Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mining
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 27.02.2018., 09:37   #331
marac
Premium
 
marac's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2002
Lokacija: zg
Postovi: 2,025
Na h110-d3a je m.2 sata port a ne pcie tako da ne radi.


Sent from my X using Tapatalk
marac je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2018., 10:09   #332
FRipper
MiningMod
Moj komp
 
FRipper's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 8,192
Da, ne radi 7 grafi na toj ploči... testirano više ploča i m.2 adaptera...
FRipper je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2018., 12:12   #333
PR3DA70R
Premium
Moj komp
 
PR3DA70R's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 652
Također testirao, ne radi.
PR3DA70R je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2018., 12:38   #334
lit
Premium
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: hr
Postovi: 842
A oni 1 to 4x pcie adapteri?
lit je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2018., 12:38   #335
Vanh3lsing
Premium
Moj komp
 
Vanh3lsing's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Osijek
Postovi: 65
Jel radi preko onog PCI-E Extendera?
Vanh3lsing je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2018., 17:54   #336
gloginjaR
Premium
Moj komp
 
gloginjaR's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: st
Postovi: 576
Ovde kaže da je! https://www.gigabyte.com/MicroSite/462/mining.html
Sad treba vjerojatno pogodit s kojim biosom je to omoguceno?!







tipkano sa mog T98 4G八核(C6R3)
__________________
MinigRig*H110-D3A*5*rx570nitro8GB OC.

Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 27.02.2018. u 19:34.
gloginjaR je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2018., 19:15   #337
Kamby
Premium
 
Kamby's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2013
Lokacija: Pula
Postovi: 108
Lijepo ti piše da ovisi o modelu ploče.
Kamby je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2018., 19:35   #338
FRipper
MiningMod
Moj komp
 
FRipper's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 8,192
A i na dnu u tablici lijepo piše 6 grafi za tu ploču...
FRipper je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2018., 23:05   #339
gloginjaR
Premium
Moj komp
 
gloginjaR's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: st
Postovi: 576
Ma je. Vidim ja to sve!
ali ako predstavljaju ovaj model, kao za mining, i još stave ovu sliku da ide riser
Ma mislim hmm. ;(
i onda sitnim slovima napišu (Značajke proizvoda mogu se razlikovati ovisno o modelu.). ))
Ma nema veze matična je svakako dobra!
(kupljena na preporuku frippera).
Ja sam samo na početku odabrao mining mod! I ništa nije trebalo dalje podešavati .
SAD umjesto još dvi grafe, kupi cu samo jednu da kompletiran Rig.
opet dobro
__________________
MinigRig*H110-D3A*5*rx570nitro8GB OC.
gloginjaR je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2018., 12:59   #340
gloginjaR
Premium
Moj komp
 
gloginjaR's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: st
Postovi: 576
Evo može ko da pomogne u vezi dotične matične ploče,
Lako da podesim u bio su da kad mi nestane i dosje struje da se comp samo pokrene?
SAD mi stoji svako u bio su?

Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk
__________________
MinigRig*H110-D3A*5*rx570nitro8GB OC.
gloginjaR je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2018., 13:19   #341
luzer80
Premium
 
Datum registracije: Jun 2017
Lokacija: Istra
Postovi: 54
prva stavka AC back stavi na ON
luzer80 je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2018., 21:55   #342
lit
Premium
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: hr
Postovi: 842
Imam matičnu Asrock H81 Pro BTC R2.0 i neće prepoznati sve NVIDIA grafičke, imam ih 5 na rigu, nekad vidi 1, pa 2 a nekad 3 ali neće svih pet.

Koji treba biti setup BIOS-a za ovu matičnu?
lit je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2018., 18:47   #343
BBminer
Premium
 
Datum registracije: Dec 2017
Lokacija: Sisačko-moslavačka županija
Postovi: 166
Jedno pitanjce za one koji znaju...
Imam gigabyte 970a d3sp i d3sp fx. Trazim sada istu plocu i naletio sam na 970a ali rev 1.0. Ima kakve znacajne razlike?
Malo sam googlao ali nista znacajno nisam nasao da su promijenili (boja, bios i sl sto je ne toliko bitno)
BBminer je offline   Reply With Quote
Staro 20.03.2018., 19:14   #344
Gigi1
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,280
imam rev 1.0 iz prve 5 grafi radi uredno
__________________
Gigi1 je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2018., 12:02   #345
Euhenio
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2018
Lokacija: Crikvenica
Postovi: 45
Dal imas h110 plocu za 13 grafa? Tj ak imas dal ti afterburner podrzava promjenu gpu regulaciju napona?
Euhenio je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2018., 12:05   #346
Euhenio
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2018
Lokacija: Crikvenica
Postovi: 45
Ttt
Euhenio je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2018., 12:08   #347
Euhenio
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2018
Lokacija: Crikvenica
Postovi: 45
Citiraj:
Autor gloginjaR Pregled postova
Ma je. Vidim ja to sve!
ali ako predstavljaju ovaj model, kao za mining, i još stave ovu sliku da ide riser
Ma mislim hmm. ;(
i onda sitnim slovima napišu (Značajke proizvoda mogu se razlikovati ovisno o modelu.). ))
Ma nema veze matična je svakako dobra!
(kupljena na preporuku frippera).
Ja sam samo na početku odabrao mining mod! I ništa nije trebalo dalje podešavati .
SAD umjesto još dvi grafe, kupi cu samo jednu da kompletiran Rig.
opet dobro
Jel imas ovu 110 pro plocu za 13 grafa? Meni nece afterburner mjenjat gpu napin. Na drugim plocama afterburner mi normalno radi. Ak tdbi radi- kak- ima neki trik?
Euhenio je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2018., 12:20   #348
BBminer
Premium
 
Datum registracije: Dec 2017
Lokacija: Sisačko-moslavačka županija
Postovi: 166
Skini si OverdriveNTool. Jednostavan, brz i tocan program, a radi na svim win i driverima ( probao win7/8/10 i sigurno 6-7 drivera od amd)
BBminer je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2018., 13:02   #349
Euhenio
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2018
Lokacija: Crikvenica
Postovi: 45
Citiraj:
Autor BBminer Pregled postova
Skini si OverdriveNTool. Jednostavan, brz i tocan program, a radi na svim win i driverima ( probao win7/8/10 i sigurno 6-7 drivera od amd)
ne radi probao
Euhenio je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2018., 13:23   #350
Nbdy32
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2016
Lokacija: Bestovje,Sv.Nedelja
Postovi: 444
Neko je nekaj pričal da već sa 7 karticom na wimblozama je problem ...
Nbdy32 je online   Reply With Quote
Staro 11.05.2018., 13:33   #351
Nbdy32
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2016
Lokacija: Bestovje,Sv.Nedelja
Postovi: 444
Ja guram 9 komada na Z270-A pro sa 4 u 1 adapterom,i sve nalazi,još ću i m2 slot upogonit,i biće 10 komada (ja se nadam) ...


ali u SMOS-u
Nbdy32 je online   Reply With Quote
Staro 11.05.2018., 14:04   #352
k31k0
Premium
 
Datum registracije: Jan 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 119
Ja sam već nedavno postavio pitanje zašto neke GTX1060 6GB kartice ne reagiraju na postaljeni power limit, a neke reagiraju i nisam dobio odgovor. Ustvari, mislim da je netko napisao da kartice s 4-pinskim napajanjem (jedna GTX1070 koju imam, a ne reagira normalno na PL) nisu referentni nVidin dizajn pa da možda zato ne reagiraju na PL.

Imam slijedeće:
3 Gigabyte Windforce GTX1060 6GB (spojene na napajanje 6-pin kablom) - rade na PL koji zadam
1 Gigabyte Windforce GTX1070 (spojena na napajanje 6-pin kablom) - radi na 10-15% većem PL nego što ja zadam (ako zadam 65%, ona radi na 75-80%; ako zadam 60%, ona radi na 70-75%)
2 Gainward GTX1060 6GB (identične) - jedna spojena 6 pin kablom na napajanje i reagira slično kao GTX1070; druga je spojena adapterom Molex-6pin i uopće ne reagira na PL (znači power se ne promijeni niti za 1% kad postavim PL na 65%)

Eto... Volio bi ako bi mi netko objasnio u čemu je štos. Prvo sam mislio da je do risera ali sad su sve na identičnim v008 riserima i nema promjene.
k31k0 je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2018., 14:25   #353
johnsmith
Premium
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: vž
Postovi: 521
k31k0 vjerojatno su referentne kartice. Ja isto imam par gainwardica koje valjda 10W raspon PL slušaju Ostalo deru po svome.
johnsmith je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2018., 14:38   #354
Nbdy32
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2016
Lokacija: Bestovje,Sv.Nedelja
Postovi: 444
Moraš vidjeti koji je limit kartice ...


Mojih 9 komada 1060 3gb (3xwf2 samsung,3xwf2 hynix,3xg1 samsung) svaka ima svoj limit ...
tako wf2 samsung radi na 75 (ispod se ruši),wf2 hynix na 65,a g1 moram terati sa 85 jer viče da joj je premalo ...


vidi koju memoriju imaš,pa prema tome možeš stavljati limite
Nbdy32 je online   Reply With Quote
Staro 11.05.2018., 14:46   #355
Alister
Premium
Moj komp
 
Alister's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2009
Lokacija: Dugo Selo
Postovi: 1,039
mojih 9 GTX 1060 3GB rade sve na 65-66%, giga, asus, msi, Inno3d - Windows 10 os + afterburner
Alister je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2018., 14:54   #356
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp
 
Blue_Fatal1ty's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: Čazma
Postovi: 1,709
Citiraj:
Autor k31k0 Pregled postova
Ja sam već nedavno postavio pitanje zašto neke GTX1060 6GB kartice ne reagiraju na postaljeni power limit, a neke reagiraju i nisam dobio odgovor. Ustvari, mislim da je netko napisao da kartice s 4-pinskim napajanjem (jedna GTX1070 koju imam, a ne reagira normalno na PL) nisu referentni nVidin dizajn pa da možda zato ne reagiraju na PL.

Imam slijedeće:
3 Gigabyte Windforce GTX1060 6GB (spojene na napajanje 6-pin kablom) - rade na PL koji zadam
1 Gigabyte Windforce GTX1070 (spojena na napajanje 6-pin kablom) - radi na 10-15% većem PL nego što ja zadam (ako zadam 65%, ona radi na 75-80%; ako zadam 60%, ona radi na 70-75%)
2 Gainward GTX1060 6GB (identične) - jedna spojena 6 pin kablom na napajanje i reagira slično kao GTX1070; druga je spojena adapterom Molex-6pin i uopće ne reagira na PL (znači power se ne promijeni niti za 1% kad postavim PL na 65%)

Eto... Volio bi ako bi mi netko objasnio u čemu je štos. Prvo sam mislio da je do risera ali sad su sve na identičnim v008 riserima i nema promjene.

Stvar je do dizajna kartice. Palitove superjet isto ne reagiraju na PL. Jednostavno su izostavili taj dio u dizajnu jer su to smatrali nepotrebnim. Kad ste vidjeli gamera da spušta power limit na grafi?
Sasvim normalna stvar na koju se ne može utjecat.
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2018., 15:07   #357
Euhenio
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2018
Lokacija: Crikvenica
Postovi: 45
Znaci niko nema asrock h110 btc+ plocu (osim mene) ?
Iste grafe na drugoj ploci- afterburner radi. Probal sam sve moguce overdrive tools sta sam nasal po netu i nis ne radi sa core voltage regulacijom grrrr
Euhenio je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2018., 16:18   #358
k31k0
Premium
 
Datum registracije: Jan 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 119
Zahvaljujem svima na informacijama. Na svim karticama je memorija Samsung osim GTX1070 i jedne Gainward-ice koje imaju Micron memoriju. Ali dobro, očito svaka kartica ima svoju politiku što se tiče power limita i tu ništa ne mogu. Bitno da rade dobro i ne ruše se
k31k0 je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2018., 18:04   #359
renaTq
Registered User
Moj komp
 
renaTq's Avatar
 
Datum registracije: May 2017
Lokacija: Zagreb
Postovi: 383
Ne znam smijem li tu oglasiti(ako ne neka @Fripper makne) ali ako netko treba maticnu Gigabyte F2A78M-D3H + AMD Athlon x4 840 cpu zajedno u paketu za 500kn. Maticna fura 3 grafe on board + 1(testirano sa 4, mozda i 5 radi.) dodatno putem 1x4 USB Riser Extender. Maticna starija ali radi ko nova, nikakvih problema sa njom. Zagreb i okolica.
__________________
#propo
renaTq je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2018., 22:13   #360
Nbdy32
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2016
Lokacija: Bestovje,Sv.Nedelja
Postovi: 444
I moja asus b85m-g gura 3 komada,sad čekam adapter,pa da vidim dal ide više kartica gore ...
Nbdy32 je online   Reply With Quote
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na