Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > Linkovi i ostalo vezano za Internet
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 05.10.2008., 23:52   #31
Amdejac
PCEkspert Agent
Moj komp
 
Amdejac's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2003
Lokacija: Monitoring Room
Postovi: 5,199
Moonlight je bila jedna jako dobra serija za pogledat, a trenutno je hit Doctor Who.
Tu su još Doktor House, uvjek dobri Heroji, Gossip Girl, Supernatural, True Blood, Smallville, Fringe, Knight Rider, Star Wars The Clone Wars, Terminator The Sarah Connor Chronicles, NCIS, Lost (Izgubljeni), Prison Break, 90210, One Tree Hill i gro drugih serija koje su hit na inozemnim televizijama.
Mislim da sam vam s ovim dovoljno pomogao kako održati ratio na TLu i dr. sličnim torrentima.
__________________

AMD Phenom II X4 965 Black Edition/Gigabyte GA-MA770-DS3 v1.0/2x2GB Kingmax KLDE88F/Gainward Radeon HD 4670/Maxtor SATA-II 320GB/Bare ATA-100 120GB/D-Link DGE-528T/Chieftec GPS 400AA-101 A/Thermaltake's Sonic Tower+2x120 mm/Cooler Master Centurion/Logitech Wave keyboard/Logitech MX 1100 Cordless Laser Mouse/LG External Super Multi DVD Rewriter GE20NU11

AMD Athlon 64 3200+/ASRock 939Dual-SATA2/Supertalent 2GB PC3200/ATI Radeon HD 3200/Hitachi 80GB+320GB+1TB/Maxtor120GB/Samsung 2TB/D-Link DGE-528T/Potrošnja od 30 do 45 Wata bez uključenog monitora

AMD Phenom X3 8750/ASRock M3A785GMH/128M/3x1GB Apacher DDR2/Integrated ATI Radeon HD 4200/Samsung HGST Deskstar 2TB/Pionner DVR-1120/Realtek RTL 8168D/Trendsonic Opera Media Center/Samsung LE32B530 (PanelS-PVA)

Asus N750JK/ Intel i7 4700HQ 3.4 Ghz/ Intel Haswell H86 Express/ 2x4 Gb DDR3/ Intel HD 4600/ GeForce GTX850M/ SSD 24 Gb/ SSD 120 Gb/ HDD 1TB 7200rpm/ 17,3" LCD (FHD) Backlight Non-Glare 1920x1080/ Quad Bang & Olufsen speaker with External SonicMaster subwoofer/https://www.asus.com/Notebooks/N750JK/

HP nx7300/Intel Core Duo Processor T2250/1x2048 MB DDRII 667MHz/Intel Graphic 950/SSD 60Gb SATA III/DVD-RW/15.4" 1280 x 800

HP nx6325/AMD Sempron 3500+/1024 Mb DDR II (667 Mhz)/ATI Radeon Xpress 1150 (X300)/HDD 60Gb ATA/DVD-RW/15" 1024*768

HP 650/Intel Cor i3-2348M/2 Gb DDR3/Intel HD Graphic 3000/HDD 320Gb SATA/DVD-RW/15.4" 1366x768

Acer Iconia Tab A500/CPU DualCore 1 Ghz Cortex-A9/Chipset Nvidia Tegra 2 T20/GPU ULP GeForce/1 Gb DDR2/Storage 16 Gb+microSD 16Gb/10.1" 800x1200

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3110/DualCore 1Ghz/1 Gb RAM/Chipset TI OMAP 4430/GPU PowerVR SGX540/Storage 16 Gb+microSD 16Gb/7" 600x1024

5" IPS/MediaTek MT6752 Octa Core 1.70GHz/ GPU Mali T760MP/2 Gb/16 Gb/MicroSD 16 Gb/ Dual SIM/13 mpx/5mpx/Li-Polymer 4000mAh

GPON TP-Link TX-6610, upstream 1.244Gbit/s, downstream 2.488 Gbit/s / Speedport W724V / D-Link GigaExpress DGS-1008D Green Tech. 8 port switch / AP Siemens Gigaset 515 / 2x AP Linksys WRT 54GL v.1.1, Firmware DD-WRT v24-sp2 /


Black Wallpaper
Kuhanje piva kod kuće by Amdejac
KAD SE MRTAV PROBUDIŠ, neznaš da si umro i nije ti teško, TEŠKO JE DRUGIMA, ISTO JE AKO SI GLUP.
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2008., 15:29   #32
eXecutioner28
eXe
Moj komp
 
eXecutioner28's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2005
Lokacija: Međimurje
Postovi: 377
Problem je sa TL. Imam slab upload, nekih 2,5Gb kroz 2 tjedna i nikud nikam s time. I sad idem skinuti xyz file sa The GFT-a i torrent file istoga xyz sa TL-a. Pa da nabijem ratio na TL-u, a da ne skidam tamo to isto. I fino wait time in effect pise u uTorrentu i to bude mislim da 34h. Ali problem je da se to uploda i vec nekih 150mb se uplodalo, dok na stranicama TL-a se to ne vidi. Da li se bude to naknadno stavilo pod upload (mada sumnjam) ili je bolje da to ubuduce zaustavim tak dugo dok ne prode wait time?

mislio sam da bude upload zapoceo tek kad wait time istekne. weird...
eXecutioner28 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 08.10.2008., 18:38   #33
mef
Premium
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: zg
Postovi: 82
ako moze jedno pitanje , posto vidim da se vodi rasprava izmedu clanova koji se vise kuze u torrente , nego ja
naime disablan mi je account na torrenthr , zasto , ako mi netko moze objasniti , naime imao sam ratio preko 3 , istina dizan dosta na free , ali mislim da nije bitno , tamo je uvijet , drzat upload preko 72h ili do 1:1, dobio sam opomenu od goxx-a , jel kaze da mi je za jedan torrent nizak ratio , objasnim covjeku , da s uploadom 256 i desetak uploada , ne moze mi bas svaki biti 1:1, covjek kaze ok , nakon 7 dana ce se maknuti warned i sve ok , da je to zbog nekih koji ogranicavaju upload , pa je mislio da ja to radim
rekao je i da mu se javim ,ako se ne makne warned , da ce ga on , maknut , ja sam naravno to zaboravio , nisam pratio bas svaki dan i nakon 10 dana , account disable

nazalost , sad ne mogu do tog moda , goxx-a , da mi on objasni , pa ako netko kuzi sta se dogodilo , molim pomoc

Zadnje izmijenjeno od: mef. 08.10.2008. u 18:53.
mef je offline   Reply With Quote
Staro 08.10.2008., 22:58   #34
DjedMraz
Chile
Moj komp
 
DjedMraz's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: Destination Unknown
Postovi: 370
Jel ovo samo meni ili je sceneleech haknut?

@ mef mozemo ti mi pitat zasto si banan al mislim da je lakse da odes na njihov forum i tamo postavis pitanje
__________________
___________________
DjedMraz je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2008., 08:48   #35
mef
Premium
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: zg
Postovi: 82
probao sam otici na njihov forum , kaze e-mail adresa se koristi , a s userom mef1212 mi kaze da je disable,znaci morao bi se regati kao sasvim novi user?

edit: pokusao i to , odbili su me , vjerojatno zbog istog ip

ako netko ima volje , iako ne zelim da ima problema zbog mene s modovima, molim da pita zasto , cisto da znam za u buduce koju sam to gresku napravio, skidam s desetak privatnih i nikad nisam imao problema!

pozdrav i hvala unaprijed

Zadnje izmijenjeno od: mef. 09.10.2008. u 09:45.
mef je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2008., 13:27   #36
Mr.Ex.President
Torrent freek
 
Mr.Ex.President's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Split
Postovi: 3,673
Aj pitat ću ja za tebe pa ti javin
__________________

CPU: AMD X2 550BE @ B50 - 3700 MHz - 1.42v cooling: Corsair H100
MBO: Gigabyte 890XA-UD3
RAM: 2x 4GB kit DDR3 Corsair 1600 MHz (CMX4GX3M2A1600C9)
VGA: Sapphire HD6950 2GB
HDD: SSD Kingston V300 120GB || WD Green 2TB [WD20EZRX]
DVD±RW LG GH22NS 22x
Case: Coolermaster RC-690 [kejbljving job] + Kaze Q8 poteciometer
PSU: Seasonic SS-450


Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1





CPU: AMD X2 4200+ cooling: AC Freezer 64 PRO
MBO: Gigabyte K8N SLI
RAM: 2x 1024 Kingmax 400 MHz
VGA: GeForce 7300 GS
HDD: Samsung 500 GB
DVD ROM Lite-on DVD-RW
Case: MIDI Tower ELITE
PSU: Chieftec 400W GPS + Papst 12cm

No name 17'' @ Logitech Ultra X @ Logitech bv-85



CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2008., 14:05   #37
Codiac
bycod
 
Codiac's Avatar
 
Datum registracije: May 2004
Lokacija: Zagreb / Dubrava
Postovi: 6,691
hmn ja sam regan na cca 10 privatnih torrenata i sa nijednim neam problema sa uplodaom osim torrentleecha... jer gamad nema nista free nikakav bonus... i fkors da onda pribjegnem alternativnim metodama...
na hdbitsu.ro imam ratio 2.5 misim da iam cca 200gb skinuto na tvtorrents.ro isto tako... dakle sve se moze, negasiti komp i ostaviti da se uploda pa ce i upl narasti.
__________________

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / VTX-HD6870@ silencer / Audigy SE Xtreme
Mushkin Callisto 60GB / Samsung HD204UI /SamsungSH203b / Nec-4570A
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4


.i.
Codiac je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2008., 14:30   #38
mef
Premium
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: zg
Postovi: 82
Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
hmn ja sam regan na cca 10 privatnih torrenata i sa nijednim neam problema sa uplodaom osim torrentleecha... jer gamad nema nista free nikakav bonus... i fkors da onda pribjegnem alternativnim metodama...
na hdbitsu.ro imam ratio 2.5 misim da iam cca 200gb skinuto na tvtorrents.ro isto tako... dakle sve se moze, negasiti komp i ostaviti da se uploda pa ce i upl narasti.

sve je to u redu , slazem se s tobom , ali ratio mi je veci (bio) od 3 , pc ne gasim cca10 mjeseci , ne bavim se alternativnim metodama , jel ih ne znam , istina citao sam da postoje , ali u biti nemam potrebe za njima , na svim torrentima mi je ratio prihvatljiv , nije na svima preko jedan , ali neki toleriraju i manje , pa nema problema, zato sam se bas i iznenadio , jel mislim da sam postivao sva pravila na torrenthr , a to su drzati upload iznad 1:1 ili 72 sata i naravno ne varati!
mef je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2008., 21:31   #39
Mr.Ex.President
Torrent freek
 
Mr.Ex.President's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Split
Postovi: 3,673
Citiraj:
Autor mef Pregled postova
ako moze jedno pitanje , posto vidim da se vodi rasprava izmedu clanova koji se vise kuze u torrente , nego ja
naime disablan mi je account na torrenthr , zasto , ako mi netko moze objasniti , naime imao sam ratio preko 3 , istina dizan dosta na free , ali mislim da nije bitno , tamo je uvijet , drzat upload preko 72h ili do 1:1, dobio sam opomenu od goxx-a , jel kaze da mi je za jedan torrent nizak ratio , objasnim covjeku , da s uploadom 256 i desetak uploada , ne moze mi bas svaki biti 1:1, covjek kaze ok , nakon 7 dana ce se maknuti warned i sve ok , da je to zbog nekih koji ogranicavaju upload , pa je mislio da ja to radim
rekao je i da mu se javim ,ako se ne makne warned , da ce ga on , maknut , ja sam naravno to zaboravio , nisam pratio bas svaki dan i nakon 10 dana , account disable

nazalost , sad ne mogu do tog moda , goxx-a , da mi on objasni , pa ako netko kuzi sta se dogodilo , molim pomoc
Citiraj:
Autor mef Pregled postova
probao sam otici na njihov forum , kaze e-mail adresa se koristi , a s userom mef1212 mi kaze da je disable,znaci morao bi se regati kao sasvim novi user?

edit: pokusao i to , odbili su me , vjerojatno zbog istog ip

ako netko ima volje , iako ne zelim da ima problema zbog mene s modovima, molim da pita zasto , cisto da znam za u buduce koju sam to gresku napravio, skidam s desetak privatnih i nikad nisam imao problema!

pozdrav i hvala unaprijed
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Aj pitat ću ja za tebe pa ti javin

Dobio odgovor
Citiraj:
Dakle Admin ga je i kaznio ban-om.

2008-10-06 - Skinuo more dvd-a, ni jedan iznad 1.0 ratia, ni jedan se ni ne seeda - sutern.
2008-10-06 - Banned by sutern.

Posalji mu i ovaj link:

http://www.imagesforme.com/view.php/6064_mef1212.png

Ratio na torrentima mora biti minimalno 0.6. Ako moze toliko skinuti onda moze i seedat vjerojatno. Ja sam ga zamolio da se popravi pa cu mu maknit warn i upozorio ga da ce ga admin odma bez razmisljanja stjerat ako vidi acc.
Ukratka zasra si gadno.
Pozdrav
__________________

CPU: AMD X2 550BE @ B50 - 3700 MHz - 1.42v cooling: Corsair H100
MBO: Gigabyte 890XA-UD3
RAM: 2x 4GB kit DDR3 Corsair 1600 MHz (CMX4GX3M2A1600C9)
VGA: Sapphire HD6950 2GB
HDD: SSD Kingston V300 120GB || WD Green 2TB [WD20EZRX]
DVD±RW LG GH22NS 22x
Case: Coolermaster RC-690 [kejbljving job] + Kaze Q8 poteciometer
PSU: Seasonic SS-450


Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1





CPU: AMD X2 4200+ cooling: AC Freezer 64 PRO
MBO: Gigabyte K8N SLI
RAM: 2x 1024 Kingmax 400 MHz
VGA: GeForce 7300 GS
HDD: Samsung 500 GB
DVD ROM Lite-on DVD-RW
Case: MIDI Tower ELITE
PSU: Chieftec 400W GPS + Papst 12cm

No name 17'' @ Logitech Ultra X @ Logitech bv-85



CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2008., 21:42   #40
mef
Premium
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: zg
Postovi: 82
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Dobio odgovor


Ukratka zasra si gadno.
Pozdrav
ok , hvala ti
mef je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 09.10.2008., 22:56   #41
žile
Banned
 
žile's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2005
Lokacija: Slavonski Brod
Postovi: 3,074
Citiraj:
Autor mef Pregled postova
ok , hvala ti
NHF,ali i trebo ti ga je sterat.Ovo što izlistanje pokazuje je čisti hit&run.
Al ajde,vjerujem da nisi radio h&r ,ali je to totalno neodgovorno ponašanje s accountom,nešto tipa onog što je Fleks spominjao na prošloj stranici-šta ti ukratko bi da ideš toliki promet natuć na trackeru gdje čak i onaj torrent koji je pun kurac aktivan nema više od 5-6 leechera?
žile je offline   Reply With Quote
Staro 09.10.2008., 23:33   #42
mef
Premium
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: zg
Postovi: 82
Citiraj:
Autor žile Pregled postova
NHF,ali i trebo ti ga je sterat.Ovo što izlistanje pokazuje je čisti hit&run.
Al ajde,vjerujem da nisi radio h&r ,ali je to totalno neodgovorno ponašanje s accountom,nešto tipa onog što je Fleks spominjao na prošloj stranici-šta ti ukratko bi da ideš toliki promet natuć na trackeru gdje čak i onaj torrent koji je pun kurac aktivan nema više od 5-6 leechera?
ok , vidim da svi kazete da sam kriv , jesam , jer sam mislio da je bitan samo ukupan ratio , koji mi je bio , da ponovim , veci od 3, a ne pojedinacni , na izlistu je vecina toga free , nisam znao da je za to bitan pojedinacni ratio , kad se download ne racuna , ali evo , sad sam nesto naucio!
a i mislio sam da je h&r , kad ne drzis seed dovoljno dugo , a ako pogledas , neke stvari drzim po mjesec-dva , sto je isto krivo , tako su mi modovi objasnili , jel onda ljudi misle da ima izvora , ali ako ih imas 10-20 kao ja , uz moj upload od 256kbs , onda je to sporo!
mef je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2008., 00:28   #43
crniskot
big marine
 
crniskot's Avatar
 
Datum registracije: May 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 210
Citiraj:
Autor mef Pregled postova
ok , vidim da svi kazete da sam kriv , jesam , jer sam mislio da je bitan samo ukupan ratio , koji mi je bio , da ponovim , veci od 3, a ne pojedinacni , na izlistu je vecina toga free , nisam znao da je za to bitan pojedinacni ratio , kad se download ne racuna , ali evo , sad sam nesto naucio!
a i mislio sam da je h&r , kad ne drzis seed dovoljno dugo , a ako pogledas , neke stvari drzim po mjesec-dva , sto je isto krivo , tako su mi modovi objasnili , jel onda ljudi misle da ima izvora , ali ako ih imas 10-20 kao ja , uz moj upload od 256kbs , onda je to sporo!
Nisi napravio ništa loše,niti si napravio h&r na ijednom od ovih torenata koliko ja vidim. H&R napraviš kad ne odseedaš minimalni period(72h) ili do prihvatljivog ratia(0.8) nakon što skineš torent.
To što svaki mod na THRu ima svoju definiciju h&r je druga stvar,nemoj ih shvaćati ozbiljno. Npr. to da ratio na torentima mora biti 0.6 je najobičnija glupost,jer to nigdje ne piše,a ako i negdje piše onda je glupost još veća jer bi 99 % usera trebalo imati warn ili biti banano. Problem je što su oni neozbiljni,napišu jednu stvar u pravilima(dovoljno je seedati 72h,nema govora o ratiu po pojedinačnom torentu) a rade potpuno drugu-banaju tebe jer po subjektivnoj procjeni moda ne pridržavaš nekih samo njemu poznatih izmišljenih pravila.
__________________
gigabyte K8NF9 ultra /venice 3000+/2x512mb st cl2 /x1600pro pasiva/160GB hitaći sata/ćiftek 410w
crniskot je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2008., 00:45   #44
tech
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,682
Ocito nisi citao pravila...al opet balkanizam, skino sam al zašt bi ja sad trebo išta vratit...
I inace za sva pitanja/prigovore, itd..dođite na irc
tech je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2008., 01:24   #45
crniskot
big marine
 
crniskot's Avatar
 
Datum registracije: May 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 210
torrenthr.org/rules.php

Pretpostavljam da misliš na ova pravila. Gdje točno piše to da treba imati 0.6 ratio po torrentu?

Generalizaciju neću komentirati.
__________________
gigabyte K8NF9 ultra /venice 3000+/2x512mb st cl2 /x1600pro pasiva/160GB hitaći sata/ćiftek 410w

Zadnje izmijenjeno od: MadBoY. 20.10.2008. u 16:21.
crniskot je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2008., 01:41   #46
ghostrider44
Banned
 
Datum registracije: Aug 2008
Lokacija: Croatia
Postovi: 70
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Dobio odgovor


Ukratka zasra si gadno.
Pozdrav

koji je ovo torrent
ghostrider44 je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2008., 02:05   #47
Mr.Ex.President
Torrent freek
 
Mr.Ex.President's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Split
Postovi: 3,673
Bez detaljnog ulaženja u THR pravila, samo bi istaknuo to da je smisao BT protokola omjer 1:1. I to je to, nikakva 72 sata, nikakvih 0.5 i nikakva ostala sranja.
Ko nije sposoban za 1:1 neka skida s RSa

Doduše ruku na srce masu trackera tolerira ukupan ratio ako nema HnR (dakle downloadaš do 100% i nestaneš). Te onda tebi ostavljaju na dušu oćeš seedat do 0.1 1.0 ili 8.1. Al zbroj tog uploda će te ogrničavat u budućnosti za download itd.

Mislim ja znam da vas velika većina nema ni živaca ni volje za zejebavat se torrentima, već samo želite materijal skinit šta prije i lakše. I to je ok, ne možemo svi bit freekovi za istu stvar, al onda treba skužit da takav odnos ne ide prolazi na privatnim torrent trackerima i to je sva mudrost...
__________________

CPU: AMD X2 550BE @ B50 - 3700 MHz - 1.42v cooling: Corsair H100
MBO: Gigabyte 890XA-UD3
RAM: 2x 4GB kit DDR3 Corsair 1600 MHz (CMX4GX3M2A1600C9)
VGA: Sapphire HD6950 2GB
HDD: SSD Kingston V300 120GB || WD Green 2TB [WD20EZRX]
DVD±RW LG GH22NS 22x
Case: Coolermaster RC-690 [kejbljving job] + Kaze Q8 poteciometer
PSU: Seasonic SS-450


Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1





CPU: AMD X2 4200+ cooling: AC Freezer 64 PRO
MBO: Gigabyte K8N SLI
RAM: 2x 1024 Kingmax 400 MHz
VGA: GeForce 7300 GS
HDD: Samsung 500 GB
DVD ROM Lite-on DVD-RW
Case: MIDI Tower ELITE
PSU: Chieftec 400W GPS + Papst 12cm

No name 17'' @ Logitech Ultra X @ Logitech bv-85



CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2008., 05:54   #48
eXecutioner28
eXe
Moj komp
 
eXecutioner28's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2005
Lokacija: Međimurje
Postovi: 377
...jedino ako to nisu trackeri tipa TheGFT. Onda prolazi.
eXecutioner28 je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2008., 09:03   #49
mef
Premium
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: zg
Postovi: 82
by tech
Ocito nisi citao pravila...al opet balkanizam, skino sam al zašt bi ja sad trebo išta vratit...

balkanizam je napisati pravila , a onda ih se ne drzati , nego ih tumaciti kako nekome pase , a i ako nesto drzis mjesec -dva na uploadu , sigurno je da si se barem potrudio vratit , drugo je sto su onda brzine male, jel drzis tako 10-20 uploada , ali da to svi rade i brzine bi bile vece


by Mr.Ex.President
Bez detaljnog ulaženja u THR pravila, samo bi istaknuo to da je smisao BT protokola omjer 1:1. I to je to, nikakva 72 sata, nikakvih 0.5 i nikakva ostala sranja.

slazem se , ako je to smisao , neka se tako napise u pravilima i neka se svi modovi toga drze , vjeruj mi , banova ko u prici , jel je to nemoguce s nasim brzina , ali cemu onda free torrenti , za nabijanje ratio , onda je to nepotrebno
mef je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2008., 11:34   #50
DjedMraz
Chile
Moj komp
 
DjedMraz's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: Destination Unknown
Postovi: 370
Citiraj:
Bez detaljnog ulaženja u THR pravila, samo bi istaknuo to da je smisao BT protokola omjer 1:1. I to je to, nikakva 72 sata, nikakvih 0.5 i nikakva ostala sranja.
Pravila su pravila:
Citiraj:
Ratio - Ratio (kolicina downloada/kolicina uploada) koji zahtjevamo je 0.8 , dakle ako skinete 100mb trebati uploadati 80mb ili držati torrent na seedu minimalno 72 sata.
Citiraj:
ali cemu onda free torrenti , za nabijanje ratio , onda je to nepotrebno
Sa ovim se slazem, bas sam im neki dan govorio na ircu kako mogu staviti 8 FL torrenata na jednoj stranici, jer iako podignes ukupni ratio moras i dalje drazati seed za određene torrente. Ja na thr imam omjer UP/DOWN 50:11 i opet 3-4 torrenta moram drzati na seedu da nebi dobio warn..

Ti si vjerovatno dobio ban zato jer si neki torrent seedao do npr 0.4 i onda ga ugasio nakon 2 mj, a stavio druge da se seedaju/leechaju. Zato si ga i dobio, a trebao si ga drzati do min 0.8 ili cekati dok istekne torrent, tj dok se obrise iz baze ..
__________________
___________________
DjedMraz je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2008., 13:22   #51
mef
Premium
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: zg
Postovi: 82
by DjedMraz
Ti si vjerovatno dobio ban zato jer si neki torrent seedao do npr 0.4 i onda ga ugasio nakon 2 mj, a stavio druge da se seedaju/leechaju. Zato si ga i dobio, a trebao si ga drzati do min 0.8 ili cekati dok istekne torrent, tj dok se obrise iz baze ..

mozda , ali nisam ja skidao torrente zato sto je prosao odredeni rok , nego zato sto ih nitko vise nije skidao , ali i da je tako , ako je pravilo 72 sata ili ratio 1:1 , to bas i nije razlog za ban , jel sam pravilo od 72 sata debelo postivao

ali mislim da je tema prozvakana , cijenim razlicita misljenja , ali mislim da svatko objektivan moze zakljuciti da striktna pravila koja su napisana , nisam prekrsio , mozda neka nepisana...

pozdrav
mef je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2008., 13:28   #52
žile
Banned
 
žile's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2005
Lokacija: Slavonski Brod
Postovi: 3,074
Citiraj:
Autor mef Pregled postova
by tech
Citiraj:
Autor mef Pregled postova
by Mr.Ex.President
Citiraj:
Autor mef Pregled postova
by DjedMraz
A da naučiš kvotat?
žile je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2008., 14:30   #53
Mr.Ex.President
Torrent freek
 
Mr.Ex.President's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Split
Postovi: 3,673
Citiraj:
Autor mef Pregled postova
by Mr.Ex.President

slazem se , ako je to smisao , neka se tako napise u pravilima i neka se svi modovi toga drze , vjeruj mi , banova ko u prici , jel je to nemoguce s nasim brzina , ali cemu onda free torrenti , za nabijanje ratio , onda je to nepotrebno
Vjerovao ili ne, ne bi
Ja sam se torrentima počeo bavit kad sam imao 3x manju brzinu nego sada, a i sada mi je nikakva i nisan nigdje dobio ban. Trenutno san na 15-ak trackera od kojih je par poznatih kao uber-teških za seed i to sam također živ i zdrav
Može se kad se hoće, a ako hoćete onda su za vas privatni torrent trackeri, a ko nećete ili nemate vrimena ili vam se neda ili ne znate onda je za vas RS, google, isohunt i sl.
I to je cila mudrost


A Free torrent nije izmišljotina THR, već je free torrent "izmišljen" odavno i služi tome da skineš materijal bez da ti se ne računa down promet u svrhu toga da povećaš up promet. Ili na primjeru...
Ako skineš film koji nije free u startu ćeš bit u minusu 700 MB i morat ćeš to vraćat do 700 MB da bi došao na pozitivnu 0.

Dok kod free torrenta ti i dalje moraš poštivat sva pravila (kakva jesu da jesu) iako je torrent free, al nema tog vraćanja već ti se svaki Up broji kao da si već došao do nule i "dižeš" svoj omjer, a sasmim tim stvaraš buffer za budućnost...

I masu ljudi to iskoristi pa sa stanje tipa D:10 GB / U:7 GB dođu do D:10 GB (iako su skinuli 100GB materijala) / U:50 GB.
__________________

CPU: AMD X2 550BE @ B50 - 3700 MHz - 1.42v cooling: Corsair H100
MBO: Gigabyte 890XA-UD3
RAM: 2x 4GB kit DDR3 Corsair 1600 MHz (CMX4GX3M2A1600C9)
VGA: Sapphire HD6950 2GB
HDD: SSD Kingston V300 120GB || WD Green 2TB [WD20EZRX]
DVD±RW LG GH22NS 22x
Case: Coolermaster RC-690 [kejbljving job] + Kaze Q8 poteciometer
PSU: Seasonic SS-450


Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1





CPU: AMD X2 4200+ cooling: AC Freezer 64 PRO
MBO: Gigabyte K8N SLI
RAM: 2x 1024 Kingmax 400 MHz
VGA: GeForce 7300 GS
HDD: Samsung 500 GB
DVD ROM Lite-on DVD-RW
Case: MIDI Tower ELITE
PSU: Chieftec 400W GPS + Papst 12cm

No name 17'' @ Logitech Ultra X @ Logitech bv-85



CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2008., 14:41   #54
Foxman
localhost
Moj komp
 
Foxman's Avatar
 
Datum registracije: May 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 711
TorrentHR-u također tracker baš i nije najprecizniji, uvijek me ukrade z a1/3 uploada (DHT mi je isključen!!) Istina nisam skinuo ništa s njega čudo vremena ali koliko se sjećam prije bilo je to tako.
Također nisu mi jasni ljudi koji skidaju od tamo strane filmove, serije, muziku,... kad je brzina veća na stranim public trackerima a i ako im je muka seedat na public trackerima ne moraju...

Šteta je što TorrentHR nije samo za sadržaj iz HR govornog područja jer kad sam se registrirao tomu sam se nadao,...
Foxman je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2008., 15:35   #55
mef
Premium
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: zg
Postovi: 82
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Vjerovao ili ne, ne bi
Ja sam se torrentima počeo bavit kad sam imao 3x manju brzinu nego sada, a i sada mi je nikakva i nisan nigdje dobio ban. Trenutno san na 15-ak trackera od kojih je par poznatih kao uber-teških za seed i to sam također živ i zdrav
Može se kad se hoće, a ako hoćete onda su za vas privatni torrent trackeri, a ko nećete ili nemate vrimena ili vam se neda ili ne znate onda je za vas RS, google, isohunt i sl.
I to je cila mudrost


A Free torrent nije izmišljotina THR, već je free torrent "izmišljen" odavno i služi tome da skineš materijal bez da ti se ne računa down promet u svrhu toga da povećaš up promet. Ili na primjeru...
Ako skineš film koji nije free u startu ćeš bit u minusu 700 MB i morat ćeš to vraćat do 700 MB da bi došao na pozitivnu 0.

Dok kod free torrenta ti i dalje moraš poštivat sva pravila (kakva jesu da jesu) iako je torrent free, al nema tog vraćanja već ti se svaki Up broji kao da si već došao do nule i "dižeš" svoj omjer, a sasmim tim stvaraš buffer za budućnost...

I masu ljudi to iskoristi pa sa stanje tipa D:10 GB / U:7 GB dođu do D:10 GB (iako su skinuli 100GB materijala) / U:50 GB.
ja se u potpunosti slazem s tobom , ali pricamo o razlicitim stvarima , free torrent sluzi za nabijanje ratia , tu se slazemo , onda zasto mi netko broji pojedinacni ratio na free torrentima , a onom ispisu koji si ti postavio vecina je free , a ostali koji i nisu free , su na uploadu debelo iznad 72 sata , prema tome koje pravilo se tu ne postuje?

vise je sve to stvarno ne bitno , ja se samo nadam da se netko drugi nece zeznut kao ja, jer ce procitati pravila i misliti da ako se drzi toga ,znaci:
1. ukupni ratio -veci od 0.6
2. upload 72 sata ili(s naglaskom na ili) ratio 0.8,

ne moze imati problema!
mef je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2008., 16:13   #56
DjedMraz
Chile
Moj komp
 
DjedMraz's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: Destination Unknown
Postovi: 370
Citiraj:
TorrentHR-u također tracker baš i nije najprecizniji, uvijek me ukrade z a1/3 uploada
To sam i ja skuzio na par torrenata

Citiraj:
A Free torrent nije izmišljotina THR, već je free torrent "izmišljen" odavno i služi tome da skineš materijal bez da ti se ne računa down promet u svrhu toga da povećaš up promet. Ili na primjeru...
Ako skineš film koji nije free u startu ćeš bit u minusu 700 MB i morat ćeš to vraćat do 700 MB da bi došao na pozitivnu 0.

Dok kod free torrenta ti i dalje moraš poštivat sva pravila (kakva jesu da jesu) iako je torrent free, al nema tog vraćanja već ti se svaki Up broji kao da si već došao do nule i "dižeš" svoj omjer, a sasmim tim stvaraš buffer za budućnost...

I masu ljudi to iskoristi pa sa stanje tipa D:10 GB / U:7 GB dođu do D:10 GB (iako su skinuli 100GB materijala) / U:50 GB.
Ex sve ovo stoji i to je jedan od nacina pored karma bonusa da se popravi ratio, ali ti torrenti nisu nimalo drugaciji od drugih(osim sto ne broje download) jer i njih moras seedati do 1.0 ili 0.8, ali pogledaj malo na thr svaki dvd rip ti ima fl sto je po meni velika glupost.

Citiraj:
upload 72 sata ili(s naglaskom na ili) ratio 0.8,
E bas zbog toga 72 h vecina ljudi dobije warn. Naime oni misle mogu drzati seed toliko pa posle ugasiti. nije stvar u tome. Mozes ti seed ugasiti nakon 10 h ali nakratko pa ga posle upaliti. Ali ljudi kad vide da nakon tj dana nitko ne skida od njih brisu ga, e pa ostavite ga i pola godine ako treba. Osim toga u profilu se vidi ratio svakog pojedinacnog torrenta, evo ovog spuzvu boba seedam vec 5 mj taman ce mi do bozica ratio biti ~1.0

Na kraju zakljucak.. mef nisi "pravilno" seedao torrent i tocka. Prica zavrsena. idemo dalje..

edit: opaaa tek sad vidim na slici sta je b***** uradila. Stari nemoj se nikad vise bavit torrentima nego nabavi rs acc

edit2:
Eto tebi na volju sam editirao ono, dalje neznam kako si uopće mogao pitati pitanje kad si skinuo 15 TORENATA!!! koje uopće nisi seedao, a da jos ne govorim da imas 19 torrenta kojima ratio ne prelazi 0.3 i onda se pitas zasto! eno ti piratebay pa tamo skidaj kolko te volja
__________________
___________________

Zadnje izmijenjeno od: DjedMraz. 10.10.2008. u 20:12.
DjedMraz je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2008., 16:46   #57
mef
Premium
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: zg
Postovi: 82
Citiraj:
Autor DjedMraz Pregled postova
To sam i ja skuzio na par torrenata



Ex sve ovo stoji i to je jedan od nacina pored karma bonusa da se popravi ratio, ali ti torrenti nisu nimalo drugaciji od drugih(osim sto ne broje download) jer i njih moras seedati do 1.0 ili 0.8, ali pogledaj malo na thr svaki dvd rip ti ima fl sto je po meni velika glupost.



E bas zbog toga 72 h vecina ljudi dobije warn. Naime oni misle mogu drzati seed toliko pa posle ugasiti. nije stvar u tome. Mozes ti seed ugasiti nakon 10 h ali nakratko pa ga posle upaliti. Ali ljudi kad vide da nakon tj dana nitko ne skida od njih brisu ga, e pa ostavite ga i pola godine ako treba. Osim toga u profilu se vidi ratio svakog pojedinacnog torrenta, evo ovog spuzvu boba seedam vec 5 mj taman ce mi do bozica ratio biti ~1.0

Na kraju zakljucak.. mef nisi "pravilno" seedao torrent i tocka. Prica zavrsena. idemo dalje..

edit: opaaa tek sad vidim na slici sta je budala uradila. Stari nemoj se nikad vise bavit torrentima nego nabavi rs acc
ne znam cemu uvrede , jel se ti sad drzis pravila ovog foruma?

ali ja vidim samo brdo teorija kako treba , kako ne treba , ali nek mi netko to potkrijepi necim sto pise na bilo kojem torrent trackeru , mislim da ne mozete , jel svi imaju slicna pravila , ratio i h&r , ali zavrsimo samnom , jel vidim da se pocelo vrijedati , posto neki poznaju sva pisana i nepisana pravila trrackera , ali ne poznaju pravila ovog foruma!

Zadnje izmijenjeno od: mef. 10.10.2008. u 16:57.
mef je offline   Reply With Quote
Staro 10.10.2008., 18:22   #58
Mr.Ex.President
Torrent freek
 
Mr.Ex.President's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: Split
Postovi: 3,673
Citiraj:
Autor mef Pregled postova
ja se u potpunosti slazem s tobom , ali pricamo o razlicitim stvarima , free torrent sluzi za nabijanje ratia , tu se slazemo , onda zasto mi netko broji pojedinacni ratio na free torrentima , a onom ispisu koji si ti postavio vecina je free , a ostali koji i nisu free , su na uploadu debelo iznad 72 sata , prema tome koje pravilo se tu ne postuje?
Prijatelju reka san već 5x da ne pričam o THR već pričam generalno o torrentima.
A svoje probleme s THR rješavaj sa THRom, ne samnom, jer ja nisan ni mod ni admin ni išta sl. već sam tamo običan user kao šta si i ti bio.

Citiraj:
Autor DjedMraz Pregled postova
ali pogledaj malo na thr svaki dvd rip ti ima fl sto je po meni velika glupost
To sam ja odavno rekao, al nitko ne jebe. Al ok je to, ja san običan user, oni su vodstvo, pa samim tim i vode taj sajt kako najbolje znaju i umiju.
Ja se u tu uređivačku politiku mješat neću, niti želim, FL, ili ne meni svejedno jer je moja statistika prilično čista, sve seedano iznad 1.0 osim 2,3 torrenta koja se još vrte.
Doduše zato i kupujem TB disk, al to je već moj problem
__________________

CPU: AMD X2 550BE @ B50 - 3700 MHz - 1.42v cooling: Corsair H100
MBO: Gigabyte 890XA-UD3
RAM: 2x 4GB kit DDR3 Corsair 1600 MHz (CMX4GX3M2A1600C9)
VGA: Sapphire HD6950 2GB
HDD: SSD Kingston V300 120GB || WD Green 2TB [WD20EZRX]
DVD±RW LG GH22NS 22x
Case: Coolermaster RC-690 [kejbljving job] + Kaze Q8 poteciometer
PSU: Seasonic SS-450


Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1





CPU: AMD X2 4200+ cooling: AC Freezer 64 PRO
MBO: Gigabyte K8N SLI
RAM: 2x 1024 Kingmax 400 MHz
VGA: GeForce 7300 GS
HDD: Samsung 500 GB
DVD ROM Lite-on DVD-RW
Case: MIDI Tower ELITE
PSU: Chieftec 400W GPS + Papst 12cm

No name 17'' @ Logitech Ultra X @ Logitech bv-85



CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
OS: Window 7 PRO x64 edition + SP1
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2008., 23:58   #59
crniskot
big marine
 
crniskot's Avatar
 
Datum registracije: May 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 210
Citiraj:
Autor Foxman Pregled postova
Također nisu mi jasni ljudi koji skidaju od tamo strane filmove, serije, muziku,... kad je brzina veća na stranim public trackerima a i ako im je muka seedat na public trackerima ne moraju...
Velika većina uploadera tamo nove torrente seeda sa 100mbitnih veza,tako da i nije tako loše-brzina ti je ista,samo lakše održavaš ratio na THRu.
__________________
gigabyte K8NF9 ultra /venice 3000+/2x512mb st cl2 /x1600pro pasiva/160GB hitaći sata/ćiftek 410w
crniskot je offline   Reply With Quote
Staro 15.10.2008., 11:57   #60
DjedMraz
Chile
Moj komp
 
DjedMraz's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2008
Lokacija: Destination Unknown
Postovi: 370
Jeli ovo problem do mene ili do crne berze?
Kada got kliknem na neki torrent da vidim detalje ili bilo sta uvijek me prvo pita da se logiram iako sam vec logan?!
__________________
___________________
DjedMraz je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na