaraju onima u ovom EPG-u, i isključite Use time zone information from XMLTV file jer iz nekog razloga graber dodaje 2 sata

5. Primiječeno je da se ne prikazuju naša slova u MP. Rješenje je jednostavno, potrebno je obrisati
'encoding='iso-8859-1'u prvoj liniji file-a tvguide.xml.


Da li fali koja slika ili se nešto zagubilo po serverima tokom godine?

Probao sam i po uputama s:

http://www.team-mediaportal.com/manu...alSetup_WebEPG

te pročitao ovu i druge vezane teme, ali mi baš ne uspjeva. Dakle, ne tražim da netko umjesto mene odradi istraživanje, već da malo aktualiziramo problematiku.
Svaka sugestija je dobrodošla.

Zadnje izmijenjeno od: Fugu. 04.12.2008. u 14:16.
Fugu je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2008., 18:42   #429
knegosk
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2008
Lokacija: Sisak
Postovi: 8
pozdrav ekipa

imam problem. imam TERRATEC Cinergy DVB-T 1200 karticu. i koji god program instaliram, od Media Portala, DVBViewera i DVB Dreama. niti jedan mi ne želi učitati karticu. a s Cnergy Digitalom koji sam dobio uz karticu gledam normalno TV ali samo 4 programa. Probao sam i obrisati sve drivere i instalirati najnovije BDA i opet ništa. googlao sam isto o kartici ali nisam nigdje naletio na takav problem. dosta sam zelen na ovom području pa se nadam da ćete imati razumijevanja za mene.
knegosk je offline   Reply With Quote
Staro 12.12.2008., 22:13   #430
Hrvoje_24
Kobe Bryant fan
Moj komp
 
Hrvoje_24's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 220
Pozdrav!Prvo da naglasim da sam u dilemi da li je moje pitanje vezano za ovu ili je zrelo za otvaranje nove teme.Unaprijed ispričavam ako sam pogriješio.

Imam Gigabyte U7000 TV karticu i nekoliko pitanja vezana za nju.Prvo,u PowerCinema programu koji sam dobio sa karticom mi tipka na daljinskom za Snapshot nema nikakve funkcije.Dakle zanima me da li je moguće promijeniti kao u igrici funkcije tipaka na daljincu?Drugo pitanje je vezano za Windows Media Center,da li je i za njega napraviti moguće napraviti re-mapping tipaka u media centru ili samom daljinskom?

Unaprijed se zahvaljujem!
Hrvoje_24 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 17.12.2008., 09:41   #431
Roberto
Premium
Moj komp
 
Roberto's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,175
Yebeni DVB-T

Jučer kupio Metabox HR-T da dobim digitalnu sliku na TV.
Mislim si ono, neće biti problema, jer imam digitalnu tv karticu u kompu, i kad je spiojena na vanjsku antenu (riblju kost) digitalni signal je više nego dobar i stvar šljaka.

No kad sam vanjsku antenu spojio na ovaj DVB-T receiver, ne mogu nikako uloviti DVB-T signal s njom. Jednostavno neće.

I već sam pomislio da je kriv Metabox receiver, pa sam se sjetio da imam negdje u špajzi sobnu antenu. Donesem, spojim nju, i gle čuda hvata signal...

Eh sad, još bih se pomirio s tim da ću TV gledati na ružnu sobnu antenu, ali je problem taj što je ta antena jako osjetljiva, kad neko prolazi po sobi gdje je tv imam smetnje u prijemu signala.

Zanima me ima li neka caka kod spajanja ''riblje kosti'' na standalone DVB-T receiver? Ima li načina da to sredim?

Imam fucking optičku vidljvost s odašiljačem na sljemenu (manje od 5km zračne linije), s tom antenom lovim prosječan analogni signal i lovim s njom digitalni signal na kompu, a ovdje neće...
__________________
i5 2500k / asrock p67se / 4x4gb DDR3/ samsung evo 250gb ssd / 2 tb wd hdd / Gigabyte windforce GTX 950 / super flower 650w / CM 690
Roberto je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2008., 11:40   #432
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 15,649
@Roberto
Obzirom da radi na sobnoj anteni očito nešto ne valja sa vanjskom ''riblje kosti'' (kabel u prekidu, spojevi, asimetrični član ako je verzija antene koja ga treba). Ovo 'riblje kosti'' je previše uopćeno, o kojoj se anteni radi i jel pokriva UHF IV/V band?
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2008., 12:08   #433
Roberto
Premium
Moj komp
 
Roberto's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,175
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
@Roberto
Obzirom da radi na sobnoj anteni očito nešto ne valja sa vanjskom ''riblje kosti'' (kabel u prekidu, spojevi, asimetrični član ako je verzija antene koja ga treba). Ovo 'riblje kosti'' je previše uopćeno, o kojoj se anteni radi i jel pokriva UHF IV/V band?
ma antena je uobičajena antena kakva se vidi na gotovo svim krovovima u zg.

Čudno mi je da ne šljaka s tom antenom jer s njom normalno lovim analogni signal, a i digitalni na kompu.

kabel sam stavio novi prije dva mjeseca tako da ni to ne bi smio biti problem. u jednom trenutku sam zapravo uspio uloviti signal - kad sam spojio vanjsku antenu na sobnu (na sobnoj je bilo uključen prijem preko vanjske antene) i onda do tv-a. ali je signal bio izrazito loš.

iz navedenog zaključujem da bi s antenom trebalo biti sve ok. izgleda da je i s receiverom sve ok budući da prima DVB-T preko sobne antene bez problema. Spojeve sam radio sam, ali radim tako već godinama i nikad nisam imao problema...

Kod podešavanja signala antene u Metaboxu vidim da je jakost signala s vanjskom 30-40%, a s unutarnjom je na cca 70%.
Najčudnija stvar u cijeloj priči je to da imam optičku vidljivost čistu ko suza s odašiljačem na sljemenu...

Jest da ta sobna antena ima 36db pojačalo, a vanjska ne, znam da mnogi, koji imaju mnogo goru optičku vidljivost od mene, love digitalni signal i na sam komad žice (kabel) ili s nekom najobičnijom štapnom antenom.
__________________
i5 2500k / asrock p67se / 4x4gb DDR3/ samsung evo 250gb ssd / 2 tb wd hdd / Gigabyte windforce GTX 950 / super flower 650w / CM 690
Roberto je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2008., 15:51   #434
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,322
Koliko god to glupo zvučalo (iako nije) možda ti je signal prejak za receiver. Pokušaj odspojiti masu unutar konektora ili staviti neki atenuator.
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je online   Reply With Quote
Staro 17.12.2008., 16:47   #435
thopok
Guest
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Splity
Postovi: 3,004
Možda u dotičnom prijemniku nije uključeno napajanje antene(preko izbornika)?
thopok je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2008., 17:51   #436
Roberto
Premium
Moj komp
 
Roberto's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,175
Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Koliko god to glupo zvučalo (iako nije) možda ti je signal prejak za receiver. Pokušaj odspojiti masu unutar konektora ili staviti neki atenuator.
Pa i ne zvuči tako glupo, ali mislim da nije to slučaj.
Ne kužim se baš u atenuatore, znaš li koji bi mi trebao?
http://www.ms-zagreb.hr/hr/proizvodi...atenuatori.htm

Citiraj:
Autor thopok Pregled postova
Možda u dotičnom prijemniku nije uključeno napajanje antene(preko izbornika)?
Probao sam i s uključenim i s isključenim napajanjem, nema razlike...
__________________
i5 2500k / asrock p67se / 4x4gb DDR3/ samsung evo 250gb ssd / 2 tb wd hdd / Gigabyte windforce GTX 950 / super flower 650w / CM 690
Roberto je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2008., 13:03   #437
thopok
Guest
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Splity
Postovi: 3,004
Možda se radi o uređajima upitne kvalitete?


No, kako je ovo valjda neslužbena tema i za MediaPortal, možda treba napomenut da se do Božića očekuje 1.0 final.
thopok je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2008., 00:01   #438
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp
 
potemkin.hr's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Međimurje
Postovi: 1,799
I ja uzeo jučer taj Metabox HR-T.
1. Vidim da ima RS-232 pa me zanima ako netko kojim slučajem zna gdje se može skinuti noviji firmware za eventualni upgrade (radi prijema više programa).
2. Ima netko ovdje tko s ovim receiverom prima ORF ili sloveniju? Čisto me zanima ako je moguće. Proskeniral sam sva područja i našao mi samo naša 4 domaća kanala (HRT1 i 2, RTL i nova) i 2 njemačka (3sat i neki promo-radio kanal). Imam za antenu "riblju kost" s kojom sam normalno primao ORF prije nego su prešli kompletno na digitalni signal.
__________________


| HARDVER |

MDL\\ Acer Aspire 6930ZG
CPU\\ Intel Pentium T3400
2.16Ghz 1MB L2 FSB 667
RAM\\ 3 GB DDR2 667MHz
VGA\\ nVidia 9600m GS 512MB DDR2
SSD\\ SATA-3 128GB Kingston HyperX 3K
PER\\ Logitech G100
OS\\ Windows 10 Education x64


MBO\\ ASRock Z77 Extreme3
CPU\\ Intel Core i5 3470
RAM\\ 2x 8GB DDR3 1600MHz Corsair
VGA\\ ASUS Strix GTX 970
CSE\\ Corsair Carbide 300R Windowed
PSU\\ Cooler Master G750M
HDD\\ SATA-3 750GB WD Caviar Blue
SSD\\ SATA-3 128GB Samsung 840 EVO
SSD2\\ SATA-3 480GB Kingston V300
MON\\ Philips 274E5QHAB 27inch 1080p, Philips 190C 19inch SXGA
PER\\ SteelSeries 7G, SteelSeries Diablo mouse
SND\\ Logitech G430
OS\\ Windows 10 Education x64



MBO\\ ASRock N3150-ITX
PSU\\ be quiet! System Power 7 300W
RAM\\ 4GB SO-DIMM 4GB 1600MHz Kingston
HDD\\ SATA 250GB Hitachi, 2x SATA 1.5TB WD Caviar Green (RAID1), SATA 3TB WD Caviar Green
OS\\ Windows Server 2012 R2 Standard x64


MOB\\ Nokia Lumia 640 LTE
TAB\\ ASUS VivoTab Note 8

| TUTORIALS |Windows Remote Desktop

potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 24.12.2008., 11:25   #439
Fugu
silent member
Moj komp
 
Fugu's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: JustPine
Postovi: 52
Konačno je MediaPortal došao do verzije 1.0!
http://www.team-mediaportal.com/news..._released.html
Fugu je offline   Reply With Quote
Staro 24.12.2008., 11:33   #440
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,436
A obećali su ga prije Božića

Budem ga uskoro probao. Trebaju mi TVserver mogućnosti, quick :/
__________________
"Everything with a heartbeat can knock you down"
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 28.12.2008., 12:29   #441
Fugu
silent member
Moj komp
 
Fugu's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: JustPine
Postovi: 52
Imam pitanje za koje nisam siguran gdje ga postaviti. Vezano je uz tipkovnicu, pa bi moglo u "Monitori,tipkovnice i miševi" al vidim da se tamo samo praši o hardveru.

Vezano je i uz MediaPortal pa idemo ovdje.
Imam Genius luxemate810 tipkovnicu:

slika 1: http://www.xtremecomputing.co.uk/ima...C/image011.jpg
slika 2: http://www.xtremecomputing.co.uk/ima...C/image026.jpg
slika 3: http://www.xtremecomputing.co.uk/ima...C/image028.jpg

U vista mediacentru po defoltu rade svi gumbi tipa My TV, Recorded TV, My Videos i ostali na slikama 2 i 3. U MediaPortalu samo neki.
E sad, ja bih rado upogonio sve gumbe u Mediaportalu.
Dodatni je problem što neki od gumbi odmah startaju i vistamediacentar.
U setup-u MP-a mi nije baš jasno ono remapiranje, pa ak netko ima ideju...
I da li se vistamediacentar može deinstalirati bez poslijedica na rad os-a.
hvala
Fugu je offline   Reply With Quote
Staro 28.12.2008., 13:14   #442
suba
Vozi katru :))
Moj komp
 
Datum registracije: May 2003
Lokacija: Rijeka
Postovi: 135
Za MP imaš plugin KeyboardInputPlugin Ovdje

Mislim da ćeš s njime lako namjestiti kontrole za tipkovnicu.. Dosta sam davno radio s time, pa se ne sjećam točno detalja, ali ako sam ja shvatio po readme onda ćeš valjda i ti

A što se tiče vista mediacentra, to ti ne znam.. Nisam se nikad vistom koristio..
suba je offline   Reply With Quote
Staro 28.12.2008., 18:03   #443
Fugu
silent member
Moj komp
 
Fugu's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: JustPine
Postovi: 52
Probam čim ulovim vremena. Stalno kopam po njihovim stranicama, al sam ovo preskočio. Mislio sam na neki od brojnih kotkey-ovo/hotkey-ono programa, al ovo bu sigurno bolje. Uglavnom hvala, javim rezultat.


Usput, dali se netko trenutno igra epg-om da mi kaže koju riječ u vezi posta br.428 malo iznad...
Fugu je offline   Reply With Quote
Staro 28.12.2008., 19:42   #444
suba
Vozi katru :))
Moj komp
 
Datum registracije: May 2003
Lokacija: Rijeka
Postovi: 135
To što je Lacy tamo pisao još uvijek funkcionira kako treba.. I još je netko na ovoj temi (ne mogu se sjetit o kome se radi) stavio mali programčić koji automatski uzima tv-guide i iz njega briše prvu liniju koda da bi se dobro vidjela naša slova.. Ako ne uspiješ naći javi pa ću poslati..
suba je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2008., 19:35   #445
Fugu
silent member
Moj komp
 
Fugu's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: JustPine
Postovi: 52
Hvala, ne treba, sve imam, valjda sam negdje zajebo. Pokušat ću na čistom OS imageu sa 1.0 verzijom MP-a kad mi prođe gužva. Za sad sam skinuo MP1.0 i sve plug-ine i skinove, pa nek čekaju. (Da mi ženi prođe godišnji )
Bez obzira na to, hvala.
Fugu je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2009., 23:57   #446
Hrvoje_24
Kobe Bryant fan
Moj komp
 
Hrvoje_24's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 220
Evo jedne korisne informacije.Dakle,tijekom ove godine će proraditi DVB-T odašiljač Moslavačka gora, na K-23 (490MHz).
Hrvoje_24 je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2009., 09:27   #447
Cor
Premium
 
Cor's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2009
Lokacija: HRVATSKA, Slavonski Brod
Postovi: 35
Citiraj:
Autor Pentium Pregled postova
Pomoć!!
Zašto na računalu ne mogu gledat mini DVD sa kamere? Kad stavim običan DVD sve je ok, ali kad ubacim mini DVD ne reagira, ponaša se kao da nema medija u combo uređaju.

Može li me netko reči u čemu je problem?
Nije mi bas jasno zasto si to pitanje na ovoj temi postavio, no nema veze.
Ne mozes ga citati zato sto ti taj mini DVD s kamere nije finishiran. Moras ga zatvoriti (finishirati) na kameri i onda ces ga moci na bilo kojem uredjaju citati.
__________________
Nisam za EU. Globalizacija je navece zlo koje je do sada snaslo nas planet ! Na forumu sam da ako nekome mogu pomoci, a ne voditi sulude beskonacne rasprave tipa ciji je veci i tko je bolji tehnicar!
Cor je offline   Reply With Quote
Staro 24.01.2009., 10:28   #448
Fugu
silent member
Moj komp
 
Fugu's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: JustPine
Postovi: 52
Vezano za DVB-T. Originalni windows mediacentar u windowsima 7 podržava po defaultu mpeg4, dakle vidi se hrt HD, te 7 slovenskih programa i normalno naša 4. Sam je prepoznao TV karticu i instalirao driver za istu bez mog sudjelovanja. Vrlo lijepo za jednu betu. Loše je što MediaPortal za sada nije moguće instalirati na sedmicu.
Toliko za sada.

Zadnje izmijenjeno od: Fugu. 24.01.2009. u 10:31. Razlog: tipfeler
Fugu je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2009., 15:32   #449
Ivan_1234
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 27
Imam jedno pitanje, ako mi itko može pomoći!!!

Imam 24" LCD i na njega sam si spojio externi tv tuner i radi ok... ali nikako nisam zadovoljan sa slikom....

Pa mi je pala ideja da kupim neki dvb-t reciver i spojim na monitor putem scarta?

Pa me znima dali je to moguće i dali je to tko pokušao...

Koliko znam svaki dvb-t reciver ima scart izlaz, a u čipoteci ima za kupiti scart - vga kabel preko kojeg bi to spojio.... sada je samo pitanje dali bi to tako funkcioniralo!!!

(http://www.chipoteka.hr/www_new/modu...fra=8071600301)
Ivan_1234 je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2009., 14:15   #450
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.
 
Gjurovski's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,294
Cek koji se programi (u HD formatu) mogu hvatati trenutacno for free?
Na podrucju Zagreba?
__________________
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na