Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 21.10.2021., 18:35   #12541
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 20,196
Nisu ništa "nadrobil", od početka CAM modula se komuniciralo da neće raditi u drugom TV - u,
prošla baka sa kolačima, u početku to nisu napravili ali sada jesu,
modul zapamti prvi TV i u drugom neće raditi tj. "otvarati" kanale.

Rezime, nemoj prebacivati CAM modul u drugi TV jer bi starci mogli upasti u probleme.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 21.10.2021., 20:55   #12542
Stipest
Registered User
 
Stipest's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Split
Postovi: 1,670
Ja svoja dva CAM modula vrtim konstantno na tri TV-a bez problema. Da ne spominjem da sam u međuvremenu promijenio i dva TV-a, i sve radi bez problema.

Je li se mogu kako automatski smanjiti slike koje se postavljaju na forum, kad već kolege to ne znaju?
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2021., 07:49   #12543
VooDooZG
Neprilagođen
Moj komp
 
VooDooZG's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2014
Lokacija: Zagreb
Postovi: 128
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Nisu ništa "nadrobil", od početka CAM modula se komuniciralo da neće raditi u drugom TV - u,
prošla baka sa kolačima, u početku to nisu napravili ali sada jesu,
modul zapamti prvi TV i u drugom neće raditi tj. "otvarati" kanale.

Rezime, nemoj prebacivati CAM modul u drugi TV jer bi starci mogli upasti u probleme.
Ma onda nebum jer lakše mi je 12x15kn platiti nego starog slušat kak sam mu sjebo tv
VooDooZG je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2021., 08:28   #12544
bertone
Premium
Moj komp
 
bertone's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,815
Citiraj:
Autor Stipest Pregled postova
Ja svoja dva CAM modula vrtim konstantno na tri TV-a bez problema. Da ne spominjem da sam u međuvremenu promijenio i dva TV-a, i sve radi bez problema.

Je li se mogu kako automatski smanjiti slike koje se postavljaju na forum, kad već kolege to ne znaju?

I kod mene je isto, vrtio sam dva modula između dva TVa i nikakvih problema kod zamjene i oba modula su nadograđena na zadnju verziju firmwarea tako da eventualna blokada uređaja nije naknadno došla.
bertone je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2021., 10:15   #12545
Stipest
Registered User
 
Stipest's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Split
Postovi: 1,670
Od početka je to pravilo jako upitno, iako piše u papirima da je samo za jedan TV. Što ako kupiš novi TV ? Moraš uzeti novi CAM ? U praksi se pokazalo da to radi na više TV-a bez problema. Kako trenutnih, tako i novih. U mom slučaju, to je 5 TV-a.
Citiraj:
Autor VooDooZG Pregled postova
Ma onda nebum jer lakše mi je 12x15kn platiti nego starog slušat kak sam mu sjebo tv
TV sigurno ne možeš pokvariti sa stavljanjem kartice u njega. Može samo ne otvarati kanale, a kad je vratiš u prvi TV, sve treba raditi kako je i bilo. Ja bih u svakom slučaju probao. Ali, to sam ja .
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 22.10.2021., 14:29   #12546
VooDooZG
Neprilagođen
Moj komp
 
VooDooZG's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2014
Lokacija: Zagreb
Postovi: 128
Citiraj:
Autor Stipest Pregled postova
Od početka je to pravilo jako upitno, iako piše u papirima da je samo za jedan TV. Što ako kupiš novi TV ? Moraš uzeti novi CAM ? U praksi se pokazalo da to radi na više TV-a bez problema. Kako trenutnih, tako i novih. U mom slučaju, to je 5 TV-a.
TV sigurno ne možeš pokvariti sa stavljanjem kartice u njega. Može samo ne otvarati kanale, a kad je vratiš u prvi TV, sve treba raditi kako je i bilo. Ja bih u svakom slučaju probao. Ali, to sam ja .

Znam ja da se TV ne može s tim pokvariti to je apsolutno jasno ali daj ti to mojima objasni ako im zašteka nekaj na tom tv naravno apsolutno nevezano sa vađenjem i stavljanjem modula

Ne znam, vjerojatno bum probao jer mi je dosadno pa...
VooDooZG je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2021., 19:25   #12547
Matko_STR
Premium
 
Matko_STR's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Rijeka
Postovi: 74
Pozdrav,

da li je netko imao slucaj da Turbo opcija nije vise dostupna... mislim se prebaciti na A1 kablovski koji je dostupan i prije dva tjedna sam napravio provjeru i turbo opcija je bila dostupna. Danas idem ponovno napraviti provjeru i nema vise turbo opcije... zvao sam sluzbu za korisnike, ali oni nemaju nikakvu informaciju zasto je ukinuto, samo pretpostavke da kabel nije dobar itd... pa ako netko ima slican slucaj i zna konkretan razlog ukidanja turbo opcije?
Matko_STR je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2021., 19:27   #12548
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp
 
Ag008's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 6,867
Vidim sada i meni piše
Turbo Internet
Na tvojoj adresi nije moguća ova usluga
__________________
.
Ag008 je online   Reply With Quote
Staro 25.10.2021., 19:50   #12549
MerrySmiley
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2015
Lokacija: Remete
Postovi: 24
Meni isto nije dostupna a spojen sam na turbo
MerrySmiley je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2021., 20:14   #12550
Chome
Casual guy
Moj komp
 
Chome's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2004
Lokacija: Karlovac
Postovi: 1,017
Meni su rekli da za Turbo mora optika do stana ići a ne samo do zgrade pa dalje do stana coax.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Chome je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2021., 20:22   #12551
madox
Premium
Moj komp
 
madox's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 154
Citiraj:
Autor MerrySmiley Pregled postova
Meni isto nije dostupna a spojen sam na turbo
I kod mene ista situacija...na provjeri dostupnosti nije moguce...meni radi uredno....
e sada...ili nema fritzeva...ili troubleshootaju
madox je offline   Reply With Quote
Staro 25.10.2021., 21:16   #12552
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp
 
Ag008's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 6,867
Ma to pupo zahebao stvar.
__________________
.
Ag008 je online   Reply With Quote
Staro 25.10.2021., 23:41   #12553
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 20,196
Ovako napamet bi rekao da su malo podigli ručnu dok pošteno pripreme nod - ove, a i počistit će zaostatke.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 26.10.2021., 02:55   #12554
kajima
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2021
Lokacija: zg
Postovi: 1
Da li vam fritz uspije naći TV kanale u svom sučelju (DVB-C, channel search)? DVB-C tuner na TVu (Samsung) uredno nađe kanale.
kajima je offline   Reply With Quote
Staro 26.10.2021., 06:35   #12555
p3r02d3r0
Premium
Moj komp
 
p3r02d3r0's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2012
Lokacija: Zagreb, Volitno
Postovi: 149
Baš provjerio. Ni meni više turbo nije dostupan 😄
p3r02d3r0 je offline   Reply With Quote
Staro 26.10.2021., 09:11   #12556
data202
Premium
 
data202's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2019
Lokacija: Zagreb, HR
Postovi: 136
Citiraj:
Autor kajima Pregled postova
Da li vam fritz uspije naći TV kanale u svom sučelju (DVB-C, channel search)? DVB-C tuner na TVu (Samsung) uredno nađe kanale.
Pa vjerojatno ne jer imamo splitter ispred routera koji razdvaja frekvencije za router i TV. Zato ja nisam ni isprobavao.
data202 je offline   Reply With Quote
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na