|
![]() |
#5941 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Možete taj trackID upisati na https://parcelsapp.com/ i sve će vam ispisati gdje je paket. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5943 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5946 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Meni Magege nikako da dođe. Pogledao sam tracking i kaže "Pošiljka je upućena u pogrešan dostavni centar zbog pogreške prilikom sortiranja. Centar: OSE Pazin" Zvao sam Overseas, oni naravno ne mogu ništa s ovim tracking brojem, nego im je potreban "njihov". Pa pitam ja žensku preko telefona odakle ću dobiti taj njihov broj, kaže mi od Overseas-a. LOL Ima tko ikakav savjet? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5947 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Meni su par puta, ljudi koji to znaju kod raznih špeditera, konvertirali tracking broj A u tracking broj B. Možeš li zvati onoga tko je predao paket overseasu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5948 | ||
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5949 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Nije mi jasna ta firma, dalii 5 €, sad vraćaju 3,5 €, i još možda (premda sumnjam jer se tracking 7 dana nije mijenjao, lako da je palo s kamiona) dobijem tipkovnicu (koja mi doduše ne treba jer tipkam po ALPS-ovima u ovom trenutku). Jedino moguće objašnjenje je da su mi skinuli "sadržaje" s mobitela, te da su shvatili da mi treba pomoć pod hitno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5950 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Na de.dhgate.com stranici: POCO M5 - Smartphone MediaTek Helio G99 Octa Core 6,58" DotDrop Display 90Hz 50MP Dreifachkamera 18W 5000mAh Globale Version Na košarici unijeti kod za popust: DHGATEOCT15 Item Subtotal(1 items): kn821.12 Shipping Cost: kn0.00 Discounts: -kn111.98 Grand Total: kn709.15 Link Nisam nikad naručivao ali našao sam par komentara gdje kažu ljudi da je kao Aliexpress.... kineska stranica Možda netko ima i iskustva sa stranicom ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|