|
![]() |
#67411 |
Amiga fanboy
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67413 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Može biti da brtva poklopca ventila slini motorno ulje po vrućoj ispušnoj grani pa imaš isti efekt. To obično bude toliko malo da ne kaplje ispod auta niti primjetiš na potrošnji ulja ali dovoljno da uzrokuje takve probleme i zaulji pola motora, prednji most i svašta. I jedno i drugo se jeftino riješi. I promijeni mehaničara ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67414 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Citiraj:
Na kraju sam sam našao uzrok problema. Napuknuto crijevo povrata nafte od injektora, dovoljno da slini i prouzročuje smrad u kabini dok se zagrije auto (kasnije stalno jer se jebeni smrad upije u tapicirung čak), a nedovoljno da osjetiš da nešto lošije auto radi (jer jbg, bio je Opel, nikad nije radio po P.S.) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67421 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Nemoj niš pokušavat sa sredstvima za mirise dok ne nađeš uzrok, jer bu džaba ![]()
![]() |
![]() |
#67423 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ELEN podigao cijene punjenja na autocestama. Jednostavnom računicom i brojkom prosječne potrošnje od oko 20 kWh koliko troši prosječan električni auto na autocesti dolazimo do podatka da će 100 kilometara vožnje autocestom vlasnika EV-a stajati 17 eura. https://www.jutarnji.hr/autoklub/akt...stama-15340088 |
![]() |
![]() |
![]() |
#67425 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Da skupo ko vrag, s tim da im i racunica za Dizel/Benzin nisu bas tocne tj. istim tempom na autoputu tesko da ce benzinac i dizel trosit isto tj. dizel ce sigirno trosit litru-dvije manje istom brzinom voznje ali ok, u obje opcije su pokazali kolko je EV skup za "tankanje" ![]()
![]() |
#67426 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2022
|
pa to je bilo očekivano kao i svaki ulazak na tržište. Prvo im daš po damping cijeni ili za đabe kad uzmeš dio tržišta onda dižeš cijene. Čisti školski primjer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67427 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
ELEN odvrnuo, from zero to hero u jednom poskupljenju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67428 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Ok, po toj cijeni prosječni Hrvat puni jednom do 2 puta godišnje, ako i toliko, ako ne ide na more ![]() Zadnje izmijenjeno od: popo1. 27.05.2023. u 09:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67429 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Počela je sezona pa nastoje ukr pardon, zaraditi, koji EUR više od furešta. Poznato je da domaći ne ljetuju jer im je preskupo ![]()
![]() |
#67430 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
A sad o ciframa za fosilna goriva, onda te opet tako omraženi plin i dalje košta najmanje.
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 27.05.2023. u 11:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67431 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2020
|
Što mislite o lažnjacima za pojas? Mislim na one produžne u koje se može utaknut pojas ali su stalno uštekani u originalni, da ne pišti upozorenje. To bi koristio samo za kratke rute po gradu di ne vozim brzo. Duže rute i brzine preko 60, autoputi i slično bi uštekavao. Užasno me sneta pojas ljeti "samo do dućana". Neki kažu da je opasno radi zračnih jadtuka kad se otvore a nisi vezan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#67434 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#67435 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Kako ces znati da za tu kratku voznju, da se netko (ne daj boze) nece zabiti u tebe? 99.9% nece, ali bez pojasa, letis kao pahuljica. Uvijek su mi bili super sportski pojasevi, kakve je kolega u originalnu, tuniranu Bubu stavio za svakodnevnu voznju. Sjednes, navuces pojaseve kao ruskak i vozi. Samo, malo blesavo je izgledao sustav iza njega. ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67436 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Ali, lakše ti je onda ugasiti zvučno upozorenje, ako te smeta. Čuo sam i za slučajeve gdje su ljudi poginuli jer su bili vezani (tipa utapanje), ali u ukupnoj sumi zanemariv broj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67437 |
TossACoinToYourWitcher!
Datum registracije: Oct 2005
|
sve ti to ovisi o situaciji i tipu prometne.. meni je recimo pukla ključna kost od pojasa.. može ti i glava otić s ramena od njega u nezgodnoj situaciji.. no svakako ga koristim uvijek i dalje edit: kakvo je stanje s airbagovima na autima starim preko 10-15g? gdje se to može pregledati? radije opet riskiram da mi pukne ključna nego da odletim čelom u šofer šajbu jer je airbag zakazao ili slično |
![]() |
![]() |
![]() |
#67438 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2020
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67439 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Ima li itko kakvih iskustava sa električnim smartom ili sličnim malim prometalom? Blizu mjesta gdje radim sele nazad Općinski sud, štp znači nekih 400-500 auta više što znači kaos. Razmišljam prodati bmw i uzeti nešto malo i električno. Poslano sa mog SM-N770F koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#67440 | |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |