|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Kuciste?!
Posto sam prodo svoje omiljeno chieftec dragon kuciste(dobra ponuda koju nisam mogo odbit) planiram kupit neko kuciste(serversko mi upada najvise u oci) i vidio sam sljedece po cijeni od 775kn(AVANCE SERVER MIDI TOWER B030) Pa me zanima dali bi se to kuciste dalo dobro zmodat i koja su vasa misljena o njemu-ponajvise vizualna(ako imate kakve linkove o tom kucistu dobro bi mi dosli) P.S.-nisam neki strucnjak za modanje a serversko mi treba zato sto ima vrata na kljuc(da mi buraz opet nebi j...o po kompu) z3d kad cemo se dogovorit u vezi one lampe(primopredaja i tako to) Pozdrav!!!:confused: http://www.hardwarelux.de/ralf/avanceb030/b030s.jpg Zadnje izmijenjeno od: marac. 07.12.2002. u 07:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
Re: Kuciste?!
Citiraj:
odlicno! ne svidja mi se jedino sto ima rupe za ventove sa strane, smetaju za izradu prozora ![]() jedini link koji sam uspio naci vec imas: http://www.hardwareluxx.de/cgi-bin/u...&f=14&t=000021 ali na njemu ima sasvim dosta slika... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Meni je isto kuciste stvarno mrak ali sam nasao jos zanimljivije kuciste u susjednoj nam sloveniji po cijeni od 830kn(s porezom) Antec B031 http://demo.fonran.com.tw/twinner/Si...lassify_Name_E Ja mislim da je to bolje od b030 a vi??? Nara jel imas kakve neonke za prodat??:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
za neonke mi se javi na mail (nara@kset.org) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Jel na kraju tko od vas kupio ovo Avance b030 kuciste, naime ozbiljno razmisljam pa me zanimaju osobna iskustva...
![]() |
#7 |
Premium
|
kupio sam ga ja i kuciste je odlicno jedino je malo bed ak cesto mijenjas maticnu(tj. nema tray za maticnu) Sve u svemu puno mi je bolje nego prijasnje chieftec dragon a sve to za tako smijesnu cijenu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
I stalo ti je vodeno hlađenje? Nekako mi se čini malo kućište! Glupo mi je kod tog kućišta jedino to što se otvara kao frižider.
![]() |
#9 |
Premium
|
Stalo mi je vodeno tako da sam posudu bubno na dno kucista a radijator na gornju stranicu iznad cdroma i izrezo rupu za vent Kupis li to kuciste vjeruj mi neces pozalit jer je u zivo ljepse pet puta nego na slici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
ja sam uzo kuciste u info-gami i dobijes neko obicno napajanje ali mogu rec da cisto dobro radi(isprobao sam ga na 2dana) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|