Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja, modding i ostalo > Case Modding & Water Cooling
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro Jučer, 14:25   #481
1IvE1r
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2014
Lokacija: Zadar
Postovi: 8
Hahah nisam... ma ja radije pustim da se komponente kuhaju nego da mi
ventovi puno zuje, dok radi sve kako treba i nema throttlanja.
Osim hdd a mehanickog ali njih sam preselio u NAS jer i oni previse suskaju
1IvE1r je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 14:31   #482
Igneos Eructid
običan user
Moj komp
 
Igneos Eructid's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: Phuket, Thailand
Postovi: 764
Pise da si iz zadra, pa sam mislio da se sprdas. Ne znam jesi li ih cuo u ovim videima koje sam objavio? Ja ih jedva cujem. A na normal modu su u biosu, nisu na full, a uvijek ih mogu stavit u silent....neka, nek ima protoka zraka, hellfire mi je stigao iz problematicnog ducana iz svabije, skupa sa grafom, i strah me da budem morao reklamirat, ako rikne...a taj ducan mi ima vratiti nekih 1000kn za kuciste i napajanje, neki jacob.de...prvi put sam narucio grafu i disk i imao kilometarsku prepisku na mejlu s njima oko provjere kreditne, i na kraju poslali, pa sam drugi put isao narucit kuciste i napajanje pa su narudzbu otkazali i rekli da ne mogu provjerit kreditnu...nemam blage kad i ako misle solde vratit...

Zadnje izmijenjeno od: Igneos Eructid. Jučer u 14:43.
Igneos Eructid je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 17:51   #483
suedamA obmaR
Game, PC ,motobikes, bike
Moj komp
 
suedamA obmaR's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Sibenik
Postovi: 614
Citiraj:
Autor Igneos Eructid Pregled postova


Zanimljivo, prije sat vremena mi palo na pamet da imam dva venta negdje bacena...i iskopao ih, jedan od 200mm led narancasti, i jedan od 140 obican...plus sto u kejsu vec imam jedan za ispuh koji je dosao sa kejsom...i montiram ja sve to, i komp nece upali...zavrti ventove, pa ih ugasi, nema slike i tako non stop. Pa sam isao vadit bateriju od maticne, i onda je proradilo nakon reseta biosa, ali zanimljivo, sve postavke ostale iste u biosu...enivej, led od 200 sam montirao na vrh da izbacuje zrak van, prisarafio jednim jedinim sarafom, s obzirom da nema rupa za vise, ovaj od 140 na prednju masku, takodjer da puse van, isto samo jedan saraf... i sad imam sva tri system fana ustekana na 3 pinske na maticnoj i minimum kablova...grafa ne zahtijeva dodatno, tako da niti jedan kabel ekstra nema na napajanju osim ovih koji se po defaultu niti ne daju izvadit, za napajanje maticne....zadovoljan...vjerojatno sam maticnu preopteretio pa se zato nije htio upalit?

edit: vent od 140 je scythe slipstream, a led vent od 200 je xigmatek xlf

edit2:

snimio video da se cuju u radu...

Radije stavi 140tku da ti puse u grafu i cpu, nema smisla da ti je on ispuh kad vec imas gori i iza ispuh.
__________________
suedamA obmaR je offline   Reply With Quote
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na