Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 22.03.2017., 14:18   #5701
Igneos Eructid
običan user
Moj komp
 
Igneos Eructid's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Phuket, Thailand
Postovi: 764
je, istina je da je signal slab...isao sam neki dan kenjat u zahod s mobitelom i nisam imao signala za wifi

Doduse, nemam pojma jel to normalno i po specsima ili nije...
Igneos Eructid je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2017., 14:36   #5702
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 14,689
Goodbye H1 VDSL.



154 kn/mj...hua!
__________________

CPU: INTEL Core i7 2600K D2 Sandy Bridge 3400MHz @ 4500MHz (100x45 @ 1,304V) HT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ NOCTUA NF-P12 120mm Fan @ 1300 rpm
MBO: ASUS P8Z77-V
RAM: G.SKILL RipJaw DDR3-1600 2x4GB ++ MUSHKIN RedLine FrostByte 2x4GB (16GB) @ 1866MHz -- 8-10-8-24 @ 1,58V
VGA: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8192MB
HDD: SAMSUNG 850 EVO 250GB SSD ++ WD Caviar Black 640GB WD6401AALS ++ WD Caviar Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Caviar Red 2000GB WD20EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-760 (SS-760KM) 760W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R4 Black Pearl Midi Tower
LCD: LG Flatron IPS231P-BN 23" LCD @ 1920x1080
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional N x64
OS2: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1
OS3: MICROSOFT Windows XP Professional w/ SP3



CPU: INTEL Core 2 Quad Q6600 G0 Kentsfield 2400MHz @ 3000MHz (333x9 @ 1,312V)
CLR: INTEL FOXCONN Stock HSF
MBO: FOXCONN G31MX
RAM: BUFFALO Firestix DDR2-1066 1x1GB ++ KINGSTON ValueRAM DDR2-800 1x2GB (3GB) @ 834MHz -- 5-5-5-12 @ 1,8V
VGA: INTEL G31 OnBoard
HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 160GB ST3160815AS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: FORTRON 250W w/ Active PFC
BOX: MS Apollo Midi Tower
LCD: LG Flatron IPS231P-BN 23" LCD @ 1920x1080
OS1: MICROSOFT Windows XP Professional w/ SP3
OS2: MICROSOFT Windows 7 Professional N 32bit w/ SP1
OS3: MICROSOFT Windows 8.1 Professional N 32bit
OS4: MICROSOFT Windows 10 Professional N 32bit



GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Marshmallow v6.0.1 VIP
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32

Misao stoljeća: "Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2017., 15:03   #5703
alen.s
Premium
Moj komp
 
alen.s's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2007
Lokacija: Split
Postovi: 1,125
meni prije 15 min aktivirali 3d turbo, brzina 70/10....mogli su ovi 10 digni na 15 šta je je...
alen.s je online   Reply With Quote
Staro 22.03.2017., 16:01   #5704
Cilim
Premium
Moj komp
 
Cilim's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 442
Citiraj:
Autor Stipest Pregled postova
Čudno. Ti si prvi koji se žali na Kaona da se zaledi. I to raspadanje slike je čudno.
Kod kolege Kaon koji je montiran prije 25 dana vec se nekoliko puta totalno smrznuo, nakon gasenja i paljenja nastavi s radom normalno.
Cilim je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2017., 16:06   #5705
bertone
Premium
Moj komp
 
bertone's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Lokacija: zagreb
Postovi: 546
Ja nemam nikakvih problema sa TC7200 (iako sam bio prilično sumnjičav), a skoro uvijek su na njega spojena tri mobitela, dva do tri laptopa, PS4 i kablom jedan PC
__________________

ThinkPad T540p
Intel i5-4300M
4 GB RAM
SSD Vertex 4 128 GB + HDD HGST 500 GB 7200 rpm
15.6 (1920x1080) TN
Intel HD 4400
Ubuntu 16.04.1 64 bit


ThinkPad X220
Intel i5-2520M
8 GB RAM
SSD SanDisk Z400 256 GB
12.5" (1366x768) TN (za sad)
Intel HD 3000
Ubuntu 16.04.01 64 bit


ThinkPad T420
Intel i5-2520M
8 GB RAM
SSD Intel 520 120 GB + HDD Seagate 640 GB 5400 rpm
14.1" (1366x768) TN
Intel HD 3000
elementaryOS Luna 64 bit


ThinkPad R50e
1,6 GHz Pentium M Dothan (originalno 1.3 Ghz Celeron M)
1,5 GB RAM (originalno 256 MB)
160 GB PATA WD Scorpio Blue (originalno 30 GB, mislim Hitachi)
15" (1024x768)
Intel Extreme Graphics
LAN + WiFi Intel PRO/Wireless 2200BG
Manjaro i686 @ 32 bit



bertone je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2017., 16:17   #5706
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 14,297
@Drug Brko
Ama kolega Pantiću oće da usišeš internet sa tolikim up/dn ?

@Igneos & Stipest
Kod kolege je vjerojatno negdje greška u instalaciji, nivo signala na granici, ...
Inače nije Kaon "bezgrešan" i kad je nivo signala ok. Probaj "reproducirat" neku emisiju / film (velik dio kanala se snima na serveru do mj. unazad), pa ćeš vidjeti da već nakon 10 - 15 min. počne štucat, zaostajat video a nerijetko na 20 - 25 min. pukne i treba čekati cca 5 min. da nastavi ... pa opet ...
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2017., 16:39   #5707
alen.s
Premium
Moj komp
 
alen.s's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2007
Lokacija: Split
Postovi: 1,125
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Ja nemam nikakvih problema sa TC7200 (iako sam bio prilično sumnjičav), a skoro uvijek su na njega spojena tri mobitela, dva do tri laptopa, PS4 i kablom jedan PC
takođe...komp + 4 mobitela...sve 5
alen.s je online   Reply With Quote
Staro 22.03.2017., 17:51   #5708
Stipest
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Croatia
Postovi: 363
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
@Igneos & Stipest
Kod kolege je vjerojatno negdje greška u instalaciji, nivo signala na granici, ...
Inače nije Kaon "bezgrešan" i kad je nivo signala ok. Probaj "reproducirat" neku emisiju / film (velik dio kanala se snima na serveru do mj. unazad), pa ćeš vidjeti da već nakon 10 - 15 min. počne štucat, zaostajat video a nerijetko na 20 - 25 min. pukne i treba čekati cca 5 min. da nastavi ... pa opet ...
Ja sam zato i napisao da je čudno da se to dešava sa Kaonam sa sumnjom da je greška u instalaciji, a ne do njega. Mislio sam samo na gledanje programa. Nikakve dodatne usluge ( videoteka, snimalica..) od B-neta nisam nikad koristio, pa za to neznam, a mislim da je i kolega Igneos mislio samo na reprodukciju programa. Ovo kako on opisuju problem izgleda kao da ima Albisa 8100, a ne Kaona.
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2017., 19:21   #5709
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 14,689
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
@Drug Brko
Ama kolega Pantiću oće da usišeš internet sa tolikim up/dn ?
Misliš Šojiću ?

Ruter mi je OK. Bolji nego ono Iskratel govno što ga H1 gura sada. Portforward odmah napravio i u trekerima odma piše spojiv. Milina za sada.
WiFi isto za mobitele i TV više nego pristojan.
__________________

CPU: INTEL Core i7 2600K D2 Sandy Bridge 3400MHz @ 4500MHz (100x45 @ 1,304V) HT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ NOCTUA NF-P12 120mm Fan @ 1300 rpm
MBO: ASUS P8Z77-V
RAM: G.SKILL RipJaw DDR3-1600 2x4GB ++ MUSHKIN RedLine FrostByte 2x4GB (16GB) @ 1866MHz -- 8-10-8-24 @ 1,58V
VGA: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8192MB
HDD: SAMSUNG 850 EVO 250GB SSD ++ WD Caviar Black 640GB WD6401AALS ++ WD Caviar Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Caviar Red 2000GB WD20EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-760 (SS-760KM) 760W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R4 Black Pearl Midi Tower
LCD: LG Flatron IPS231P-BN 23" LCD @ 1920x1080
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional N x64
OS2: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1
OS3: MICROSOFT Windows XP Professional w/ SP3



CPU: INTEL Core 2 Quad Q6600 G0 Kentsfield 2400MHz @ 3000MHz (333x9 @ 1,312V)
CLR: INTEL FOXCONN Stock HSF
MBO: FOXCONN G31MX
RAM: BUFFALO Firestix DDR2-1066 1x1GB ++ KINGSTON ValueRAM DDR2-800 1x2GB (3GB) @ 834MHz -- 5-5-5-12 @ 1,8V
VGA: INTEL G31 OnBoard
HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 160GB ST3160815AS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: FORTRON 250W w/ Active PFC
BOX: MS Apollo Midi Tower
LCD: LG Flatron IPS231P-BN 23" LCD @ 1920x1080
OS1: MICROSOFT Windows XP Professional w/ SP3
OS2: MICROSOFT Windows 7 Professional N 32bit w/ SP1
OS3: MICROSOFT Windows 8.1 Professional N 32bit
OS4: MICROSOFT Windows 10 Professional N 32bit



GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Marshmallow v6.0.1 VIP
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32

Misao stoljeća: "Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2017., 19:25   #5710
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 14,297
Neka, uživaj.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2017., 21:10   #5711
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 14,689
TC7200 baš ima slab signal :/ za mob surfanje i deezer je OK, ali ono, iza 2 zida je ikona WiFi signala na pol i manja na mobu.
Postavio sam na 5GHz.

Fritz je tu bio bog i batina. Signal do kraja ulice sam vatao :D
__________________

CPU: INTEL Core i7 2600K D2 Sandy Bridge 3400MHz @ 4500MHz (100x45 @ 1,304V) HT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ NOCTUA NF-P12 120mm Fan @ 1300 rpm
MBO: ASUS P8Z77-V
RAM: G.SKILL RipJaw DDR3-1600 2x4GB ++ MUSHKIN RedLine FrostByte 2x4GB (16GB) @ 1866MHz -- 8-10-8-24 @ 1,58V
VGA: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8192MB
HDD: SAMSUNG 850 EVO 250GB SSD ++ WD Caviar Black 640GB WD6401AALS ++ WD Caviar Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Caviar Red 2000GB WD20EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-760 (SS-760KM) 760W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R4 Black Pearl Midi Tower
LCD: LG Flatron IPS231P-BN 23" LCD @ 1920x1080
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional N x64
OS2: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1
OS3: MICROSOFT Windows XP Professional w/ SP3



CPU: INTEL Core 2 Quad Q6600 G0 Kentsfield 2400MHz @ 3000MHz (333x9 @ 1,312V)
CLR: INTEL FOXCONN Stock HSF
MBO: FOXCONN G31MX
RAM: BUFFALO Firestix DDR2-1066 1x1GB ++ KINGSTON ValueRAM DDR2-800 1x2GB (3GB) @ 834MHz -- 5-5-5-12 @ 1,8V
VGA: INTEL G31 OnBoard
HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 160GB ST3160815AS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: FORTRON 250W w/ Active PFC
BOX: MS Apollo Midi Tower
LCD: LG Flatron IPS231P-BN 23" LCD @ 1920x1080
OS1: MICROSOFT Windows XP Professional w/ SP3
OS2: MICROSOFT Windows 7 Professional N 32bit w/ SP1
OS3: MICROSOFT Windows 8.1 Professional N 32bit
OS4: MICROSOFT Windows 10 Professional N 32bit



GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Marshmallow v6.0.1 VIP
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32

Misao stoljeća: "Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2017., 23:08   #5712
Njusskallo
Premium
Moj komp
 
Njusskallo's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2003
Lokacija: Zagreb
Postovi: 923
Kakve su opcije promjene usluge, koristim 2D internet/TV za 239kn mj. i imam još 9mj ugovora. Jel se mogu prije vremena prebaciti na ove nove 2D pakete?
Njusskallo je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2017., 23:51   #5713
DiRT
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj komp
 
DiRT's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 848
Mislim da se može prebacit 3mj prije kraja isteka ugovora. Tak su bar meni rekli, još se nisam prebacio na novi paket iako imam uvjete već. Možda daju neku bolju ponudu za Uskrs il iza.


A što se tiče wifi signala, meni je isto slab, do 7m je još ok, kasnije ne, zato sam uzo AP koji je uštekan tih 7m dalje i signala imam svuda u krugu 50m usudim se reć, a to kaje manja brzina nemrem pomoć, jel to zato jer imam SGS3, ne znam. Možda na drugim uređajima bi bio bolji signal. AP je pokrio više neg dovoljno područje.
__________________


CPU: AMD Phenom II X4 960T BE @ 3.8 GHz, 1.375v
COOLER: SCYTHE Mugen 3 rev. B
MBO: ASRock 890GX Extreme4
GPU: MSI R9 270X HAWK 2GB Twin Frozr IV
RAM: Kingston HyperX Blu (2x4GB), Kingston HyperX Genesis (2x2GB), 1600 MHz, 1.5v = 12GB
SSD: Samsung 128GB 840 Pro
HDD: WD6400AAKS (640GB), WD20EADS (2TB)
externi HDD: WD 1TB My Passport, Transcend StoreJet 25D3 500 GB, (USB 3.0)
PSU: Corsair VX550, 550W
MONITOR (TV): Dell U2414H, Panasonic TX-P42S20E via HDMI 10 m
OS: Windows 8.1 Pro 64-bit
KUĆIŠTE: Antec 300, 2xSCYTHE Slip Stream 120mm (500rpm, 7.5 dB)
MIŠ: Logitech G400 + SteelSeries Qck mini
ZVUČNICI: Logitech Z-5500 (S/PDIF)
SLUŠALICE: Pioneer SE-M390
OSTALO: HP Deskjet 1050A

MOB: Samsung I9300 Galaxy S III White, 16GB, 4.3 + Samsung microSDHC 32GB Class10, Motorola DEFY (CM10, 4.1.2 @ 1.1 GHz)



CPU: Intel Pentium III 1 GHz
MBO: FIC FR31
RAM: 640 MB SDRAM
HDD: Maxtor 40 GB & Seagate 30 GB
GPU: Radeon 7500
PSU: NoName
OS: Windows XP Professional, SP3
Monitor: Philips 220CW9FB, 22"
Kućište: White-Blue
DiRT je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2017., 23:58   #5714
catroot
Premium
Moj komp
 
catroot's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: I live in 43 05'04.11"N 17 57'36.71"E
Postovi: 539
Koja je zadnja verzija softvera na tc7200. Kod mene je 1.5. U biti imam pitanje. Promijenjen mi je ruter nekidan, i sad dok je tehničar čekao par minuta da se povuku postavke sa vipa, ja sam se spojio na ruter preko moba i vidio sam na ruteru softver version 1.6, nakon par minuta ruter se resetirao ponovno i nakon toga verzija softvera je promijenjena na 1.5ver. Zanima me da li sam mogao šta pokvariti tim što sam se spojio na ruter dok je povlačio te postavke.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
catroot je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 00:10   #5715
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 14,297
Nisi, ne brini.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 00:36   #5716
catroot
Premium
Moj komp
 
catroot's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: I live in 43 05'04.11"N 17 57'36.71"E
Postovi: 539
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Nisi, ne brini.
Hvala na odgovoru, sad sam miran :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
catroot je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 07:28   #5717
Motorbreath
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: SB
Postovi: 64
TC7200 je odličan. Jedini problem koji imam i koji još nisu riješili je nestanak 5ghz signala nakon nekog vremena. 2.4 radi dobro.
Motorbreath je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 21:21   #5718
9800pro
aka Edo, aka Syncros
Moj komp
 
9800pro's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
Postovi: 1,315
Citiraj:
Autor Motorbreath Pregled postova
TC7200 je odličan. Jedini problem koji imam i koji još nisu riješili je nestanak 5ghz signala nakon nekog vremena. 2.4 radi dobro.
Ma dobar je zakura...c, svaki dan ga moram resetirati jel mi jedan ili više mobova izgubi net a spojeni su na wifi, baš modem izgubi vezu. I tako isto na novom tc7200. Stari Cisco nije puknuo valjda 3 godine u komadu.

Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk
9800pro je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 22:10   #5719
generic
Premium
Moj komp
 
generic's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 945
Citiraj:
Autor Shamanix Pregled postova
Ja sam sad uzeo opciju "Turbobrzi 60" u 2D paketu koji je do sad bio 30Mbps, na ugovor od dvije godine.. s tim da sam bio vezan ugovorom jos do 1.2018.

To je duplo brze (60/15) nego sto sam imao do sada, za kazu 10kn jeftinije nego sto sad placam..

...
Citiraj:
Autor Njusskallo Pregled postova
Kakve su opcije promjene usluge, koristim 2D internet/TV za 239kn mj. i imam još 9mj ugovora. Jel se mogu prije vremena prebaciti na ove nove 2D pakete?
Citiraj:
Autor DiRT Pregled postova
Mislim da se može prebacit 3mj prije kraja isteka ugovora. Tak su bar meni rekli, još se nisam prebacio na novi paket iako imam uvjete već. Možda daju neku bolju ponudu za Uskrs il iza.


A što se tiče wifi signala, meni je isto slab, do 7m je još ok, kasnije ne, zato sam uzo AP koji je uštekan tih 7m dalje i signala imam svuda u krugu 50m usudim se reć, a to kaje manja brzina nemrem pomoć, jel to zato jer imam SGS3, ne znam. Možda na drugim uređajima bi bio bolji signal. AP je pokrio više neg dovoljno područje.
Hmmm, mislim da je kod mene slična situacija, 6-7 mjeseci još imam i danas našao letak od predstavnika u sandučiću. Mislim da ću ga sutra nazvati da vidim što kaže. Sad imam samo superbrzi internet, a uzeo bih 3D pa bi im to bilo onda 50 kn više. Možda može lik to srediti. Koliko me pamćenje služi, bilo je primjera u ovom topicu da to mogu predstavnici srediti.
generic je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 02:54   #5720
skalar
Premium
 
skalar's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2015
Lokacija: zagreb
Postovi: 372
dok sam bio na bnetu u svakom trenutku si mogao prekinuti stari ugovor i preći na novi
bez obzira na trajanje staroga ,ako si dodavao uslugu znaći sa 2d na 3d
skalar je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 03:28   #5721
Shamanix
Moj komp
 
Shamanix's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2006
Lokacija: Osijek
Postovi: 674
Ne znam kad si ti bio na bnetu, ali meni nisu dali da predjem na novi ugovor dok mi traje stari..
__________________

Shamanix je online   Reply With Quote
Staro Danas, 08:44   #5722
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp
 
Mirkopoter's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,765
Možeš bilo kad preći uz produljenje samo postoje "cake".. ako si iskoristio neku promociju u zadnjih godinu dana, u prijevodu ako ti nije istekla barem godina dana starog ugovor (jer naravno da si potpisao neku promociju) onda ne možeš na novom ugovoru dobit bilo kakvu promociju, znači cijena bi ti bila kao i da nemaš ugovor. Ako je prošla godina ili više od godinu dana od potpisa ugovora onda možeš normalno potpisat novi paket uz najnoviju promociju kao da ti je ugovor i istekao.
__________________
Hala Madrid!
Mirkopoter je online   Reply With Quote
Staro Danas, 09:03   #5723
Shamanix
Moj komp
 
Shamanix's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2006
Lokacija: Osijek
Postovi: 674
Ja sam imao 9 mjeseci do isteka ugovora, uzeo sam promciju i kad sam ih zvao receno mi je da ne mogu se prebacit na novi paket, vec su mi ponudili da uzmem opciju 60..
__________________

Shamanix je online   Reply With Quote
Staro Danas, 10:39   #5724
Stipest
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Croatia
Postovi: 363
Mislim da je kolega skalar u pravu. Ako povečavaš paket uvijek možeš potpisati novi ugovor. Ako paket ostaje isti, onda treba čekati 90 dana prije isteka ugovora. Ako smanjuješ paket ( to sam prošao) nemaš pravo na nikakvu promociju i moraš potpisat na dvije godine ili plačaš uključenje 1500 kn.
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 11:15   #5725
skalar
Premium
 
skalar's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2015
Lokacija: zagreb
Postovi: 372
nebi bili baš normalni da ti nedozvole da dodaš televiziju na paket,i još uz to nove 2 g. ugovora,za to im i služe te promocije.
skalar je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 11:16   #5726
Shamanix
Moj komp
 
Shamanix's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2006
Lokacija: Osijek
Postovi: 674
Nisam htio dodat televiziju, nego sam se htio prebacit na novi 2D paket..

Imao sam stari 30/7.5 a htio sam novi 2d paket koji je 50/10 i nisu mi dali, vec sam morao uzet opciju 60
__________________

Shamanix je online   Reply With Quote
Staro Danas, 15:43   #5727
Stipest
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Croatia
Postovi: 363
O tome ti i pričamo. Ako hočeš samo isti paket onda ne može, a ako hočeš nešto dodati ( nije bitno tv, net ili nešto treće) na postojeći onda može.
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 18:27   #5728
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp
 
Mirkopoter's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,765
Citiraj:
Autor Shamanix Pregled postova
Nisam htio dodat televiziju, nego sam se htio prebacit na novi 2D paket..

Imao sam stari 30/7.5 a htio sam novi 2d paket koji je 50/10 i nisu mi dali, vec sam morao uzet opciju 60
Koji paket imaš, šta ti točno na računu piše, 2D paket ili Superbrzi 2d? Koliko ugovora?
__________________
Hala Madrid!
Mirkopoter je online   Reply With Quote
Staro Danas, 18:38   #5729
Shamanix
Moj komp
 
Shamanix's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2006
Lokacija: Osijek
Postovi: 674
Pise mi super 2d na racunu.. novi nisam jos dobio, tek sam se ovaj mjesec prebacio...

Sad se logiram na web i pise mi turbo 2d ali imam opciju 60 jer sam imao jos 9 mjeseci ugovora.. kazu to ce biti 189kn mjesecno, 10kn jeftinije nego sam do sada placao
__________________

Shamanix je online   Reply With Quote
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na