|
![]() |
#13831 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Ako već imaš povučen coax do mjesta drugog TV-a, onda moraš do tamo još povući enthernet i zato je bolja opcija cam modul (ako TV podržava DVB-C) jer ti traba samo coax. Na kraju ne smiješ zaboraviti da na mjestu drugog TV-a trebaš imati i dodatnu utičnicu za struju pa ukratko, to sa TV box-om je na kraju izgledom kao HPT stup (bandera) iz 1990. godine sa svom silom žica, kablova i utičnica i zato je cam modul 5+ rješenje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13832 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Nema coax veze do druge sobe, tako da će se trebati bušiti svakako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13833 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Gore sam zabiravio navesti, coax svakako treba dovući do 2. tv, može se staviti dodatni router (sada obično ide TC7200) i tada se ne provlači i Lan kabel. Tada se spoji Lan kabel iz tog dodatnog routera + coax u stb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13834 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Ići će ili bušilica ili televio.hr ili gonet.tv. cijena je slična ko A1 nadoplata,samo neznam kako to radi... Poslano sa mog RMX2170 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#13836 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
''Kako su priopćili iz A1, od 1. srpnja cijene povećavaju za 8,5 posto, za tarife, pakete i opcije. odnosno korisnici će prve, uvećane, račune dobiti u kolovozu.'' https://www.poslovni.hr/hrvatska/poc...vijest-4391611 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13838 |
Premium
|
1. Bili bi glupi da to nisu napravili kad im je HAKOM to omogućio 2. Bili su pametni i to su napravili prvi jer će se sad ostali davatelji usluga morati prilagoditi s postotkom povećanja prema njima, a ne obrnuto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13839 |
Registered User
|
Bar smo mirni za ovu godinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13841 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
ako nečeš bušiti zid onda kartica,samo napomena dobro provjeriti ,prebacivati programe dok je tehničar kod tebe jer kad ode,čekat ćeš tjednima osobito na kartici da nešto poprave/isprave što bi trebalo biti pravilo za sve a1 usluge kad ti uvode dok nisi 150% siguran da je sve u redu nepuštaj tehničare van.
- - ![]() Zadnje izmijenjeno od: skalar. 26.05.2023. u 02:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13842 |
Premium
|
A što imaju popravljati ako koristi cam modul? Ili su cam modul i TV kompatibilini ili nisu, ako nisu nema tehničara koji može bilo što napraviti (znam iz iskustva jer sam imao jedan nekompatibilni TV). |
![]() |
![]() |
![]() |
#13843 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ma ima štoseva, kako koji proizvođač ... blaženi Samsung, radi valjda u 99% slučajeva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13844 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Meni kabel do CAM modula ide s vanjske strane fasade zgrade pa su mi rekli da kada slijedeći put ne radi da tražim sanaciju na telefon. Jer oni nemaju kolut koliko bi meni trebalo mijenjati.
![]() |
#13845 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13846 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Ja sad smanjujem telefon na najniži, i internet na najniži....i stvarno mi ne treba(1Gbit), uglavnom od mene će sad dobivat manje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13847 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |