|
![]() |
#5911 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
odeš na neki reddit ili macforums, tamo imaš 20 tema da je na novom ajfonu ekran žut (treba ugasit true tone) i 50 tema da je slika tamna i neda se posvjetlit (treba ugasit auto brightness) i tako svake jebene godine, tu krivim apple jer to po defoltu bude upaljeno a glupi ameri neznaju kurca a kamoli true tone ugasit
![]() |
#5912 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Citiraj:
e da...ja dakle sa 30+ godina,prvi put u svom zivotu uzeo iphone. sto je najbolje,ne da nikad nisam kupio, nego jabuku nikad u zivotu nisam ni sekunde probao... iphone 15 obicni...plavi,mada bi ga nazvao bijeli |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5913 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Daj nek mu netko promijeni ime ovdje u “clickbait” ![]() 2/3 postova koje je natukao su ionako clickbait linkovi na žute portale. Ili radi za index pa si lupa klikove na članke koje piše ili ima previše slobodnog vremena ![]() Nemam ništa protiv indexa, čitam ih i ja, ali kakve idiotske loše prepisane tech članke imaju, sve mi neugodno kad čitam
![]() |
#5914 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5915 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Budimo iskreni. Koliko god Apple u*ere motku i nabije cijenu, iP će se i dalje prodavati k'o vruće kifle.
![]() |
#5916 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
stvarno? ![]() plus : dobro pa drugi proizvodaci ne u*eru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5919 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Smijali ste mi se, ali sada je i Apple priznao greške koje uzrokuju pregrijavanje iP15 https://www.forbes.com/sites/davidph...h=3cc7b3945a67
![]() |
#5922 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2018
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5925 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5927 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa pričekaj da ga prvo podijele svojem top managementu pa onda top managementu njihovih ključnih korisnika… da se odrasla djeca mogu falit da imaju najnovije među prvima. Tek nakon toga dolazi red za običnu raju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5928 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5929 |
Registered User
|
Pocetkom godine kupio iPhone 14 PRO, ljetos uzeo S23U i nedavno Ultra 13 tako da sam iz prve ruke isprobao prakticki sve od najboljih ove godine...S23U mi je najgora po pitanju kamere, iPhone 14 PRO odlican, a Ultra 13 kategorija za sebe...kokva ti imas iskustva, podjeli jer me zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5930 | |
Registered User
|
Citiraj:
Lik je fotkao u Leica Authentic mode, boje su hladnije u tom rezimu...da je fotkao u Vibrant bilo bi drugacije. Authentic je podesen po defaultu... vjerojatno zbog suradnje sa Leicom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5931 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |