|
![]() |
#5342 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Na jednoj temi, link, mi se jedan jedini post ovako prikazuje: https://i.imgur.com/jRpqVGe.png Nisam nigdje drugdje vidio ovakvo ponašanje. Mint 20.3, Chrome, ublock i adblock.
![]() |
![]() |
![]() |
#5344 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Mačketina kad se probudi neka potamani smetje iz #15 posta te teme ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5346 |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Hmmm. Ovo moje otvaranje zadnjeg posta, je prešlo u otvaranje zadnje stranice ... Uopće ne baci za zdanji post, ali vrti ko da bude, i to je vrti dobru minutu ... I onda ostane na vrhu stranici ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5348 |
Premium
|
To mi se počelo jučer događati, i doma i na poslu ... Sad je divnim čudom otvorio zadnji post, ali opet vrti minutu ... Zanimljivo je da mogu prosklorati stranicu i pročitati recimo sad tvoj post i vratiti se nazad u toj minuti :-) Evo sad se vratio na Gaming/Crysys i opet je otvorio samo zadnju stranicu, nije vrtio niš, a prije 3 minute sam tam pročitao zadnji post ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5350 |
Premium
|
Je sve otvara kaj se toga tiče ... a vrtnja ... da malo iritira ... Nije problem odskrolat, ali čisto da napomenem, ako si nekaj probao napraviti, da je ostalo isto, čak i ovo sa zadnjom stranicom ... reko bi da se pogoršalo ![]() EDIT : @tor Evo da se nadopunim, jer ovo je fakat iritantno za čekati da se stranica učita i prebaci za zadnji post ... Naravn da primam i savjet ako nekaj treba obristati ili bilo kaj pa da radi kak treba ... Uglavnom, kad kliknem na zadnji post (plava kućica prije naslova) u donjem lijevom kutu mi stoji : Transfering data from www.google-analytics.com (dok se vrti krug za očitavanje stranice u zaglavlju), te onda prebaci na : engine.x-claimwords.net (i dalje ona točkica u zaglavlju ide lijevo desno) ... Ako ti kaj znači to kaj sam dodao ili ako trebam ja kaj napraviti ... da ne velim da to zna trajati i po minutu dok prebaci na zadnji post, ali stranica se odma prebaci na temu .... Ili samo otvori zadnju stranicu i ne prebaci na zadnji post, to mi se sad dogodilo na : Gaming/Star Wars Jedi: Survivor Zadnje izmijenjeno od: Nbdy32. 03.05.2023. u 10:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5354 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Programer PCI-Z - PCI-Z is a freeware lightweight system utility designed to provide information about (unknown) PCI (PCI-E, PCI-X...) devices and helps you find appropriate device drivers.Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest. 1time.link - Generate encrypted one-time links or share encrypted one-time downloadable files. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|