|
![]() |
#2461 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Zadnje izmijenjeno od: kopija. 22.05.2023. u 19:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2462 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Ma pusti, to će DORH preuzeti ![]() U Zakonu o poštanskim uslugama ima članak o naknadi štete u unutarnjem i međunarodnom prometu. Drugim riječima, pošiljka ne može biti "ukradena", pošiljka eventualno može biti izgubljena i tada se isplaćuje naknada pošiljatelju prema određenim uvjetima. Bilo kakva krađa unutar Pošte je interni problem Pošte, a ne građana. Ne možeš prijavljivati krađu nečega što nikada nije ni bilo u tvom posjedu niti si ti vlasnik toga. Krađu možeš prijaviti samo ako ti je otuđeno nešto iz vlastitog stana, kuće, auta, džepa... a ne iz nekog skladišta javne firme, ako je ikada tamo i došlo... to nemoš ni vjerovat da ljudima pada na pamet ![]() Uglavnom, puno nepotrebnog lupanja i spamanja po temi ![]()
![]() |
#2463 | |
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Mislim tebi sve to može biti smiješno, super, meni je stvar principa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2465 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2466 |
Registered User
|
![]() |
#2467 | |
15/JG52
|
Citiraj:
Mislim, prčija smo od države i ne očekujem ni pod razno da bi napravili Elliot Ness akciju u pošti, izvjesno ću dobiti lagani odjeb ali kao što rekoh, to je stvar principa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2468 |
Registered User
|
Istina, ali kakva god prčija bili opet postoje neki zakoni i procedure koje bi ti sve uredno preskočio troskokom i angažirao ni manje ni više nego državno odvjetništvo da se bavi tvojim paketićima s usb-c kabelima iz šenzena ![]() Brate mili ajmo se malo dovesti u realnost. Zbog čega postoji hakom i njegovih 200 radnika? Ako je zakon o poštanskim uslugama propisao da su oni regulatorna Agencija zadužena za rješavanje sporova između pošte i korisnika onda se drži toga i njima se žali na nepravilnosti, a ne dorhu koji sigurno ima prećeg posla. Prijava ti je besplatna, možeš ju podnijeti online i uživaj. Ne planiram više oko ovoga jer bezveze idemo u offtopic, uživaj. ![]()
![]() |
#2470 | |
DIY DILETANT
|
Citiraj:
Da. Meni Standard shipping paketi u zadnje vrijeme tjedan dana trunu u Mađarskoj prije nego ih OE pokupi. Nešto se gadno usporilo tamo, možda Orban sabotira iz političkih razloga ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2471 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
meni je stigao ![]() 5 dana od tog statusa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2472 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
12.5 je stiglo u Mađarsku i evo jučer došlo u Hrv. 9 dana trebalo za to. OK bio je i vikend između al mi se čini nekak sporo. Nisam fakat dugo naručivao ništa iz Kine al se sjećam da nije bilo ovak sporo. Čak i kad je paket završavao na našoj carini i na pregledu je bilo brže EDIT: Dobio maloprije poruku da je danas dostava ![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 24.05.2023. u 08:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2474 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Narucio prije 15 dana sa Aliexpressa (Aliexpress standard shipping), danas mi (ZG) donio Overseas. Ako nekog zanima tijek posiljke: https://parcelsapp.com/en/tracking/1...31197528510000 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2475 |
DIY DILETANT
|
Meni dva standarda koji od 16-og visili u Pešti upravo krenuli prema Agramu ![]() Ali dva tjedna od slijetanja do dostave nije baš neki brzinski rekord ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2476 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
i meni zadnja narudžba dosta dugo putovala. cak mi se par puta mijenjao status na trackeru. pise da je stiglo u odredisnu zemlju, par dana kasnije da ipak nije. i tak par puta. zadnjih mjeseci sam imao par stvari koje sam narucio i mogu reci da je ovoj trebalo najdulje da dode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2477 |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Ovaj AliExpress je dno od stranice. Prestao sam kupovat od njih jer je podrška kupcu loša, a ponekad i uvredljiva. 10 puta mi napišu copy/paste odgovor na moje upite iako su upiti različitog sadržaja. Bitno da mi paket nije isporučen, a negativne ocjene i dispute su uzaludni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2478 | |
Premium
|
Citiraj:
Jel moguće da mali čajnizi "LAŽU" na trekingu ![]() Samo neka dođe i sve je oprošteno. ![]()
![]() |
![]() |
#2480 |
Premium
|
Evo, da sam pisao ranije možda bi mi ranije došlo. Danas došla dva paketa koje sam čekao od 19. kada su predani kurirskoj službi po trackingu, ja zadovoljan. Došlo mi je 20 paketa u jednom ![]() Prije ovih zbirnih pošiljki, ovo bi, em čekao mjesecima da naša pošta dostavi, em bi platio manje bogatstvo da preuzmem sve kada bi mi naplatili za svaki paket onaj svoj harač ![]()
![]() |
#2481 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Evo i moj se konačno pomaknuo nakon 17 dana (kombinirani paket u Mađarskoj) - "Received by local delivery company". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2482 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo prvi put mi se desilo da sam dobio tracking broj od nečeg koji ide 158271900134629198510020 i nisam morao platit poštarinu, OSE mi ga je donio. Mislio sam čim je takav broj odma ide carinjenje, ali očito i to prolazi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2483 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
https://global.cainiao.com/newDetail...herMailNoList= https://global.cainiao.com/newDetail...herMailNoList=
![]() |
![]() |
#2485 |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Evo još uvijek stoje na istome ... Pomakli se nisu iz Mađarije .... https://posiljka.posta.hr/hr/trackin...x=0&submit.y=0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2486 | |
DIY DILETANT
|
Citiraj:
Došlo ti je to u hrvatistan, žrtvuj malu životinjicu bogu hrvatske pošte, možda upali. Ja sam platio misu za ovaj, pokoj mu duši. Da mi je samo znati gdje je završio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2488 | ||
DIY DILETANT
|
Citiraj:
Jest, još prije deset dana. Al baš im se ne žuri da odgovore: Citiraj:
A Overseasu je trebalo mjesec dana da status promijene iz "nije lociran" u "izgubljen". Ajd, glavno da nije XXXXHR tracking broj putem HP-a, mogao bih se mirne duše oprostiti od novaca u tom slučaju. Zato, braćo forumaška, za skuplje stvarčice uvijek Standard shipping! Zadnje izmijenjeno od: kopija. 01.06.2023. u 06:33. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2489 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2490 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
https://alixblog.com/en/shipping-methods-aliexpress/ sad će bit kako izbjeć poštu i harač,što od ovog stiže sigurno oversasom osim najboljeg i najskupljeg aliexpres Standard shipping,što poštom bez harača,što poštom sa haračom. nitko ne zna na ebayu ne znamo kako šalju,ne piše s kime, prošli put harač/uzbekistan
![]() |
Uređivanje | |
|
|