|
![]() |
#1891 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Curve optimizer -30 stavljen u biosu. Temp manje za 15c a boosta vise. Lol. Predobra stvar. Sve ostalo na defaultu u biosu. Isprobao sa cinebenchom i u igrama i ne rusi se ništa. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk
![]() |
#1892 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
Pa san tri jezgre stavija na -25 ostatak ostalo na -30. No opet mozda imas bolji chip pa ce radit na -30 bez problema. A za sam gaming i -20 je dosta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1894 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
pustio ryzenmaster da optimizra. -29. tako stavio u biosu +50mhz i gas |
![]() |
![]() |
![]() |
#1895 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Tako da CurveOptimizer je super, ali treba bit konzervativan i uštimavat konfu mjesecima, ne postoji program koi će istestirat stabilnost sa tim undervoltom... jer problem u 99,9% slučajeva ne nastane pri punom opterećenju CPU-a nego pri minimalnom opterećenju kad boost-a najviše
![]() |
![]() |
#1897 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Meni nikakve probleme ne stvara curve optimizer. Probao sam i smanjit ppt 100,tdc 70 i edc 100 i bilo stabilno ali je max boostao na 4.3 u cinebenchu r23 dok na defaultu ide preko 4.4 i to effective core clock u hwinfo a temp max 75 Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk
![]() |
#1898 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
A evo ja imao " Kad ono radi - čovjek me riješio takve tlake, e kad bi samo znali.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|